جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم یه سوال داشتم در مورد تشخیص هدف فلزی یا غیر فلزی با بهینه سازی شده این مدار که شما زحمت اون را کشیدید .تقریبا هم در خصوصی هم در عمومی مطرج کردم ولی جوابی نگرفتم
الان باز اینجا این موضوع را مطرح میکنم که مدار بهینه شده این ردیاب همه اهداف چه فلزی و چه غیر فلزی را میزنه یا فقط نسبت به اهداف فلزی انتنها عکسل العمل نشون میدهند یا شما هم خودتون این مدار را هنوز فرصت نکردی بسازید و تست کنید
با سلام
دوست من هم در خصوصی و هم در اینجا بارها خدمتون عرض کردم و تا شما ذهنیت خودتون از روش ردیابی که دارید رو کنار نزارید درک موضوع کمی سخت میشه
دوست من تمام عناصر بجز هلیم که دارای الکترون نیست میدونه در تعامد با میدانهای مجاور شروع به ارتعاش کنه
دوست من من که فیلم دستگاه رو هم گذاشتم و کالیبره هم کردم
و در رابطه با شکل موج
باز هم میگم زیاد مهم نیست چون شما میدونید وقتی که اسکن میکنید با هزاران نوع موج مغناطیسی منظم ونا منظم طرف هستید
اگر به طور کلی بخواهیم برسی کنیم فقط ما میتونیم انتنها رو عمود بر بزرگترین میدان کوچکتر از میدان زمین بکنیم
حالا با توجه به اینکه یک هدف در خاک غریبه است و حاصل ساختار میدانی زمین نیست بنابراین میدان حاصله بزرگتر از میدانهای ریز ساختار خود زمین است و شما میتوانید انرا مشخص کنید (مثال در مناطقی که زلزله امده یا میدانهای مغناطیسی جدید (دکل برق یا لامپهای فرکانسی )است ردیابی سخت و تا حدودی غیر ممکن است
امیدوارم که منظور را رسانده باشم