انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:00pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:
آقا رستم عادتشه که همه فروشنده خطاب کنه!!!

رضا جان مگه غیر از اینه
هر کسی مدار رو ساخته و کار نمیکنه و حتی نمیتونه کار کنه من در خدمتشم ولی بقیه کسانی که ظهور میکنن و انقلت سر میدن
یا جویای نامن که جاش اینجا نیست یا فروشنده اند و منافعشون به خطر افتاده که خودم میدونم چطور جوابشونو بدم و یا کوک شده فروشندگان هستند که سعیم روشن کردن اونها و بریدن دست فروشنده هاست
حالا خودت ببین از کدوم این سه گروه هستی
موفق باشی

پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fereidon نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
جناب فرج و فریدون عزیز من اصلا احتیاجی به دستگاه ندارم چون اصلا دنبال این کارها نیستم ولی تو این جامعه زندگی میکنم و مشکلات مردم رو میبینم و میدونم که در فشارند و همه برای زندگی بهتر در تلاشند در تمام کشورها بحث دفینه یابی یک سرگرمی به حساب میاد
مثل ماهیگیری ولی متاسفانه در ایران این مقوله شده موضوعی برای رها شدن دوستان از بی پولی
حال یکسری برای رسیدن به این هدف و پولدار شدن میرن سراغ دزدی و قاچاق و مواد فروشی و کارهای خلاف که به انسانهای پستی تبدیل میشن و یک سری هم میرن دنبال دفینه یابی تا شاید خدا فرجی کنه و زندگیشونو تغییر بدن که بیشتر دوستان تو این سایت از این قبیل افراد هستند و از نظر من همین که شرافتشون رو نفروختن و با توجه به سختیهای این کار دارن این کار رو انجام میدن قابل تقدیره
و حالا در این وضع یک سری از خدا بیخبر و از قماش همین شالاتانها به دنبال پر کردن جیب خودشون هستند (وقتی میبینن درخواست برای فروش و یا ساختشون کم شده)اونهم از جیب این دوستان که من با توجه به این سخن حضرت علی که میفرماید**** بدترین مردم در نزد خداوند 2 قشرند انانی که حق هم نوع خود را میخورند و انانی کهمیبینند به هم نوعشان ظلم میشود و صدایشان در نمی اید*******وظیفه خود میدونم که جلوشون بایستم
من به تمام دوستان کاوشگر یک نصیحت برادرانه میکنم
اگر دنبال تفریح هستید برای این کار (ساخت یا خرید دستگاه)هزینه کنید و اگر دنبال پول هستید فقط زمانی برای این کار هزینه کنید که 50 درصد از محل کارتون مطمعن باشید و حد الامکان خودتون دستگاهتون رو بسازید تا هم چیزی یاد بگیرید و هم از کارایی دستگاهتون مطلع باشید
من و جناب فریدون و استاد جاوید عزیز و دیگر دوستان صرفا به خاطر شما عزیزان داریم زحمت میکشیم و اگر دوستان واقعا به کمک ما نیاز دارند خودشون باید جواب این قشر افراد رو بدن و در غیر این صورت مارو به خیرو شما رو به سلامت
و در کل باز هم به خاطر نوع ادبیات کلامیم از دوستان عذر میخواهم (امیدوارم علت عصبانیتم را خوب توصیف کرده باشم)

رستم جان کاملا حق با شماست هر کس ندونه شما بهتر می دونی که تلاش من تو این تایپیک فقط به خاطر کمک به دوسنانه بنابراین این طوفانساز ها با این طوفان های مصنویی نمی تونن کار تایپیک رو مختل کنن . اکر این تایپیک نشد تایپیک بعدی و حتی این انجمن نشد انجمن بعدی تا زمانیکه نتیجه عالی بگیریم .

کاملا با شما موافقم
شاید کسی تا حالا به شما نگفته باشه ولی من میگم
به خاطر زحماتتون ممنون چون تمام بار ترکیب و یک پارچه کردن مدار بهده شما بوده و بدون هیچ منتی عمومیش کردید
موفق باشی دوست من

پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این آخرین پاسخ من برای کسانیه که هر جند وقت یک بار پیداشون میشه و خودی نشون می دن . شما به هر دلیلی که تشریف اوردی اینو بدون که اگر 10000تا پست این چنینی بدی صبر می کنیم واز پست 10001 کارمونو ادامه می دیم . حالا می تونید شروع کنید بسم ا.. :-H :-H :-H :-H

یا حق @};- @};- @};-

پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
دوست گرامی آقا بهرام عزیز
حرف آقا رستم مثل این میمونه که من مثلا بیام بگم آهای مردم اگه این میوه ( مثلا پرتغال) رو بخورید میتونید سرطان رو درمان کنید و بعدش مردم رو تشویق کنم که برن سرطان بگیرن و بعد شروع کنن به پرتغال خوردن
و در آخر هم که مردم به من رجوع کردن و ناراحت بودن از اینکه سرطان گرفتن و حالا درمان نمیشن ، من در جواب بهشون بگم چیزی که من بیان کردم علمیه و اگه شما خوب نمیشید اشکال از خودتونه
آیا به نظر شما این منطقی هست؟؟؟

سلام به داداش عزیز .البته بهتر هم میتونستین تعبیر کنین.خب درباره چیزی که گفتین عرض شود بیشتر طراحان اخرین نفر هستن که مدار خودشون رو میسازن وهمیشه همینطور بوده وکاملا هم طبیعی هستش الان هم مثل قدیم نیست که واسه اینکه ببینیم مدار کار میکنه مجبور به ساخت باشیم با یک نرم افزار وشبیه سازی همه چیز مشخص میشه.دوست خوبم هر زنراتوری که خروجی سیگنال بده در رواقع میتونیم باهاش ردیابی کنیم که مدار اقا رستم هم کار میکنه اما ایشون بیشتر ردیاب رو با مغناطیس زمین هم راستا کردن تا کلا قضیه مگنت پیش نیاد وبه نظر من هم مدار ایشون هنوز هم جای کار داره ومیتونه بهتر بشه مثلا استفاده از دو موج یکی برای خنثی کردن اثرات پوسته ویکی هم برای ردیابی که باید به صورت منقطع از هم کار کنن وگرنه تداخل موج پیش میاد ومدام خطا.اما تو واقعیت هم بخوام بگم ردیابی چیزی نیست که به هر کسی بیاد من خودم بدنم جوری هست که بیشتر فرکانسهای سنگ رو میزنم تا فلزات واسه همین روشم و طرح مدارمو عوض کردم تا بتونم واقعا فلز رو بزنم که تا حدودی موفق بودم اما مسئله اصلی تفکیک هست که زمینگیر میکنه.الان هم اگه واقعا طرح استاد رستم رو ساختین هر مشکلی داشته باشین به راحتی قابل حله باور کنین با توهین وفحاشی چیزی حل نمیشه جز اینکه تو انزار عمومی همینطور دوستان یخ زده غربی چهره خوب خودمون و دوستانمون رو خچه دار میکنیم. با تشکر @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 7 آبان1394 - 1:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
بهرام عزیز من پوزش میخوام به خاطر نوع صحبت کردنم ولی به من حق بدید دستگاهی صرفا جهت ساخت دوستان کم در امد (که مطمعن باشید از هیچ کس دستگاهی نمیخرند چون نمیتونن و یا از دستگاههای نا کارامد خسته شدن )میزاریم تا هم چیزی یاد بگیرند و هم وسیله ای داشته باشندبعد یکدفعه سرو کله کسی که اصلا مدار رو نساخته پیدا میشه و دستور میده از بچه ها عذرخواهی کنم
بهرام جان رزل بودن هم حدی داره اگر دستگاه رو ساخته بود و نتیجه نگرفته بود بهشون حق میدادم و تا برطرف شدن مشکلشون کمکشون میکردم ولی بدون اینکه مدار رو بسازه و نتیجه کاریشو ببینه میاد وسط و شروع به اتهام زدن میکنه جناب انرژی فکر کنم کلا یک پست در این تایپک داده و اونهم اینجوری (یاد ناصر میوفتم ) و شما که از قدیمیها هستید خیلی راحت این افراد رو میشناسید
یا میخوان منرو تحریک کنن که ادامه ندم و یا هیج چیز نمی فهمند که اگر هدفشون تحریک منه کور خوندن و اگر هم نمیفهمند و نمیخواهند بفهمند این حرفها لیاقتشون است
من از دوستانی که این مطالب رو خوندن به خاطر نوع ادبیات کلامیم پوزش میخوام

خواهش میکنم رستم جان.راستش هیچ کس نمیدونه که موضوع چی هست این دوست خوبمون مدارو ساخته یا نه اما باز هم صبر کردن بهتر از بحث کردنه که جز دشمنی چیزی نمیاره واز این بدتر اگه مدار به خوبی کار کنه ونتیجه بده خیلیها دلسرد میشن و دیگه نمیسازن البته نیت اصلی شما خیر بوده و کمک به دوستانی که ضربه خوردن و هنوز هم میخورن وتعدادشون کم نیست.اما بیایم واقع بینانه هم به موضوع نگاه کنیم این دوستمون میخوان که شما ثابت کنی مدار کار میکنه که من هم میگم کار میکنه چون اصل ردیابی باز هم انتن هست که هیچ تغییری نکرده وقبلا هم با ال رودها همگی کار کردیم پس این قضیه کاملا منتفیه حتی اگه سیستم سیگنالی هم نده انتن خالی هم میتونه ردیابی کنه واین موضوع کاملا مشهوده واحتیاجی به گفتن نداره.اما صحبتهای شما در باره همراستا کردن انتن با مغناطیس زمین درسته در حد خیلی ساده گفته شده تا مفهومش رو برسونه اما درک بالایی هم میخواد واسه امثال من تا با این قضیه بیشتر کنار بیان چون علمی تو این قضیه نداریم و هنوز هم باید ساده تر کنین تا درک بشن.واینکه ردیابی هم همینه یکی خوشش میاد وراضیه یکی هم ناراضی. @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 7 آبان1394 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
rostam نوشته است:
reza68 نوشته است:

رضا جان مگه غیر از اینه
هر کسی مدار رو ساخته و کار نمیکنه و حتی نمیتونه کار کنه من در خدمتشم ولی بقیه کسانی که ظهور میکنن و انقلت سر میدن
یا جویای نامن که جاش اینجا نیست یا فروشنده اند و منافعشون به خطر افتاده که خودم میدونم چطور جوابشونو بدم و یا کوک شده فروشندگان هستند که سعیم روشن کردن اونها و بریدن دست فروشنده هاست
موفق باشی

خوبه شما قاضی شرع نشدی!!
من خودم این مدارو ساختم و فیلمش که دیدین براتون گذاستم و آخرش به منم تهمت فروشندگی زدین
من نه جویای نامم نه فروشندم نه کوک شده!
اتفاقا این مدار کار بعضی از فروشندگان رو سکه کرده !
من ندیدم شما عکسی از مداری که ساختین بزارین یا یه فیلم تست! اگه میزاشتین مجبور نبودین اینهمه با دیگران بحث کنید
شما بهتره یکمی طرز تفکر و صحبت کردنتون با دیگران رو عوض کنی
حق نگهدارتون

پنج شنبه 7 آبان1394 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:
rostam نوشته است:
reza68 نوشته است:

رضا جان مگه غیر از اینه
موفق باشی

خوبه شما قاضی شرع نشدی!!
من خودم این مدارو ساختم و فیلمش که دیدین براتون گذاستم و آخرش به منم تهمت فروشندگی زدین
من نه جویای نامم نه فروشندم نه کوک شده!
اتفاقا این مدار کار بعضی از فروشندگان رو سکه کرده !
من ندیدم شما عکسی از مداری که ساختین بزارین یا یه فیلم تست! اگه میزاشتین مجبور نبودین اینهمه با دیگران بحث کنید
شما بهتره یکمی طرز تفکر و صحبت کردنتون با دیگران رو عوض کنی
حق نگهدارتون

رضای عزیز
فیلمتون کدوم صفحه است من یادم نمیاد
من تصویر مدار ساخته شده بعلاوه نوع کار کرد و نوع کالیبره و نوع تست انتنها رو همرو توضیح دادم (متاسفانه بعضی ها اگر باهاش جنس هم در بیارم و فیلم بگیرم بازم حرف خودشون رو میزنن)
و در رابطه با نوع صحبت کردنم یک قانون داریم که میگه هر صحبتی بکنی میتونه بر علیه تون استفاده بشه و این رو مطمعن باشید که نوع صحبت شماست که نوع صحبت منرو مشخص میکنه
یکی مثل میکروی عزیز تو ساخت مشکل داره و با نوع درخواستش متوجه میشیم و تا حد امکان مشکلشرو بر طرف میکنیم
یک فروشنده میاد حمله میکنه برای تخریب مدار و بعد از محکوم شدن فرار رو بر قرار ترجیح میده
یه فروشنده میاد منتظر میمونه که در نهایت استفاده خودشو ببره
یک سری رو شیر میکنن و میاندازن جلو که بعد از چند بحث پی به اشتباهشون میبرن و از دوستان خوب ما میشن یا مرنن و منتظر طوفان بعدی میمونن
یک سری هم فقط برای خودنمایی و ابراز وجود میان خودی نشون بدن
و بلانصبت دوستان یک سری هم هستند که واقعا هیچ چیز نمیفهمند و بحثشون جداست
در یک دنیای مجازی ابتدا ادم باید تکلیف خودشو با خودش مشخص کنه و بعد بیاد جلو
موفق باشید

و یک سری هم فقط دنبال کسب علمند که همراستا با من حرکت میکنند و کاملا به ادم میرسن و انشاالله از من هم رد میشن

پنج شنبه 7 آبان1394 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش رستم شما یا فریدون جان اگه امکانش هست یه فیلم کوتاه واسه دوستان آپ کنید تا دیگه حرف و حدیثی نباشه به خدای احد و واحد من جایی هستم که نمیتونم فیلم بزارم وگرنه جان عزیزم تا الان فیلمی هرچند کوتاه ارائه میکردم تا همه از کارکرد این مدار اطمینان حاصل کنند

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 7 آبان1394 - 7:04pm
استاد
استاد

درود بر شما
وقتی چند نفر ساختند و تست کردند و جواب مثبت هست دیگه واقعا تقاضای اینکه حتما باید فیلم باشه تا طرج به اثبات برسه یه کمه منطقی نمی باشه شما اگه توان ردیابی داشته باشید مطمعنا اگه این طرج را بسازید به اسونی میتونید ردیابی کنید لطفا بحاطر فیلم دیگه جناب رستم را تجت فشار نزارید و هر دقعه یکی از راه نرسه و درخواست فیلم نکنه و جو سایت را با این بگو مگوها برهم نزیند این چند پست قبلی که زده شده هیچ محتوای علمی نداره و فقط زمینه ای میشه برای توهین و لگد مال کردن شخصیت همدیگه پس به همدیگه احترام بزاریم

پنج شنبه 7 آبان1394 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید جان حرفهای شما متین داداش منم برای اینکه دیگه از این بحثها نداشته باشیم گذاشتن یک فیلم واجب اجباریه حتی اگه از طرف شما هم این فیلم ارائه بشه که بهترم هست

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 7 آبان1394 - 7:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 19 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure