انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:57am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افرين شايان جان من موافقم باهات 100درصدهمينطوره ه ه ه ه ه ه ه ه

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 12:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamze2000 نوشته است:
سلام به همگی
دوستان دیشب تا 4صبح کوه بودم.رادار تو گلد1هدف رو گرفت و یه جا قیچی کرد.از 4جهت زدم و حجمش اومد 30در 40.رادارو گذاشتم رو گلد یک و درجه 5بازم زد.گذاشتم رو نیم بازم زد.رفتم رو گلد 2 درجه 5بازم قیچی کرد.گلد 2 با درجه 1ونیم زدم قیچی کرد.حتی صفر هم کردم زد.نقطه زن که گلدین کینگ بدرد نخور بود رو زدم زد فلز باارزش.عمق یابی با رادار زد 1.5و با نقطه زن زد180.بعد از ساعت ها کندن هیچ اثاری از خاک و محل کنده شدن پیدا نکردیم.خاک سفت و بکرتا 185هم کندیم.واقعا خودم موندم. X(

دوست عزیز شما اصلا نباید حفاری میکردین. چون حجم 30در40 یعنی ذرات. مثلا 2تا سکه قدیمی حجمی به اندازه 2متر در 2متر میده. من کمتر از این حجم رو اصلا حفاری نمیکنم چون صد در صد ذراته :)

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir6m نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
اول بگم که خیلی با حال بود تجربت!!!
بعد یه سوال وقتی لاک رو در اوردید بازم ردیاب زدید؟؟

ممنون عزیزم
آره سعید جان و دیگه ردیاب اونطف نرفت

ببخشید یه سوال دیگه.میشه بگید چقدر حجم گرفتید؟

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 1:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

dust نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
سلام به همگی
دوستان دیشب تا 4صبح کوه بودم.رادار تو گلد1هدف رو گرفت و یه جا قیچی کرد.از 4جهت زدم و حجمش اومد 30در 40.رادارو گذاشتم رو گلد یک و درجه 5بازم زد.گذاشتم رو نیم بازم زد.رفتم رو گلد 2 درجه 5بازم قیچی کرد.گلد 2 با درجه 1ونیم زدم قیچی کرد.حتی صفر هم کردم زد.نقطه زن که گلدین کینگ بدرد نخور بود رو زدم زد فلز باارزش.عمق یابی با رادار زد 1.5و با نقطه زن زد180.بعد از ساعت ها کندن هیچ اثاری از خاک و محل کنده شدن پیدا نکردیم.خاک سفت و بکرتا 185هم کندیم.واقعا خودم موندم. X(

دوست عزیز شما اصلا نباید حفاری میکردین. چون حجم 30در40 یعنی ذرات. مثلا 2تا سکه قدیمی حجمی به اندازه 2متر در 2متر میده. من کمتر از این حجم رو اصلا حفاری نمیکنم چون صد در صد ذراته :)

با شما موافقم.راستش فقط خواستم ببینم این رادار می تونه ذراتو حذف کنه یا نه.آخه اگه دیده باشید نوشته دارای قدرت حذف ذرات

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 2:20pm
مدیر کل
مدیر کل

حمزه عزیز خسته نباشید. نکته جالب تجربه شما این بوده که فلزیاب هم اون نقطه رو تایید کرده! من هم عرض کرده بودم خیلی جاهایی که واقعا چیزی نیست ولی عامل خطا وجود داره فلزیاب هم خطا میزنه! متاسفانه روی این جور نقطه زنها هم نمیشه صد در صد حساب کرد. ولی مطمئن باشین چیزی حتی به عنوان عامل خطا اونجا بوده که هر دو سیستم نقطه رو تایید کرده. شما باید پیداش میکردین! شاید هم در مورد عمق به اندازه کافی پایین نرفتین. فقط 5 سانت بیشتر از عمقی که نشون داده شده میزان مطمئنی نیست که بگیم قطعی اونجا چیزی نبوده. اگر ذرات کوچک یا مثلا یک سکه هم بوده باشه که فلزیاب از عمق 1.8 متری نمیتونه بهش واکنشی نشون بده! از این نظر مورد مشکوکی هست و باید مجدد بررسیش کنین.

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 4:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حمزه عزیز خسته نباشید. نکته جالب تجربه شما این بوده که فلزیاب هم اون نقطه رو تایید کرده! من هم عرض کرده بودم خیلی جاهایی که واقعا چیزی نیست ولی عامل خطا وجود داره فلزیاب هم خطا میزنه! متاسفانه روی این جور نقطه زنها هم نمیشه صد در صد حساب کرد. ولی مطمئن باشین چیزی حتی به عنوان عامل خطا اونجا بوده که هر دو سیستم نقطه رو تایید کرده. شما باید پیداش میکردین! شاید هم در مورد عمق به اندازه کافی پایین نرفتین. فقط 5 سانت بیشتر از عمقی که نشون داده شده میزان مطمئنی نیست که بگیم قطعی اونجا چیزی نبوده. اگر ذرات کوچک یا مثلا یک سکه هم بوده باشه که فلزیاب از عمق 1.8 متری نمیتونه بهش واکنشی نشون بده! از این نظر مورد مشکوکی هست و باید مجدد بررسیش کنین.

سلام حمید جان.زنده باشی.بله کاملا با نظر شما موافق هستم.راستش چون زمین بکر شد دست از حفاری کشیدیم.برای بررسی بیشتر به محل رفتم و خاک رو بررسی کردم.وجود مقادیر زیاد آهک و سیلیس مشاهده شد.رادار حفره و طلا رو ردیابی کرد.دقیقا نقطه زن حفره و فلز باارزش رو ره گیری کرده بود.بعد از حفاری به هیچ وجه حفره و یا خاک سست پیدا نشد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6m نوشته است:
explorer نوشته است:
ما حدود 30 سال پیش 8نفری بدون نقطه زن و ردیاب جایی رو بر اساس علائم حفاری کردیم، شاید باورتون نشه ولی 9 روز کار حفاریمون طول کشید اونم تو زمستون.
تو اون 9روز چیز با ارزشی پیدا نکردیم و دیگه ناامید شروع کردیم به جمع آوری وسایل که برگردیم خونه، حتی چند نفری هم راه افتادن سمت خونه شاید 2 کیلومتر دور نشده بودن که یکی از دوستان کلنک خواست و برداشت زد بخشی از دیواره حفاری رو پایین آورد و یهویی داد زد برگردین(کلنک رو دقیقا زده بود وسط یه جفت گاو) بعدش 3روز دیگه ادامه دادیم کلی بار درآوردیم که خدایی هرچند ا ون زمان خیلی ارزش مالی نداشتن ولی مشکل چندتا از دوستانمون رو حل کرد.
تو یه مورد دیگه (البته من نبودم ولی تعریف کردن واسم)بازم بدون نقطه زن ولی با ردیاب بعد چند روز حفاری ناامید میشن و می خوان برگردن که یکی از بچه ها از عصبانیت گلاب به روتون بخشی از دیواره رو خیس میکنه که میبینه چیزی رو دیواره داره برق میزنه، خلاصه واسه بعضی ها مال دنیا یه مقداری مقدر شده واسه بعضی ها مقداری بیشتر، خیلی وقتا مال دنیا جای خوشبختی بدبختی میاره. به نظرم وقتی بی خیال مال دنیا بشین البته قلبا، خودش میریزه به پات
من بشخصه مالی که خیر توش نباشه حتی کل دنیا باشه نمی خوام :-Q کل دنیا رو داشته باشیم ولی آرامش نداشته باشیم می خوایم چیکار
امیدوارم خداوند به هممون مال با خیر و برکت بده و از همه مهم تر عاقبت بخیر بشیم :YMPRAY:

explorer میشه بپرسم شما چند سالتونه؟؟

نه :D

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 7:58pm

محل اقامت: zanjan
با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن
ممکنه این مطالب جاش اینجا نباشه چون جای مناسب دیگه ای به ذهنم نرسید اینجا گذاشتم.یه مدتیه بود میخواستم نظر و تجربه خودم رو به عنوان مبتدی در خصوص این ردیاب بنویسم که به دلایلی نمیشد ولی امشب که این مطلب رو مینویسم یه 2 ساعتیه از یه زمین که نشانه رد پا توش بوده دارم میام. خب پس از بررسی موارد متعدد مشکوک به وجود بار( به خاطر مشاهده نشانه ها و علائم آن) با استفاده از ردیاب و نیز نقطه زنی که از آقا مجتبی عزیز تهیه کردم به نظرم این ردیاب وسیله مناسبی برای افراد مبتدی و تازه کار نیست و بنده به هیچ وجه توصیه نمیکنم افرادی که حرفه ای نیستن و قبلاً با ردیاب کار نکردن این دست رو بخرن چون معمولا این افراد عجله زیادری دارن و معمولا هم مثل من فرصت نمیکنن تمرین کنند نتیجه هم معلومه حفاری های بینتیجه و نا امیدی از کارکرد دستگاه!!! البته این مطلب رو خود آقا مجتبی بارها خودشون گفتن ولی بنده به عنوان مصرف کننده دستگاه خدمتتون عرض کردم. نتیجه اینکه دوستان گلم شما باید وقت زیادی بزارین که زبون این دستگاه رو یاد بگیرین بعدش تازه اگه زرنگ باشین نسخه یا نشانه داشته باشین بعدش هم شرایط جور باشه بتونید برید نزدیک هدف یه مدت بسیار طولانی ای لازم دارید پس فکر نکنید که دستگاه رو گرفتین دیگه مشکلات حل شده نه دوست گلم این خبرا نیست اشتباه بنده رو نکنید. به نظر بنده افرادی که در حال حاظر نسخه یا نشانه ای دارن در ابتدا برن سراغ یه نقطه زن خوب بعدش ردیاب. و افرادی که نشانه یا علامتی بسیار محتملی از وجود بار سراغ ندارن به فکر یه ردیاب باشن ردیابی که وقت بزارن تمرین کنند. به نظرم اگه مبتدی هستین و هیچ نشانه ای از بار هم ندارین و فقط دوست!! دارین که یه زیرخاکی دربیارین و شبا با آرزوی اون میخوابین اصلاً بیخیال گنج یابی بشین و بردید دنبال یه کار و حرفه ای . به گفته خود آقا مجتبی حداقل 1 ماه هم باید تمرین کنید اگه وقت و حوصله این کار رو ندارین به فکر این ردیاب نباشین . حقیقتش من خودم فرصت نمیکنم در طول هفته تمرین کنم و فقط آخر هفته میام شهرستان ردیابو دستم میگیرم. و علت عدم موفقیت خودم رو هم تمرین کم میدونم. به نظرم تا نتونستین یه فلزی رو که قبلاً کسی مخفی کرده پیدا کنید اصلا و به هیچ وجه سراغ هدف اصلی نرید. چون اینکار باعث شکست قطعی و نا امیدی میشه که بعدها انگیزتون رو برای موردهای دیگه از دست میدین و به دستگاه شک میکنید. پس سعی کنید اولا از همه به کار ردیاب ایمان بیارین نه ایمان زبانی بلکه ایمان قلبی..خب دوستان این مطالب بیشتر برای تازه کارا بود و افراد حرفه ای و بزرگوار این سایت که خودشون اوستا هستن و ما کی باشیم که توصیه بهشون کنیم.
موفق باشید

جمعه 3 مرداد1392 - 1:46am
مدیر کل
مدیر کل

امیر جان قسمتی از فرمایش شما درست و متین هست. ولی شاید من درست متوجه نشدم! آیا شما فلزی که مخفی شده رو هم نمیتونین پیدا کنین؟؟؟ در این صورت که حتی قدم اول رو بر نداشتین دوست عزیز! :D همه کسانی که میرن دنبال کاوش و این حرفا ابتدا از این مرحله عبور میکنن. شما این تمرین رو حتی در منزل و اوقات فراغت هم میتونستین براحتی انجام بدین تا بقول خودتون ابتدا زبان ردیاب رو یاد بگیرین! با تست مختصر هفته ای یک بار نمیتونین با ردیابی اشنا بشین و به سرعت هم نا امیدتون میکنه. من این رو واضح به شما بگم!
در عین حال قسمت دیگه حرف شما هم درست نیست. اگر شما نسخه دقیق داشته باشین بله شاید فقط نقطه زن خوب کار شما رو راه بندازه. ولی اگر بصورت عمومی برای کاوش برین اول به ردیاب نیاز دارین بعد نقطه زن! شما برعکس گفتین. اگر شما ردیاب خوبی نداشته باشین که نمیتونین هدف رو از راه دور پیدا کنین. هیچ دستگاه متعارف دیگه ای غیر ردیاب این کار رو براتون انجام نمیده. تست با نقطه زن همیشه در مرحله پایانی و برای اطمینان بیشتر هست که تازه با همونشم امکان خطا همیشه وجود داره!

جمعه 3 مرداد1392 - 1:57am
مدیر کل
مدیر کل

amir40 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن
ممکنه این مطالب جاش اینجا نباشه چون جای مناسب دیگه ای به ذهنم نرسید اینجا گذاشتم.یه مدتیه بود میخواستم نظر و تجربه خودم رو به عنوان مبتدی در خصوص این ردیاب بنویسم که به دلایلی نمیشد ولی امشب که این مطلب رو مینویسم یه 2 ساعتیه از یه زمین که نشانه رد پا توش بوده دارم میام. خب پس از بررسی موارد متعدد مشکوک به وجود بار( به خاطر مشاهده نشانه ها و علائم آن) با استفاده از ردیاب و نیز نقطه زنی که از آقا مجتبی عزیز تهیه کردم به نظرم این ردیاب وسیله مناسبی برای افراد مبتدی و تازه کار نیست و بنده به هیچ وجه توصیه نمیکنم افرادی که حرفه ای نیستن و قبلاً با ردیاب کار نکردن این دست رو بخرن چون معمولا این افراد عجله زیادری دارن و معمولا هم مثل من فرصت نمیکنن تمرین کنند نتیجه هم معلومه حفاری های بینتیجه و نا امیدی از کارکرد دستگاه!!! البته این مطلب رو خود آقا مجتبی بارها خودشون گفتن ولی بنده به عنوان مصرف کننده دستگاه خدمتتون عرض کردم. نتیجه اینکه دوستان گلم شما باید وقت زیادی بزارین که زبون این دستگاه رو یاد بگیرین بعدش تازه اگه زرنگ باشین نسخه یا نشانه داشته باشین بعدش هم شرایط جور باشه بتونید برید نزدیک هدف یه مدت بسیار طولانی ای لازم دارید پس فکر نکنید که دستگاه رو گرفتین دیگه مشکلات حل شده نه دوست گلم این خبرا نیست اشتباه بنده رو نکنید. به نظر بنده افرادی که در حال حاظر نسخه یا نشانه ای دارن در ابتدا برن سراغ یه نقطه زن خوب بعدش ردیاب. و افرادی که نشانه یا علامتی بسیار محتملی از وجود بار سراغ ندارن به فکر یه ردیاب باشن ردیابی که وقت بزارن تمرین کنند. به نظرم اگه مبتدی هستین و هیچ نشانه ای از بار هم ندارین و فقط دوست!! دارین که یه زیرخاکی دربیارین و شبا با آرزوی اون میخوابین اصلاً بیخیال گنج یابی بشین و بردید دنبال یه کار و حرفه ای . به گفته خود آقا مجتبی حداقل 1 ماه هم باید تمرین کنید اگه وقت و حوصله این کار رو ندارین به فکر این ردیاب نباشین . حقیقتش من خودم فرصت نمیکنم در طول هفته تمرین کنم و فقط آخر هفته میام شهرستان ردیابو دستم میگیرم. و علت عدم موفقیت خودم رو هم تمرین کم میدونم. به نظرم تا نتونستین یه فلزی رو که قبلاً کسی مخفی کرده پیدا کنید اصلا و به هیچ وجه سراغ هدف اصلی نرید. چون اینکار باعث شکست قطعی و نا امیدی میشه که بعدها انگیزتون رو برای موردهای دیگه از دست میدین و به دستگاه شک میکنید. پس سعی کنید اولا از همه به کار ردیاب ایمان بیارین نه ایمان زبانی بلکه ایمان قلبی..خب دوستان این مطالب بیشتر برای تازه کارا بود و افراد حرفه ای و بزرگوار این سایت که خودشون اوستا هستن و ما کی باشیم که توصیه بهشون کنیم.
موفق باشید

کاملا درسته امیرجان شما اصلا تا حالا ردیاب دست نگرفته بودین اولین بارتون بود و تا وقتی که شما نتونستین فلز مخفی شده رو پیدا کنین اخه واسه چی میرین حفاری اونم هفته ای یک بار میرین روستا برای تمرین اونم چه تمرینی سریع حفاری میکنین :D اول باید خوب یاد بگیرین چطوری یه فلز مخفی شده رو پیدا کنین بعد تازه میشین اپراتور 50 درصدی 50 درصد دیگه باید حذف خطاها رو خوب یاد بگیرین مانند رانندگی میمونه شما باید رانندگی رو خوب وارد باشید تا بتونین برین تو جاده . حالا ایراد نداره تجربه کردین تا خوب تمرین نکردین و فلز مخفی شده رو پیدا نکردین نرین حفاری حالا دوستاتون هرچی بگن اونها میخوان زود به نتیجه برسن شما کار خودتون رو انجام بدین فقط تمرین

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 3 مرداد1392 - 1:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure