انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:46pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

شایان نوشته است:
ilanji نوشته است:
دوستان گلم سلام
امیدوارم همه موفق بشین به آرزوهاتون که میدونم لیاقتشو دارید برسید
خب فکر کنم همه میدونیم که اگه اینجاییم از سر خوشی و سرگرمی نیست
بلکه همه به نحوی شکست خورده و زخمی هستیم و به امید اینکه شاید خود خدا راهی نشونمون بده اینجا جمع شدیم
دوستان باید عرض کنم که من کلا با اظهار نظر خیلی از این دوستان مخالفم
اولا که ردیاب یه وسیله با کارایی آنقدر دور از ذهن و ناممکن نیست که اینقدر روی اپراتوریش مانور میدین کار ردیابی هم یک جور عملکرد تجربیه و طبیعتا هرکسی که بتونه ردیابو دست بگیره و قوانین رو درست رعایت کنه باید نتیجه بگیره
حالا اینکه من بیام بگم باید نابغه بود و فلان کرد و بیسار نمود و ضریب هوشی فلان داشت واقعا توهینه دیگه
دوستان تاپیک ما شد 150 صفحه و اکثر کسانی که اینجا هستن هم ردیابو تهیه کردن پس با این کار اعتماد خودشونو به نحو احسن به مسوولین و اساتید سایت نشون دادن مثلا خود من فقط دوتا پیام خصوصی به استاد مجتبی دادم و بدون حتی یک سوال اضافی و الکی ازشون شماره حساب گرفتمو پولو واریز کردم و ردیابم ایشون لطف کردن بهم تحویل دادن
حالا اگه من بیام اینجا و دوتا سوال بپرسم دلیل نمیشه که کسی منو سرزنش کنه و متهم کنه که تو داری تو سر مال میزنی
خب داداش گلم ما همه ردیابو خریدیم و همه مثل هم هستیم و حالا من ابهاماتی دارم که دوس دارم روشن بشه تا اشتباهاتی که دیگران کردن رو من مرتکب نشم در زیر چند نمونشو ذکر میکنم
1- برام جای سواله که هنوز چرا دوستانی که این ردیابو تهیه کردن هیچکد.مشون به بار نرسیدن؟ یعنی همه ناواردند یا هیچ جای خوبی نرفتند/ حتی یک نفر وارد که یک جای خوب رفته باشه نداشتیم؟
2- وقتی که به فیلم آموزش ردیابی دقت میکنم و با ردیاب خودم مقایسه میکنم میبینم تفاوتهایی در ظاهر ردیاب هست مثلا یکیش اینکه طول قسمتی از آنتن که از دسته بیرونه توی فیلم بیشتر از 2 سانتیمتره ولی مال من کمتر از نیم سانته؟ ایا این توقع زیادیه که من داشته باشم بگم دستگاه من هم از نظر ظاهر و باطن با اون چیزیکه نشونم دادن یکی باشه؟ چرا ردیاب توی فیلم اینقدر مسلط و سنجیده حرکت میکنه ولی مال من مثل پنکه سقفی میچرخه؟ من که پارکینسون ندارم؟ چرا ردیاب توی فیلم آنتنهاش توی دسته ثابتن ولی من تا یکم کجش کنم از دسته میان بیرون و همش باید مواظب باشم نیفتن روی زمین؟
دوستان عزیز و اساتید محترم و مسوولین سایت ازتون صمیمانه خواهش میکنم پاسخ سوالات منو بدین تا خدای نکرده در ذهن خودم دپار پیش داواری در مورد کسی نشم
به مولا این خواسته زیادی نیست خواهش میکنم مارو هم درک کنید و بدونید که از سر دشمنی و کینه حرفی نمیزنیم و به یکتایی خدا هیچ هدفی بغیر از اطمینان خاطر دداشتن و امید به کار باردیاب نداشته و ندارم
و در هر صورت از زحمات تمام دوستان و اعضای فلزجو سپاسگزارم

:)
والا ما هم مثل شما هنوز تو ابهامات موندیم
پیش همه هم تو انجمن یه جور دشمن و یاقی شناخته شدیم . ولی تا حالا هیچکی درک نکرده که منو امثال من که اینجوری حرف میزنیم در واقع داریم خدمت میکنیم به پایداری انجمن
تا انتقادی نباشه کسی به فکر نمیوفته و کاری انجام نمیشه . ما انتقاد کردیم به جای اینکه جواب درست بگیریم و همه استفاده کنن .رفتن سو سابقه مار و در اوردن که اقا تو خودت مشکل داری
اره اقا اساتید درست میگن مشکل از ماست . زمان همه چیزو مشخص میکنه . امیدوارم که گذشت زمان اشتباه منو مشخص کنه و ردیاب کاملا سربلند از اب در بیاد
در ضمن برادر مجتبی بنده به هیچ عنوان تا حالا از انتنهای فنری استفاده نکردم
لطفا پستا رو خوب بخون بعد راجبشون حرف بزن :-BD

شایان جان شما نه دشمن ما هستین نه یاقی شما دوست مایی همه این کاربران دوست من هستند مخصوصا که دستگاه رو هم خریده باشند و بهم اعتماد کرده باشند اگر هم که ناراضی هستین میتونین بهم بدین و مبلغ شما رو بهتون پس بدم بخدا کلی تو نوبت هستند و هر روز تماس میگیرند ثواب داره . اگر هم دوست نداشتین پیش خودتون باشه بهرحال این یه امتیازه براتون تا دستگاه دومی رو مابه التفاوت اونو میدین یعنی دستگاه ورژن یک براتون مجانی میافته و کسانیکه دستگاه ورژن دو رو میگیرن باید دوبرابر این قیمت بدند .و وقتی شما ورژن دو روبگیرین با اونهمه کارایی که بعدا سوپرایزتون میکنیم کلی هم تشکر میکنی بعدا . ایشاالله شما هم به نتیجه میرسین و موفق میشن فقط باید صبر داشته باشین خدا بزرگه

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا مجتبی یعنی ما که ردیاب تهیه کردیم برا مابه التفاوت باید یک میلیون دیگه بدیم یا من بد متوجه شدم ما پول این یکیم به زور تهیه کردیم آقا ما رو در یاب

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
شهریار جان
دوست عزیزم از اینکه برات مهم بود مشکل بنده وسعی کردی بهم راهکار بدی سپاسگذارم و چشم سعی میکنم تمام سفارشات رو مو به مو اجرا کنم
داداش اولش میخوام یه چیزی بگم که امیدوارم بتونه کمکی در پیشبرد اهدافمون داشته باشه چون مهمترین عنصر اعتماده
دوستان عزیز به شرافتم قسم میخورم که بنده هیچ حرفی رو از سر کینه توزی ویا خدای نخواسته دشمنی نزدم و اصلا نیز از خرید این ردیاب پشیمان نیستم و با وجود اینکه نصف پولشم قرض کردم بسیار راضی و خشنودم و خدارو شکر میکنم که با این انجمن آشنا شدم چون قبل از این بشدت دپار افسردگی شده بودم و ماه به ماه پامو از خونه بیرون نمیزاشتم ولی این ردیاب باعث شده که تا حالا دوبار با خانوادم برم کوه و حتی باعث خوشحالی تمام خانوادم شده وهمه از این لحاظ که بنده اوضاع روحیم بهتر شده بسیار خرسند شدندو خدار و شکر میکنند و به جون سازندگان این ردیابم دعا میکنند
پس تا اینجای کار امیدوارم توانسته باشم ثابت کنم که بنده از این ردیاب ناراضی نیستم و خودم هم میدونم که فعلا صلاحیت نقدش رو ندارم ولی سوال بنده یه سوال ساده بود و متاسفانه شاید بنده بد بیان کردم
تمام بحث بنده این بود که چرا قسمتهای مختلف دستگاه مثل هم نیستن آقا شهریار عزیز دقت کن داداشم آنتنهای من توی دسته وا نمیستن یعنی اگه دسته رو بیارم پایین میفتن ولی توی فیلم اینجوری نیست حالا نمیدونم شاید من بلد نیستم آنتنها رو درست دست بپیرم چشم سعیمو میکنم ولی داداش به قرآن یه بار دیگه فیلمو ببین اون آنتنها قشنگ سر جاشونن وقتی دستای اپراتور پاییینه نمیفتن آخه من نمیدونم چجوری بگم دیگه در هر صورت معذرت میخوام اگه باعث رنجش خاطر دوستان شدم
سپاس

دوست عزیز خوشحالم که از اون حالت در اومدی یک موضوعی هست که سری های اول و دوم دستگاه دسته طوری بود که از جاش در نمیومد و ثابت بود ولی یک کم سفت بود و بعضی از دوستان اومدن گفتن آقا اگر میله ها از تو دسته بیاد بیرون برای حمل و نقل راحتتره . آقا مجتبی اومدن تو سریهای جدید انتن را طوری کردن که از جاش بیاد بیرون و بلبرینگ گذاشتن تا رون تر بشه . که به نظر من بهتره گرچه برا من فرقی نداره حتی با آنتن خالی بدون دسته هم میتونم کار کنم . شما در حین کار که دستات موازی هستن که خب آنتنها نمیفتن و وقتی که مثل تو فیلم میخوای دستت را پایین بیاری دو تا انگشت شصت هات را بزار پشت میله ها بیار پایین و دوباره ببر بالا . آنتن دیگه نمیفته
بازم سوالی بود در خدمتم /.

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

سه شنبه 15 مرداد1392 - 10:01am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان گلم @};-
یه سوال L-)
اگه کسی با ردیاب پراب دار کار کرده باشه میتونه با این هم خوب کارکنه؟
اگه سوالم تکراریه شرمنده

سه شنبه 15 مرداد1392 - 12:23pm
مدیر سایت
مدیر سایت

sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان گلم @};-
یه سوال L-)
اگه کسی با ردیاب پراب دار کار کرده باشه میتونه با این هم خوب کارکنه؟
اگه سوالم تکراریه شرمنده

بله که میتونه برادر خیلی بهتر هم میتونه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 15 مرداد1392 - 1:06pm

ali7777 نوشته است:
parvazميخاستم بپرسم:تسته طلاتوزيره خاك گذاشتي وذرات گيري كني كه اين عكسوگذاشتي؟

سلام بر استاد علی بزرگ

تست طلا رو روی خاک گذاشتم وزنشم بالای 50 60 گرم بود
:-\ :-\

سه شنبه 15 مرداد1392 - 4:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
ilanji نوشته است:
شهریار جان
دوست عزیزم از اینکه برات مهم بود مشکل بنده وسعی کردی بهم راهکار بدی سپاسگذارم و چشم سعی میکنم تمام سفارشات رو مو به مو اجرا کنم
داداش اولش میخوام یه چیزی بگم که امیدوارم بتونه کمکی در پیشبرد اهدافمون داشته باشه چون مهمترین عنصر اعتماده
دوستان عزیز به شرافتم قسم میخورم که بنده هیچ حرفی رو از سر کینه توزی ویا خدای نخواسته دشمنی نزدم و اصلا نیز از خرید این ردیاب پشیمان نیستم و با وجود اینکه نصف پولشم قرض کردم بسیار راضی و خشنودم و خدارو شکر میکنم که با این انجمن آشنا شدم چون قبل از این بشدت دپار افسردگی شده بودم و ماه به ماه پامو از خونه بیرون نمیزاشتم ولی این ردیاب باعث شده که تا حالا دوبار با خانوادم برم کوه و حتی باعث خوشحالی تمام خانوادم شده وهمه از این لحاظ که بنده اوضاع روحیم بهتر شده بسیار خرسند شدندو خدار و شکر میکنند و به جون سازندگان این ردیابم دعا میکنند
پس تا اینجای کار امیدوارم توانسته باشم ثابت کنم که بنده از این ردیاب ناراضی نیستم و خودم هم میدونم که فعلا صلاحیت نقدش رو ندارم ولی سوال بنده یه سوال ساده بود و متاسفانه شاید بنده بد بیان کردم
تمام بحث بنده این بود که چرا قسمتهای مختلف دستگاه مثل هم نیستن آقا شهریار عزیز دقت کن داداشم آنتنهای من توی دسته وا نمیستن یعنی اگه دسته رو بیارم پایین میفتن ولی توی فیلم اینجوری نیست حالا نمیدونم شاید من بلد نیستم آنتنها رو درست دست بپیرم چشم سعیمو میکنم ولی داداش به قرآن یه بار دیگه فیلمو ببین اون آنتنها قشنگ سر جاشونن وقتی دستای اپراتور پاییینه نمیفتن آخه من نمیدونم چجوری بگم دیگه در هر صورت معذرت میخوام اگه باعث رنجش خاطر دوستان شدم
سپاس

ببین دوست من درمورد انتنها قبلا ما انتنها رو جوری طراحی کردیم که بیرون نیاد و دیدیم انتنها خوب اتصال نمیکنه تو تشتک اوایل خوب بود به مرور اتصال ضعیف میشد یا گردو خاک و یا یه بنده خدایی روغن بهش زده بود که داخلش کاملا سیاه شده بود و برای تعمیرش هم داستان داشتند و سخت بود برای همین بنده اومدم بلبرینگی کردمش و چون قطر داخلی این بلبرینگ دقیقا فیت میله برنجی هست و درهنگام نشتس روی تشتک این فیت بودن میله جلوگیری میکنه و به مرور زمان سائیده میشه و اتصال قطع میشه به این نتیجه رسیدم که دور داخل لوله مسی رو یک میل کم کنم تا این دور خروجی بلبرینگ راحت داخل این مسی بازی بازی کنه و بالا و پایین بیاد و راحت داخل تشتک بشینه و هروقت هم داخلش کثیف شد و اشغال رفت و روغن یا اب و یا چیزی توش بود بتونین تمیزش کنین یا میخواین بلبرینگ رو به مرور زمان عوض کنین بتونین براحتی خودتون تعمیرش کنین اومدو من مردم اونوقت چیکار میکنین کار بدی کردم بهترین راه رو انتخاب کردم برای انتنها شما فیلم رو چیکار دارین اون مال اوایل بود به مرور زمان من خودم خیلی کارها روی انتنها اضافه کردم و بهینه ترش کردم پس مطمئن باشید من مثل بعضیها نیستم وقتی ببینم مشتری زیاد میشه هزینه ها رو کم کنم و کیفیت رو بیارم پایین ما از این مرامها نداریم خیالتون راحت . درضمن خیلی ها هم درخواست راحتی و جدا شدن این میله ها رو از دسته ها داشتند اینطوری مخفی کردنش هم راحته مثلا یه کسی تو ماشینتون ببینه و اینها باهم جدا باشیند فکر نمیکنه که این چیه اما داخل هم باشند شبیه به یه دستگاه میشه . :D

استاد مجتبی عزیز سپاس
بنده کمپلت توجیه شدم
بابا تازه متوجه شدم این بهتره حال دیگه زدن نداره
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 15 مرداد1392 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shahriyar نوشته است:
ilanji نوشته است:
شهریار جان
سپاس

دوست عزیز خوشحالم که از اون حالت در اومدی یک موضوعی هست که سری های اول و دوم دستگاه دسته طوری بود که از جاش در نمیومد و ثابت بود ولی یک کم سفت بود و بعضی از دوستان اومدن گفتن آقا اگر میله ها از تو دسته بیاد بیرون برای حمل و نقل راحتتره . آقا مجتبی اومدن تو سریهای جدید انتن را طوری کردن که از جاش بیاد بیرون و بلبرینگ گذاشتن تا رون تر بشه . که به نظر من بهتره گرچه برا من فرقی نداره حتی با آنتن خالی بدون دسته هم میتونم کار کنم . شما در حین کار که دستات موازی هستن که خب آنتنها نمیفتن و وقتی که مثل تو فیلم میخوای دستت را پایین بیاری دو تا انگشت شصت هات را بزار پشت میله ها بیار پایین و دوباره ببر بالا . آنتن دیگه نمیفته
بازم سوالی بود در خدمتم /.

سپاس برادر
شکر خدا متوجه شدم که این کار برای راحتی حمل بوده و مشکل حساب نمیشه و تمام دغدغم هم همین بود که مبادا توی حملش و یا بر اثر فراموشی چیزی نصب نشده باشه که حل شد
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 15 مرداد1392 - 4:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
وتاچندوقته ديگه م ميرم سره يه جايه ديگه كه سنده معتبرداره كه مولادرزه سندش نميره وتخليه م 100درصدنشده چون خيلي صعب العبوره به اميده موفقيت همه .من فقط دوس دارم اين 70نفركه اين وسيله روتهيه كردندباهزارجورارزوزودتروسرعتربه هدفشون برساوهركي بتونه كمك كنه وديگرانم به نوبه يه خودشون. واقعاصوابش زياده چون همه يه خانواده ايم وتوروايتشم گفته زكاته علموبايدبدي بايد. @};- @};-

استاد سلام و عرض خسته نباشید
بیصبرانه منتظر نتیجه کاوش هستیم و از صمیم قلب آرزو میکنیم موفق باشید زیرا که موفقیت این ردیاب وفقیت تمام ماست و باعث دلگرمی و اثبات هرچه بهتر کارایی برای افراد آماتور مانند بنده خواهد شد
سپاس

سه شنبه 15 مرداد1392 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
شایان نوشته است:
ilanji نوشته است:
دوستان گلم سلام
امیدوارم همه موفق بشین به آرزوهاتون که میدونم لیاقتشو دارید برسید
خب فکر کنم همه میدونیم که اگه اینجاییم از سر خوشی و سرگرمی نیست
بلکه همه به نحوی شکست خورده و زخمی هستیم و به امید اینکه شاید خود خدا راهی نشونمون بده اینجا جمع شدیم
دوستان باید عرض کنم که من کلا با اظهار نظر خیلی از این دوستان مخالفم
اولا که ردیاب یه وسیله با کارایی آنقدر دور از ذهن و ناممکن نیست که اینقدر روی اپراتوریش مانور میدین کار ردیابی هم یک جور عملکرد تجربیه و طبیعتا هرکسی که بتونه ردیابو دست بگیره و قوانین رو درست رعایت کنه باید نتیجه بگیره
حالا اینکه من بیام بگم باید نابغه بود و فلان کرد و بیسار نمود و ضریب هوشی فلان داشت واقعا توهینه دیگه
دوستان تاپیک ما شد 150 صفحه و اکثر کسانی که اینجا هستن هم ردیابو تهیه کردن پس با این کار اعتماد خودشونو به نحو احسن به مسوولین و اساتید سایت نشون دادن مثلا خود من فقط دوتا پیام خصوصی به استاد مجتبی دادم و بدون حتی یک سوال اضافی و الکی ازشون شماره حساب گرفتمو پولو واریز کردم و ردیابم ایشون لطف کردن بهم تحویل دادن
حالا اگه من بیام اینجا و دوتا سوال بپرسم دلیل نمیشه که کسی منو سرزنش کنه و متهم کنه که تو داری تو سر مال میزنی
خب داداش گلم ما همه ردیابو خریدیم و همه مثل هم هستیم و حالا من ابهاماتی دارم که دوس دارم روشن بشه تا اشتباهاتی که دیگران کردن رو من مرتکب نشم در زیر چند نمونشو ذکر میکنم
1- برام جای سواله که هنوز چرا دوستانی که این ردیابو تهیه کردن هیچکد.مشون به بار نرسیدن؟ یعنی همه ناواردند یا هیچ جای خوبی نرفتند/ حتی یک نفر وارد که یک جای خوب رفته باشه نداشتیم؟
2- وقتی که به فیلم آموزش ردیابی دقت میکنم و با ردیاب خودم مقایسه میکنم میبینم تفاوتهایی در ظاهر ردیاب هست مثلا یکیش اینکه طول قسمتی از آنتن که از دسته بیرونه توی فیلم بیشتر از 2 سانتیمتره ولی مال من کمتر از نیم سانته؟ ایا این توقع زیادیه که من داشته باشم بگم دستگاه من هم از نظر ظاهر و باطن با اون چیزیکه نشونم دادن یکی باشه؟ چرا ردیاب توی فیلم اینقدر مسلط و سنجیده حرکت میکنه ولی مال من مثل پنکه سقفی میچرخه؟ من که پارکینسون ندارم؟ چرا ردیاب توی فیلم آنتنهاش توی دسته ثابتن ولی من تا یکم کجش کنم از دسته میان بیرون و همش باید مواظب باشم نیفتن روی زمین؟
دوستان عزیز و اساتید محترم و مسوولین سایت ازتون صمیمانه خواهش میکنم پاسخ سوالات منو بدین تا خدای نکرده در ذهن خودم دپار پیش داواری در مورد کسی نشم
به مولا این خواسته زیادی نیست خواهش میکنم مارو هم درک کنید و بدونید که از سر دشمنی و کینه حرفی نمیزنیم و به یکتایی خدا هیچ هدفی بغیر از اطمینان خاطر دداشتن و امید به کار باردیاب نداشته و ندارم
و در هر صورت از زحمات تمام دوستان و اعضای فلزجو سپاسگزارم

:)
والا ما هم مثل شما هنوز تو ابهامات موندیم
پیش همه هم تو انجمن یه جور دشمن و یاقی شناخته شدیم . ولی تا حالا هیچکی درک نکرده که منو امثال من که اینجوری حرف میزنیم در واقع داریم خدمت میکنیم به پایداری انجمن
تا انتقادی نباشه کسی به فکر نمیوفته و کاری انجام نمیشه . ما انتقاد کردیم به جای اینکه جواب درست بگیریم و همه استفاده کنن .رفتن سو سابقه مار و در اوردن که اقا تو خودت مشکل داری
اره اقا اساتید درست میگن مشکل از ماست . زمان همه چیزو مشخص میکنه . امیدوارم که گذشت زمان اشتباه منو مشخص کنه و ردیاب کاملا سربلند از اب در بیاد
در ضمن برادر مجتبی بنده به هیچ عنوان تا حالا از انتنهای فنری استفاده نکردم
لطفا پستا رو خوب بخون بعد راجبشون حرف بزن :-BD

شایان جان شما نه دشمن ما هستین نه یاقی شما دوست مایی همه این کاربران دوست من هستند مخصوصا که دستگاه رو هم خریده باشند و بهم اعتماد کرده باشند اگر هم که ناراضی هستین میتونین بهم بدین و مبلغ شما رو بهتون پس بدم بخدا کلی تو نوبت هستند و هر روز تماس میگیرند ثواب داره . اگر هم دوست نداشتین پیش خودتون باشه بهرحال این یه امتیازه براتون تا دستگاه دومی رو مابه التفاوت اونو میدین یعنی دستگاه ورژن یک براتون مجانی میافته و کسانیکه دستگاه ورژن دو رو میگیرن باید دوبرابر این قیمت بدند .و وقتی شما ورژن دو روبگیرین با اونهمه کارایی که بعدا سوپرایزتون میکنیم کلی هم تشکر میکنی بعدا . ایشاالله شما هم به نتیجه میرسین و موفق میشن فقط باید صبر داشته باشین خدا بزرگه

من که خیلی بهش امیدوارم و الانم بنا به پیشنهاد دوستان برای استفاده از یک نقطه زن در کنار ردیاب ( البته برای آماتورها مانند بنده ) سعی دارم ساشورو هم در کنارش بسازم که دیگه بشن یه زوج مطمئن و خوشبخت :D
سپاس @};-

سه شنبه 15 مرداد1392 - 5:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure