انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:02am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

این مدار بزرگ چکاری انجام میده؟

سه شنبه 2 آذر1394 - 12:59am
مدیر کل
مدیر کل

دستگاه آمریکایی؟؟؟ DISTANC SERCHING !!! طراح دستگاه مطمئنا انگلیسی زبان هم نبوده چه برسه به اینکه امریکایی باشه. دم خروس این جور طراحیها همیشه از یک جاش بیرون میزنه. یک طراح با اصالت وقتی خودش ببینه طرح ارزشمندی رو عرضه کرده خیلی با افتخار اسم و رسم واقعیشو روی دستگاه میذاره نه اینکه به اینور و اونور نسبتش بده. بخصوص اون سایت که هیچ ارتباطی با چنین دستگاهی نمیتونه داشته باشه. متاسفانه اینجور کارها هم بین هموطنان گرامی ما رایج هست. نمیدونم تا کی باید اینجور باشه که خودمون هم به این کارها بگیم ایرانی بازی دراوردن!!!

سه شنبه 2 آذر1394 - 1:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من حمید عزیز شما درست میگید هر کس اسباب بازی بسازه اسمشم روش میزاره و اینو حداقل شما به عنوان یک ادم حرفه ای باید بدونید که سفارش ارتشها همه سکرت و بدون اسم است و به صورت مخفی انجام میشه و این شرکت صرفا در بحث معرفی خدمات ادرسش رو گذاشته
مهندس عزیز distance یک کلمه تخصصی به معنی فاصله موج تا هدف (دیکشنری امواج) است و دم خروس نیست
حالا دوست من بهتره همچین مداری رو و طرحی رو که دادم فراموش کنید ما عطاشو به لقاش بخشیدیم
مطمعنا خیلیها هم ساختنش و نتیجه هم گرفتن بقیه هم زور نکردیم بسازن
شاید دوستان ایرانی هم شروع به کپی برداری از مدار کردن و بعید نیست ولی میتونید سریال دستگاه رو به سایت ارسال کنید تا نتیجشو براتون بفرستن
و پوریای عزیز اگر ای سی AD637AQ که یک مبدل rms به dc دقیق که مقدار دقیق rms واقعی از یک شکل موج پیچیده را محاسبه میکنددر مدار موجود باشه دستگاه باید اصل باشه
وبا توجه به کارایی دستگاه که من دیدم اگر کسی بتونه از اون شبیه سازی کنه واقعا نخبس
حالا خوب شد یک چیزی دستتون افتاده (که فکر کنم اشتباه میکنید لطفا کمی برسی کنید)
حالا هرچی اید خوش اید راستی خوب شد خود zoom رو نگفتیم بسازید یک مدار ساده با بیس کاری ساده ولی جوابگو رو معرفی کردیم (مدار رستم)
که شده این ماجرا و مقصر هم اول خودم و بعد دوستانی که مدار رو ساختن و جیکشونم در نمیاد که باعث شده مخالفین منتظر باشن تا به ذم خودشون یه دم خوروس ببینن و بیان تو گود
موفق باشید

سه شنبه 2 آذر1394 - 1:34am
مدیر کل
مدیر کل

جناب رستم با توجه به همین مسائل مشخص و شناختی که از شما دارم در طول 83 صفحه این تاپیک جدیدتون حتی 1 پست ننوشتم و به صحبتهایی هم که روی سخن مستقیم یا غیر مستقیم با بنده بود واکنشی نشون ندادم تا بتونین با خیال راحت کار خودتون رو به کمک دوستان انجام بدین. ولی اگر شما هم من رو بشناسین باید فهمیده باشین یا چیزی نمیگم یا وقتی میگم که مطمئن باشم و قدرت اثباتش رو هم داشته باشم.
لذا در خصوص بحث دستگاه زوم که زحمت تصاویرش رو اقا پوریا کشیدن ؛ از فرمایش شما واقعا تعجب میکنم! استاد گرامی جناب رستم از شما دیگه واقعا بعید هست! یعنی شما متوجه املای اشتباه هر دو کلمه DISTANC , SERCHING نشدین که هر دو به غلط نوشته شدن و درستشون DISTANCE , SEARCHING هست؟! کدوم انگلیسی زبانی ممکنه هر دو کلمه رو یک جا اشتباه بنویسه اون هم در یک دستگاه که کلی ایده مهندسی باید پشتش قرار گرفته باشه؟ پس سازنده نمیتونه امریکایی باشه. با توجه به اینکه هیچ ادم باسوادی هم چنین اشتباهی نمیکنه طبیعتا میزان دانش طراح حداقل در بخش دیجیتالی قضیه کاملا زیر سوال هست. اگر شما واقعا دستی در این کارها دارین خیلی ساده باید متوجه مطلب من شده باشین.
اما عرض من صرفا مربوط به اصالت طرح و امریکایی بودنش بود که همین دلیل ساده ردش میکرد و سایتی هم که مطرح شده مشخصا ارتباطی به ردیاب و این جور چیزها نداشت. وگرنه از نظر فنی و کارکرد دستگاه من کوچکترین نظری ندادم! دوست دارم نوشته های من رو همیشه کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! لذا از جناب پوریا هم درخواست میکنم اگر دستگاه سالم و واقعا دارای کارایی هست لطف کنن یک فیلم مشخص از نحوه کارکردش برای ما بذارن و در صورت امکان از خروجی آنتنها در حالات مختلف تصاویر اسکوپ تهیه کنن و در اختیار ما بذارن. این چیزی هست که از نظر فنی به همه کمک میکنه وگرنه قصه سازی و تیکه و متلک بار هم کردن فایده و نتیجه مثبتی برای کسی به همراه نداره!
جناب رستم در خصوص مداری که شما مطرح کردین صحبت زیاد شده و من ضمن تشکر مجدد عرض میکنم مدار شما که موضوع این تاپیک بوده ارتباطی به دستگاه زوم یا دستگاه دیگری نداره که شما بخودتون گرفتین! دوستان مدار پیشنهادی شما رو کم و بیش ساختن و نتیجه هم هر چند برای من هنوز مشخص نیست ولی ایشالا که جواب داده و در هر صورت بحثش جداست. شما هم اگر واقعا دنبال این هستین که کسی ردیابی بسازه و جواب خوب بگیره میتونین تمرکزتون رو روی همون مدار خودتون بذارین. هر دستگاه دیگری نظیر زوم یا غیره اگر بحث خاصی داره باید تاپیک دیگری براش ایجاد بشه و روی مسائلش کار بشه. فکر میکنم تجربه کار در یک محیط اکادمیک حداقل چیزی که یاد ما داده این باشه که مسائل مختلف رو اینقدر با هم قاطی نکنیم! لااقل من از شما این انتظار رو دارم.

سه شنبه 2 آذر1394 - 2:34am
استاد
استاد

درود بر شما
اگه دقت کرده باشید کلمه Frequency را هم اشتباه نوشته و همچنین کلمه ای در انگلیسی من ندیدم که به چه معنی هست این دستگاه صدردصد تولید کلاهبردارن داخلی ردیاب ساز هست پس دیگه انتظار کارایی از این اسباب بازی نداشته باشید و وقتتون را روی اون تلف نکنید

سه شنبه 3 آذر1394 - 5:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان گرامی اینقدر زود نتیجه گیری نکنید میشه ابعاد دیگه موضوع رو هم برسی کرد معمولا دستگاههای چینی که مشابه دستگاه اصلی ساخته میشه بعضی از حروف اسمهارو تغییر میدن تا با شرکت اصلی درگیر نشن
به نظر من این غلط های املایی نشانه کپی برداری از دستگاه اصلیه و احتمالا کار بچه های داخل هم نمی تونه باشه چون ایرانی ها سعی می کنن دستگاه رو به جای دستگاه اصلی جا بزنن

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 3 آذر1394 - 9:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شبیه همین موضوع رو هم سال گذشته روی یک دستگاه نقطه رن هم دیدم که به نام لیزر اسکن 2012 بود مثل همین دستگاه ادعا می کرد آمریکایه و کار کردش فاجعه بود و مثل همین دستگاه آقا پوریا یک سایتی هم نشون می داد که با مراجعه به سایت دیدیم که سرکاریه و برای فریب دادن طراحی شده

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 3 آذر1394 - 9:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
به نظر بنده هم این دستگاه کار کشورهای پیشرفته نمیتونه باشد و مطمئننا یک کپی از یک نسخه اصلی است که امیدوارم حداقل برنامه میکرویش را خوب تونسته باشد شبیه سازی کند
چون بنده حتی دستگاه های داغون چینی را هم که دیده بودم از قطعات خوب و منظم استفاده می کردند
این حتی از مقاومت های کم خطا هم استفاده نکرده و حتی برای سیم کشیش هم از کانکتور استفاده نکرده و مطمئننا مدار را کپی کرده بعدش دیده که باکس اندازه مدار پیدا نمی تونه بکند تمام قطعات بزرگش را یک جور خم کرد و به زور جاداده :D
در مورد سریال دستگاه هم خیلی راحت یک سریال را کپی کرده مثل خیلی از ما ها که سریال آنتی ویروسمان را از سایت های دیگه کپی می کنیم بعدش هر کی آن سریال را چک کند مطمئننا درست هستش
در مورد تجهیزات ارتش آمریکا هم مطمئن باشید که smd و خیلی جمع و جور طراحی می کنند و قابلمه هاشون هم کوچیک تر از اینه =)) =)) =)) =))

سه شنبه 3 آذر1394 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
جناب رستم با توجه به همین مسائل مشخص و شناختی که از شما دارم در طول 83 صفحه این تاپیک جدیدتون حتی 1 پست ننوشتم و به صحبتهایی هم که روی سخن مستقیم یا غیر مستقیم با بنده بود واکنشی نشون ندادم تا بتونین با خیال راحت کار خودتون رو به کمک دوستان انجام بدین. ولی اگر شما هم من رو بشناسین باید فهمیده باشین یا چیزی نمیگم یا وقتی میگم که مطمئن باشم و قدرت اثباتش رو هم داشته باشم.
لذا در خصوص بحث دستگاه زوم که زحمت تصاویرش رو اقا پوریا کشیدن ؛ از فرمایش شما واقعا تعجب میکنم! استاد گرامی جناب رستم از شما دیگه واقعا بعید هست! یعنی شما متوجه املای اشتباه هر دو کلمه DISTANC , SERCHING نشدین که هر دو به غلط نوشته شدن و درستشون DISTANCE , SEARCHING هست؟! کدوم انگلیسی زبانی ممکنه هر دو کلمه رو یک جا اشتباه بنویسه اون هم در یک دستگاه که کلی ایده مهندسی باید پشتش قرار گرفته باشه؟ پس سازنده نمیتونه امریکایی باشه. با توجه به اینکه هیچ ادم باسوادی هم چنین اشتباهی نمیکنه طبیعتا میزان دانش طراح حداقل در بخش دیجیتالی قضیه کاملا زیر سوال هست. اگر شما واقعا دستی در این کارها دارین خیلی ساده باید متوجه مطلب من شده باشین.
اما عرض من صرفا مربوط به اصالت طرح و امریکایی بودنش بود که همین دلیل ساده ردش میکرد و سایتی هم که مطرح شده مشخصا ارتباطی به ردیاب و این جور چیزها نداشت. وگرنه از نظر فنی و کارکرد دستگاه من کوچکترین نظری ندادم! دوست دارم نوشته های من رو همیشه کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! لذا از جناب پوریا هم درخواست میکنم اگر دستگاه سالم و واقعا دارای کارایی هست لطف کنن یک فیلم مشخص از نحوه کارکردش برای ما بذارن و در صورت امکان از خروجی آنتنها در حالات مختلف تصاویر اسکوپ تهیه کنن و در اختیار ما بذارن. این چیزی هست که از نظر فنی به همه کمک میکنه وگرنه قصه سازی و تیکه و متلک بار هم کردن فایده و نتیجه مثبتی برای کسی به همراه نداره!
جناب رستم در خصوص مداری که شما مطرح کردین صحبت زیاد شده و من ضمن تشکر مجدد عرض میکنم مدار شما که موضوع این تاپیک بوده ارتباطی به دستگاه زوم یا دستگاه دیگری نداره که شما بخودتون گرفتین! دوستان مدار پیشنهادی شما رو کم و بیش ساختن و نتیجه هم هر چند برای من هنوز مشخص نیست ولی ایشالا که جواب داده و در هر صورت بحثش جداست. شما هم اگر واقعا دنبال این هستین که کسی ردیابی بسازه و جواب خوب بگیره میتونین تمرکزتون رو روی همون مدار خودتون بذارین. هر دستگاه دیگری نظیر زوم یا غیره اگر بحث خاصی داره باید تاپیک دیگری براش ایجاد بشه و روی مسائلش کار بشه. فکر میکنم تجربه کار در یک محیط اکادمیک حداقل چیزی که یاد ما داده این باشه که مسائل مختلف رو اینقدر با هم قاطی نکنیم! لااقل من از شما این انتظار رو دارم.

با سلام
استاد حمید ممنون از نکاتی که فرمودید
ولی به نظر من اگر کسی توانایی برنامه نویسی در این حد و کپی برداری داشته باشه مطمعن باشید نمیتونه غلط املایی به این واضحی داشته باشه مثلا بگن مهندس حمید تو برنامش غلط املایی داره که با توجه به شناختی که از شما است و با توجه به توانایی شما حرف درستی نیست
زبان امریکایی 40 نوع مختلف است البته من تحقیقی در رابطه با این موضوع نکردم ولی شاید در دیتیل ترسیمی حروف به این نوع نگارش بشه
ما یک دستگاه نظامی vsm از چک تهیه کردیم و وقتی دستگاه رو باز کردیم چنان بلبشویی بود که فکر کردیم قنبر رادیو ساز ساخته و وقتی که با شرکت starman تماس و علت رو پرسیدم گفتن ما برای این دستگاه خط تولید نداریم و صرفا تعدادی با توجه به درخواست مشتری به صورت دستی ساخته میشود و انصافا خیلی عالی کار میکنه
از بحث خارج نشیم
پوریای عزیز ای سی رو چک کردید وجود داره یا نه اگر باشه بنابر این تحلیل امواج رو انجام میده
در نمونه اصلی بعد ازست کردن مسیر ارسالی امواج از 1 تا 100 متر یا 1 تا 200 متر الی 1 تا 1000 متر و ست شدن دستگاه با فرکانس پایه در 25 صدم ثانیه و سپس فرکانس هدف در 1 ثانیه ارسال و 75 صدم ثانیه دستگاه گیرنده میشود و امواج اسکالر ناشی از تشدید پسماند با موج همنام را دریافت و پس از تحلیل در مسیر مشخص بر روی ال سیدی در 10 مرحله نمایش میدهد
اگر ای سی تو مدار باشه میتونه این تفسیر از امواج اسکالر رو انجام بده
پوریای عزیز برسی کنید اگر موارد بالا موجود باشه بنابر این دستگاه شما اصل است و بعد بریم سراغ بقیه موارد (نحوه گیرندگی)
ممنون از شما موفق باشید

سه شنبه 3 آذر1394 - 7:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خب این صحبتها دیگه جنبه ماله کشی داره! نمیدونم چه اصراری دارین عملکرد این دستگاه رو تا این حد بالا جلوه بدین و از طرف دیگه با مسائل مدار پیشنهادی خودتون قاطیش کنین! اگر شما این ردیاب رو در اختیار دارین و به اندازه کافی ازش تست گرفتین و تا این حد اطلاعات دارین که میتونین حتی در مورد نحوه پردازش سیگنال گیرندش هم اظهار نظر کنین ؛ خب در واقع این شما هستین که باید یک تاپیک برای این موضوع باز کنین و به ما اطلاعات بدین! نه اینکه خودتون منتظر اطلاعات اقا پوریا باشین! اگرم کارایی هنوز برای شما هم مشخص نیست باید صبر کنین اقا پوریا فیلمی از کارکرد دستگاه بذارن. با توجه به اینکه ظاهرا ادعای سنس الکترونیکی مطرح هست ؛ کارایی در فیلم براحتی مشخص میشه.
اما در مورد غلط املایی مساله واضح تر از این حرفاست که جای بحثی داشته باشه. خیر ؛ هر دو کلمه مذکور از لغات رایج در زبان انگلیسی هستن و در هیچ گویش امریکن یا حتی بریتیش به این صورت نوشته نمیشن. بحث اشتباه املایی عمدی هم مطمئنا منتفی هست چون دلیلی نداره کسی بیاد دو لغت معنا دار از نظر فنی که جنبه تجاری نداره و به کپی رایت هم مربوط نمیشه ؛ به این صورت اشتباه بنویسه. ادامه اشتباهات املایی در اطلاعات درج شده روی جعبه هم منطبق بر اشتباه اطلاعات نمایش داده شده روی صفحه ال سی دی هست و همگی نشان از انگلیسی زبان نبودن طراح بخش دیجیتال و در عین حال دانش پایین این طراحی حداقل در بخش دیجیتال داره. من حتی 1 درصد هم روی این مساله شکی ندارم!
از طرف دیگه اگر به دو تکه بودن بخش دیجیتال و انالوگ دستگاه و تفاوت فاحش در فیبر دو مدار و نحوه مونتاژ متفاوت دقت کنین متوجه نکات دیگری هم میشین که نشان میده مدار حالت ترکیبی داره.
بنده در سایت ذکر شده هم جستجو کردم. این کمپانی اصولا مربوط به تعمیرات هست و هیچ محصولی تولید نمیکنه و در واقع سرویس خدماتی داره نه تولیدی. لذا هیچ بخشی مربوط به چک کردن سریال نامبر هم درش وجود نداره و اصولا هیچ یک از این نوع شرکتهای معتبر در دنیا وجود ندارن که ردیاب تولید کنن. پس بحث ارتباط این کمپانی با این طرح ردیاب هم قطعا منتفی هست.

سه شنبه 3 آذر1394 - 7:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 101 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure