نویسنده |
پیغام |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان .بنظر دوستان کدوم مدل دو خازن 100 نانوفاراد ام کا تی یا 100 نانوفاراد مولتی لایر بهتره استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 10:47pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: سلام دوستان .بنظر دوستان کدوم مدل دو خازن 100 نانوفاراد ام کا تی یا 100 نانوفاراد مولتی لایر بهتره استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام مولتی لایر بهتره
|
دوشنبه 27 بهمن1393 - 10:54pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: شکارچی نوشته است: سلام به همه من مدارو مونتاژ کردم فقط1مشگل دارم 2تا لوپ ساختم یکی 30 سانتی که اهمش1/3شده باسیم0.85پیچیدم(البته اولین لوپ بودکه میساختم سیم2تیکه شد) 60سانتی هم با سیم1.30اهمش شد1.4 حالا وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره بدون لوپ به ماسفت یاکانکتور اتصال لوپ دست میزنم سنس واکنش نشون میده مشگل چی میتونه باشه عدد گارد تا 50 هم بردم نشد لطفا راهنمایی کنید مدار هنوز شیلدوقاب نکردم سلام.خداقوت دوست عزیز اگر در پیچیدن سیم احیانا تیکه شد :با اتصال لحیم کاری و عایق صحیح تیکه رو بهم وصل کنی موردی نداره... تنیدن بخصوص سیم های مفتول لاکی بهتره با احتیاط باشه و کمی در هر مرحله که سیم رو میکشید. اجازه بدید تا سیم حالت قالبی که هست شکل بگیره و با کمک دست میتونین به آرامی بهش فرم لازم رو بدین...وپشت و روی کار رو هم با یک فاصله و دقیقا موازی در بیارید...در اینحالت کمتر سیم ها قطع میشن و تمیز در میاد.. دوست خوبم شما آپ امپ مدار رو از چه مدلی استفاده کردین؟اگر از mcp 3201 بوده احتمال قلابی بودنش هست و همین مشکل رو ایجاد میکنه...که برای تشخیصش هم میتونین از تصویری که استاد حمید عزیز در فایل توضیحات قرار دادن استفاده کنید.که پسوند (B)اصلی میباشد.و از لحاظ اتصالی وقطع بودن خود لوپ تا اتصالات به مدار ودرنهایت پشت و روی فیبر...رو بررسی کنید. اپ امپ مشابه استفاده کردم 7816 مدار چندبار چک کردم هم خودم چک کردم هم دادم یکی از دوستان که همینجا عضو هستند بررسی کردند مدار مشگلی نداشت قطعات سعی کردم از بهترین نوع استفاده کنم 1درصد خطاو نظامی فقط وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره همه ایسیها رو چک کردم هرکدوم با2تا ایسی مختلف جک کردم لطفا راهنمایی کنیدچکار کنم
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 27 بهمن1393 - 1:19am |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
تو رنج های نانو تانتال داریم؟ مثلا 100نانو یا470نانو
میشه تو مدار از 100نانو تانتال استفاده کرد؟ 100نانو معمولا بدون پلاریته هستند اگه بخوایم تانتال استفاده کنیم پایه های مثبت مدار چه جوری باید مشخص کرد؟ ایا با اتصال ولتاژبه مدار میشه پیدا کرد؟
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 28 بهمن1393 - 3:45am |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: PEERE DANA نوشته است: شکارچی نوشته است: سلام به همه من مدارو مونتاژ کردم فقط1مشگل دارم 2تا لوپ ساختم یکی 30 سانتی که اهمش1/3شده باسیم0.85پیچیدم(البته اولین لوپ بودکه میساختم سیم2تیکه شد) 60سانتی هم با سیم1.30اهمش شد1.4 حالا وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره بدون لوپ به ماسفت یاکانکتور اتصال لوپ دست میزنم سنس واکنش نشون میده مشگل چی میتونه باشه عدد گارد تا 50 هم بردم نشد لطفا راهنمایی کنید مدار هنوز شیلدوقاب نکردم سلام.خداقوت دوست عزیز اگر در پیچیدن سیم احیانا تیکه شد :با اتصال لحیم کاری و عایق صحیح تیکه رو بهم وصل کنی موردی نداره... تنیدن بخصوص سیم های مفتول لاکی بهتره با احتیاط باشه و کمی در هر مرحله که سیم رو میکشید. اجازه بدید تا سیم حالت قالبی که هست شکل بگیره و با کمک دست میتونین به آرامی بهش فرم لازم رو بدین...وپشت و روی کار رو هم با یک فاصله و دقیقا موازی در بیارید...در اینحالت کمتر سیم ها قطع میشن و تمیز در میاد.. دوست خوبم شما آپ امپ مدار رو از چه مدلی استفاده کردین؟اگر از mcp 3201 بوده احتمال قلابی بودنش هست و همین مشکل رو ایجاد میکنه...که برای تشخیصش هم میتونین از تصویری که استاد حمید عزیز در فایل توضیحات قرار دادن استفاده کنید.که پسوند (B)اصلی میباشد.و از لحاظ اتصالی وقطع بودن خود لوپ تا اتصالات به مدار ودرنهایت پشت و روی فیبر...رو بررسی کنید. اپ امپ مشابه استفاده کردم 7816 مدار چندبار چک کردم هم خودم چک کردم هم دادم یکی از دوستان که همینجا عضو هستند بررسی کردند مدار مشگلی نداشت قطعات سعی کردم از بهترین نوع استفاده کنم 1درصد خطاو نظامی فقط وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره همه ایسیها رو چک کردم هرکدوم با2تا ایسی مختلف جک کردم لطفا راهنمایی کنیدچکار کنم سلام جناب شکارچی عزیز مدار شما مشکل نداره و با لوپهای بنده خوب جواب داده لوپهاتون مشکل داره داداش
|
سه شنبه 28 بهمن1393 - 7:31am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: سلام به همه من مدارو مونتاژ کردم فقط1مشگل دارم 2تا لوپ ساختم یکی 30 سانتی که اهمش1/3شده باسیم0.85پیچیدم(البته اولین لوپ بودکه میساختم سیم2تیکه شد) 60سانتی هم با سیم1.30اهمش شد1.4 حالا وقتی لوپ وصل میکنم بوق ممتد داره بدون لوپ به ماسفت یاکانکتور اتصال لوپ دست میزنم سنس واکنش نشون میده مشگل چی میتونه باشه عدد گارد تا 50 هم بردم نشد لطفا راهنمایی کنید مدار هنوز شیلدوقاب نکردم سلام شکارچی عزیز در مورد این مشکلتون باید بگم من هم همین مشکل رو داشتم که با تعویض سیم رابط لوپ درست شد شما ازچه سیمی برا دستگاه تا لوپ استفاده کردی توصیه میکنم از سیم انتن با مغزی و شیلد الومینیوم استفاده کن حتما راه میافته نتیجه فراموش نشه موفق باشید برادر اينم از عكساش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 28 بهمن1393 - 1:16pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: تو رنج های نانو تانتال داریم؟ مثلا 100نانو یا470نانو
میشه تو مدار از 100نانو تانتال استفاده کرد؟ 100نانو معمولا بدون پلاریته هستند اگه بخوایم تانتال استفاده کنیم پایه های مثبت مدار چه جوری باید مشخص کرد؟ ایا با اتصال ولتاژبه مدار میشه پیدا کرد؟ سلام.دوست عزیز چرا به نکاتی که البته مهندس حمید عزیز در آغاز در فایل توضیحات همه رو بخوبی عنوان کردند و مدت هاست روشون کار شده ...برای نتیجه گیری سریع و مثبت توجه نمیکنین!؟ودر راهنمایی قبل:از لحاظ اتصالی و قطع بودن خود لوپ و اتصالاتش و و...بررسی نکردید؟!به چه علتی میخواهین تانتالیوم بذارین؟بجای خازن پلاریته دار میشه بدون پلاریته جایگزین کرد !(و در مواردی محدود بنا بدلایلی و با بررسی و تشخیص...)ولی بلعکسش نمیشه و بجای خازن های بدون پلاریته.(که در این مدار عدسی بهترین گزینه هست)نمیتونین از پلاریته دار(تانتالیوم) استفاده کنین...
|
سه شنبه 28 بهمن1393 - 2:39pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید یک سوال .ایا میشه یک گراند بالانس اتوماتیک برای چنس گذاشت اونم به صورت سخت افزاری؟
مثلا.یک مقاومت 1مگاه اهم به سیم های کلید بالانس موازی وصل کنی توری که اتصال نباشه مثل گراند بالانس1تا5فلزجو بصورت ارام دشارژ انجام بشه وبالانس بشه
ببخشید که سوالم ابتدایی
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 30 بهمن1393 - 6:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم رضا جان. خیر متاسفانه چنین دستکاریهایی در سیستم دیجیتال امکانپذیر نیست! اون دکمه یک فرمان دیجیتال برای برنامه میکرو ارسال میکنه و فقط میتونه حالت قطع و وصل داشته باشه. گذاشتن ولوم در اون قسمت معنی نداره.
|
پنج شنبه 30 بهمن1393 - 7:39pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
تشکر مهندس
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 30 بهمن1393 - 8:09pm |
|
|
|