حمید نوشته است:
جناب رستم با توجه به همین مسائل مشخص و شناختی که از شما دارم در طول 83 صفحه این تاپیک جدیدتون حتی 1 پست ننوشتم و به صحبتهایی هم که روی سخن مستقیم یا غیر مستقیم با بنده بود واکنشی نشون ندادم تا بتونین با خیال راحت کار خودتون رو به کمک دوستان انجام بدین. ولی اگر شما هم من رو بشناسین باید فهمیده باشین یا چیزی نمیگم یا وقتی میگم که مطمئن باشم و قدرت اثباتش رو هم داشته باشم.
لذا در خصوص بحث دستگاه زوم که زحمت تصاویرش رو اقا پوریا کشیدن ؛ از فرمایش شما واقعا تعجب میکنم! استاد گرامی جناب رستم از شما دیگه واقعا بعید هست! یعنی شما متوجه املای اشتباه هر دو کلمه DISTANC , SERCHING نشدین که هر دو به غلط نوشته شدن و درستشون DISTANCE , SEARCHING هست؟! کدوم انگلیسی زبانی ممکنه هر دو کلمه رو یک جا اشتباه بنویسه اون هم در یک دستگاه که کلی ایده مهندسی باید پشتش قرار گرفته باشه؟ پس سازنده نمیتونه امریکایی باشه. با توجه به اینکه هیچ ادم باسوادی هم چنین اشتباهی نمیکنه طبیعتا میزان دانش طراح حداقل در بخش دیجیتالی قضیه کاملا زیر سوال هست. اگر شما واقعا دستی در این کارها دارین خیلی ساده باید متوجه مطلب من شده باشین.
اما عرض من صرفا مربوط به اصالت طرح و امریکایی بودنش بود که همین دلیل ساده ردش میکرد و سایتی هم که مطرح شده مشخصا ارتباطی به ردیاب و این جور چیزها نداشت. وگرنه از نظر فنی و کارکرد دستگاه من کوچکترین نظری ندادم! دوست دارم نوشته های من رو همیشه کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! لذا از جناب پوریا هم درخواست میکنم اگر دستگاه سالم و واقعا دارای کارایی هست لطف کنن یک فیلم مشخص از نحوه کارکردش برای ما بذارن و در صورت امکان از خروجی آنتنها در حالات مختلف تصاویر اسکوپ تهیه کنن و در اختیار ما بذارن. این چیزی هست که از نظر فنی به همه کمک میکنه وگرنه قصه سازی و تیکه و متلک بار هم کردن فایده و نتیجه مثبتی برای کسی به همراه نداره!
جناب رستم در خصوص مداری که شما مطرح کردین صحبت زیاد شده و من ضمن تشکر مجدد عرض میکنم مدار شما که موضوع این تاپیک بوده ارتباطی به دستگاه زوم یا دستگاه دیگری نداره که شما بخودتون گرفتین! دوستان مدار پیشنهادی شما رو کم و بیش ساختن و نتیجه هم هر چند برای من هنوز مشخص نیست ولی ایشالا که جواب داده و در هر صورت بحثش جداست. شما هم اگر واقعا دنبال این هستین که کسی ردیابی بسازه و جواب خوب بگیره میتونین تمرکزتون رو روی همون مدار خودتون بذارین. هر دستگاه دیگری نظیر زوم یا غیره اگر بحث خاصی داره باید تاپیک دیگری براش ایجاد بشه و روی مسائلش کار بشه. فکر میکنم تجربه کار در یک محیط اکادمیک حداقل چیزی که یاد ما داده این باشه که مسائل مختلف رو اینقدر با هم قاطی نکنیم! لااقل من از شما این انتظار رو دارم.
با سلام
استاد حمید ممنون از نکاتی که فرمودید
ولی به نظر من اگر کسی توانایی برنامه نویسی در این حد و کپی برداری داشته باشه مطمعن باشید نمیتونه غلط املایی به این واضحی داشته باشه مثلا بگن مهندس حمید تو برنامش غلط املایی داره که با توجه به شناختی که از شما است و با توجه به توانایی شما حرف درستی نیست
زبان امریکایی 40 نوع مختلف است البته من تحقیقی در رابطه با این موضوع نکردم ولی شاید در دیتیل ترسیمی حروف به این نوع نگارش بشه
ما یک دستگاه نظامی vsm از چک تهیه کردیم و وقتی دستگاه رو باز کردیم چنان بلبشویی بود که فکر کردیم قنبر رادیو ساز ساخته و وقتی که با شرکت starman تماس و علت رو پرسیدم گفتن ما برای این دستگاه خط تولید نداریم و صرفا تعدادی با توجه به درخواست مشتری به صورت دستی ساخته میشود و انصافا خیلی عالی کار میکنه
از بحث خارج نشیم
پوریای عزیز ای سی رو چک کردید وجود داره یا نه اگر باشه بنابر این تحلیل امواج رو انجام میده
در نمونه اصلی بعد ازست کردن مسیر ارسالی امواج از 1 تا 100 متر یا 1 تا 200 متر الی 1 تا 1000 متر و ست شدن دستگاه با فرکانس پایه در 25 صدم ثانیه و سپس فرکانس هدف در 1 ثانیه ارسال و 75 صدم ثانیه دستگاه گیرنده میشود و امواج اسکالر ناشی از تشدید پسماند با موج همنام را دریافت و پس از تحلیل در مسیر مشخص بر روی ال سیدی در 10 مرحله نمایش میدهد
اگر ای سی تو مدار باشه میتونه این تفسیر از امواج اسکالر رو انجام بده
پوریای عزیز برسی کنید اگر موارد بالا موجود باشه بنابر این دستگاه شما اصل است و بعد بریم سراغ بقیه موارد (نحوه گیرندگی)
ممنون از شما موفق باشید