انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:23pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حميد جان با توجه به صحبتي كه با مجتبي جون داشتم خودش ميكفت كه يه وسيله داره كه ميتونه فركانس هر جسمي را بدست بياره و تا اونجايي كه يادمه ميكفت از يك كرم طلا براي اين فركانس كيري استفاده كردم در مورد تشابه فركانسي هم بايد خدمتتون بكم كه خودتون تجربه كرديد يا از روي حدس و كمان و يا علمي ميكيد به نظر شما اكر فركانس يك كرم طلا با يك كيلو يكيه بس جرا ردياب به سمت يك كيلو ميره مكه ملاك تشخيص اين ردياب فركانس نيست در مورد دقت اين ردياب هم شكي نيست ولي ميشه با افزايش فركانس امواج ارسالي دقتش را خيلي بيشتر از اينها كرد و با صحبتي كه با جاويد خان داشتم ميشه با عوض كردن ولوم خيلي از ذرات را حذف كرد

به امید سوسوی زرد

شنبه 5 مرداد1392 - 5:06am
مدیر کل
مدیر کل

only for you من به شما واقعیتها رو میگم البته اگر علاقه به واقعیت داشته باشین و اگر حرف منو باور دارین! بله آقا مجتبی چنین توانایی داره اما ما تازه قراره از این توانایی استفاده کنیم و ایشون دستگاهی که دقت مورد نظر بنده رو داشته باشه قبلا در اختیار نداشت.
مطلبی که من میگم هم علمی هست و هم در صورتی عرض میکنم که در عمل هم با تستهای مختلف و نه فقط توسط خودم ثابت شده باشه! پس سعی بر اینه که از هر نظر محکم کاری بشه. فرکانس فلز به حجم و وزنش ارتباطی نداره! اگر اینطور بود که برای وزنهای مختلف فلزات و اهداف باید از فرکانسهای مختلفی در ردیابی استفاده میشد! :D علت اینکه اگر مثلا 1 گرم و 1 کیلو رو کنار هم بذارین سمت 1 کیلو میره اینه که 1 کیلو هدف بسیار قویتریه و خطوط فرکانسی بسیار بیشتر و قویتری رو بر میگردونه و ردیاب به اون واکنش نشون میده.
در مورد افزایش تعداد فرکانسها هم عرض کردم این جزو برنامه هست!
در مورد اون ولوم هم بنده تست کردم و اثری نداشت و نباید هم داشته باشه چون هیچ منطقی پشتش نبود جز اینکه ولوم با اهم بیشتر قدرت رو در درجات پایین خیلی کمتر میکنه و بنظر میرسه داره حذف ذرات انجام میشه اما عملا این برد هست که کمتر میشه و ضعیف تر جواب میده! دقت امواج هم در اون صورت بمراتب افت میکنه.
جاوید عزیز هم توانایی بالایی در ردیابی دارن و بعضی از نتایج تست ایشون کاملا برای خودشون منحصر بفرد هست. ولی نتایجی که بنده و آقا مجتبی و استاد آریا بهش رسیدیم کاملا با هم یکسان بوده.

شنبه 5 مرداد1392 - 5:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حميد جان من اعتماد كامل به شما و مجتبي و مابقي بجه ها دارم هدف هم از اين بحث ها فقط اينه كه در يك محيط دوستانه بتونيم به نتيجه دلخواه برسيم قصد خراب كردن يا اذيت كسي را هم ندارم اكر حرفي هم ميزنم فقط نظر شخصي و اطلاعات اندكيه كه دارم و شايد به اين وسيله بتونم كمكي بكنم به بهتر شدن كارايي اين ردياب

به امید سوسوی زرد

شنبه 5 مرداد1392 - 5:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز اقا حمید.خاستم خدمت شما عرض کنم بنابر نظریه ای معتبر:تمام اجسام و اشیای محیط اطراف ما از خود امواج الکترومغناطیسی ساطع میکنند که اندازه و فرکانس ان به جنس جسم و دمای ان بستگی دارد.با توجه به این موضوع ایا تغییرات دما در طی شبانه روز یا طی فصول مختلف بر فرکانس جسم مخفی شده تاثیر گذار نیست؟به طوری که جسم مخفی در روز یک دمایی و در شب یک دمای دیگری دارد.این مسعله برای من ثابت شده است به طور مثال اگر نور یک لامب رشته ای رو مد نظر بگیریم اگر لامب با ولتاج 110 ولت روشن کنیم نور نارنجی متمایل به قرمز میدهد یعنی فیلامان به طور کامل گرم نشده و نور ارسالی لامب با طیف فرکانسی بایین تر منتشر میشه اما با ولتاج 220 فیلامان داغتر شده و نور سفید یعنی طیف فرکانسی بالاتری منتشر میشه.ایا این موضوع در طراحی ردیاب جدید لازمه که منظور بشه.با تشکر.در مورد حرارت دادن به اهن گداخته در کوره نیز این موضوع صدق میکنه

شنبه 5 مرداد1392 - 10:33am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان من ردیاب ورژن یک رو خودم فرکانس گیری نکردم استاندارد جهانیه و دستگاهی که برای فرکانس گیری هر جسمی چه موجود زنده و چه اجسام میگیرم بصورت انالوگ بوده البته با این هم میشه گرفت اما دقتش زیاد نیست برای همین به اقا حمید گفتم اول برای من یه دستگاه طراحی کنین تا بتونم بوسیله اون چند فرکانس مهم رو بگیرم با دقت دیجیتال و درواقع همین دستگاه فعلی که فرکانسها همخونی داشته باشه با دستگاه انجمن . ایشون هم کلی زحمت کشیدن و این دستگاه رو طراحی کردند با دقت بسیار بالا و امروز قراره بهم بدن و اول اینو بسازم و نمونه فرکانس هارو بگیرم بعد این فرکانسها رو برای اقا حمید بفرستم تا داخل میکرو دستگاه ورژن 2 قرار بده . خب این فرکانسها چیا هستند .
1- فرکانس دفینه ( همان فرکانس میدان مغناطیسی ) یعنی هرفلزی که سالها بمونه یه میدانی برای خودش ایجاد میکنه و این دستگاه میره دنبال اون حاله مغناطیسی یعنی چی؟ فکر کنین مثلا شما رنج فرکانسی رو گذاشتین روی طلا خب برای تایید این رنج یک بار هم میذارین روی فرکانس دفینه تا تایید بشه اون فلز مورد نظر حالا اگر اون اهن هم باشه یا طلا باشه یا برنج بهرحال این رنج انتخابی تایید میکنه که ایا این فلز حالت مغناطیسی داره یا نه . البته بنده چند جا که دفینه وجود داره اما تحت نظر میراث هست و حق حفاری نیست تست میکنم در مورد این رنج خاص و در مورد این سکلکتورحتما به دوستانی که مطمئن هستن جاهایی که دفینه وجود داره تست میشه امثال اقا اریا , دستان , این کاربرجدید ما که باستان شناسه و تو گردهمای شرکت میکنه و مطمئن هست جاهایی سراغ داره که دفینه وجود داره و تحت نظره و دوستان دیگر که خاطرم نیست
2 - چند فرکانس پایین برای طلا میخوام ازش استخراج کنم مثلا گلد 1 و 2 و 3 و 4 همه اینها باید تایید بشند وقتی که جایی رو قراره کاوش کنیم چون درحال طبیعی انتنها وقتی روی طلای جدید و قدیم انتنها قیچی میکنن با این فرکانسها باید برای دفینه هم این عمل انجام بشه . تمام این فرکانسها مخصوصا طلا هم با طلای 18 عیار تست میکنم و هم با طلای 24 عیار که 99.99 درصد طلای خالص داره
3- فرکانس استخوان انسان حالا چند مدل استخوان دارم نمیدونم مال زن هست یا مرد به احتمال زیاد فرق میکنه فرکانسهای اینها که مثلا میخواین دنبال قبر بگردین این فرکانس رو میذارین و همراهش حفره
4- فرکانس آب مثلا میخواین مطمئن بشین قبل از حفاری اون محل به اب نرسین اول فرکانس اب رو هم مورد بررسی قرار میدین که تو چه عمقی هست اگر عمقش بالاتر از عمق دفینه باشه کندش فایده نداره خیلی سخت میشه و این فرکانس هم بدرد کسانی میخوره که میخوان برای زمین کشاورزی به آب برسند .
5 - فرکانس الومینیوم که انگار جاش خالیه
حالا میخوام فرکانس کوزه هم بذارم اما چون انواع کوزه ها فرکانسشون فرق میکنه مشکله حالت مشترک نداره اگر دوستان پیشنهادی دارند میتونن بیان کنن البته جوری باشه که بنده بتونم بدست بیارم اون جسم رو
مثلا فرکانس ساروچ خوب میشد که ندارم ساروچ رو هرچند یه مدل ساروچ دارم که یکی از دوستام برام اورد نمیدونم ساروچ هست یانه یه چیز مشترک بین تمام ساروچ ها باشه خوبه که من اون فرکانس رو بگیرم .
درضمن جدا از اینها که میخوام بذارم برای ورژن 2 این دستگاه البته همه اینها کمکی هست برای اطمینان بیشتر جهت ردیابی , مهندس حمید هم دارن زحمت یه دستگاه بسیار عالی رو میکشن که فکر نکنم رو دست این دستگاه دیگه چیزی بیاد یعنی این ورژن تکامل یافته ورژن 1 هست یعنی چی این دستگاه سه ولوم داره یکیش که همین ولوم هست واسه قدرت و برد یک ولوم دیگه (فاین) یعنی تنظیم دقیقتر فرکانس تو یه محدوده خیلی کم میتونین باهاش تنظیم کنین و تو ال سی دی با اعداد مثبت و منفی به نمایش درمیاد و یه ولوم دیگه که خیلی اهمیت بسزایی داره ولوم حجم گیری هست و وقتی این ولوم رو میچرخونین از صفر تا 100 تو ال سی دی به نمایش درمیاد وقتی روی صفر باشه یعنی این دستگاه ورژن 1 وقتی ولوم رو بچرخونین بره روی 10 یعنی تا صد گرم یا دویست گرم رو اصلا تحویل نمیگیره و همینجور بره بالاتر تا یک کیلو ده کیلو به بالا و وقتی هم بره روی صد یعنی دنبال گنج قارون میگرده :D حالا این اندازه ها رو گفتم فقط تئوری بوده دقیقشو اقا حمید وقتی طراحی کرده و تمام شده درعمل تست میکنیم اصولش اینطوریه دوستان و به احتمال زیاد از شر این ذرات خلاص میشیم بهرحال ما میخوایم کاری کنیم دستگاه هم خطای کمتری داشته باشه و هم ذرات رو کمتر بگیره خواهشا اقا حمید رو تشویق کنین تا تو کارش مصمم باشه ایشون یه نابقه هستند تو این کارها بنده چیزهایی از ایشون دیدم که خیلیها هنوز ندیدین و برای این سایت یه نعمته همگی برای ایشون و خانواده محترمشون دعا کنین تا همیشه سلامت باشن و از نبوغ ایشون استفاده بهینه بکنیم . :ymhug:
درمورد قیمت نگران نباشید اونهایی که قبلا ردیاب رو دریافت کردند همانطور که مهندس حمید فرمودند فقط مابه التفاوت اونو پرداخت میکنین چون این قیمت قبلی واقعا خیلی کم بوده شما فکرشو بکنین با اینهمه مشکلات امنیتی که داره دست منو فقط 400 میگرفت روی هر دستگاهی اگر میخواستیم قیمت رو ببریم بالا دیگه نمیشد چون اکثرا گرفته بودند و اگر هم جدیدها میامدن میگرفتن با قیمت بالاتر درست نبود برای همین از نظر قیمت و هم از نظر کیفت دستگاه به این نتیجه رسیدیم یه دستگاهی ارائه بدیم از هرجهت بهتر باشه نمیتونیم بگیم این دیگه اخرشه البته به هیچ دستگاهی نمیشه گفت اخرشه اما بهتر هست .
درمورد این دستگاه جدید هم باید تستهایی انجام بشه و مراحلی رو هم بگذرونه و مستلزم صبر و شکیبایی شما دوستان عزیز رو میرسونه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 5 مرداد1392 - 11:26am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
دوستان من ردیاب ورژن یک رو خودم فرکانس گیری نکردم استاندارد جهانیه و دستگاهی که برای فرکانس گیری هر جسمی چه موجود زنده و چه اجسام میگیرم بصورت انالوگ بوده البته با این هم میشه گرفت اما دقتش زیاد نیست برای همین به اقا حمید گفتم اول برای من یه دستگاه طراحی کنین تا بتونم بوسیله اون چند فرکانس مهم رو بگیرم با دقت دیجیتال و درواقع همین دستگاه فعلی که فرکانسها همخونی داشته باشه با دستگاه انجمن . ایشون هم کلی زحمت کشیدن و این دستگاه رو طراحی کردند با دقت بسیار بالا و امروز قراره بهم بدن و اول اینو بسازم و نمونه فرکانس هارو بگیرم بعد این فرکانسها رو برای اقا حمید بفرستم تا داخل میکرو دستگاه ورژن 2 قرار بده . خب این فرکانسها چیا هستند .
1- فرکانس دفینه ( همان فرکانس میدان مغناطیسی ) یعنی هرفلزی که سالها بمونه یه میدانی برای خودش ایجاد میکنه و این دستگاه میره دنبال اون حاله مغناطیسی یعنی چی؟ فکر کنین مثلا شما رنج فرکانسی رو گذاشتین روی طلا خب برای تایید این رنج یک بار هم میذارین روی فرکانس دفینه تا تایید بشه اون فلز مورد نظر حالا اگر اون اهن هم باشه یا طلا باشه یا برنج بهرحال این رنج انتخابی تایید میکنه که ایا این فلز حالت مغناطیسی داره یا نه . البته بنده چند جا که دفینه وجود داره اما تحت نظر میراث هست و حق حفاری نیست تست میکنم در مورد این رنج خاص و در مورد این سکلکتورحتما به دوستانی که مطمئن هستن جاهایی که دفینه وجود داره تست میشه امثال اقا اریا , دستان , این کاربرجدید ما که باستان شناسه و تو گردهمای شرکت میکنه و مطمئن هست جاهایی سراغ داره که دفینه وجود داره و تحت نظره و دوستان دیگر که خاطرم نیست
2 - چند فرکانس پایین برای طلا میخوام ازش استخراج کنم مثلا گلد 1 و 2 و 3 و 4 همه اینها باید تایید بشند وقتی که جایی رو قراره کاوش کنیم چون درحال طبیعی انتنها وقتی روی طلای جدید و قدیم انتنها قیچی میکنن با این فرکانسها باید برای دفینه هم این عمل انجام بشه . تمام این فرکانسها مخصوصا طلا هم با طلای 18 عیار تست میکنم و هم با طلای 24 عیار که 99.99 درصد طلای خالص داره
3- فرکانس استخوان انسان حالا چند مدل استخوان دارم نمیدونم مال زن هست یا مرد به احتمال زیاد فرق میکنه فرکانسهای اینها که مثلا میخواین دنبال قبر بگردین این فرکانس رو میذارین و همراهش حفره
4- فرکانس آب مثلا میخواین مطمئن بشین قبل از حفاری اون محل به اب نرسین اول فرکانس اب رو هم مورد بررسی قرار میدین که تو چه عمقی هست اگر عمقش بالاتر از عمق دفینه باشه کندش فایده نداره خیلی سخت میشه و این فرکانس هم بدرد کسانی میخوره که میخوان برای زمین کشاورزی به آب برسند .
5 - فرکانس الومینیوم که انگار جاش خالیه
حالا میخوام فرکانس کوزه هم بذارم اما چون انواع کوزه ها فرکانسشون فرق میکنه مشکله حالت مشترک نداره اگر دوستان پیشنهادی دارند میتونن بیان کنن البته جوری باشه که بنده بتونم بدست بیارم اون جسم رو
مثلا فرکانس ساروچ خوب میشد که ندارم ساروچ رو هرچند یه مدل ساروچ دارم که یکی از دوستام برام اورد نمیدونم ساروچ هست یانه یه چیز مشترک بین تمام ساروچ ها باشه خوبه که من اون فرکانس رو بگیرم .
درضمن جدا از اینها که میخوام بذارم برای ورژن 2 این دستگاه البته همه اینها کمکی هست برای اطمینان بیشتر جهت ردیابی , مهندس حمید هم دارن زحمت یه دستگاه بسیار عالی رو میکشن که فکر نکنم رو دست این دستگاه دیگه چیزی بیاد یعنی این ورژن تکامل یافته ورژن 1 هست یعنی چی این دستگاه سه ولوم داره یکیش که همین ولوم هست واسه قدرت و برد یک ولوم دیگه (فاین) یعنی تنظیم دقیقتر فرکانس تو یه محدوده خیلی کم میتونین باهاش تنظیم کنین و تو ال سی دی با اعداد مثبت و منفی به نمایش درمیاد و یه ولوم دیگه که خیلی اهمیت بسزایی داره ولوم حجم گیری هست و وقتی این ولوم رو میچرخونین از صفر تا 100 تو ال سی دی به نمایش درمیاد وقتی روی صفر باشه یعنی این دستگاه ورژن 1 وقتی ولوم رو بچرخونین بره روی 10 یعنی تا صد گرم یا دویست گرم رو اصلا تحویل نمیگیره و همینجور بره بالاتر تا یک کیلو ده کیلو به بالا و وقتی هم بره روی صد یعنی دنبال گنج قارون میگرده :D حالا این اندازه ها رو گفتم فقط تئوری بوده دقیقشو اقا حمید وقتی طراحی کرده و تمام شده درعمل تست میکنیم اصولش اینطوریه دوستان و به احتمال زیاد از شر این ذرات خلاص میشیم بهرحال ما میخوایم کاری کنیم دستگاه هم خطای کمتری داشته باشه و هم ذرات رو کمتر بگیره خواهشا اقا حمید رو تشویق کنین تا تو کارش مصمم باشه ایشون یه نابقه هستند تو این کارها بنده چیزهایی از ایشون دیدم که خیلیها هنوز ندیدین و برای این سایت یه نعمته همگی برای ایشون و خانواده محترمشون دعا کنین تا همیشه سلامت باشن و از نبوغ ایشون استفاده بهینه بکنیم . :ymhug:
درمورد قیمت نگران نباشید اونهایی که قبلا ردیاب رو دریافت کردند همانطور که مهندس حمید فرمودند فقط مابه التفاوت اونو پرداخت میکنین چون این قیمت قبلی واقعا خیلی کم بوده شما فکرشو بکنین با اینهمه مشکلات امنیتی که داره دست منو فقط 400 میگرفت روی هر دستگاهی اگر میخواستیم قیمت رو ببریم بالا دیگه نمیشد چون اکثرا گرفته بودند و اگر هم جدیدها میامدن میگرفتن با قیمت بالاتر درست نبود برای همین از نظر قیمت و هم از نظر کیفت دستگاه به این نتیجه رسیدیم یه دستگاهی ارائه بدیم از هرجهت بهتر باشه نمیتونیم بگیم این دیگه اخرشه البته به هیچ دستگاهی نمیشه گفت اخرشه اما بهتر هست .
درمورد این دستگاه جدید هم باید تستهایی انجام بشه و مراحلی رو هم بگذرونه و مستلزم صبر و شکیبایی شما دوستان عزیز رو میرسونه .

سلام دوستان
واقعا باید به مهندس مجتبی و آقا حمید عزیز خسته نباشید بگیم و بهشون تبریک بگیم بخاطر این همه نبوغ و خلاقیتی که دارن.
من به نوبه خودم از این دو بزرگوار تشکر میکنم و همیشه آرزوی سلامتی و بهروزی رو دارم.
فقط خواهشی که دارم اینه مجتبی جان همونطور که همیشه به همه لطف داشتین بازم هوای دوستان توی انجمن رو لطفا داشته باشین و هم از نظر مادی و هم تجربه و علم در خدمت انجمن و عزیزان باشین.
به امید روزی که مهندس حمید و مهندس مجتبی یک نقطه زن قوی و فوق العاده برای تکمیل این ردیاب طراحی و ارائه بدن.
یاعلی مدد
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 5 مرداد1392 - 11:45am
استاد
استاد

اقا مجتبی اسم این ردیاب جدید را بزارین انبر قفلی چون که همه چبز را میگیره =)) :)) . به نظرم هر کی هر گلایه ای از دستگاه اولی داشته تو دستگاه دومی جاش دادی :)) . یه باره یه رد زن هم بهش اضافه کنید که رد پای هر چی شاه و شاهزاده و سردار و بی سر را بگیره و سر راست ببره سر محلی که بارشون را قایم کردند =))

شنبه 5 مرداد1392 - 12:09pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
منم به نوبه خودم به حمید و مجتبی عزیز خسته نباشید میگم.ایشاالله تو کار جدیدشون هم موفق باشن.
حمید جان حتما یه فکری هم به lcdبکنید آخه شبا چشمو میزنه و آدمو کور میکنه.
:ymapplause:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 5 مرداد1392 - 12:17pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
منم با حمزه عزیز موافقم لطفا یک کلید روشن خاموش ال سی دی و یا ولوم کاهش نور بذارین.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 5 مرداد1392 - 12:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام. واقعا خبر خوشحال کننده ایه. بنده هم تبریک میگم خدمت مهندس حمید و استاد مجتبی و تمام کاربران عزیز
یه سوال داشتم از خدمت مهندس حمید که برای آنتنها چه طرحی رو در نظر گرفتن. همونطور که خودتون میدونین گیرنده هم به اندازه فرستنده نقشش مهمه. چون اینجور که من دستگیرم شد تمام ولومها روی فرکانس ارسالی تاثیر دارن ولی آنتنهای خالی با حالت وایرلس تنظیم دیجیتالی دقیق و حساسی ندارن یعنی گیرنده که آنتنها باشن فقط هر جا میدان قویتری که توسط فرستنده ایجاد شده که میتونه ذرات بارور شده هم باشه قیچی میشه. چون برای خود من چندین بار اتفاق افتاده که روی یه نقطه تمام فرکانسها جواب داده و آنتن قیچی کرده و بعد موقع حفاری هیچی نبوده. میخواستم بدونم برای گیرنده فرکانس برگشتی طرح خاصی دارین. با تشکر از زحمات بی دریغ شما

شنبه 5 مرداد1392 - 12:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 38 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure