نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ممنون. بله مقاومت 25 هست که میشه بجاش مولتی ترن هم گذاشت. در واقع من از ابتدا همین کار رو کردم تا مقاومتی که حداکثر برد رو بدست میده پیدا کنم! ولی اشکال گذاشتن مولتی ترن این هست که کمی نویز روی مدار میندازه و از طرفی کیفیت تفکیک هم پایین تر میاد. صحبت شما در مورد باریر هم درست هست و فقط روی صدا عمل میکنه! از این نظر اگر خطها مهم باشن بله بد نیست که مقاومت 25 کمی پایین تر بیاد تا حساسیت مدار کلا کمی کمتر بشه. ولی این مساله متاسفانه روی نویز زیاد اثر نداره. چون نویز حتی روی درجه تقویت پایین هم اثر میذاره!
|
شنبه 1 اسفند1393 - 1:55am |
|
|
ba-safa
|
ما که از فلزیاب های آنالوگ دلتا و tl 12000 هیچ خیری ندیدیم. نه ثبات درست حسابی و نه تفکیک و کلی هم دنگ و فنگ تنظیم کردن آخرشم خستگی تن و روان
قطعات چنس رو سفارش دادم استاد حمید ولی امان از این بازار قطعات الکترونیکی
خدا خیرت بده مهندس حمید کلاً من خیلی وقته عضو سایتم فقط پست های علمی و بی نقصت رو می خونم استفاده میکنم و نوت برداری میکنم. گفتم حداقل یه تشکر بکنم این همه از علمت استفاده کردیم حلال باشه
یه دانشمند به تمام معنایی
|
شنبه 2 اسفند1393 - 4:38pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ممنون. بله مقاومت 25 هست که میشه بجاش مولتی ترن هم گذاشت. در واقع من از ابتدا همین کار رو کردم تا مقاومتی که حداکثر برد رو بدست میده پیدا کنم! ولی اشکال گذاشتن مولتی ترن این هست که کمی نویز روی مدار میندازه و از طرفی کیفیت تفکیک هم پایین تر میاد. صحبت شما در مورد باریر هم درست هست و فقط روی صدا عمل میکنه! از این نظر اگر خطها مهم باشن بله بد نیست که مقاومت 25 کمی پایین تر بیاد تا حساسیت مدار کلا کمی کمتر بشه. ولی این مساله متاسفانه روی نویز زیاد اثر نداره. چون نویز حتی روی درجه تقویت پایین هم اثر میذاره! تشکر مهندس حمید پس فکر کنم دیگه هیچ راهی نباشه که بشه این مدارو باثبات کرد اسپره گرافیت هم فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه بیشترین نویزی که توی این مدار می افته برق وامواج رادیوئی هست
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
شنبه 2 اسفند1393 - 4:48pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون ba-safa عزیز. شما لطف دارین. رضا جان خدمت شما و دوستان دیگه عرض کنم چنس هر چه هست همین هست! مشکل ثباتش هم تا حد زیادی ذاتی بوده و به سیستم طراحی خاصش مربوط میشه که متاسفانه حتی داخل برنامه هم طراح چیزی براش در نظر نگرفته و لذا نهایت کار در همین حد هست. پیشنهاد میکنم بخصوص دوستانی که تازه قصد ساخت دارن سراغ مدار پالسی فلزجو برن که خیلی نکات و امکانات دیگه توام با ثبات بسیار بهتر و برد بیشتر داره و پروژه ای رو به توسعه هست و ایشالا در اینده نزدیک تفکیکی حداقل شبیه به چنس هم بهش افزوده میشه. در اون صورت دیگه فکر نمیکنم نیازی به چنس وجود داشته باشه!
|
شنبه 2 اسفند1393 - 6:04pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سپاسگذاريم مهندس حميد ، خدا خيرت بده برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 2 اسفند1393 - 6:47pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
ببخشید مهندس حمید من یه سوال داشتم .یه مورد عجیب در دستگاه من وجود داره البته نمیدونم دستگاه من اینطوریه یا ماله بقیه دوستان هم همینطور هستش.لوپ من ظرفیتش حدود 350هستش و اهمش حدود 1.5از بردش راضیم سکه حدود 45سانت گارد دستگاه هم از 14بخوبی کار میکنه و بوق ممتد نداره ودر گارد 22 هم رو زمین میشه باهاش کار کرد اما موردی که هست اینه که وقتی لوپ رو زمینه و خودم اگه جنسی را از روش حرکت بدم چه حرکتم از چپ به راست باشه چه از راست به چپ صدا نسبت به تفکیک یکسان و یجور در میاد مثلا رو فلز مس صدا تقریبا ممتد کلفت هستش اما وقتی خودم لوپ را میگرم تو دستم و لوپ را از رو جسمی حرکت میدم در حالتی که ازچپ براست حرکت میدم صدا نسبت به تفکیک درست درمیاد اما وقتی لوپ را از راست به چپ از رو جنسی رد میکنم صدا نسبت به تفکیکش عوض میشه و یه صدا دیگه ای میده. ویه سوال دیگه فرکانس کاری چنس چقدره و رو چه فرکانسی دستگاه کار میکنه؟باتشکر از جوابتون
|
شنبه 2 اسفند1393 - 6:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بهنام عزیز مطلب بسیار جالبی فرمودین! البته امیدوارم درست تست کرده باشین. در این صورت علت فقط از نظر من میدان مغناطیسی موجود در محیط هست. اگر در محیط طبیعت تست گرفتین دیگه فقط میتونه اثر EMI زمین باشه که از یک جهت با جهت دیگه فرق داره و این مساله هم با حرکت دادن لوپ مشخص میشه. چیزی که در مورد چنس قطعیه این هست که با تکان دادن لوپ و عبور میدان لوپ از جهات مختلف میدان مغناطیسی زمین ؛ ولتاژ کوچکی در لوپ ایجاد میشه که روی سنس و حتی تفکیک اثر میذاره. یکی از دلایل ثبات کم چنس برای کار روی زمین هم همین هست. تنها راهی که برای خنثی کردن نسبی اثر مغناطیس زمین در این مدار وجود داره شیلد لوپ هست که باید با گرافیت مرغوب انجام بشه. فرکانس پالسهای موثر در سنس برای مدار چنس تقریبا 200 هرتز هست.
|
شنبه 2 اسفند1393 - 7:06pm |
|
|
حامد
|
سلام اقا حمید ممنون بابت راهنماییت فدات
|
یکشنبه 3 اسفند1393 - 9:20pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام برهمگی .دوستان من یه لوپ 30سانت درست کردم و برا امتحان درستش کردم کیفیتش زیاد خوب نیست ولی باعدد گارد 10 کار میکنه و اصلا بوق اضافه و بیخود نمیزنه تفکیکش نسباتا خوبه ولی حذف اهن رو وقتی روی 1 یا 2 میزارم بازم بوق میزنه ولی روی 3 میزارم سنس میکنه ولی بوق نمیزنه .بنظر دوستان واسه حذف اهن ایرادش چیه؟
|
دوشنبه 4 اسفند1393 - 11:45pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: سلام برهمگی .دوستان من یه لوپ 30سانت درست کردم و برا امتحان درستش کردم کیفیتش زیاد خوب نیست ولی باعدد گارد 10 کار میکنه و اصلا بوق اضافه و بیخود نمیزنه تفکیکش نسباتا خوبه ولی حذف اهن رو وقتی روی 1 یا 2 میزارم بازم بوق میزنه ولی روی 3 میزارم سنس میکنه ولی بوق نمیزنه .بنظر دوستان واسه حذف اهن ایرادش چیه؟ دوست من حذف اهن در این مدار از فاصله 40 سانت به بالا کار میکنه و نزدیکتر از 40 سانت به لوپ عملا خاموشه و فلزیاب سنس میکنه فلزو
|
دوشنبه 4 اسفند1393 - 11:51pm |
|
|
|