نویسنده |
پیغام |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از شما دو دوست عزیز که پاسخ منو دادید . چشم پیر دانا کارای که گفتی انجام میدم دوست عزیز من رفتم واس پروگرامر طرف فقط پرسید کریستال خارجی یا داخی دیگه فیوز بیت هارو تنظیم نکرد بهش گفتم گفت نه مشگلی نداره حالا دوست عزیز2840466 بنظرت مشگل من بخاطر تنظیم نکردن فیوز بیت هاست؟با تشکر
|
چهارشنبه 22 بهمن1393 - 9:43am |
|
|
farza
|
2840644 نوشته است: saeed.jo نوشته است: دوستان عزیز و خوبم اینم عکس هایی مدار نظرتون رو بدبد و بفرماید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر از همتون سلام دوست من این مشکل میتونه نرم افزاری باشه و احتمال داره شما فیوزبیتها رو درست تنظیم نکردید که برای اطمینان بیشتر بهتره یکبار دیگه میکروتون رو پروگرم کنید و روی چیدمان فیوزبیتها دقت کنید و در صورتی که جواب نگرفتید میتونه از ماسفتها و ای سی اپ امپ فرستنده (ads) باشه ابتدا ماسفتها رو تعویض کنید و در صورت نتیجه نگرفتن اپ امپ رو تعویض کنید اهم مقاومت دمپینگ رو هم چک کنید حتما چک کنید مقاومت شما به اهم هست یا به کیلو خیلی مهمه و نتیجه رو اعلام بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم بنظرمن یکی که مدارش خیلی خوب کار میکنه ولتاِهای نقاط مختلف رو نسبت به خط منفی بنویسه که ما مشکل دارها بدونیم کدوم قطعه ولتاژدرست نمیده.بهتر نیست؟
|
پنج شنبه 23 بهمن1393 - 10:20pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: با تشکر از شما دو دوست عزیز که پاسخ منو دادید . چشم پیر دانا کارای که گفتی انجام میدم دوست عزیز من رفتم واس پروگرامر طرف فقط پرسید کریستال خارجی یا داخی دیگه فیوز بیت هارو تنظیم نکرد بهش گفتم گفت نه مشگلی نداره حالا دوست عزیز2840466 بنظرت مشگل من بخاطر تنظیم نکردن فیوز بیت هاست؟با تشکر دوست خوبم شما با تنظیم پیشفرض فیوزبیتها توسط نرم افزار پروگرمر خیلی شاهکار کردید تازه دستگاه رو تونستین روشن کنید تا اطلاعات روی ال سی دی دیده بشه حتما باید فیوزبیتها تنظیم بشه و کریستال هم باید بصورت کریستال خارجی تنظیم بشه پس قدم اولتون حتما پروگرم مجدد و تنظیم دقیق فیوزبیتها موفق باشید
|
پنج شنبه 23 بهمن1393 - 11:51pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه من مدارو مونتاژ کردم فقط1مشگل دارم 2تا لوپ ساختم یکی 30 سانتی که اهمش1/3شده باسیم0.85پیچیدم(البته اولین لوپ بودکه میساختم سیم2تیکه شد) 60سانتی هم با سیم1.30اهمش شد1.4 حالا وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره بدون لوپ به ماسفت یاکانکتور اتصال لوپ دست میزنم سنس واکنش نشون میده مشگل چی میتونه باشه عدد گارد تا 50 هم بردم نشد لطفا راهنمایی کنید مدار هنوز شیلدوقاب نکردم
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 11:58am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: سلام به همه من مدارو مونتاژ کردم فقط1مشگل دارم 2تا لوپ ساختم یکی 30 سانتی که اهمش1/3شده باسیم0.85پیچیدم(البته اولین لوپ بودکه میساختم سیم2تیکه شد) 60سانتی هم با سیم1.30اهمش شد1.4 حالا وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره بدون لوپ به ماسفت یاکانکتور اتصال لوپ دست میزنم سنس واکنش نشون میده مشگل چی میتونه باشه عدد گارد تا 50 هم بردم نشد لطفا راهنمایی کنید مدار هنوز شیلدوقاب نکردم سلام.خداقوت دوست عزیز اگر در پیچیدن سیم احیانا تیکه شد :با اتصال لحیم کاری و عایق صحیح تیکه رو بهم وصل کنی موردی نداره... تنیدن بخصوص سیم های مفتول لاکی بهتره با احتیاط باشه و کمی در هر مرحله که سیم رو میکشید. اجازه بدید تا سیم حالت قالبی که هست شکل بگیره و با کمک دست میتونین به آرامی بهش فرم لازم رو بدین...وپشت و روی کار رو هم با یک فاصله و دقیقا موازی در بیارید...در اینحالت کمتر سیم ها قطع میشن و تمیز در میاد.. دوست خوبم شما آپ امپ مدار رو از چه مدلی استفاده کردین؟اگر از mcp 3201 بوده احتمال قلابی بودنش هست و همین مشکل رو ایجاد میکنه...که برای تشخیصش هم میتونین از تصویری که استاد حمید عزیز در فایل توضیحات قرار دادن استفاده کنید.که پسوند (B)اصلی میباشد.و از لحاظ اتصالی وقطع بودن خود لوپ تا اتصالات به مدار ودرنهایت پشت و روی فیبر...رو بررسی کنید.
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 12:54pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
با درود. پیر دانا عزیز چنس من با لوپ 60 عنکبوتی یک گلوله کلاشینکف 7 * 1 سانت که از دل خاک دراوردمو از 40 سانت سنس دارم. و همینطور یک مدال ورزشی 5/5 سانتی رو از 47سانتی و یک درپوش فلزی نازک ک نمیدونم جنسش چیه ب ابعاد 25/5 * 18/5 رو در 110سانت و یک تبلت 19 * 10 سانت رو از فاصله 72 سانتی سنس میکنم. آیا قدرت سیستم من معقول هست و درست؟؟ سپاسگزارم .
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 6:21pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: با درود. پیر دانا عزیز چنس من با لوپ 60 عنکبوتی یک گلوله کلاشینکف 7 * 1 سانت که از دل خاک دراوردمو از 40 سانت سنس دارم. و همینطور یک مدال ورزشی 5/5 سانتی رو از 47سانتی و یک درپوش فلزی نازک ک نمیدونم جنسش چیه ب ابعاد 25/5 * 18/5 رو در 110سانت و یک تبلت 19 * 10 سانت رو از فاصله 72 سانتی سنس میکنم. آیا قدرت سیستم من معقول هست و درست؟؟ سپاسگزارم . سلامت باشید سورنای عزیز. پوکه فشنگ با توجه به سایزو جنسش که برنجیه و مدال که احتمالا جنسش برنز هست.وتبلت که مدارش چند سانته ولی پشت ال سی دی ورق نازک استیل قرار داره ووو در کل منظور بنده اینهست که برای ارزیابی برد یک فلزیاب نمیتونن گزینه ی خوبی باشن...و جوابی که شما گرفتین هم خوبه.چون بنده تابحال باهاشون تست نکردم و نمیشه در مقایسه جواب درست و منطقی داد.بهتره با فلزات رایج مانند فیبر مسی و سکه ی پانصد تومانی و ...تست کنین.البته نکته ی رو عنوان کنم :اگر در محیط منزل تست ها با لوپ 60 سانتی انجام میشن که ایده آل نیست.و بدلیل حساسیت و میدان گسترده ی لوپ مورد نظر و نزدیکی فلزات مزاحم:دیگه تا اندازه ای محدودی برد داره و اگر فلز بزرگتر از سایز لوپ هم تست کنین فرق محسوسی با 20*20 از لحاظ برد تقریبا نداره...
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 7:39pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: سورنا نوشته است: با درود. پیر دانا عزیز چنس من با لوپ 60 عنکبوتی یک گلوله کلاشینکف 7 * 1 سانت که از دل خاک دراوردمو از 40 سانت سنس دارم. و همینطور یک مدال ورزشی 5/5 سانتی رو از 47سانتی و یک درپوش فلزی نازک ک نمیدونم جنسش چیه ب ابعاد 25/5 * 18/5 رو در 110سانت و یک تبلت 19 * 10 سانت رو از فاصله 72 سانتی سنس میکنم. آیا قدرت سیستم من معقول هست و درست؟؟ سپاسگزارم . سلامت باشید سورنای عزیز. پوکه فشنگ با توجه به سایزو جنسش که برنجیه و مدال که احتمالا جنسش برنز هست.وتبلت که مدارش چند سانته ولی پشت ال سی دی ورق نازک استیل قرار داره ووو در کل منظور بنده اینهست که برای ارزیابی برد یک فلزیاب نمیتونن گزینه ی خوبی باشن...و جوابی که شما گرفتین هم خوبه.چون بنده تابحال باهاشون تست نکردم و نمیشه در مقایسه جواب درست و منطقی داد.بهتره با فلزات رایج مانند فیبر مسی و سکه ی پانصد تومانی و ...تست کنین.البته نکته ی رو عنوان کنم :اگر در محیط منزل تست ها با لوپ 60 سانتی انجام میشن که ایده آل نیست.و بدلیل حساسیت و میدان گسترده ی لوپ مورد نظر و نزدیکی فلزات مزاحم:دیگه تا اندازه ای محدودی برد داره و اگر فلز بزرگتر از سایز لوپ هم تست کنین فرق محسوسی با 20*20 از لحاظ برد تقریبا نداره... متشکرم دوست عزیز. بله در محیط آپارتمانی تست کردم. داداش اما بنظر اون درب فلزی 25 * 18 سانتی رو توی این محیط خوب زده؟؟
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 8:49pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم دوست عزیز. همانطور که میدانید برخی فلزات ضعیف تر سنس میشن...فلز مورد تست با اون ابعاد و محل تست نامناسب در 110 سانت سنس شده....و مطمعن باشید درشرایط و تنظیمات مناسب.قویتر سنس خواهد شد...
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:37pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: خواهش میکنم دوست عزیز. همانطور که میدانید برخی فلزات ضعیف تر سنس میشن...فلز مورد تست با اون ابعاد و محل تست نامناسب در 110 سانت سنس شده....و مطمعن باشید درشرایط و تنظیمات مناسب.قویتر سنس خواهد شد... بسیار بسیار متشکرم پیر دانای عزیز
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 9:58pm |
|
|
|