سلام به همه
چیزی که می خوام عرض کنم مربوط به همه ردیابهاست نه فقط یه ردیاب خاص
چیزی که تا اینجا بنده از ردیابی متوجه شدم، مربوط به انتنهاست. انتنها به ردیاب کاری ندارن و تو یک محیط به فرکانس(مطمئن نیستم شاید چیزی دیگه هم باشه) یک شی تو اون محیط که از همه قوی تر و شایدم ضعیف تر واکنش نشون می دن، چرا گفتم قوی تر یا ضعیف تر؟ واسه اینکه از نظر علمی نسبت به این موضوع مطمئن نیستم، اگه بخوام کلی بگم باید اینطوری عرض کنم: آنتنها تو هر محیطی به چیزی که من نمیدونم چیه(اساتید می فرمایند فرکانس) واکنش نشون میدن که ممکنه هر شی یا فضایی سربسته تو اون محیط باشه، حالا با فرض اینکه فرکانس تولیدی اشیاء تو یک محیط باعث واکنش آنتنها بشه(من از کلمه جذابیت می خوام استفاده کنم به جای فرکانس)، انتنها به سمت شی یا فضایی میرن که جذابیت بیشتری داره(این جذابیت از نظر من بی سواد ممکنه فرکانس بالا یا پایین یا هرچیز دیگه باشه)، واسه همین تا اینجا متوجه و مطمئن شدم انتنها جذب چیزی میشن و تو حرکتشون شک ندارم، که هنوز واسم مبهمه که اون چیه
اما اینکه ردیاب چگونه جذابیت او شی مورد نظر کاربر رو تو یک محیط افزایش میده رو نمیدونم چطوریه؟!!! هرچند اساتید در این باره توضیحات زیادی دادن که ظاهرا از بی سوادی بنده هستش که نمیگیرم.
تو یک تست داخل خونه از دوتا اتاق مختلف با فاصله تقریبی 5متر از هم یکی بیش از 100گرم طلا تو کمد چوبی و دیگری یک شیر اب تو کمد دیواری تونستم شیر اب رو با اطمینان از حرکت آنتنها نقطه کنم(از طبقه پایین و بالا هم تست کردم) با گلد1 ولوم10 و گلد2 ولوم یک بصورت بیسیم.
موندم چطور این معما رو حل کنم