انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:57am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

بله از آمپلی استفاده میشه

پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

و اما در جواب شما دوست عزیزی که نون ماست دوست دارید :D :D :D باید به عرضتون برسونم که شما انگار تا الان چیزی به نام ترشهولد و یا تارگت x به گوشتون نخورده پس یه زحمت بکشید درباره ردیاب ها و معدن یاب های حرفه ای یه مطالعاتی بفرمایید

پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
مهدی جان لطفا برای ما که سواد ردیاب نداریم لطفا در بار رد کردن اشیا سطحی و ریز با ردیاب توضیح بدید
ممنون

پنج شنبه 28 آبان1394 - 2:26pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

ببینید دوست عزیز بنده هم درحدی نیستم که بخوام روی حرف اساتید نظر بدم .ولی بد نمیشه اگر انسان ی کم واقع بین باشه بنده تخصصم هم در الکترونیک هست هم در حوزه هنر موسیقی و اصوات که هردو این موضوعات رابطه تنگاتنگ باامواج و فرکانس دارن . پس من هم سعی میکنم لقمه اندازه دهانم برداشته و پا هم اندازه گلیمم دراز کنم [-X

پنج شنبه 28 آبان1394 - 3:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شما سالاری فقط دراین حد میتونم این موضوع رو بگم که هرچه امواج به سمت تریبل شدن ( زیر شدن ) میرن شکل اونها تیز تر شده و به موج مثلثی نزدیکتر . و هرچه به سمت باس شدن ( بم ) میرن شکلشون گرد تر وبه موج سینوسی نزدیکتر میشن حالا هرکی باور نداشت زحمتش فقط یه تست با اسکوپ هستش

پنج شنبه 28 آبان1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
موج مربع نمی تونیم با تریبل و باس در بیاریم؟ X_X

پنج شنبه 28 آبان1394 - 7:17pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi1393 نوشته است:
و اما در جواب شما دوست عزیزی که نون ماست دوست دارید :D :D :D باید به عرضتون برسونم که شما انگار تا الان چیزی به نام ترشهولد و یا تارگت x به گوشتون نخورده پس یه زحمت بکشید درباره ردیاب ها و معدن یاب های حرفه ای یه مطالعاتی بفرمایید

:D :D بله واقعا نون و ماست رو دوست دارم ، چون تو سفره ما چیز دیگه ای نیست که امیدواریم با این روند رو به رشد جامعه اونم قطع نشه .
دوست عزیز آقا مهدی مدار تن رو دوستان در تاپیکهای دیگه به مدارات دیگه اضافه کردن . واقعیتش اینه که مدار تن برای این منظور طراحی نشده . درسته که مقداری نوک سیگنال رو تغییر میده ولی به نظر من شکل اون رو داره خراب میکنه ویک هارمونی به اون اضافه میکنه . مدارتن کاربردش واسه اینه که یک موسیقی رو که متشکل از تعداد بیشماری از اصوات هست وبا هم ترکیب شده اند رو تفکیک و محدوده فرکانسی خاصی رو تقویت و یا تضعیف کنه .مثلا تریبل صداهای زیر مثل سنج و سوت و صدای ویالن رو تقویت و یا تضعیف میکنه و باس صداهای بم مثل طبل و دف و دایره و تنبک رو افزایش و کاهش میده . زمانی مدار تن خوب کار میکنه که یک صدای متغییر مثل موسیقی یا صدای یک گوینده رو بهش بدی ، نه زمانی که یک صدا با فرکانس ثابت رو .در مدار تن فرکانسهای زیر 1کیلو هرتز ولوم باسشون بهتر عمل میکنه و از 1 تا 10 کیلو هرتز فرکانس میانی هست که باس و تریبل تقریبا به یک اندازه میتونن شکل موج رو تغییر بدن و از 10 تا 20 کیلو هرتز ولوم تریبل بهتر عمل میکنه و باس تقریبا بدون استفاده میمونه . همون طور که جناب عالی نیز در فرمایشاتتون فرمودید افزایش تریبل موج رو اگه در محدوده بالای 10 کیلو باشه به راحتی میتونه شبیه موج دندان اره ای کنه و ولوم باس موجهای زیر 1 کیلو رو شبیه موج مربع . با این توصیف اگه ردیاب با موج مربع کار کنه باید اهداف بزرگ رو بزنه وبه ذرات حساس نباشه وموج دندان اره ای به اهداف ریز و ذرات حساس بشه و موج سینوسی به هر دو واکنش نشون بده #:-s
متاسفانه این تئوری رو من نمیتونم بپزیرم و در آزمایشات بیشماری که انجام شده خلاف این موضوع بوده .
در رابطه با ردیابهای ترشهولد و یا تارگت x که به قول خودتون میگید حرفه ای هستند آیا فکر میکنید داخلشون از مدار تن استفاده شده ؟ X_X
به هر حال امیدوارم هر جا که هستین سلامت باشین و توکارتون موفق بشین و دیگران از تجربیات خوب شما در این زمینه استفاده کنن @};-

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 28 آبان1394 - 1:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

بله حق با شماست فقط من نمیدونم چطور با این روش بیهوده تونستم ط .....ل ا پیدا کنم ؟؟؟؟ من خاستم خدمتی به دوستان کرده باشم بیخیال موفق باشید. :-H :-H :-H :-H

جمعه 29 آبان1394 - 8:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد ترشهولد و تارگت x دوعدد ولم در ردیابهای حرفه ای هستند که همون کاره بقول شما دایره تنبک رو انجام میدن :D :D :D :D :D :D :D

جمعه 29 آبان1394 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

karimi1000 نوشته است:
اینم یه عکس از آنتنهام.تازه آنتنهای من ماله شرکت ملعون الی یوم القیامه KXS است.که اصلا معلوم نیست جنسشون از چه کوفتی هست.ولی بازم داره با این برنامه جواب میده. حالا اگه یک انتن خوب براش پیدا کنیم که مسلما بهتر هم جواب خواهد داد.
..http://s3.picofile.com/file/8214486776/DSC00014.JPG.

سلام از این آنتها تو بازار گیر میاد؟ یا میشه ازش ساخت؟

شنبه 30 آبان1394 - 11:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: iran zamin و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure