نویسنده |
پیغام |
fereidon
کاربر حرفه ای
|
دوست گرامی 4017 یک اشتباه تایپی بود 4011 درسته و شما همون 4011 رو سفرش بدید
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 7:22pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 7:26pm |
|
|
reza123456
|
هادی مگنت نوشته است: دوستان محترم سلام
نمیخواستم دوباره وارد بحث این تاپیک بشم. ولی میبینم که خیلیهاتون متضرر شدین و باز دارین ضرر میکنین.
در مورد این مدار ایرادات فاحشی وجود داره که متاسفانه بصورت کلی مدار رو تهیه کرده و عرضه نمودند. که میبایستی تمامی جزییات رو در نظر میگرفتند
و با تست و آزمایش اساسی و بدون نقص و ایراد عمومیش میکردند.
از جمله اشکالات موجود دیوتی سایکل پالس هستش که 0.45 % برای فرکانس 25 هرتز محاسبه میشه. لاکن ما در اینجا فقط یک فرکانس داریم نه دوتا فرکانس.
اشکال دیگر آنکه آمپلی در نظر گرفته شده در فرکانس پایین یعنی کمتر از 40 هرتز فرکانس رو رول آف خواهد کرد در نتیجه شکل موج سیگنال تغییر میکنه.
امیدوارم زحمتکشان در مورد این مدار و سایر دوستانی که درگیر این مدار بودند از من رنجش خاطر نداشته باشند. فقط خواستم یکسری مطالب رو در اختیار دوستان قرار بدم.
اگر واقعا میخواهید روی این مدار کار کنید باید در مورد آمپلی فایر تجدید نظر کنید و ترانزیستوری انتخاب کنید.
موفق باشید. هادی مگنت عزیز در این مدار دو فرکانس بصورت ترکیبی وجود داره یعنی فرکانس پایه 25 هرتز و فرکانس هدف از 25 هرتز به بالا مثلا 5500 هرتز . برای ساختن فرکانسها برای مثال فوق در این مدار ، میکرو به این صورت محاسبه میکند ، مدت زمان 1 بودن فرکانس 5500 هرتز در یک ثانیه 25 بار تکرار میگردد . بنابراین در این مدار دیوتی به آنصورت که مد نظر شماست و در کتابها خوانده اید ، کاربردی ندارد . امیدوارم متوجه شده باشید . ضمنا در خصوص آمپلی فایر و تغییر شکل موج ، تا جایی که من میدونم در این مدار شکل موج مهم نیست و مدار براساس هارمونیکها کار میکند .
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 7:52pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
عرض سلام
فریدون عزیز لازم نیست مداری ساخته بشه که طبق اون گفته بشه که مدار کار میکنه یا نه و من هم عرض کردم در شکل موج خروجی اون پالسی که مد نظرمون هستش تغییراتی داده میشه. و برای جلوگیری از آن باید از آمپلی ترانزیزستوری استفاده بشه.
رضا جان عزیز احتمالا شما در جریان بحث این تاپیک نبوده اید لطفا این تاپیک و تاپیک قبلی رو با دقت مطالعه کنید.
در چند صفحه قبل اگر مرور کرده بودید من مداری گذاشته بودم که نه تنها طبق گفته شما فرکانس پایه با فرکانس هدف بلکه من اونو بصورت پالسی در میکرو برنامه اش رو نوشته بودم. حالا بدلایلی من اون فایل ها رو پاک کردم ولی اتفاقا جناب رستم عزیز نمونه اش رو فکر کنم در صفحه 47 آپ کرده.
میتونید فایل رو بررسی کنید.
اگر فرکانس هدف بصورت تک پالس باشه آن فرکانس برای فرکانس پایه تایم آن محسوب میشه ودیوتی آن در این مورد برای فرکانس طلا 0.45 % درمیاد.
در مورد فرکانسهای این مدار عرض شود که تمامی فرکانسهای فلزات با تایم آن 100% یعنی دیوتی 100% یعنی ولتاژ DC برنامه اش پیاده شده و چون تک پالس هستش در نتیجه برای فرکانس پایه تایم آن محسوب میشه.
اگر برنامه ای که من پیاده کردم رو مطالعه کنید دوست عزیز رضاجان ، حتما متوجه خواهید شد که من برای فرکانس هدف هم بصورت پالسی و با دیوتی متغیر در بازه زمانی فرکانس پایه در نظر گرفتم.
امیدوارم متوجه شده باشید.
متشکر از توجهتون
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:24pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
جناب آقای هادی مگنت دوست ارجمند نظریات شما و همینطور زحمات شما در صورتی ارزشمنده که در عمل جواب بده شما لطف کنید کارتون رو به پایان برسونید یک مورد بسازید و تست کنید بعد به میدان بیایید و بگویید دوستان نگاه کنید اینو من ساختم و این مزایا رو داره بعدش ما هم به تو می گیم استاد ما تا حالا اشتباه می کردیم و نظریات شما درسته . موفق باشید منتظریم یا حق
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:56pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
فریدون عزیز من ادعایی ندارم و از شما بابت زحماتی که در مورد این مدار کشیدید تشکر میکنم.
موفق باشید
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 9:48pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
هادی مگنت نوشته است: فریدون عزیز من ادعایی ندارم و از شما بابت زحماتی که در مورد این مدار کشیدید تشکر میکنم.
موفق باشید هادی جان دوست گرامی سوء تفاهم نشه من از همه دوستان واساتید گرامی مخصوصا از شما خواهش می کنم که دست یاری به ما بدید درست مثل کار کنان یک شرکت که دور میز جمع شدن و راه کارهارو بررسی می کنن . دوستان کمک کنین تا به بهترین نتیجه برسیم خوب انجمن هم یعنی همین . هادی جان اگر قصد کمک به دوستان رو دارید یک بار هم فایلتون رو با توضیحات کامل برای من بفرستید بعد از بررسی در موردش بحث خواهیم کرد و اگر به یک نقطه نظر مشترک برسیم یک نمونه می سازیم و اگر در عمل پاسخ گو بود برای دوستان عمومی می کنیم . باز هم می گم که منتظریم یا حق
|
چهارشنبه 20 آبان1394 - 1:17pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا فریدون اگر امکانش هست مشخصات کامل سیم پیچ رو اعلام کنید تا بدم بیرون بپیچن کل شهرو زیر رو کردم ترانس 220 به 3 نداشت میخوام بدم بیرون بپیچن در ضمن ترانس باید چند میلی امپر باشه . و من مدار رستم 1.2 رو فیبرشو زدم که در پارت لیست اون مدار ایسی 4017 درسته یا برای اون مدار هم 4011 تهیه کنیم ممنون
|
چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:14pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز توفایل ROOSTAM 1.22 یک فایل وورد هست که مشخصات ترانس در اون هست در ضمن 4017 اشتباهی تایپی بوده و شما همون 4011 رو تهیه کن موفق باشید یا حق
|
چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:33pm |
|
|
mohsen90
کاربر فعال
|
سلام اقا رستم يه سوال درمورد ترانس داشتم من يه ترانس بااستفاده از IوEكوچك ساختم كه اوليه ترانس 3.5 اهم وثانويه ان 3.5kشده وولتاژي حدود 1000 داد مشكلي برا مدار پيش نمي ياد كه اين ترانس رو به مدار وصل كنم ترانس رو با مدار دوم مهدي قاسمي كه با 555 بود تست كردم كه ترانزيستور tip41 داغ ميشه وخازن 2200 ديگه كار نمي كنه مجبور شدم ترانس رو قبل خازن وصل كنم
|
پنج شنبه 21 آبان1394 - 5:05pm |
|
|
|