انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:35am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

سلام
آقا حمید واسه چنس ADS7816 اس ام دی پیدا کردم از نوع دیپ نتونستم پیدا کنم.اینم خیلی کوچیک هست یکم گرون خریدم 350000 .سوالم اینه که چه طور میتونم از این استفاده کنم . باتشکر

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 8:19pm
مدیر کل
مدیر کل

البته نوع اس ام دی نباید این قیمت باشه و حدود 10 تومن بوده! دیگه خیلی گرون به شما دادن. بهرحال نصبش زیاد مشکلی نداره. پایه هاش دقیقا مطابق نوع دیپ هست. فقط باید یک مبدل اس ام دی به دیپ 8 پین بگیرین. بصورت یک فیبر بسیار کوچک و ظریف هست که ایسی اس ام دی رو باید با دقت و با هویه نوک تیز روش لحیم بزنین و بعد اطراف فیبر 8 پایه وصل کنین (اگر خودش نداشته باشه) و سپس معادل یک آیسی دیپ خواهد بود که میتونین توی سوکت جاگذاری کنین.

پنج شنبه 30 بهمن1393 - 9:11pm

سلام اقا حمید سلف l2 l3 میشه از این نوع روی مدار که عکسش کذاشتم کار بزاریم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 1 اسفند1393 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همه دوستان عزیز و مهندس حمید .مهندس چندتاسوال داشتم
1_ بجز سیم لاکی و سیم افشان با روکش تفلون سیمی هست که برای ساخت لوپ خوب باشه اخه سیم افشان با روکش تفلون بسختی گیر میاد؟؟
2_ سیم لاکی با سیم افشان با روکش تفلون در تفکیک و یا برد چنددرصد فرق دارن؟؟؟؟؟؟
3_برای ساخت لوپ 60سانت میخوام از چوب نئوپان استفاده کنم 5میلی مترش خوبه یا 3 میلی متر؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

جمعه 1 اسفند1393 - 8:00pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد نوشته است:
سلام اقا حمید سلف l2 l3 میشه از این نوع روی مدار که عکسش کذاشتم کار بزاریم

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
بله مشکلی نیست میتونین از این نوع بشکه ای هم استفاده کنین.

جمعه 1 اسفند1393 - 8:21pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
سلام بر همه دوستان عزیز و مهندس حمید .مهندس چندتاسوال داشتم
1_ بجز سیم لاکی و سیم افشان با روکش تفلون سیمی هست که برای ساخت لوپ خوب باشه اخه سیم افشان با روکش تفلون بسختی گیر میاد؟؟
2_ سیم لاکی با سیم افشان با روکش تفلون در تفکیک و یا برد چنددرصد فرق دارن؟؟؟؟؟؟
3_برای ساخت لوپ 60سانت میخوام از چوب نئوپان استفاده کنم 5میلی مترش خوبه یا 3 میلی متر؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

خواهش میکنم.
1- بله سیم لیتز شاید بهترین سیمی باشه که برای لوپ قابل استفادست و در لوپهای مینلب هم سالهاست که داره استفاده میشه. البته این سیم متاسفانه کمیاب و گران هست. بهرحال دوستان در تاپیک پالسی فلزجو در حال کار روی این موضوع هستن و میتونین مسائل مربوط به لوپ رو از اونجا هم دنبال کنین. تفاوت خاصی بین لوپ این مدار و اون مدار وجود نداره.
2- برای این مدار دستیابی به لوپی که ظرفیت خازنیش پایین باشه و در نتیجه با گارد 20 یا کمتر بتونه شروع به کار کنه اهمیت داره. اگر گارد شروع به کار لوپ بالای 30 باشه دیگه تقریبا نمیتونین انتظار تفکیک خوبی داشته باشین. در مورد برد هم تاثیر محسوسی نداره ولی باز هم اگر گارد شروع کار لوپ از حدی بالاتر باشه افت برد خواهید داشت.
3- چوب کلا جنس خوبی بعنوان قالب لوپ عنکبوتی هست. ولی باید در نظر بگیرین که از یک طرف باید کل لوپ شما در حدی سبک در بیاد که موقع کار با وزن لوپ مشکل نداشته باشین و از طرف دیگه بخصوص وقتی لوپ بزرگ باشه نباید با حرکت دادن لوپ این قالب چوبی تاب برداره! لذا 3 میل از نظر وزنی مناسب تر هست ولی ممکنه به اندازه کافی محکم نباشه. در صورتیکه 5 میل برعکسه! پس ابتدا باید وضعیت استحکام رو با 3 میل بررسی کنین و اگر محکم نبود به ناچار از 5 میل استفاده کنین. دقت کنین این نوع چوب در اثر برخورد آب یا رطوبت ممکنه باد کنه و دفرمه بشه. لذا میتونین از قبل نوعی رنگ یا لایه عایق رطوبتی روی چوب استفاده کنین که بعدا در شرایط کاوش قالب لوپتون سریع از بین نره.

جمعه 1 اسفند1393 - 8:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید بابت جواب کاملت ممنون و خستهنباشی مهندس جان یه مشورت دیگه بنظرت لوپ رو باسیم لاکی درست کنم یا سیم افشان با روکش تفلون تهیه کنم ؟؟؟؟؟البته شرمنده بابت این همه سوال معذرت

جمعه 1 اسفند1393 - 10:32pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بنظر من برای لوپهای کوچک سیم لاکی مناسب تر هست و برای لوپهای بزرگ سیم افشان. حقیقتش در مورد سیم روکش تفلون بنده به نتیجه ای که بطور محسوسی بهتر از سیم معمولی باشه نرسیدم. لذا فکر نمیکنم هزینه کردن براش فایده زیادی داشته باشه.

جمعه 1 اسفند1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس جان واقعا خسته نباشی راستی من لوپ 60 سانت مییخوام بسازم در کل واقعا گلی

جمعه 1 اسفند1393 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید خسته نباشید یک سوال دارم میشه یک ملتی ترن جای مقاومتی که قبلا گفتی مقدارش عمق را کم وزیاد میکنه گذاشت واینتور حساسیت را کم وزیاد کرد مثلا ازباربیر 1تا4بشه کمو زیاد کرد اینتور شاید سباتش عالی بشه
همین طور که میدونید باربیر فقط صدا رو تا یک سنسی قطع میکنه مثلا روی2یک خط اول صدا نداره روی باربیر4خط سوم صداش در میاد ولی در عمل هیچ حساسیتی کمو زیاد نمیشه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 1 اسفند1393 - 1:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 295 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure