انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:01pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid f نوشته است:
اقا رستم در قدم اول شما اگر لطف کنید یک مقاله در رابطه با مواردی که در دو تاپیک جدا گانه ای کاش.. بیان کردید اینجا بطور کامل قرار بدید تا دسترسی به انها راحت باشه ممنون میشیم.اینطور که شما مطالب رو قرار دادید بصورت پراکنده هستش و دسترسی به مطالب مشکله البته شاید برای شما ساده باشه ولی برای بنده و سایر دوستانی که تحصیلات دانشگاهی هم دارن و در رشته تحصیلی خودشون هم حرفی برای گفتن دارن کمی حضمش کمی مشکله
مطلب دیگه اینکه بنده نه فروشنده هستم و نه دشمن کسی!!!!
فروشنده ها اکثرا خاموشند و حرفی نمیزنند تا اینکه پروژه تکمیل بشه بعدش میان واسه لاشخوری.شما هر بار که به تاپیک سر میزنید اگه یک نگاه به جمعیت عزیز مهمانان بیندازید متوجه عرایض بنده میشید.

با سلام
حامد عزیز منظور شما نیستید شما از بچه های خوب سایت هستید البته یکم شلوغ
حامد عزیز اگر اشتباه نکم 3 صفحه اول تایپیک اصول کلی و بعد ادامه دادیم دوست دانشگاهی من شما مگه میتونید همچین علم وسیعی رو در چند صفحه جمع کنید مثلا شما میتونید (مباحث پيشرفته در شبكه هاي عصبي و يادگيري ماشين) و یا کوانتوم الکترونیک 2 رو خلاصه کنید .همین روشی که پیشنهاد کردید روش خوبیه شما مشکلات و نامفهومها رو بپرسید من جواب میدم و منهم چیزی از کسانی که به صورت عملی کار میکنند یاد میگیرم و بعد شما با توجه به نیاز کاوشگران عزیز خلاصه کنید و به دوستان بدید و خیری ببرید چون شما نه دشمن کسی هستید و نه فروشنده
موفق باشید

جمعه 8 آبان1394 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حامد عزیز اگر مشکلتون در رابطه با سوال اول حل و جوابتون رو گرفتید
لطفا بعدی
خواهشا همه دوستان با دقت مطالعه کنن

جمعه 8 آبان1394 - 6:25pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام به همگی
دوستان مطمئن باشید اگه با هم همکاری کنیم میتوانیم به نتایج خوبی برسیم . هر یک از ما بخاطر شرایطی که بر ما حاکمه ممکنه طاقت شنیدن چند کلمه نقد و اعتراض رو نداشته باشیم و بقول معروف زود از کوره در بریم , اما این انجمن باید انجمن صبر و شکیبایی باشه . من خودم بشخصه ایمان کامل دارم که بسیاری از دوستان در زمینه های مختلف گنج یابی به موفقیت های بزرگی رسیدن ولی بخاطر همین مسائلی که الان شاهدش هستیم از بازگو کردن و عمومی کردن انها خودداری میکنند.
طرحی که رستم جان ارائه کردن خشت اول از بنای عظیمی است که باید با همکاری هم ساخته بشه تا سر پناه همگی ما باشه .مطمئن باشید با انتقادهای شدید الحن بجز کدورت و حسرت چیزی عاید ما نمیشه
من از همه ی دوستان خواهش میکنم که اگر کمکی مینونند برای پیشرفت این پروژه انجام بدن و اگر کمکی از دستشون برنمیاد فقط بشینند و منتظر نتایج سایر دوستان باشند.
من خودم دارم روی یک پروژه مشابهی کار میکنم و الحمدالله خوب هم جواب داده , چند تا تست دیگه میخواد که باید انجام بدم
اندکی صبر که سحر نزدیک است.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 8 آبان1394 - 6:43pm
استاد
استاد

درود بر شما
بعد از چند سال همکاری با دستگاه داران و ردیابی به این نتیجه رسیدم که هیچ دستگاهی توان ردیاب را نداره مخصوصا برای عمق های 3 متر به بالا که دیگه تمام پالسیها زمین گیر میشوند و دستگاههای تصویری هم که کارشناس خاص خودش را میخواد که بتونه بگه اون زیر یه هدف هست ولی نوع هدف را هیچوقت نمی تونه بگه
برای ساختن یه ردیاب که بتونه تفکیک کنه همت میخواد منتهی اطلاعات همه ما در مورد تفکیک کم هست و اونچه هم از نظر تجربی بدست اوردیم کمک اونچنانی نمیتونه بکنه چون که هر ردیاب یه ساختاری داره و یه نوع کارکرد خاص خودش را میطلبه تا موقعی که ما نتونیم سنس الکترونیک ردیاب داشته باشیم نمیشه ردیابی ساخت که برای عموم جواب یکسان بده تا این انتنهای ال شکل هست تا قیامت خطا هست چون مگنت بدن افراد متفاوت هست و ردیاب ها هم با این مگنت متفاوت عمل میکنند و حتی میشه که دو نفر با یه فرکانس هدف بر عکس بگیرند یا اصلا یکیش هیچ هدفی نتونه بزنه به نظر من بهترین گزینه ردیاب یا فلزیاب یا یونیاب PDK هست و بهتر از اون تا حالا طرحی نیومده هر جند که این طرح هم باید بهینه شود
پس دوستان از ردیاب انتنی انتظارنداشته باشند که یه روزی بتونن اون را به اخر برسونند شما هر کاری کنید در تفکیک گیر خواهید افتاد هر کسی هم ادعای در این مورد داره بیا جلو بیان کنه که فلان ردیاب تفکیک میتونه بکنه البته اهداف مدفون شده و قدیمی را

جمعه 8 آبان1394 - 7:13pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام جاوید جان
مسئله انتن حل شده است ترکیبی از سیستم مکانیکی و الترونیکی ولی فعلا نمیتونم در موردش بحثی داشته باشم و از دوستان هم خواهش میکنم سوالی در این باره نپرسند :D
اگر مداری درست و حسابی داشته باشیم از نظر انتن مشکلی نداریم @};-

جمعه 8 آبان1394 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا هوشی نکنه انتن منو کپی کردی حق کپی رایت کو پس ;) :)
اتفاقا روی مهمترین قسمت داری کار میکنی بعد از ساخت انتن جدید که الکترونیکی بود من به دوستان گفتم زیاد به پرو پای ردیاب نپیچین چون انتن مهمتره تا فرکانس

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 8 آبان1394 - 7:54pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
اقا هوشی نکنه انتن منو کپی کردی حق کپی رایت کو پس ;)

داداش بهرام اگه یه بار خوشگل و تپل زدم حقت محفوظه :D

جمعه 8 آبان1394 - 7:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کارت درسته انشالله موفق میشی.خواستن توانستن است @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 8 آبان1394 - 7:59pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
کارت درسته انشالله موفق میشی.خواستن توانستن است @};-

ممنون بهرام جان , انشاءالله همه به مراد دلشون برسن @};-
از شوخی گذشته کپی طرح شما نیست یه چیز دیگه ست , دلنوازه :D

جمعه 8 آبان1394 - 8:02pm
استاد
استاد

hoshi نوشته است:
سلام جاوید جان
مسئله انتن حل شده است ترکیبی از سیستم مکانیکی و الترونیکی ولی فعلا نمیتونم در موردش بحثی داشته باشم و از دوستان هم خواهش میکنم سوالی در این باره نپرسند :D
اگر مداری درست و حسابی داشته باشیم از نظر انتن مشکلی نداریم @};-

درود بر شما
خسته نباشید میگم بخاطر تلاشتون در ساختن انتنها. خبر خوشحال کتتده ای هست منتهی در عمل باید ببینیم توانش در ردیابی چقدر هست . متاسفانه سنس مکانیکی که همون انتن ال شکل باشه هست نمیشه به دلخواه اون را نسبت به فرکانس کنترل کرد هر وقت سنس ما بصورت فرستنده و گیرنده باشه درصد خطامون کمتر میشه چون میشه با مدار الکترونیک کاملا توان اون را در دست گرفت

جمعه 8 آبان1394 - 8:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure