انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:48pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji نوشته است:
parsi نوشته است:
ilanji نوشته است:
سلام خدمت همه
باید عرض کنم که بسلامتی ردیاب بنده هم رسید
الان چندتا سوال دارم که از اساتید عزیز و تمام دوستانی که خبره ردیابی هستند خواهش دارم پاسخ بدن
خب تاپیک به150 صفحه داره میرسه و ما تا حالا نتونستیم یک روش درست و عملی برای ردیابی پیدا کنیم
اساتید محترم آقایون :
استاد آریا
استاد بینا
استاد مجتبی
استاد حمید
استاد پارسی
استاد علی و ....
شما پست های زیادی در مورد نحوه استفاده از ردیاب زدید و محور تمامی پستها برای تعیین حجم فرکانس گلد 1 و گلد 2 بوده
من والا متوجه نمیشم که وقتی این ردیاب قیپی میشه روی نقطه ی هدفه یا روی ضلع حجم؟
بابا به قرآن مخ آدم هنگ میکنه دوستی میفرمایند که برای گرفتن هدف باید ولوم نیم باشه و فرکانس روی گلد 1
خب حالا من میخوام نقره ردیابی کنم اون که فقط یه فرکانسه ؟ حالا چجوری متوجه بشم این نقطه که قیچی شده نقطه هدفه یا حجم؟
از تمام اساتید عزیز عاجزانه و خاضعانه و خاشعانه و عارفانه و عاشقانه بابا تورو قرآن تورو حضرت عباس همگی نظرتونو بگید متمرکز و واحد به یک اتفاق نظر برسیم آخه هرجا مشکلی پیش میاد میگن مشکل اپراتوره
خب این اپراتور بدبخت چه گلی به سرش بگیره که مشکل حل شه ؟
تفاوت نقاط قیچی هدف و نقاط تعیین حجم چیه؟

سلام ایلانجی جون موضوع اینه که همه چیز روی زمین تست شده و هنوز کسی تست روی هدف واقعی ارائه نداده
اینم یه سواله دیگه به قول شما تو نقطه زنی میگن نقطه هدف رو میزنه ولی توی حجم گیری میگن چهار دور هدف رو میزنه که نقطه ی هدف نیست شاید یه مکانی حجم ده در ده بده اگه نقطه بخوای بگیری میگن رو نقطه وسط یعنی روی فلز باید نقطه کنه بحث حجم گیری که میاد میگن چهار دورش رو میزنه یعنی یون ازاد شده دورش رو که باید سرکه بریزی حجمش کم بشه خوب اگه ردیاب یون نمیزنه پس باید حجم واقعی خود فلز رو بزنه اگه ردیاب فلز رو میزنه و یون نمیزنه پس نباید در موقع حجم گیری یون بزنه ولی تو حجم گیری میگن باید سرکه بریزیم که یون اضافی کسر بشه و خود فلز رو بزنه اگه ردیاب یون میزنه پس نباید نقطه دقیق رو بزنه چون نمیتونه که بزنه اگه ردیاب بخواد نقطه دقیق رو بزنه پس نباید یون بزنه که بخوایم با سرکه از بین ببریمش اگه نخوایم سرکه بریزیم حجممون بزرگه و معلوم نیست چیه باید یون اضافی رو حذف کنیم اگه ردیاب یون اضافی رو میگیره پس چطوری باید نقطه دقیق رو معلوم کنیم اگه ردیاب نقطه دقیق بزنه پس چه جوری حجمشو به دست بیاریم @-) @-) @-) @-)

سپاس استاد پارسی عزیز
خوشم میاد جفت پا رفتی تو دماغ تمام ابهاماتم
حالا چجوری باید این قضیه مرغ و تخم مرغ حل بشه شاید فقط خرزوخان بدونه :(

:D من نمیدونم اول تخم مرغ بوده یا مرغ بوده فقط میدونم اگه جواب این سوال پیدا بشه دیگه هیچ ابهامی نمیمونه فعلا که خرزوخانم جلوی این مسئله به زانو در اومده چاره ی کار نقطه زنه که نقطه زنم عمقی که ردیاب میزنه نمیزنه چون ممکنه باری در هشت نه متری باشه کدوم نقطه زن اینقدر عمق میزنه بدبختی یکی دو تا نیست اخه بنده خداها مدیران دلسوز این انجمن هم تقصیری ندارن چون دارن تلاششون رو میکنند و رسیدن به نقطه ی ایده ال زمان میبره یعنی باید صبر کرد زمان همه چیز رو درست میکنه حالا چقدر صبر الله اعلم :YMPEACE:

شنبه 12 مرداد1392 - 10:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه
لطفا یکی از دوستان انجمن به من پیرمرد کمک کنه و بگه منظور از خروج یون چیه ؟ و یونها به صورت زاویه 45درجه خارج میشه این یعنی چی؟ دستگاه زاویه 45درجه میگیره ؟ ببخشید سوالم ممکنه براتون پیش پا افتاده باشه چون ما سوادمون در حد همون شیرخورشیدی قدیمه @};-

شنبه 12 مرداد1392 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
ali7777 نوشته است:
perooshaجان مامنتظريم چون ازاستادايه سايت ظاهرافقط شمافعال تري :مابچه هايه انجمن منتظره اعلام نظرياتستاتون ياراهكاراتون درمورده fplهستيم.موفق باشيد.

علی جان برادر من هنوز دستگاه به دستم نرسیده.اگر هم رسید باید تاتی تاتی کنم. چون ردیاب زن حرفه ای نیستم.ولی میخوام تستای واقعی رو دفینه بزنم انشاا... . اگر بهره ای بردیم حتمن زکاتش رو هم میدیم به دوستان.چشم

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

شنبه 12 مرداد1392 - 11:29pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان چرا مساله به این سادگی رو تبدیل به یک پارادکس بزرگ میکنین؟ :D مساله حجم خیلی واضحه! در فیلم حجم گیری هم میتونین مشاهده کنین.
ببینین فلزی که کوچک هست و روی زمین هست طبیعیه که حالت یک نقطه رو داره و حجمی به شما نمیده! نقطه ای که میزنه همون نقطه وجود فلز هست.
همین فلز وقتی زیر خاک میره تقویت میشه پس کمی حجم به شما میده! اما باز چون حساسیت ردیاب در درجه اول به خود فلزه مرکز این حجم میشه نقطه اصلی!
اگر این فلز قدیمی باشه باز هم حجم بیشتری به شما میده! دوستی که میگه مگه این ردیاب به خود فلز حساس نیست؟ عرض میکنم چرا اما اینطور نیست که به یونها اصلا حساس نباشه! بلکه حساسیتش نسبت به خود فلز خیلی بیشتره. پس باز هم در هر حال مرکز حجمی که گرفتین نقطه دقیق هست.
البته طبیعیه که نقطه در مورد هدفی که بطور واقعی حجم بزرگی داشته باشه معنی نداره! شما باید حداقل کمی بزرگتر از خود هدف رو حفاری کنین تا بتونین درش بیارین! اما مهم اینه که نقطه مرکزی درسته.

شنبه 12 مرداد1392 - 11:52pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون حمید جان بعضی ابهامات دوستان رفع شد.
حالا سوال در مورد حجم حفره بود که آیا حفره هم یون آزاد میکنه و با ریحتن سرکه حجمش کم میشه؟؟؟
و اینکه حجم حفره باید کوچیکتر از حجم بار باشه یا بزرگتر؟؟
لطغا در این مورد بخصوص هم توضیح بفرمائید.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 12 مرداد1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان این حرفایی که شما داری میگی همشون یه جور از سر باز کردنه به نظر من :ymsmug:
تاپیک داره میرسه به 150 صفحه هنوز معلوم نشده کار این ردیاب چطوریه هنوز روش اصلیش پیدا نشده :-s
خوب عزیز من شما که اومدی طراحی کردی ساختی فکراتونو گذاشتین رو هم این ردیابو با این همه دبدبه و کبکبه وارد بازار کردین .خوب قبلش کامل تست میکردین مطمئن که میشدین بعد میدادین دست خلق الله . :-B
اولش اومدین اون همه تعریف کردین اقا مجتبی جون بچشو قسم میخورد نمیدونم دوستش یه هفته ای کارو با ردیاب یاد گرفته بود فلز هم در اورده بود مغازشم بسته بود رفته بود دنبال گنج البته به گفته مجتبی که خوشبختانه پستها هم موجوده .
ولی حالا که وقت عمل رسیده همه دارن به مشکل میخورن .روزای اول هم که هر کی هر چی میگفت شماها دست میذاشتین رو اپراتوریش که اقا بلد نیستی ما هم قبول کردیم که بلد نیستیم . ولی مدیرانی مثل مهدی و امثالشون نمیدونم چرا الان اونا جوابی ندارن
اریا هم که تعریفاشو کردو رفته پیداش نیست و بعید هم میدونم که دیگه بیاد .
و حتما شما هم دلیلشو میاین میگین که اقا زد گوش بارو گذاشت رفت یا نمیدونم بهونه های بنی اسرایلی دیگه
تا چند ماه پیشم که این ردیاب کامل کامل بود و بالاتر از این وجود نداشته و نخواهد داشت البته به گفته خود شما سازنده ها
و گفته بودین که یکی میسازید که دیگه حرفی توش نباشه .ولی الان خبر از ورژن 2 و بعد از این 3و4و5و الی اخر باشه یا نباشه خدا داند و شخص شما سازنده ها [-X
والا من نمیدونم اگه این ردیاب اینقدر خطا داشته پس چرا شما اینقدر تبلیغات کردین که بی خطاست اون اوایل .اگه مطمئن نبودین ازش پس چرا دادینش تو بازار . اگه مطمئن بودین ازش پس ورژن 2 یعنی چی
اقایون -دوستان-عزیزان -سینه سوخته های این کار .جون مادرتون جون پدرتون جون هر کسی که میپرستین بیایین تعارفو تعریفای الکیو بذارید کنار . چقدر الکی از اینو اون تعریف کنیم
به عمل کار بر اید به سخنرانی نیست
بنده به عنوان یک مشتری از شخص اقای مجتبی و حمید سازندگان این دستگاه جواب میخوام . که چرا حرفایی که روزای اول در مورد این ردیاب میزدید عملیشون نکردید
بنده به عنوان یک مشتری حق دارم که چیزیو که گفتین عین اونو به من بدین ولی متاسفانه این ردیاب با گفته های شما مغایرت داره
از نظر من شما این دستگاه رو ساختید و به منو امثال من فروختید و ما رفتیم وقت گذاشتیم ساعتها و حتی هفته ها و چیزی جز خطا ندیدیم و حالا شما اومدین میگید که خطاها چی هستند بگید که ما بر طرف کنیم . خیلی ببخشید مگه من و امثال من موش ازمایشگاهی هستیم که رو ما ازمایش بشه بعد تازه بیاید به فکر این بیوفتید که کجای کارتون ایراد داشته
بنده رک حرف میزنم و از تمامی دوستان هم تقاضا دارم تعارفو کنار بذارن وبیان حرف بزنن
ما اومدیم از این انجمن پشتیبانی کردیم هر کی هر جا حرفی زده زدیم تو پرش که چرت نگو خفه شو برای اینکه تنشو از بین ببریم و یه چیز خوب بدست بیاریم
ولی همین تعارفا داره باعث میشه این انجمنم بشه مثله انجمن مهدی
روزای اول اون انجمنو یادتو ن بیاد روزای اخرشم همینطور
اقا مجتبی شما به عنوان سازنده و فروشنده این ردیاب باید بیایید و یه جواب قانع کننده به تمامی اعضا بدید که اقا بالاخره روش درست این ردیاب چیه
البته اون روش قبلیا که گفتین به نظر من و اکثر دوستان تکمیل نیست چون بارها با اون روش تست شده و جواب درست نداده
هر کدوم از اعضای انجمن هم که اهل منطق هستن خواهشا بیان نطر بدن
البته خواهشا بازم خواهشنا احساساتی و از روی تعصبو هواداریو این حرفا نیایید جلو واقعا همه خسته شدیم
نمیدونیم دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو
میخواییم یه نتیجه کلی بگبریم از این بحثو این نزدیک به 150 صفحه تاپیک
اقا اریا هم که بعید میدونم دیگه بیاد دلتونو به اومدنش خوش نکنید چون فک کنم اونم به این سر در گمی که الان اکثر دوستان توش هستن رسیده بود و دیگه روش نشده بیاد حرفی بزنه چون اونم همش تعریف کرده
اساتید - مدیران سازندگان منتظر جواب هستیم
دارم میگم هستیم پس بدونید که من تنها نیستم خیلیا منتظر شنیدن جواب هستند...

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 12 مرداد1392 - 1:36am
مدیر کل
مدیر کل

شایان جان ماشالا شما همه چی رو با هم قاطی کردین! :D ولی تک تک حرفای شما جواب داره. هر چند جواب بیشتر این صحبتها رو من قبلا دادم! بهیچ وجه هم بحث از سر باز کردن نیست.
اینو ابتدا بگم اگر بنده طراح این ردیاب هستم شما ببینین کجا من گفتم این ردیاب بدون خطاست؟! گفتم کم خطاست. و فراتر از این هنوزشم میگم از این کم خطا تر پیدا نمیکنین! اگر شما ردیابی با دقت و خطای کمتر از این دیدین حرف شما درسته! در صورتیکه همشون هم از این ردیاب گرانتر هستن! پس حرف شما انتقادی به این ردیاب محسوب نمیشه. بلکه انتقاد شما به کلیت ردیابهاست. که خب همه میدونن خطا در ردیابی به نسبت بالاست. حتی در سیستمهای فلزیابی هم خطا کم نیست.
در مورد نحوه اپراتوری ؛ نحوه کار با این ردیاب بهیچ وجه تفاوت خاصی با ردیاب های دیگه نداره! جز اینکه بواسطه نقطه زنی دقیق و فرکانس دقیق اتوماتیک ؛ خیلی هم کار راحت تر شده! :D حالا اگر خیلی از دوستان از قبل آشنایی با ردیاب نداشتن بنده مقصرم؟ ما که از اول همه این حرفا رو زدیم! شما اول از هر چیز باید بدونین ردیاب چیه و چطور میشه باهاش کار کرد. بعدش در مقام مقایسه میتونین بگین این ردیاب چه جور ردیابی هست! تکنیک های اپراتوری ردیاب هم بقدری پیچیده و شامل نکات مختلف میشه که هیچ کسی در دنیا شاید نباشه که همه رو بدونه! پس بنده که کارم بیشتر در زمینه فنی هست یعنی باید مدام راه بیفتم توی دشت و بیابان؟ پس کی کارای من رو بکنه؟! از این گذشته خود اقا مجتبی و جناب آریا اون کارها و تستهایی که باید انجام میدادن انجام دادن.
حالا بعد چند ماه بنظر شما این اشتباهه که ما دستگاه رو کاملتر کنیم؟ ردیاب فعلی ایرادی نداره! ولی میشه چند قسمت جدید بهش اضافه کرد که هم کارایی رو افزایش بده و هم خطاها کمتر بشه! از این موضوع اکثر دوستان استقبال کردن! من نمیدونم شما از چی دقیقا ناراحتی. ردیاب فعلی طبق اصول ؛ ایراد خاصی نداره به هیچ عنوان! تستهایی هم که ما انجام دادیم فکر نکنم خیلی از همین شرکتهای سازنده انجام بدن! چون چندین نفر در چند نقطه مختلف ایران با روشهای خودشون تست کردن. نتایج طبق معیاری که برای ردیابی وجود داره فراتر از سایر دستگاهها بوده! این ثابت شدست.
حرف آخر من اینه. شما هر وقت ردیابی رو بمن نشون دادین که بهتر از این بود من حرف شما رو قبول میکنم! در غیر این صورت مشخص میشه شما آشناییتون با ردیاب و ردیابی در حدی نیست که بخواین این دستگاه رو رد کنین. پس میتونین سکوت کنین و کماکان یاد بگیرین و تکیه شما هم صرفا نباید روی یک دستگاه باشه بدلیل اینکه خطا همیشه وجود داره. در صورتیکه از خرید هم پشیمون باشین میتونین با اقا مجتبی تماس بگیرین و ردیاب رو عودت بدین.

یکشنبه 12 مرداد1392 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز اون حرفهایی که قبلا زدم که دوستم سر یک هفته تونسته به فلز برسه و یاد گرفته حقیقته دروغم کجا بود دوست من دیدین که قسم هم خوردم اصلا پول برام ارزشی نداره که براش قسم بخورم وگرنه به این قیمتها نمیدادیم حالا این دستگاه که کمترین خطا رو داره دربرابر ردیابهای دیگه اشتباه کردیم که به این قیمت دادیم حالا که دیدیم دست ما نمک نداره ورژن دو رو که تکامل یافته هست مطمئن باشین به این قیمتها نمیذاریم تو سایت سعی میکنیم قیمت حقیقی اونو بذاریم که قدر این دستگاه رو بدانید . ما ایرانیها عادت کردیم به یه چیز گرون اگر گران باشه حتما چیز خوبیه مثلا این دستگاه بیونیک ایکس 4 که سی میلیون تومانه و همش خطا داره جاهایی که این دستگاه زده دستگاه ما اصلا تحویل هم نگرفته یا دستگاه ریفاندر که الان قیمتش 17 میلیونه اونم یون 45 درجه میزنه ایا شرکتش میاد انجمن میزنه و تا اخرش هست که شما ها بیاین مثلا به گنج برسین این حرفها رو الان اقا اریا زده و کل متن شما رو هم براش خوندم و گفتم چون شما هم نیستین این دوستان فکرهای بد میکنن که چی شده این اریا رفته و دیگه نمیاد و بهم گفت بهشون بگو همه که مثل شما بیکار نیستن بیان هی تو انجمن و پاسخ شماها رو بدن بنده مشکل دارم و گفت شخص بنده اپراتور کسی که سه سال کارکرده باشه رو قبول ندارم چه رسد به کسی که یکی و دوهفته تازه دستگاه رو خریده و مدعی هست که خطا گرفته باید تمرین زیاد کرد کار کرد حفاری کرد تا بوسیله ردیاب به هدف رسید و گفت سعی میکنم تا پس فردا بیام جواب اینها رو بدم .
وجدانا ما برادری خودمون رو ثابت کردیم و تا حالاشم واستادیم حالا خطا میگیرین دلیل بر خوب کار نکردن و چیزهایی که گفتیم و عملکرد نیست این خطای زمینه که ردیاب صد میلیونی هم داشته باشین باز همینه ردیاب یعنی شعاع زن یعنی رد اون چیز رو میزنه شما با این ردیاب همین که یون 45 درجه رو نمیزنه و وقتی حفاری میکنین محو نمیشه کلاهتون رو بندازین هوا که حداقل عامل خطا رو درمیارین یعنی تونستین خطای موجود رو پیدا کنید پس با چند حفاری میتونین قلق اصلی این دستگاه رو بدست بیارین شما یه میلیون دادین اینهمه روش حرف هست اگه قیمت اصلی این دستگاه رو میدادین چی میگفتین دوست من شما بیا جای من بشین ببین با این هزینه کلان دستگاه دستمزد کارگرها هزینه برنامه نویس هزینه انجمن اخرش برای من چند میمونه که اینهمه منت و حرف هم بشنوم اخرش از نظر امنیتی پای من گیر باشه .
من الان پستهای قبلیتون رو خوندم اولش که کلا مشکل داشتین با این انتنها پس چرا دوستان دیگه این مشکل رو نداشتن بعد اومدین انتن فنری بهش وصل کردین و گفتین عالی شد پس این چی بود که گفتین دوست من برای شما لازم شد کلی تمرین و حفاری کنین تا به هدف برسین عجله نکنین . این کار صبر و حوصله میخواد به این سادگیها نیست .
اصلا شما بجای اینهمه انتقاد چرا این دستگاه بسیار دقیق رو با دستگاههای دیگه که قیمت نجومی دارند مقایسه نمیکنین طرف دستگاه رو میفروشه 30 میلیون تومان بعد میگه خداحافظ حالا اپراتوریش به خود شخص شما بستگی داره مگه میاد بعدا جواب گو هست که بیاد تو بیابون یا هی بشینه ببینه کی حالا خطا گرفته کی به گنج رسیده شما اگر به گنج برسین میاین بگین اقا ما فلان چیز رو گرفتیم بولا نه کی این کار رو میکنه کلی تا حالا دستگاه گرفتن تا حالا فقط همین شما چند نفرین که تازه کارین و هی خطا میگیرین و میاین توضیح میدین که ما خطا گرفتیم خب اشکالی نداره بگین ما هم انجمن رو گذاشتیم واسه همین اما نه اینکه مارو زیر سئوال ببرین که چرا اینطور شد . بحث دقت بالا و ثبات این ردیاب ثابت شده است اگر برگردین به عقب چند نفری چیزهایی دراوردند پس بنظر شما اونها دروغ گفتند اینطور نیست دوست من شما باید تمرین زیاد انجام بدین و حفاری هم بکنین اونم چندین مرتبه من به همه قبل از خرید گفتم هیچوقت دستگاه رو برای حل مشکلات خودتون حساب نکنین و به این فکر نباشین که مثلا تو این هفته دستگاه گرفتین هفته بعد به بار برسین و فلان چک رو پاس کنین و مشکل فلان کارتون حل بشه بعنوان یه تفریح ببینین این کار رو طرف میره تفنگ دولول میخره دو میلیون میره شکار تفریح میکنه لذتشو میبره اینم یه نوع تفریح درنظر بگیرین و سعی کنین کار با این رو یاد بگیرین و قرار هم نیست همه جا بار باشه . برای اخرین بار میگم شما این دستگاه رو بعنوان یه ردیاب ببینین نه نقطه زن هروقت به حد استادی رسیدین اونوقت میتوین ازش نقطه زنی هم بکنین کلا ردیابها نسبی هستند حالا این از همه ردیابها سرتره و ثابت شده هم هست کلی اساتید تست کردند کلی از این کاربران ما تست کردند و متوجه شدند این خیلی بهتراز ردیابهای موجود در دنیاست به این قسمت فکر کنین فکرهای منفی رو از سرتون دور کنین . موفق باشید .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 12 مرداد1392 - 2:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلامدوستان
در جواب آقا شایان بایدبگم شما باید میرفتید یک دستگاه شرکتی امریکایی یا آلمانی با هزینه تقریبی 10000 هزار دلار میخریدی که واقعا به گرد این ردیاب انجمن هم نمیرسن تافقط برات یونهای فلزات وذرات رو پیدا کنه اونوقت قدر ردیاب انجمن رو میفهمیدی فکر کنم تا حالا آقا مجتبی حداقل 70 تا از این ردیاب رو فروخته باشه ولی اگه به پستها رو نگاه کنی 10 15 نفر ناراضیند پس بقیه چی فکر میکنی کسی جنسی پیدا کنه میاد بگه ؟تخسیر از ردیاب نیست من از اول گفتم رسیدن به هدف به سه عامل خیلی مهم بستگی داره اول اپراتور حرفه ای دوما مکان خوب سوما تقدیر وقسمت الهی شما اگه با پیشرفته ترین دستگاه دنیا برید روی گنج قارون اگه قسمتت نباشه نمیتونی یک سکه هم پیدا کنی من به شخصه از آقا مجتبی و آقا حمید تشکر میکنم به خاطر زحماتی که کشیدن  

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

یکشنبه 12 مرداد1392 - 3:04am

به نظر من جناب "شایان" شما کمی دارید تند میرید. همین که ادمین های سایت و سازنده های سایت پا به پای کاربرا و حتی بیشتر از اونها دارن توی این انجمن فعالیت می کنن و پیگیر موضوع ها و ردیابی که ساختن، هستن نشون میده که براشون مهمه چیزی که میدن دست مردم خوب کار کنه و هدف پر کردن جیبشون نیست. من با وجود اینکه از لحاظ بودجه در مضیقه بودم حقیقتش روم نشد که بگم تخفیف بدین، چون واقعا جای تخفیف نداره و اگر دستی در الکترونیک داشته باشید میدونید که ساخت و مونتاژ بورد چقدر وقت گیر هست و نیاز به تمرکز داره. مسایل امنیتی هم که دیگه جای خود داره.
به قول آقا حمید و آقا مجتبی شما یک ردیاب مشابه رو بیارین و قیمتش رو هم بذارید کنارش بعد نتیجه گیری بکنید.
ضمن اینکه؛ قبول دارم با مرور زمان افرادی که به خطاهای بیشتری می خورن داره زیاد میشه و چیزی که از ردیاب تصور می کردن مغایرت داره، اما کسی می تونه چنین ادعایی بکنه که در اپراتوری استاد باشه و از همون اول هم گفته شده که اگر کار با ردیاب رو بلدین ردیاب رو سفارش بدین.

جا داره از عزیزانی که این ردیاب رو ساختن تقدیر و تشکر بکنم و همین که بی منت و با حداقل قیمت ردیاب رو ارایه کردین خودش کلی ارزش داره و این رو بدونید که با این مسایل چیزی از ارزش های شما کم نمیشه و اگر دوستی کمی تند میره به حساب این بذارید که مشکلات زیاده و هر کسی ممکنه زمانی ناراحت بشه و حرف هایی بزنه وگرنه کسی قصد و غرضی نداره.
در اخر امیدوارم که ردیاب من هم هر چه زودتر برسه:D

باید بچشد عذاب تنهایی را * مردی که ز عصر خود فراتر باشد

یکشنبه 12 مرداد1392 - 3:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure