انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:52am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ba.davood نوشته است:
نقل قول:
دوست گرامی P5 ولوم صدا که در این مدار کار برد رو از 0 تا 1000متر رو انجام می ده P4 ولوم باس که در این مدار کار عمق گیری از 0 تا 10 متر رو انجام میده و P3 ولوم تریبل که در این مدار کار حجم گیری رو انجام میده از 0 کرم تا 10000 گره که میشه همون 100 کیلو و منظور از معکوس بودن P3 اینه که دو ولوم P4 و P5 سمت چپ 0 وسمت راست اون ها حداکثر مقدار هست ولی P3 سمت راست 0 و سمت چپ حداکثر هست . شما بعد از ساخت مدار ، خروجیش رو به یک بلند گو نسب کنید البته بدونه ترانس و نحوه عملکرد ولومهارو بررسی کنید

یا حق @};- @};- @};-

سلام جناب FERIDOON خدا خیرت بده از اینکه به صورت کامل و جامع سوال بنده رو جواب دادین تشکر میکنم .
@};- @};- @};- :-BD

جناب فریدون تو پارت لیست قبلی آی سی U3:4017 بود و تو پارت لیست جدید 4011 قید شده این دو تا آی سی چه فرقی باهم دارند ؟ باید 4011 سفارش بدم ؟ ممنون میشم جواب بدین :-BD

دوست گرامی 4017 یک اشتباه تایپی بود 4011 درسته و شما همون 4011 رو سفرش بدید

سه شنبه 19 آبان1394 - 7:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب هادی مگنت لطفا چند تا عکس از مدارتون نحوه جستجوتون قرار بدین تا دوستان اینقدر به خودشون ضرر نزنن :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

سه شنبه 19 آبان1394 - 7:26pm

هادی مگنت نوشته است:
دوستان محترم سلام

نمیخواستم دوباره وارد بحث این تاپیک بشم. ولی میبینم که خیلیهاتون متضرر شدین و باز دارین ضرر میکنین.

در مورد این مدار ایرادات فاحشی وجود داره که متاسفانه بصورت کلی مدار رو تهیه کرده و عرضه نمودند. که میبایستی تمامی جزییات رو در نظر میگرفتند

و با تست و آزمایش اساسی و بدون نقص و ایراد عمومیش میکردند.

از جمله اشکالات موجود دیوتی سایکل پالس هستش که 0.45 % برای فرکانس 25 هرتز محاسبه میشه. لاکن ما در اینجا فقط یک فرکانس داریم نه دوتا فرکانس.

اشکال دیگر آنکه آمپلی در نظر گرفته شده در فرکانس پایین یعنی کمتر از 40 هرتز فرکانس رو رول آف خواهد کرد در نتیجه شکل موج سیگنال تغییر میکنه.

امیدوارم زحمتکشان در مورد این مدار و سایر دوستانی که درگیر این مدار بودند از من رنجش خاطر نداشته باشند. فقط خواستم یکسری مطالب رو در اختیار دوستان قرار بدم.

اگر واقعا میخواهید روی این مدار کار کنید باید در مورد آمپلی فایر تجدید نظر کنید و ترانزیستوری انتخاب کنید.

موفق باشید.

هادی مگنت عزیز در این مدار دو فرکانس بصورت ترکیبی وجود داره یعنی فرکانس پایه 25 هرتز و فرکانس هدف از 25 هرتز به بالا مثلا 5500 هرتز . برای ساختن فرکانسها برای مثال فوق در این مدار ، میکرو به این صورت محاسبه میکند ، مدت زمان 1 بودن فرکانس 5500 هرتز در یک ثانیه 25 بار تکرار میگردد . بنابراین در این مدار دیوتی به آنصورت که مد نظر شماست و در کتابها خوانده اید ، کاربردی ندارد . امیدوارم متوجه شده باشید . ضمنا در خصوص آمپلی فایر و تغییر شکل موج ، تا جایی که من میدونم در این مدار شکل موج مهم نیست و مدار براساس هارمونیکها کار میکند .

سه شنبه 19 آبان1394 - 7:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عرض سلام

فریدون عزیز لازم نیست مداری ساخته بشه که طبق اون گفته بشه که مدار کار میکنه یا نه و من هم عرض کردم در شکل موج خروجی اون پالسی که مد نظرمون هستش تغییراتی داده میشه. و برای جلوگیری از آن باید از آمپلی ترانزیزستوری استفاده بشه.

رضا جان عزیز احتمالا شما در جریان بحث این تاپیک نبوده اید لطفا این تاپیک و تاپیک قبلی رو با دقت مطالعه کنید.

در چند صفحه قبل اگر مرور کرده بودید من مداری گذاشته بودم که نه تنها طبق گفته شما فرکانس پایه با فرکانس هدف بلکه من اونو بصورت پالسی در میکرو برنامه اش رو نوشته بودم. حالا بدلایلی من اون فایل ها رو پاک کردم ولی اتفاقا جناب رستم عزیز نمونه اش رو فکر کنم در صفحه 47 آپ کرده.

میتونید فایل رو بررسی کنید.

اگر فرکانس هدف بصورت تک پالس باشه آن فرکانس برای فرکانس پایه تایم آن محسوب میشه ودیوتی آن در این مورد برای فرکانس طلا 0.45 % درمیاد.

در مورد فرکانسهای این مدار عرض شود که تمامی فرکانسهای فلزات با تایم آن 100% یعنی دیوتی 100% یعنی ولتاژ DC برنامه اش پیاده شده و چون تک پالس هستش در نتیجه برای فرکانس پایه تایم آن محسوب میشه.

اگر برنامه ای که من پیاده کردم رو مطالعه کنید دوست عزیز رضاجان ، حتما متوجه خواهید شد که من برای فرکانس هدف هم بصورت پالسی و با دیوتی متغیر در بازه زمانی فرکانس پایه در نظر گرفتم.

امیدوارم متوجه شده باشید.

متشکر از توجهتون

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

سه شنبه 19 آبان1394 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب آقای هادی مگنت دوست ارجمند
نظریات شما و همینطور زحمات شما در صورتی ارزشمنده که در عمل جواب بده شما لطف کنید کارتون رو به پایان برسونید یک مورد بسازید و تست کنید بعد به میدان بیایید و بگویید دوستان نگاه کنید اینو من ساختم و این مزایا رو داره بعدش ما هم به تو می گیم استاد ما تا حالا اشتباه می کردیم و نظریات شما درسته .

موفق باشید

منتظریم [-( [-( [-( [-(

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 19 آبان1394 - 8:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فریدون عزیز من ادعایی ندارم و از شما بابت زحماتی که در مورد این مدار کشیدید تشکر میکنم.

موفق باشید

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

سه شنبه 19 آبان1394 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
فریدون عزیز من ادعایی ندارم و از شما بابت زحماتی که در مورد این مدار کشیدید تشکر میکنم.

موفق باشید

هادی جان دوست گرامی سوء تفاهم نشه من از همه دوستان واساتید گرامی مخصوصا از شما خواهش می کنم که دست یاری به ما بدید درست مثل کار کنان یک شرکت که دور میز جمع شدن و راه کارهارو بررسی می کنن . دوستان کمک کنین تا به بهترین نتیجه برسیم خوب انجمن هم یعنی همین . هادی جان اگر قصد کمک به دوستان رو دارید یک بار هم فایلتون رو با توضیحات کامل برای من بفرستید بعد از بررسی در موردش بحث خواهیم کرد و اگر به یک نقطه نظر مشترک برسیم یک نمونه می سازیم و اگر در عمل پاسخ گو بود برای دوستان عمومی می کنیم .
باز هم می گم که منتظریم

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 20 آبان1394 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان
اقا فریدون اگر امکانش هست مشخصات کامل سیم پیچ رو اعلام کنید تا بدم بیرون بپیچن کل شهرو زیر رو کردم ترانس 220 به 3 نداشت میخوام بدم بیرون بپیچن در ضمن ترانس باید چند میلی امپر باشه . و من مدار رستم 1.2 رو فیبرشو زدم که در پارت لیست اون مدار ایسی 4017 درسته یا برای اون مدار هم 4011 تهیه کنیم ممنون @};-

چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز توفایل ROOSTAM 1.22 یک فایل وورد هست که مشخصات ترانس در اون هست در ضمن 4017 اشتباهی تایپی بوده و شما همون 4011 رو تهیه کن

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا رستم يه سوال درمورد ترانس داشتم من يه ترانس بااستفاده از IوEكوچك ساختم كه اوليه ترانس 3.5 اهم وثانويه ان 3.5kشده وولتاژي حدود 1000 داد مشكلي برا مدار پيش نمي ياد كه اين ترانس رو به مدار وصل كنم ترانس رو با مدار دوم مهدي قاسمي كه با 555 بود تست كردم كه ترانزيستور tip41 داغ ميشه وخازن 2200 ديگه كار نمي كنه مجبور شدم ترانس رو قبل خازن وصل كنم

پنج شنبه 21 آبان1394 - 5:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: جاوید و 14 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure