ilanji نوشته است:
دوستان گلم سلام
امیدوارم همه موفق بشین به آرزوهاتون که میدونم لیاقتشو دارید برسید
خب فکر کنم همه میدونیم که اگه اینجاییم از سر خوشی و سرگرمی نیست
بلکه همه به نحوی شکست خورده و زخمی هستیم و به امید اینکه شاید خود خدا راهی نشونمون بده اینجا جمع شدیم
دوستان باید عرض کنم که من کلا با اظهار نظر خیلی از این دوستان مخالفم
اولا که ردیاب یه وسیله با کارایی آنقدر دور از ذهن و ناممکن نیست که اینقدر روی اپراتوریش مانور میدین کار ردیابی هم یک جور عملکرد تجربیه و طبیعتا هرکسی که بتونه ردیابو دست بگیره و قوانین رو درست رعایت کنه باید نتیجه بگیره
حالا اینکه من بیام بگم باید نابغه بود و فلان کرد و بیسار نمود و ضریب هوشی فلان داشت واقعا توهینه دیگه
دوستان تاپیک ما شد 150 صفحه و اکثر کسانی که اینجا هستن هم ردیابو تهیه کردن پس با این کار اعتماد خودشونو به نحو احسن به مسوولین و اساتید سایت نشون دادن مثلا خود من فقط دوتا پیام خصوصی به استاد مجتبی دادم و بدون حتی یک سوال اضافی و الکی ازشون شماره حساب گرفتمو پولو واریز کردم و ردیابم ایشون لطف کردن بهم تحویل دادن
حالا اگه من بیام اینجا و دوتا سوال بپرسم دلیل نمیشه که کسی منو سرزنش کنه و متهم کنه که تو داری تو سر مال میزنی
خب داداش گلم ما همه ردیابو خریدیم و همه مثل هم هستیم و حالا من ابهاماتی دارم که دوس دارم روشن بشه تا اشتباهاتی که دیگران کردن رو من مرتکب نشم در زیر چند نمونشو ذکر میکنم
1- برام جای سواله که هنوز چرا دوستانی که این ردیابو تهیه کردن هیچکد.مشون به بار نرسیدن؟ یعنی همه ناواردند یا هیچ جای خوبی نرفتند/ حتی یک نفر وارد که یک جای خوب رفته باشه نداشتیم؟
2- وقتی که به فیلم آموزش ردیابی دقت میکنم و با ردیاب خودم مقایسه میکنم میبینم تفاوتهایی در ظاهر ردیاب هست مثلا یکیش اینکه طول قسمتی از آنتن که از دسته بیرونه توی فیلم بیشتر از 2 سانتیمتره ولی مال من کمتر از نیم سانته؟ ایا این توقع زیادیه که من داشته باشم بگم دستگاه من هم از نظر ظاهر و باطن با اون چیزیکه نشونم دادن یکی باشه؟ چرا ردیاب توی فیلم اینقدر مسلط و سنجیده حرکت میکنه ولی مال من مثل پنکه سقفی میچرخه؟ من که پارکینسون ندارم؟ چرا ردیاب توی فیلم آنتنهاش توی دسته ثابتن ولی من تا یکم کجش کنم از دسته میان بیرون و همش باید مواظب باشم نیفتن روی زمین؟
دوستان عزیز و اساتید محترم و مسوولین سایت ازتون صمیمانه خواهش میکنم پاسخ سوالات منو بدین تا خدای نکرده در ذهن خودم دپار پیش داواری در مورد کسی نشم
به مولا این خواسته زیادی نیست خواهش میکنم مارو هم درک کنید و بدونید که از سر دشمنی و کینه حرفی نمیزنیم و به یکتایی خدا هیچ هدفی بغیر از اطمینان خاطر دداشتن و امید به کار باردیاب نداشته و ندارم
و در هر صورت از زحمات تمام دوستان و اعضای فلزجو سپاسگزارم
والا ما هم مثل شما هنوز تو ابهامات موندیم
پیش همه هم تو انجمن یه جور دشمن و یاقی شناخته شدیم . ولی تا حالا هیچکی درک نکرده که منو امثال من که اینجوری حرف میزنیم در واقع داریم خدمت میکنیم به پایداری انجمن
تا انتقادی نباشه کسی به فکر نمیوفته و کاری انجام نمیشه . ما انتقاد کردیم به جای اینکه جواب درست بگیریم و همه استفاده کنن .رفتن سو سابقه مار و در اوردن که اقا تو خودت مشکل داری
اره اقا اساتید درست میگن مشکل از ماست . زمان همه چیزو مشخص میکنه . امیدوارم که گذشت زمان اشتباه منو مشخص کنه و ردیاب کاملا سربلند از اب در بیاد
در ضمن برادر مجتبی بنده به هیچ عنوان تا حالا از انتنهای فنری استفاده نکردم
لطفا پستا رو خوب بخون بعد راجبشون حرف بزن