only for you من به شما واقعیتها رو میگم البته اگر علاقه به واقعیت داشته باشین و اگر حرف منو باور دارین! بله آقا مجتبی چنین توانایی داره اما ما تازه قراره از این توانایی استفاده کنیم و ایشون دستگاهی که دقت مورد نظر بنده رو داشته باشه قبلا در اختیار نداشت.
مطلبی که من میگم هم علمی هست و هم در صورتی عرض میکنم که در عمل هم با تستهای مختلف و نه فقط توسط خودم ثابت شده باشه! پس سعی بر اینه که از هر نظر محکم کاری بشه. فرکانس فلز به حجم و وزنش ارتباطی نداره! اگر اینطور بود که برای وزنهای مختلف فلزات و اهداف باید از فرکانسهای مختلفی در ردیابی استفاده میشد!
علت اینکه اگر مثلا 1 گرم و 1 کیلو رو کنار هم بذارین سمت 1 کیلو میره اینه که 1 کیلو هدف بسیار قویتریه و خطوط فرکانسی بسیار بیشتر و قویتری رو بر میگردونه و ردیاب به اون واکنش نشون میده.
در مورد افزایش تعداد فرکانسها هم عرض کردم این جزو برنامه هست!
در مورد اون ولوم هم بنده تست کردم و اثری نداشت و نباید هم داشته باشه چون هیچ منطقی پشتش نبود جز اینکه ولوم با اهم بیشتر قدرت رو در درجات پایین خیلی کمتر میکنه و بنظر میرسه داره حذف ذرات انجام میشه اما عملا این برد هست که کمتر میشه و ضعیف تر جواب میده! دقت امواج هم در اون صورت بمراتب افت میکنه.
جاوید عزیز هم توانایی بالایی در ردیابی دارن و بعضی از نتایج تست ایشون کاملا برای خودشون منحصر بفرد هست. ولی نتایجی که بنده و آقا مجتبی و استاد آریا بهش رسیدیم کاملا با هم یکسان بوده.