mehdi1393 نوشته است:
و اما در جواب شما دوست عزیزی که نون ماست دوست دارید
باید به عرضتون برسونم که شما انگار تا الان چیزی به نام ترشهولد و یا تارگت x به گوشتون نخورده پس یه زحمت بکشید درباره ردیاب ها و معدن یاب های حرفه ای یه مطالعاتی بفرمایید
بله واقعا نون و ماست رو دوست دارم ، چون تو سفره ما چیز دیگه ای نیست که امیدواریم با این روند رو به رشد جامعه اونم قطع نشه .
دوست عزیز آقا مهدی مدار تن رو دوستان در تاپیکهای دیگه به مدارات دیگه اضافه کردن . واقعیتش اینه که مدار تن برای این منظور طراحی نشده . درسته که مقداری نوک سیگنال رو تغییر میده ولی به نظر من شکل اون رو داره خراب میکنه ویک هارمونی به اون اضافه میکنه . مدارتن کاربردش واسه اینه که یک موسیقی رو که متشکل از تعداد بیشماری از اصوات هست وبا هم ترکیب شده اند رو تفکیک و محدوده فرکانسی خاصی رو تقویت و یا تضعیف کنه .مثلا تریبل صداهای زیر مثل سنج و سوت و صدای ویالن رو تقویت و یا تضعیف میکنه و باس صداهای بم مثل طبل و دف و دایره و تنبک رو افزایش و کاهش میده . زمانی مدار تن خوب کار میکنه که یک صدای متغییر مثل موسیقی یا صدای یک گوینده رو بهش بدی ، نه زمانی که یک صدا با فرکانس ثابت رو .در مدار تن فرکانسهای زیر 1کیلو هرتز ولوم باسشون بهتر عمل میکنه و از 1 تا 10 کیلو هرتز فرکانس میانی هست که باس و تریبل تقریبا به یک اندازه میتونن شکل موج رو تغییر بدن و از 10 تا 20 کیلو هرتز ولوم تریبل بهتر عمل میکنه و باس تقریبا بدون استفاده میمونه . همون طور که جناب عالی نیز در فرمایشاتتون فرمودید افزایش تریبل موج رو اگه در محدوده بالای 10 کیلو باشه به راحتی میتونه شبیه موج دندان اره ای کنه و ولوم باس موجهای زیر 1 کیلو رو شبیه موج مربع . با این توصیف اگه ردیاب با موج مربع کار کنه باید اهداف بزرگ رو بزنه وبه ذرات حساس نباشه وموج دندان اره ای به اهداف ریز و ذرات حساس بشه و موج سینوسی به هر دو واکنش نشون بده
متاسفانه این تئوری رو من نمیتونم بپزیرم و در آزمایشات بیشماری که انجام شده خلاف این موضوع بوده .
در رابطه با ردیابهای ترشهولد و یا تارگت x که به قول خودتون میگید حرفه ای هستند آیا فکر میکنید داخلشون از مدار تن استفاده شده ؟
به هر حال امیدوارم هر جا که هستین سلامت باشین و توکارتون موفق بشین و دیگران از تجربیات خوب شما در این زمینه استفاده کنن