انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 12:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه
چیزی که می خوام عرض کنم مربوط به همه ردیابهاست نه فقط یه ردیاب خاص
چیزی که تا اینجا بنده از ردیابی متوجه شدم، مربوط به انتنهاست. انتنها به ردیاب کاری ندارن و تو یک محیط به فرکانس(مطمئن نیستم شاید چیزی دیگه هم باشه) یک شی تو اون محیط که از همه قوی تر و شایدم ضعیف تر واکنش نشون می دن، چرا گفتم قوی تر یا ضعیف تر؟ واسه اینکه از نظر علمی نسبت به این موضوع مطمئن نیستم، اگه بخوام کلی بگم باید اینطوری عرض کنم: آنتنها تو هر محیطی به چیزی که من نمیدونم چیه(اساتید می فرمایند فرکانس) واکنش نشون میدن که ممکنه هر شی یا فضایی سربسته تو اون محیط باشه، حالا با فرض اینکه فرکانس تولیدی اشیاء تو یک محیط باعث واکنش آنتنها بشه(من از کلمه جذابیت می خوام استفاده کنم به جای فرکانس)، انتنها به سمت شی یا فضایی میرن که جذابیت بیشتری داره(این جذابیت از نظر من بی سواد ممکنه فرکانس بالا یا پایین یا هرچیز دیگه باشه)، واسه همین تا اینجا متوجه و مطمئن شدم انتنها جذب چیزی میشن و تو حرکتشون شک ندارم، که هنوز واسم مبهمه که اون چیه :-?
اما اینکه ردیاب چگونه جذابیت او شی مورد نظر کاربر رو تو یک محیط افزایش میده رو نمیدونم چطوریه؟!!! هرچند اساتید در این باره توضیحات زیادی دادن که ظاهرا از بی سوادی بنده هستش که نمیگیرم.
تو یک تست داخل خونه از دوتا اتاق مختلف با فاصله تقریبی 5متر از هم یکی بیش از 100گرم طلا تو کمد چوبی و دیگری یک شیر اب تو کمد دیواری تونستم شیر اب رو با اطمینان از حرکت آنتنها نقطه کنم(از طبقه پایین و بالا هم تست کردم) با گلد1 ولوم10 و گلد2 ولوم یک بصورت بیسیم.
موندم چطور این معما رو حل کنم #-o

جمعه 21 تیر1392 - 6:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خيلي ممنون وسپاسگزارازتوضيحاتتون استادمجتبي.سركه خيلي جالب بودش بايدانجامش بديم .فك كنم سركه ش سفيد باشه بهترباشه

جمعه 21 تیر1392 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من جديداتستي انجام دادم كه جايي بودم كه چندوسيله زده شده بودش ويون زده بودندوكارهم انجام داده بودندولي بي نتيجه باردياب نقطه شوگرفتم چندمتراونطرفترو انجارازدم ديدم تو4متري ميزنه ولي انتن هااروم حركت داره از5 و10و15متريه هدف بعدبا6گرم هم تست ذرات گرفتم بازم جواب دادولي ازهوشم استفاده كردم به صاحبه ملك گفتم اينجاچيزي نيس وموادمعدنيه ايشون اصراركه شمادروغ ميگيدومن خودم حركته نوكه انتن هاروديدم وهمينجاداره وايشون شروع بكاركردوتو4متري بخ خاكي خوردكه زردوتيكه تيكه بودش كه لابه لاشم پره ازذراتي ريزكه رنگه طلابودش ويه حجمي به اندازه يه مربع 1و20داشتن كه پره اين ذرات بودش وجالب اينجاست كه من هرنيم متربازم باوسيله تست كردم كه قيچي ميشدولي وقتي درش اورديم ديگه انتن هانميزدش.بچه هااينم تجربه اي ازمن بودش ايشالا بتونه مفيدباشه تجاربه تمامه شماهاواستادان گرامي

جمعه 21 تیر1392 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
دوستان من جديداتستي انجام دادم كه جايي بودم كه چندوسيله زده شده بودش ويون زده بودندوكارهم انجام داده بودندولي بي نتيجه باردياب نقطه شوگرفتم چندمتراونطرفترو انجارازدم ديدم تو4متري ميزنه ولي انتن هااروم حركت داره از5 و10و15متريه هدف بعدبا6گرم هم تست ذرات گرفتم بازم جواب دادولي ازهوشم استفاده كردم به صاحبه ملك گفتم اينجاچيزي نيس وموادمعدنيه ايشون اصراركه شمادروغ ميگيدومن خودم حركته نوكه انتن هاروديدم وهمينجاداره وايشون شروع بكاركردوتو4متري بخ خاكي خوردكه زردوتيكه تيكه بودش كه لابه لاشم پره ازذراتي ريزكه رنگه طلابودش ويه حجمي به اندازه يه مربع 1و20داشتن كه پره اين ذرات بودش وجالب اينجاست كه من هرنيم متربازم باوسيله تست كردم كه قيچي ميشدولي وقتي درش اورديم ديگه انتن هانميزدش.بچه هااينم تجربه اي ازمن بودش ايشالا بتونه مفيدباشه تجاربه تمامه شماهاواستادان گرامي

میشه لطف کنید بگید شما قبل از حفاری از کجا مطمئن شدید اونجا ذراته؟

جمعه 21 تیر1392 - 2:49pm
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 نوشته است:

افرین علی جان شما تونستین عامل خطا رو شناسایی کنین و از زمین بکشین بیرون این همون عاملی بود که بقیه دستگاهها تا دویا سه متری اون قیچی کردند و خطا گرفتند و اخر خطا رو اونها گرفتند شما راحت میتونستین این مسئله رو حذف کنین و بیخیال بشین با تست های دیگه حذف خطا که قبلا گفتم اما ایرادی نداره هم برای شما تجربه شد و هم برای دوستان دیگه و مخصوصا برای شما ثابت شد این عامل خطا رو در میاره یعنی اگر اونجا باری باشه صاف میره روی هدف شک نکن . همه جا که بار نیست اینم بهتون بگم پس باید از هوشتون هم استفاده کنین یه جا میبینین اثار خفن هست باز اونجا بار نیست چون قبلا بردند حالا چه رسد به اینکه مثلا حیاط طرف میگه من شک دارم اینجا بار باشه چون فلان رمال گفته بود یا خواب دیدم تو این حیاط نوری میاد بیرون یا از این چیزها بنده بشخصه به خیلی از این موردها برخورد کردم و همشون خطا بودند . من یه درویشی میشناسم که هرجا میره اول با PMR3 تو منزل طرف میزنه و بعد میشینه خونه طرف میگه اقا خونه شما خیلی برام سنگینه و حیاط پشتی شما بار داره و از این داستانها چون این دستگاه اشغال اونجا رو گرفته بود و طرف رو با گفتن جن و پری میترسونه و کلی طرف رو قانع میکنه که خیالش راحت باشه اونجا باری هست و چند روزی هم اونجا لنگر میندازه و مفت میخوره و میخوابه . و اخرش میگه بعد از حفاری که خبری نبود اقا جن ها بارتون رو حرکت میدند و میبرند باید هزینه کنین و من بتونم اینها رو راضی کنم از این داستانها . این موضوع رو اعلام کردم که دوستان گرامی حواسشون باشه هرجایی بار نیست و اکثرا همین شیادان هستند که این ملت ما رو دلخوش میکنند که اونجا بار هست . پس قبل از هرکاری و دستور حفاری ندین تا مطمئن نشدین در این کار اصلا نباید عجله کرد اگر بتونین خوب تمرین کنین و عجله نکنین مطمئن باشین به هدف میرسین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 21 تیر1392 - 2:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوسته من من اينجاكه زدم ازحركته كنده انتن فهميدم ذرات ميگيره ولي طرف پاشوكردتوكفش بايدبكنم گفتم بكن كه تواين عمق اين ذراتوكشيدبيرون.من ديدم طرف عشقه كنده كاريه گفتم خب انجام بده منم به ازمايشم برسم.

جمعه 21 تیر1392 - 7:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله استادممنونم .ميخاستم واسه خودم ووسيله يه ازمون وخطاباشه درست كنم.به نظرم دوستان جاهايه بااثارومطميينوبريد بااين وسيله وهرجاييرونريد.جايه اثاروعلايم دار.

جمعه 21 تیر1392 - 7:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با تشکر از اقا حمید و اقا مجتبی که مرتبا دارن جواب سوالات رو میدن اونهم سوالات تکراری.دوستانی که تازه وارد سایت میشن لطف کنن مطالب قبلی رو با دقت بخونند تا اینهمه تکرار مکررات بوجود نیاد.از دوستان تقاضا دارم کسانی که واردتر هستند مطالب مهم و راهنماییها رو جهت تسهیل دسترسی با توجه به حجم مطالب این تابیک در یک فایل جداگانه قرار بدن.در مورد سیستمهای ردیابی اینو عرض کنم که هیچ ردیابی هنوز وجود ندارد که بدون خطا کار کنه و تفاوت اکثر اونها در شکل ظاهری و قدرت اونها در حذف حدودی خطاها میباشد.همانطور که میدانیم با توجه به روش و عملکرد و ساختار دستگاههای فلزیاب که اکثرا بر همگان اشکار است باز این دستگاهها در تشخیص واقعی هدف مشکل دارند و اوبراتور رو گیج میکنند تا چه برسه به دستگاههای ردیاب که هنوز روش واقعی عملکرد اونها از لحاظ فیزیکی مشخص نیست.انچه باقیست اینه که خیلیها کاربلد هستند و میدونند که این نوع وسیله ها کار میکنند اونهم به خوبی فقط تجربه و تمرین و صبر و حوصله میخاد تا موفق بشیم اونهم با کمک و مشایعت کل اساتید و دوستان عضو سایت.در ضمن حتی بهترین سیستمهای ردیابی تجاری هم با انتن چرخشی یا جفت انتن کار میکنند و چیزی به نام اشکار ساز صوتی هدف در اونها وجود ندارد.یا تشکر

شنبه 21 تیر1392 - 12:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان علاقمند به علم زیبای ردیابی سلام به همگی :
یک تستی رو بنده انجام دادم که به نظرم برای من خوب از آب دراومده برای کمتر کردن خطا ، اومدم 30سانت شیلنگ شیشه ای که برای اکسیژن آکواریوم بوده گرفتم و از وسط دونیم کردم که شد دوتا 15 سانتی ، بعد هر کدوم رو داخل نوک آنتن برنجی کردم تا ته باید بره ، بعد از این طریق کمی آنتنها سنگینتر شده و هم کمی شاید گیرندگی آنتن در فرکانسای ضعیف کمتر بشه و با این کار بشه حجم های بیشتر رو پیدا کرد ، بنده که هرکس هرچی بگه با این روش کارمی کنم چون باید تست های بیشتری بشه ؛ البته آنتنها رو بنده کلاً از برنج درست کردم و 42 سانت بوده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 22 تیر1392 - 8:49am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام.با عرض خسته نباشید به اساتید محترم
راستش این قسمت بقدری شلوغ شده که نمیشه به یه آموزش کامل برای کار با این ردیاب رسید.از دوستان می خوام یه آموزش کلی از زمان روشن کردن دستگاه تا پیدا کردن هدف و همچنین نحوه کار با ولوم ها رو توضیح بدن.فکر کنم این کار از پرسش سوال های تکراری و گیج کننده کم کنه و یه آموزش کامل به افراد مبتدی بده.با تشکر

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 22 تیر1392 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure