حمید جان این حرفایی که شما داری میگی همشون یه جور از سر باز کردنه به نظر من
تاپیک داره میرسه به 150 صفحه هنوز معلوم نشده کار این ردیاب چطوریه هنوز روش اصلیش پیدا نشده
خوب عزیز من شما که اومدی طراحی کردی ساختی فکراتونو گذاشتین رو هم این ردیابو با این همه دبدبه و کبکبه وارد بازار کردین .خوب قبلش کامل تست میکردین مطمئن که میشدین بعد میدادین دست خلق الله .
اولش اومدین اون همه تعریف کردین اقا مجتبی جون بچشو قسم میخورد نمیدونم دوستش یه هفته ای کارو با ردیاب یاد گرفته بود فلز هم در اورده بود مغازشم بسته بود رفته بود دنبال گنج البته به گفته مجتبی که خوشبختانه پستها هم موجوده .
ولی حالا که وقت عمل رسیده همه دارن به مشکل میخورن .روزای اول هم که هر کی هر چی میگفت شماها دست میذاشتین رو اپراتوریش که اقا بلد نیستی ما هم قبول کردیم که بلد نیستیم . ولی مدیرانی مثل مهدی و امثالشون نمیدونم چرا الان اونا جوابی ندارن
اریا هم که تعریفاشو کردو رفته پیداش نیست و بعید هم میدونم که دیگه بیاد .
و حتما شما هم دلیلشو میاین میگین که اقا زد گوش بارو گذاشت رفت یا نمیدونم بهونه های بنی اسرایلی دیگه
تا چند ماه پیشم که این ردیاب کامل کامل بود و بالاتر از این وجود نداشته و نخواهد داشت البته به گفته خود شما سازنده ها
و گفته بودین که یکی میسازید که دیگه حرفی توش نباشه .ولی الان خبر از ورژن 2 و بعد از این 3و4و5و الی اخر باشه یا نباشه خدا داند و شخص شما سازنده ها
والا من نمیدونم اگه این ردیاب اینقدر خطا داشته پس چرا شما اینقدر تبلیغات کردین که بی خطاست اون اوایل .اگه مطمئن نبودین ازش پس چرا دادینش تو بازار . اگه مطمئن بودین ازش پس ورژن 2 یعنی چی
اقایون -دوستان-عزیزان -سینه سوخته های این کار .جون مادرتون جون پدرتون جون هر کسی که میپرستین بیایین تعارفو تعریفای الکیو بذارید کنار . چقدر الکی از اینو اون تعریف کنیم
به عمل کار بر اید به سخنرانی نیست
بنده به عنوان یک مشتری از شخص اقای مجتبی و حمید سازندگان این دستگاه جواب میخوام . که چرا حرفایی که روزای اول در مورد این ردیاب میزدید عملیشون نکردید
بنده به عنوان یک مشتری حق دارم که چیزیو که گفتین عین اونو به من بدین ولی متاسفانه این ردیاب با گفته های شما مغایرت داره
از نظر من شما این دستگاه رو ساختید و به منو امثال من فروختید و ما رفتیم وقت گذاشتیم ساعتها و حتی هفته ها و چیزی جز خطا ندیدیم و حالا شما اومدین میگید که خطاها چی هستند بگید که ما بر طرف کنیم . خیلی ببخشید مگه من و امثال من موش ازمایشگاهی هستیم که رو ما ازمایش بشه بعد تازه بیاید به فکر این بیوفتید که کجای کارتون ایراد داشته
بنده رک حرف میزنم و از تمامی دوستان هم تقاضا دارم تعارفو کنار بذارن وبیان حرف بزنن
ما اومدیم از این انجمن پشتیبانی کردیم هر کی هر جا حرفی زده زدیم تو پرش که چرت نگو خفه شو برای اینکه تنشو از بین ببریم و یه چیز خوب بدست بیاریم
ولی همین تعارفا داره باعث میشه این انجمنم بشه مثله انجمن مهدی
روزای اول اون انجمنو یادتو ن بیاد روزای اخرشم همینطور
اقا مجتبی شما به عنوان سازنده و فروشنده این ردیاب باید بیایید و یه جواب قانع کننده به تمامی اعضا بدید که اقا بالاخره روش درست این ردیاب چیه
البته اون روش قبلیا که گفتین به نظر من و اکثر دوستان تکمیل نیست چون بارها با اون روش تست شده و جواب درست نداده
هر کدوم از اعضای انجمن هم که اهل منطق هستن خواهشا بیان نطر بدن
البته خواهشا بازم خواهشنا احساساتی و از روی تعصبو هواداریو این حرفا نیایید جلو واقعا همه خسته شدیم
نمیدونیم دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو
میخواییم یه نتیجه کلی بگبریم از این بحثو این نزدیک به 150 صفحه تاپیک
اقا اریا هم که بعید میدونم دیگه بیاد دلتونو به اومدنش خوش نکنید چون فک کنم اونم به این سر در گمی که الان اکثر دوستان توش هستن رسیده بود و دیگه روش نشده بیاد حرفی بزنه چون اونم همش تعریف کرده
اساتید - مدیران سازندگان منتظر جواب هستیم
دارم میگم هستیم پس بدونید که من تنها نیستم خیلیا منتظر شنیدن جواب هستند...