hamid f نوشته است:
اقا رستم در قدم اول شما اگر لطف کنید یک مقاله در رابطه با مواردی که در دو تاپیک جدا گانه ای کاش.. بیان کردید اینجا بطور کامل قرار بدید تا دسترسی به انها راحت باشه ممنون میشیم.اینطور که شما مطالب رو قرار دادید بصورت پراکنده هستش و دسترسی به مطالب مشکله البته شاید برای شما ساده باشه ولی برای بنده و سایر دوستانی که تحصیلات دانشگاهی هم دارن و در رشته تحصیلی خودشون هم حرفی برای گفتن دارن کمی حضمش کمی مشکله
مطلب دیگه اینکه بنده نه فروشنده هستم و نه دشمن کسی!!!!
فروشنده ها اکثرا خاموشند و حرفی نمیزنند تا اینکه پروژه تکمیل بشه بعدش میان واسه لاشخوری.شما هر بار که به تاپیک سر میزنید اگه یک نگاه به جمعیت عزیز مهمانان بیندازید متوجه عرایض بنده میشید.
با سلام
حامد عزیز منظور شما نیستید شما از بچه های خوب سایت هستید البته یکم شلوغ
حامد عزیز اگر اشتباه نکم 3 صفحه اول تایپیک اصول کلی و بعد ادامه دادیم دوست دانشگاهی من شما مگه میتونید همچین علم وسیعی رو در چند صفحه جمع کنید مثلا شما میتونید (مباحث پيشرفته در شبكه هاي عصبي و يادگيري ماشين) و یا کوانتوم الکترونیک 2 رو خلاصه کنید .همین روشی که پیشنهاد کردید روش خوبیه شما مشکلات و نامفهومها رو بپرسید من جواب میدم و منهم چیزی از کسانی که به صورت عملی کار میکنند یاد میگیرم و بعد شما با توجه به نیاز کاوشگران عزیز خلاصه کنید و به دوستان بدید و خیری ببرید چون شما نه دشمن کسی هستید و نه فروشنده
موفق باشید