انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:53am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
مجتبی نوشته است:
یکی از دوستان دستگاه رو فرستاده بود و فکر میکرد خرابه و کار نمی کنه امروز من دستگاه رو تست کردم دیدم فرکانس که میده شک که داریم با اسکوپ هم تست کردم دیدم همه چی درسته اصلا فکر نمیکردم مشکل انتنها باشه با همون انتن اون تست کردم دیدم اصلا حرکتی نمیکنه و واکنش نداره انتنها رو عوض کردم دیدم داره سرچ میکنه اومدم یکی یکی عوض کردم انتنها رو دیدم یکی از انتنها میچرخه خیلی خوب اما عکس العملی نداره یعنی اگر یکی از انتنها خراب باشه اصلا هیچ کدوم حرکت نمیکنند و واکنش ندارند این دستگاه چون دو انتنی هست باید هر دو انتن سالم باشند تا خوب سرچ کنه .
اومدم اهم چک کردم دیدم از ته فیش دسته ها تا ته سر انتنها به من ده اهم میده که باید صفر اهم میداد انتنهای دیگه رو تست کردم دیدم همشون صفر اهمه انتن معیوب رو فشار میدم میبینم صفر اهم میشه حالا این مشکل احتمال داره چسبی که دور این برنجی زدیم باعث شده اتصال ضعیف شده باشه یا روغنی که داخلش ریخته چون کلی روغن توش بود و اتصال رو ضعبیف میکرد و خدا روشکر مشکل و عیب رو متوجه شدم و جالب اینجا بود که هر دو انتن تا کار نکنه دستگاه نمیتونه سرچ کنه به هیچ وجه . یعنی با تک انتن امکان نداره . و به این نتیجه هم رسیدم این انرژی دستها هم باید به دسته انتقال پیدا کنه تا انتها شروع به سرچ کنند چون بهرحال تو حالت بیسیم که امواج میتونست بره به انتنها حالا رو هوا هم قرار داشت داخل دسته و چون به این مسی داخل دسته اتصال ضعیفی داشت و انرژی دستها هم بهشون انتقال داده نمیشد انتن عکس العملی نداشته بود . پس به این نتیجه میرسیم اگر ما میامدیم یه چهارپایه برای این انتنها درست میکردیم که این انتنها رو روش سوار میکردیم و دستها هم بهش برخورد نکنه هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده .
اونهایی که فکر میکنن دستگاهشون مشکل داره و سرچ نمیکنه و گیج میزنه و دستگاه شک دارند اما سرچ نمیکنه به بنده پیام خصوصی بزنند براشون انتنهای جدید با بلبرینگ و رونتر و اتصال بهتر بفرستم و اگر انتن قبلی رو میخوان خب 50 هزار به حسابم واریز میکنن و اگر نمیخوان انتنها رو بفرستند تا براشون انتن جدید بفرستم .
البته انتن خودشون هم اگر بتونن باز کنند و برنجی بالایی رو در بیارند و به دو تیکه کنن یعنی از دو سانت به نیم یا یک سانت تبدیل کنند و دوباره جا بزنند و اتصالات رو با اهم چک تست کنند که باید حدود صفر یا یک اهم نشون بده یعنی انتنها داره خوب عملی میکنه و میخوان رونتر هم بشه ته میله برنجی که من اومدم تیز کردم شما تیز ترش کنین و قشنگ تو تشتک جا بدین بنظر من برنجی خیلی بهتر سرش باشه تا بلبرینگ چون بلبرینگ درسته رونتر میشه و کار باهاش راحتره اما بارون بخوره احتمال داره زنگ بزنه و بمرور گیر بکنه باید مواظب باشند تا اب داخل بلبرینگ نره هرچند بنده بهترین جنسی که تو بازار بود تو این سایز انتخاب کردم . جهت پیشگیری گفتم دوستان حواسشون باشه .

سلام دوستان
ضمن تشکر از زحمات همه دوستان بویژه آقامحتبی و حمید آقای عزیز ، درسته آقا محتبی همونطور که قبلا هم عرض کردم یکی از آنتنهای منهم خوب کار نمیکنه و دقیقا متوجه میشم که موقع جستجو لنگ میزنه و موقع چرخوندنش که گوش میکنی مشخصه گیر داره.
یک مورد هم فیشهای تهشون زود کنده میشه و من خودم مجبور شدم لحیم کاری و محکم کاریشون بکنم.
ضمنا اکه ممکنه لطفا نحوه در آوردن روکش و اتصالات آنتن رو برای استفاده از بلبرینگ و ... تصویری توضیح بدین.
یاعلی مدد

بینا جان اون گیر طبیعیه مهم اتصال اونه که انجام میشه اگر اتصال ضعیف باشه حتی یک انتن , هر دو انتن واکنشی نداره اونوقت و اصلا سرچ نمیکنه . و میتونین بازش کین و ته میله رو خوب سمباته بزنین و خوب تیز کنین و روانتر بشه و دوباره همینجور ببندینش نگران نباشید خراب نمیشه اگر هم خراب شد برام بفرستین دوباره درستش میکنم بهرحال باید یاد بگیرین طرز درست کردن انتنها رو و خودتون تعمیرش کنین به مرور زمان چون حالت مکانیکی داره و ایندفعه بازش کردین کسانی که سری اول و دوم گرفتن دستگاه رو برنجی بالایی دسته رو به دو تیکه تبدیل کنن یعنی به نیم یا یک سانت برش بدین تا باز هم روانتر بشه سری سوم رو من بهترش کردم .
در مورد فیش ته دسته درسته اول من اومدم فیش پلاستیکی گذاشتم فقط بخاط اینکه نکنه انتنها برای فیش فلزی مشکل پیش بیاره اینکار رو کردم وگرنه فکر نکنین واسه قیمتش کردم فرق این دوتا 500 تومان هست برای تست های بعدی دیدم مشکل انچنانی ایجاد نمیکنه و اومدم فلزی گذاشتم حالا فلزی اینقدر محکمه که وقتی میخوای درش بیارین از ته دسته ها و حالت قفل کردن رو داره فیش مادگی رو انگار میخواد از جا بکنه برای این منظور شما لبه های فیش نری سیم رو یه مقدار گشادتر بکنین تا راحت در بیاد . حالا میگین چرا فیش مادگی رو محکم نکردم اخه بهتر از چسب یک دو سه نبود که کار کنه اونجا و بعدا هم بشه عوضش کرد اگر فیش خراب شد و بخواین دسته ها رو تعمیر کنین یه روزی بتونین راحت بازش کنین فکر اون قسمت رو هم قبلا کرده بودم حالا شما باید مراعات کنین با این فیشها . مخصوصا انتن تلسکوپی رو اروم باز و بسته کنین تا نشکنن یهو نکشین اصلا عجله نکنین با حوصله کار کنین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 11 تیر1392 - 11:18am
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
مجتبی نوشته است:
یکی از دوستان دستگاه رو فرستاده بود و فکر میکرد خرابه و کار نمی کنه امروز من دستگاه رو تست کردم دیدم فرکانس که میده شک که داریم با اسکوپ هم تست کردم دیدم همه چی درسته اصلا فکر نمیکردم مشکل انتنها باشه با همون انتن اون تست کردم دیدم اصلا حرکتی نمیکنه و واکنش نداره انتنها رو عوض کردم دیدم داره سرچ میکنه اومدم یکی یکی عوض کردم انتنها رو دیدم یکی از انتنها میچرخه خیلی خوب اما عکس العملی نداره یعنی اگر یکی از انتنها خراب باشه اصلا هیچ کدوم حرکت نمیکنند و واکنش ندارند این دستگاه چون دو انتنی هست باید هر دو انتن سالم باشند تا خوب سرچ کنه .
اومدم اهم چک کردم دیدم از ته فیش دسته ها تا ته سر انتنها به من ده اهم میده که باید صفر اهم میداد انتنهای دیگه رو تست کردم دیدم همشون صفر اهمه انتن معیوب رو فشار میدم میبینم صفر اهم میشه حالا این مشکل احتمال داره چسبی که دور این برنجی زدیم باعث شده اتصال ضعیف شده باشه یا روغنی که داخلش ریخته چون کلی روغن توش بود و اتصال رو ضعبیف میکرد و خدا روشکر مشکل و عیب رو متوجه شدم و جالب اینجا بود که هر دو انتن تا کار نکنه دستگاه نمیتونه سرچ کنه به هیچ وجه . یعنی با تک انتن امکان نداره . و به این نتیجه هم رسیدم این انرژی دستها هم باید به دسته انتقال پیدا کنه تا انتها شروع به سرچ کنند چون بهرحال تو حالت بیسیم که امواج میتونست بره به انتنها حالا رو هوا هم قرار داشت داخل دسته و چون به این مسی داخل دسته اتصال ضعیفی داشت و انرژی دستها هم بهشون انتقال داده نمیشد انتن عکس العملی نداشته بود . پس به این نتیجه میرسیم اگر ما میامدیم یه چهارپایه برای این انتنها درست میکردیم که این انتنها رو روش سوار میکردیم و دستها هم بهش برخورد نکنه هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده .
اونهایی که فکر میکنن دستگاهشون مشکل داره و سرچ نمیکنه و گیج میزنه و دستگاه شک دارند اما سرچ نمیکنه به بنده پیام خصوصی بزنند براشون انتنهای جدید با بلبرینگ و رونتر و اتصال بهتر بفرستم و اگر انتن قبلی رو میخوان خب 50 هزار به حسابم واریز میکنن و اگر نمیخوان انتنها رو بفرستند تا براشون انتن جدید بفرستم .
البته انتن خودشون هم اگر بتونن باز کنند و برنجی بالایی رو در بیارند و به دو تیکه کنن یعنی از دو سانت به نیم یا یک سانت تبدیل کنند و دوباره جا بزنند و اتصالات رو با اهم چک تست کنند که باید حدود صفر یا یک اهم نشون بده یعنی انتنها داره خوب عملی میکنه و میخوان رونتر هم بشه ته میله برنجی که من اومدم تیز کردم شما تیز ترش کنین و قشنگ تو تشتک جا بدین بنظر من برنجی خیلی بهتر سرش باشه تا بلبرینگ چون بلبرینگ درسته رونتر میشه و کار باهاش راحتره اما بارون بخوره احتمال داره زنگ بزنه و بمرور گیر بکنه باید مواظب باشند تا اب داخل بلبرینگ نره هرچند بنده بهترین جنسی که تو بازار بود تو این سایز انتخاب کردم . جهت پیشگیری گفتم دوستان حواسشون باشه .

[size=150]سلام دوستان
ضمن تشکر از زحمات همه دوستان بویژه آقامحتبی و حمید آقای عزیز ، درسته آقا محتبی همونطور که قبلا هم عرض کردم یکی از آنتنهای منهم خوب کار نمیکنه و دقیقا متوجه میشم که موقع جستجو لنگ میزنه و موقع چرخوندنش که گوش میکنی مشخصه گیر داره.
یک مورد هم فیشهای تهشون زود کنده میشه و من خودم مجبور شدم لحیم کاری و محکم کاریشون بکنم.
ضمنا اکه ممکنه لطفا نحوه در آوردن روکش و اتصالات آنتن رو برای استفاده از بلبرینگ و ... تصویری توضیح بدین.
البته به نظر بنده داشتن یک جفت آنتن اضافی و یدکی همیشه لازمه و من خودم قصد سفارش نوع جدید بلبرینگی رو دارم فقط در صورت امکان لطفا برای دوستان تا حد توان در مورد آنتنهای جدید تخفیف قائل بشین و هزینه کمتری ازشون بگیرین.
یاعلی مدد[/size
]

دوست من تا اینجا که جواب چند نفر رو دادم کلی وقتم گرفته شد یادته سفارش داده بودین چقدر عجله میکردین که اقا دستگاه ما کی اماده میشه حالا سری سوم هم همینطوره باید بچسبم به کارم تا پیش اینها هم بدقول نشم .
یکی از شما ها که انتن رو باز کردین سعی کنین ازش عکس بگیرین و دوباره ببندین تا من سر فرصت این کار رو بکنم .
در مورد قیمت که اگر کسی دستگاه رو نگرفت قیمتش حداقل 150 هزار تومانه چون شماها دستگاه رو خریداری کرده بودین من گفتم 50 هزار تومان چون بخدا بنده اصلا دخل و تصرفی ندارم فقط هزینه قطعه میشه و ده هزار تومان هم میدم به این دوستم که کمکم میکنه بابت اماده سازی انتنها همین از این بهتر و ارزونتر :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

سه شنبه 11 تیر1392 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
در مورد یون بار باید بگه که وقتی دستگاه خاموش میشه تا حدود 5 دقیقه هنوز امواج دستگاه وجود داره و اگر آنتن بزنید دوباره هدف را قیچی میکنه به از 5 دقیقه یا بیشتر
ممکنه که زاویه 45 را بزنه ولی من شخصا تست نکردم فقط یک نظریه است
وقتی تست کردم خبرش را میدم

به امید سوسوی زرد

سه شنبه 11 تیر1392 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
narenji نوشته است:
مجتبی نوشته است:
قابل توجه دوستانی که درخواست کرده بودند این استاد ما که به من اعلام کرده بود میتونه اموزش بده البته با هزینه امشب بعد کاوش مهمان بنده بوده و بنده خدا خیلی خسته و کوفته اومده بود پیش من تا استراحت کنه ایشون در روز سه نوبت میره کاوش بدجوری گیر داده به این موضوع و میگه من باید بار بگیرم :D
و ازش سئوالاتی کردم بابت تجربه ای که داره با این دستگاه و حفاریهای که انجام داده ایشون هم بخاطر بنده چند نوع حذف خطا رو توضیح دادند که برای شما بازگو میکنم و باز هم در مراحل بعد بهم گفت میام اعلام میکنم .
1 - نقطه هدف در صورتی درسته که وقتی دستگاه رو خاموش کردیم به اندازه نصف عمقی که گرفتیم به سمت شمال بره .
یعنی ما با این دستگاه یه جا رو نقطه کردیم و عمق میگیریم مثلا 5 متر بعد دستگاه رو خاموش میکنیم انتن خاموش باید 2.5 متر بره بسمت شمال اگر رفت اونجا هدفی هست که بیشتر باید روش تمرکز کرد و اگر رفت طرف جنوب یعنی خطاست و اگر همونجا دوباره قیچی کرد با انتن خاموش یعنی خطاست . این موضوع درمورد هدف قدیمی و دفینه صدق میکنه .
2- هر دو انتن باید بره بسمت هدف واقعی یعنی اگر یکی بره یکی نره یعنی خطاست در هر حالت
3- انتنها باید بسرعت برن به سمت هدف یعنی اگر احساس میکنین اروم اروم داره میره یعنی خطاست البته این مسئله رو باید تمرین زیاد انجام داد تا متوجه بشین که هدف اصلی با واکنش سریعتر انجام میشه .
4 - اگر نزدیکی اون هدف حفره ای یا چاله ای باشه انتن خاموش میره بسمت اونها و اگر این حفره به سمت جنوب هدف اصلی بود یعنی خطا یعنی حتما باید انتن خاموش بره بسمت شمال یا بعضی موقعها بسمت شمال شرقی
ایشون یه حفاری انجام داده بودند که انتن خاموش رفته بود بسمت جنوب و صاحب زمین گیر داده بود حتما این هدف رو حفاری کنند و ایشون هم گفت یه چیزی بهرحال پیدا میشه تو عمق 1.5 متر اما بار نیست حفاری انجام شد یه سنگی بود به قطر ده سانتی متر و قبل از حفاری اون هدف یک در یک متر حجم داده بود و دقیقا در یک ونیم متری این سنگ پیدا شده و تو خاکریز پیداش کردند و دیگه اونجا قیچی نشد و صاحب زمین این سنگ رو به ایشون نداد فکر میکرد چیز با ارزشی باشه تمام دستگاههای پیشرفته یک متر اونطرفتر رو زده بودند و این دستگاه تونست این رو پیدا کنه دقیقا همونجا یکه انتن خاموش رفته بود بسمت جنوب اونجا رو صاحب زمین میگفت چند نفر با دستگاههای قوی اومدند گفتند یه خبراییه باید نقطه زن بیاریم اما این دوست من تونست این چیز رو که باعث شده یون تولید کنه پیدا کنه و طرف بهش گفته بود دستگاه رو چند خریدی گفت 50 میلیون :D و اصلا تعجب هم نکرد چون راضی بود که حداقل یه چیز از اونجا بیرون کشیده شده و خیالش راحت شد از زمینش .

دوستان حتما این موارد رو تست کنند و تمرین کنند و بیخودی حفاری انجام ندند تا مطمئن نشدند .
ضمنا ایشون هرچی یاد گرفته از استاد اریا و مطالبی که دوستان تو انجمن بازگو کرده بودند بوده چون دوست داره زودتر به هدف برسه تلاش زیاد میکنه و جاهای زیادی هم میره و جالب اینجا بود میگفت ما دیشب تو جنگل گم شده بودیم و دوساعت فقط دور خودمون گشتیم تا راه رو پیدا کردیم و میگه من دیگه از تست طلا انجام نمیدم لازم ندارم با حرکت انتنها میفهمم که ایا اینجا خبری هست یانه گفت با کلام نمیشه گفت باید عمل بشه و خود طرف به این هدف برسه که انتنها تو دست اون چطوری حرکت میکنند و حفاری هم باید انجام بشه تا خطا بگیرن و مانند من بشن . :D

سلام اقا مجتبی عزیز
اینکه 2.5 متر باید بره سمت شمال یعنی چی؟؟؟؟؟ متوجه نمی شم.
اینکه گفتین همونجا قیچی کرد منظورتون اینکه بعد از عمق گیری وفاصله از هدف ودر 5 متری هدف اگر دستگاه رو خاموش کنیم بعد آنتن رو بلا بیاریم قیچی کنه؟؟؟؟ تو همون فاصله 5 متری؟؟؟

ببینین دوستان یعنی وقتی شما یه جا رو کاملا نقطه کردین با این ردیاب یک قطب نما هم داشته باشین و روی هدف که واستادین قطب نما بزنین ببینین شمال کجاست بعد دستگاه رو خاموش کنین حالا ببینین انتنها کجا میرند اگر رفت به سمت شمال خب برین متراژ کنین از همون هدف که واستادین تا هدف فرعی یعنی همون 45 درجه چند متره مثلا شد 2.5 متر بعد دستگاه رو روشن میکنین حالا روی هدف اصلی که نقطه رو پیدا کرده بودین اول عمق یابی میکنین اگر عمق شده 5 متر و چون فاصله این هدف اصلی تا هدف فرعی هم شده 2.5 متر یعنی این هدف اصلی میتونه چیزی توش باشه که یون تولید کرده و 45 درجه رفته به سمت شمال . و غیر از این باشه خبری نیست و خطاست یعنی اگر این یون بسمت جنوب رفت احتمال داره خطا باشه و اگر هم اصلا یونی تولید نکرد و همونجا هم دستگاه روشن و هم دستگاه خاموش قیچی کرد خبری نیست .

سلام آقا مجتبی
آقا مجتبی من با این مورد دومی یکمی مشکل دارم.آنتنهای من که وفتی هدف سمت راستمه .انتن چپیه حرکت میکنه و آنتن راستیه ثابت مونده.وبالعکس
یعنی انتن منم مشکل داره؟خدا نکنه.من به اینا عادت کردم :-\

سه شنبه 11 تیر1392 - 7:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا مجتبى
باتشكر فراوان آنتنهاى بلبرينگى به دستم رسيد :-BD
خيلى با دقت و همچنين بسيار روان ساخته شدند، بسيار عالي شده :-BD
در مورد گفته هاى دوستتون من هم فكر ميكنم آيتم شماره ٢ اشتباهه و همونطوريكه قبلاً دوستان گفته اند آنتنها فقط زمانى با هم حركت ميكنند كه فاصله دو دست حدود ٢٠ سانت باشند و اين موضوع به واقعى يا غير واقعى بودن هدف ارتباطى نداره :) :D

سه شنبه 11 تیر1392 - 9:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان به نطر من هم آیتم دوم اشتباه میباشد به این دلیل که وقتی ما نوک آنتنها رو نزدیک به هم میگیریم بر طبق گفته آقا حمید هدف در هر سمتی باشد اول آنتن مخالف اون حرکت میکنه در صورتی این آیتم درست هست که آنتنها موازی هم باشند و هدف مورد ردیابی بزرگ باشد که هر دو آنتن حرکت کنند که من با آنتن موازی تست کردم با هدف روی سطح که عکس العمل آنتنها ضعیف هست نظرمن این بود دوستانی که تست کردند تجربه هاشون به اشتراک بزارند

سه شنبه 11 تیر1392 - 9:44pm
مدیر کل
مدیر کل

سلام اقا مجتبی عزیز
اینکه 2.5 متر باید بره سمت شمال یعنی چی؟؟؟؟؟ متوجه نمی شم.
اینکه گفتین همونجا قیچی کرد منظورتون اینکه بعد از عمق گیری وفاصله از هدف ودر 5 متری هدف اگر دستگاه رو خاموش کنیم بعد آنتن رو بلا بیاریم قیچی کنه؟؟؟؟ تو همون فاصله 5 متری؟؟؟[/quote]
ببینین دوستان یعنی وقتی شما یه جا رو کاملا نقطه کردین با این ردیاب یک قطب نما هم داشته باشین و روی هدف که واستادین قطب نما بزنین ببینین شمال کجاست بعد دستگاه رو خاموش کنین حالا ببینین انتنها کجا میرند اگر رفت به سمت شمال خب برین متراژ کنین از همون هدف که واستادین تا هدف فرعی یعنی همون 45 درجه چند متره مثلا شد 2.5 متر بعد دستگاه رو روشن میکنین حالا روی هدف اصلی که نقطه رو پیدا کرده بودین اول عمق یابی میکنین اگر عمق شده 5 متر و چون فاصله این هدف اصلی تا هدف فرعی هم شده 2.5 متر یعنی این هدف اصلی میتونه چیزی توش باشه که یون تولید کرده و 45 درجه رفته به سمت شمال . و غیر از این باشه خبری نیست و خطاست یعنی اگر این یون بسمت جنوب رفت احتمال داره خطا باشه و اگر هم اصلا یونی تولید نکرد و همونجا هم دستگاه روشن و هم دستگاه خاموش قیچی کرد خبری نیست .[/quote]
سلام آقا مجتبی
آقا مجتبی من با این مورد دومی یکمی مشکل دارم.آنتنهای من که وفتی هدف سمت راستمه .انتن چپیه حرکت میکنه و آنتن راستیه ثابت مونده.وبالعکس
یعنی انتن منم مشکل داره؟خدا نکنه.من به اینا عادت کردم :-\[/quote]
هادی جان انتنهای شما هیچ مشکلی ندارند خیلی هم عالی هستند که تونسته بودین اون سکه ها رو براحتی پیدا کنین

سه شنبه 11 تیر1392 - 11:46pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid80 نوشته است:
سلام آقا مجتبى
باتشكر فراوان آنتنهاى بلبرينگى به دستم رسيد :-BD
خيلى با دقت و همچنين بسيار روان ساخته شدند، بسيار عالي شده :-BD
در مورد گفته هاى دوستتون من هم فكر ميكنم آيتم شماره ٢ اشتباهه و همونطوريكه قبلاً دوستان گفته اند آنتنها فقط زمانى با هم حركت ميكنند كه فاصله دو دست حدود ٢٠ سانت باشند و اين موضوع به واقعى يا غير واقعى بودن هدف ارتباطى نداره :) :D

خواهش میکنم قابل شما رو نداشت خوشحالم که راضی هستین .
بهرحال ایتم شماره دو تست ایشون بوده که بنده اعلام کردم چون ایشون به این نتیجه رسیدن که اگر هدف واقعی باشه و چون قدرت واکنش زیاد میشه هردو انتن میره بسمتش حالا تو دست ایشون اینطوری عمل میکنه شاید خیلیها این مدلی کار نکنند بستگی به عادت طرف داره و طرز دست گرفتن انتنها . اصلا ایشون انتنها رو میاره بالای سینه و دستها رو کاملا صاف نگه میداره و فکر میگه من فقط با انتن تلسکوپی کار میکنم و برای من امواج اون بالا سرچ میکنه و خیلی هم خوب جواب میده .
درواقع وقتی که از انتن تلسکوپی استفاده میکنین باید بگردین که این انتنها کجا سرچ میکنند با دستها بازی کنین یه جا میبینین که داره سرچ میکنه چون امواج بصورت مربعی میره . برای کسانی که تازه این ردیاب رو میخرند باید با سیم کار کنند و قلقشو بگیرین چون سیمی مهم نیست دستها کجا باشه بعد که خوب یاد گرفتند اونوقت سعی کنن با بیسیم کار کنند .

چهارشنبه 11 تیر1392 - 12:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

ایشون سنگ روزده بارم اگه همونجابودبازم انتن خاموش اونجارومیگرفت وقتی دفینه در نیتورده چطور باقاطعیت گفته به سمت شمال صددرصده

چهارشنبه 11 تیر1392 - 1:28am
مدیر کل
مدیر کل

mojtaba نوشته است:
ایشون سنگ روزده بارم اگه همونجابودبازم انتن خاموش اونجارومیگرفت وقتی دفینه در نیتورده چطور باقاطعیت گفته به سمت شمال صددرصده

ایشون حفاریهایی که انجام داده کلی چیز پیدا کرده از جمله وقتی عمق گرفت تو یک و نیم متری ذغال دقیقا تو همون عمق لایه ای از ذغال دراومد و تو دو متری هم گفت نقره و تو همون عمق کوزه نقره که بصورت پودر شده بود پیدا شد .
ضمنا این موضوع یون که به سمت شمال و شمال شرقی میره رو از اقای اریا یاد گرفته و تست هایی هم انجام داده که اعلام کرد. حالا شما ها هم سعی کنین تست کنین و اعلام کنین تا همه به نتیجه مطلوب برسند خدا روشکر اکثرا این ردیاب انجمن رو دریافت کردند و کسانیکه با ردیابهای دیگر کار کردند تو این قسمت اعلام نکنند چون سیستم اون ردیابها با این کاملا فرق داره اونها یون چهل و پنج درجه رو میگیرن اما این ردیاب فقط خود هدف رو میزنه البته باکلی تمرین و حذف خطاهای مختلف .
برای انهایی که قبلا ردیاب داشتند از نوع دیگر لطف کنن یه تاپیک جداگانه درست کنند و اونجا اعلام کنند . ممنون ازهمه دوستان

چهارشنبه 12 تیر1392 - 4:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 193 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure