انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:15am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آیدین جان تبریک عرض می کنم
شما که مدارو ساختید لطفا مدارتونو یکبار بدون ترانس به یک بلند گو بدین و از کار کرد هر سه ولوم مطمئن بشید وبعد با ترانس افزاینده خروجی رو به آنتنها بدین و موفق باشید
یک نکته خیلی مهم ، این مدار به ولتاژ معکوس بی نهایت حساسه و با ولتاژ معکوس فاجعه به وجود می آد پیشنهاد می کنم حتما یک دیود محافظ سر راه سیم مثبت قرار بدین

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
با سلام
اقا فریدون اگر بدون موج بخواهیید کار کنید طول انتن مهمه و برای هرفلزی باید از طول خاصی استفاده کنید ولی اگر موج به انتن بفرستید طول انتن شعاع کاری و سرعت حرکت انتن رو تغییر میده

سلام به همه
رستم جان طول انتن رو چند سانت بگیریم؟ اگه ممکنه در مورد تاثیر طول انتن بیشتر توضیح بدید

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اقا رضای عزیز بحث بسیار خوبی را مطرح کردید و من منتظر این سوال بودم
طول انتنها در بحث ردیابی بحث پیچیده ای است با توجه به رابطه λ=C/F و اینکه طول انتن باید مضرب صحیحی از طول موج باشد و اینکه در اینجا انتن ما کار گیرندگی انجام نمیدهد و صرفا بحث تطابق با میدان مجهول است
بنابراین پیدا کردن رابطه مناسب و فرمولی خاص بسیار پیچیده میباشد ولی در کل طول انتن در اینگونه مدارات در مقدار شعاع ارسال امواج و زمان تطابق تاثیر دارد پیشنهاد میکنم دوستان از انتنهایی کشویی استفاده و در مورد زمان تطابق (مقدار زمانی که انتنها شروع به واکنش و رسیدن به مسیر درست را میکنند ) و شعاع عملکردی نتایج خودشون رو با کم و زیاد کردن طول آنتن بیان کنن تا انشا الله به رابطه بین این موارد برسیم
موفق باشید

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
با سلام
طول انتنها در بحث ردیابی بحث پیچیده ای است با توجه به رابطه λ=C/F و اینکه طول انتن باید مضرب صحیحی از طول موج باشد و اینکه در اینجا انتن ما کار گیرندگی انجام نمیدهد و صرفا بحث تطابق با میدان مجهول است
بنابراین پیدا کردن رابطه مناسب و فرمولی خاص بسیار پیچیده میباشد ولی در کل طول انتن در اینگونه مدارات در مقدار شعاع ارسال امواج و زمان تطابق تاثیر دارد پیشنهاد میکنم دوستان از انتنهایی کشویی استفاده و در مورد زمان تطابق (مقدار زمانی که انتنها شروع به واکنش و رسیدن به مسیر درست را میکنند ) و شعاع عملکردی نتایج خودشون رو با کم و زیاد کردن طول آنتن بیان کنن تا انشا الله به رابطه بین این موارد برسیم
موفق باشید

ممنون اقا رستم
اگه درست متوجه شده باشم اندازه های مختلف انتن جواب میده فقط تفاوت در زمان تطابق و شعاع عملکرد هست درسته؟
فردا میرم برا تست و تا هفته بعد دسترسی به انتن تلسکپی ندارم به نظر شما فعلا انتن سه میل رو چند سانت ببرم؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام
خوب این هم یک مطلب جدید که رستم جان بیان کرد و ظاهرا هم خیلی مهمه . رستم جام میشه راجع به کمیت های فرمول کمی توضیح بدی و این که برای آنتن های مفتولی و فرکانس 25 چه طولی پیشنهاد می کنی ؟

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza.1286 نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
موفق باشید

ممنون اقا رستم
اگه درست متوجه شده باشم اندازه های مختلف انتن جواب میده فقط تفاوت در زمان تطابق و شعاع عملکرد هست درسته؟
فردا میرم برا تست و تا هفته بعد دسترسی به انتن تلسکپی ندارم به نظر شما فعلا انتن سه میل رو چند سانت ببرم؟

با سلام
بله کاملا درست فرمودید
پیشنهاد منبرای 25 هرتز طول 25 یا 50 یا 75 است

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
در یوتیوب فیلمی مشاهده نمودم که با یک تراشه امواج مزاحم را حذف می کنند \M/

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:52am
استاد
استاد

درود بر شما
شکل موج خروجی میکرو با کارت صوتی کامپیوتر دقتش در این حد هست دیگه بعد از امپلی و ترانس یاید خیلی شکلش به هم بریزه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:55am
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم یه سوال داشتم در مورد تشخیص هدف فلزی یا غیر فلزی با بهینه سازی شده این مدار که شما زحمت اون را کشیدید .تقریبا هم در خصوصی هم در عمومی مطرج کردم ولی جوابی نگرفتم
الان باز اینجا این موضوع را مطرح میکنم که مدار بهینه شده این ردیاب همه اهداف چه فلزی و چه غیر فلزی را میزنه یا فقط نسبت به اهداف فلزی انتنها عکسل العمل نشون میدهند یا شما هم خودتون این مدار را هنوز فرصت نکردی بسازید و تست کنید

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم یه سوال داشتم در مورد تشخیص هدف فلزی یا غیر فلزی با بهینه سازی شده این مدار که شما زحمت اون را کشیدید .تقریبا هم در خصوصی هم در عمومی مطرج کردم ولی جوابی نگرفتم
الان باز اینجا این موضوع را مطرح میکنم که مدار بهینه شده این ردیاب همه اهداف چه فلزی و چه غیر فلزی را میزنه یا فقط نسبت به اهداف فلزی انتنها عکسل العمل نشون میدهند یا شما هم خودتون این مدار را هنوز فرصت نکردی بسازید و تست کنید

با سلام
دوست من هم در خصوصی و هم در اینجا بارها خدمتون عرض کردم و تا شما ذهنیت خودتون از روش ردیابی که دارید رو کنار نزارید درک موضوع کمی سخت میشه
دوست من تمام عناصر بجز هلیم که دارای الکترون نیست میدونه در تعامد با میدانهای مجاور شروع به ارتعاش کنه
دوست من من که فیلم دستگاه رو هم گذاشتم و کالیبره هم کردم
و در رابطه با شکل موج
باز هم میگم زیاد مهم نیست چون شما میدونید وقتی که اسکن میکنید با هزاران نوع موج مغناطیسی منظم ونا منظم طرف هستید
اگر به طور کلی بخواهیم برسی کنیم فقط ما میتونیم انتنها رو عمود بر بزرگترین میدان کوچکتر از میدان زمین بکنیم
حالا با توجه به اینکه یک هدف در خاک غریبه است و حاصل ساختار میدانی زمین نیست بنابراین میدان حاصله بزرگتر از میدانهای ریز ساختار خود زمین است و شما میتوانید انرا مشخص کنید (مثال در مناطقی که زلزله امده یا میدانهای مغناطیسی جدید (دکل برق یا لامپهای فرکانسی )است ردیابی سخت و تا حدودی غیر ممکن است
امیدوارم که منظور را رسانده باشم

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure