سلام اقا مجتبی عزیز
اینکه 2.5 متر باید بره سمت شمال یعنی چی؟؟؟؟؟ متوجه نمی شم.
اینکه گفتین همونجا قیچی کرد منظورتون اینکه بعد از عمق گیری وفاصله از هدف ودر 5 متری هدف اگر دستگاه رو خاموش کنیم بعد آنتن رو بلا بیاریم قیچی کنه؟؟؟؟ تو همون فاصله 5 متری؟؟؟[/quote]
ببینین دوستان یعنی وقتی شما یه جا رو کاملا نقطه کردین با این ردیاب یک قطب نما هم داشته باشین و روی هدف که واستادین قطب نما بزنین ببینین شمال کجاست بعد دستگاه رو خاموش کنین حالا ببینین انتنها کجا میرند اگر رفت به سمت شمال خب برین متراژ کنین از همون هدف که واستادین تا هدف فرعی یعنی همون 45 درجه چند متره مثلا شد 2.5 متر بعد دستگاه رو روشن میکنین حالا روی هدف اصلی که نقطه رو پیدا کرده بودین اول عمق یابی میکنین اگر عمق شده 5 متر و چون فاصله این هدف اصلی تا هدف فرعی هم شده 2.5 متر یعنی این هدف اصلی میتونه چیزی توش باشه که یون تولید کرده و 45 درجه رفته به سمت شمال . و غیر از این باشه خبری نیست و خطاست یعنی اگر این یون بسمت جنوب رفت احتمال داره خطا باشه و اگر هم اصلا یونی تولید نکرد و همونجا هم دستگاه روشن و هم دستگاه خاموش قیچی کرد خبری نیست .[/quote]
سلام آقا مجتبی
آقا مجتبی من با این مورد دومی یکمی مشکل دارم.آنتنهای من که وفتی هدف سمت راستمه .انتن چپیه حرکت میکنه و آنتن راستیه ثابت مونده.وبالعکس
یعنی انتن منم مشکل داره؟خدا نکنه.من به اینا عادت کردم
[/quote]
هادی جان انتنهای شما هیچ مشکلی ندارند خیلی هم عالی هستند که تونسته بودین اون سکه ها رو براحتی پیدا کنین