reza68 نوشته است:
rostam نوشته است:
reza68 نوشته است:
آقا رستم عادتشه که همه فروشنده خطاب کنه!!!
رضا جان مگه غیر از اینه
هر کسی مدار رو ساخته و کار نمیکنه و حتی نمیتونه کار کنه من در خدمتشم ولی بقیه کسانی که ظهور میکنن و انقلت سر میدن
یا جویای نامن که جاش اینجا نیست یا فروشنده اند و منافعشون به خطر افتاده که خودم میدونم چطور جوابشونو بدم و یا کوک شده فروشندگان هستند که سعیم روشن کردن اونها و بریدن دست فروشنده هاست
حالا خودت ببین از کدوم این سه گروه هستی
موفق باشی
خوبه شما قاضی شرع نشدی!!
من خودم این مدارو ساختم و فیلمش که دیدین براتون گذاستم و آخرش به منم تهمت فروشندگی زدین
من نه جویای نامم نه فروشندم نه کوک شده!
اتفاقا این مدار کار بعضی از فروشندگان رو سکه کرده !
من ندیدم شما عکسی از مداری که ساختین بزارین یا یه فیلم تست! اگه میزاشتین مجبور نبودین اینهمه با دیگران بحث کنید
شما بهتره یکمی طرز تفکر و صحبت کردنتون با دیگران رو عوض کنی
حق نگهدارتون
رضای عزیز
فیلمتون کدوم صفحه است من یادم نمیاد
من تصویر مدار ساخته شده بعلاوه نوع کار کرد و نوع کالیبره و نوع تست انتنها رو همرو توضیح دادم (متاسفانه بعضی ها اگر باهاش جنس هم در بیارم و فیلم بگیرم بازم حرف خودشون رو میزنن)
و در رابطه با نوع صحبت کردنم یک قانون داریم که میگه هر صحبتی بکنی میتونه بر علیه تون استفاده بشه و این رو مطمعن باشید که نوع صحبت شماست که نوع صحبت منرو مشخص میکنه
یکی مثل میکروی عزیز تو ساخت مشکل داره و با نوع درخواستش متوجه میشیم و تا حد امکان مشکلشرو بر طرف میکنیم
یک فروشنده میاد حمله میکنه برای تخریب مدار و بعد از محکوم شدن فرار رو بر قرار ترجیح میده
یه فروشنده میاد منتظر میمونه که در نهایت استفاده خودشو ببره
یک سری رو شیر میکنن و میاندازن جلو که بعد از چند بحث پی به اشتباهشون میبرن و از دوستان خوب ما میشن یا مرنن و منتظر طوفان بعدی میمونن
یک سری هم فقط برای خودنمایی و ابراز وجود میان خودی نشون بدن
و بلانصبت دوستان یک سری هم هستند که واقعا هیچ چیز نمیفهمند و بحثشون جداست
در یک دنیای مجازی ابتدا ادم باید تکلیف خودشو با خودش مشخص کنه و بعد بیاد جلو
موفق باشید
و یک سری هم فقط دنبال کسب علمند که همراستا با من حرکت میکنند و کاملا به ادم میرسن و انشاالله از من هم رد میشن