انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 11:23pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام به دوستان واساتید محترم
بنده هم مشگل پروگرام را دارم اگه ممکنه یکی از دوستان که پروگرامرداره با عکس مراحل رو توضیح بده

بنده مشگلم 2تاست
بطور کاملا اتفاقی موقع پروگرام یکی از دوستان هم بودکه برای پروگرام تشریف اورده بودند/
که هیچکدوم نشد IC من رو مدار دوستمون 1ردیف مربع توپر نشون میداد یعنی هردو همونجوربود

تنظیم فیوزبیت یا کریستال داخلی /خارجی/
سرعت یا . . .
لطفا یکی راهنمایی کنه موقع پروگرام چه جوری باید تنظیم بشه چ0 گزینه هایی انتخاب میشه؟
اگه با عکس نشون بدید که بینهایت سپاسگزارم

مشگل دومم : السی دی کاملا سفیده
ایسی رو مدار دیگه مربع نشون میده اما مدار خودم کاملا صفحه سفید
ضمنا lcd سالمه رو مدار دیگه چک کردم السیدی مشگلی نداره

لطفا کمک
مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

جمعه 9 بهمن1394 - 8:15pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
شکارچی نوشته است:
پراب برنجی بهتره یا استیل؟

واقعا تعجب میکنم که دوستان بعد این همه مدت چطور روی این نکته ساده شک و تردید دارن؟! به قطع یقین بهترین جنس برای پرابهای این سیستم خاص استیل هست! این مساله بیش از اونکه به محکمی استیل ربط داشته باشه به مقاومتش در برابر فرایند اکسیداسیون ارتباط داره. بحث رسانایی خود پراب هم اصلا از درجه اهمیت خاصی برخوردار نیست چون عملا هر نوع فلزی هم که باشه مقاومتش از هزارم اهم کمتر خواهد بود و عملا تاثیری روی مقاومت سنجی خاک نداره. اما برعکس تماس مناسب با ذرات خاک اهمیت بسیار زیادی داره که در مورد پراب برنج یا مس بدلیل اکسید شدن سریع این فلزات عملا میزان تماس الکتریکی پرابها با خاک کاهش پیدا میکنه و حتی در حین یک اسکن هم ممکنه بتدریج پراب کثیف بشه که سبب افت دقت تصویر نهایی میشه. در عین اینکه پراب استیل مطمئنا بهتر هست و میزان ضخامتش هم 6 میل توصیه شده ؛ بنده حدس میزنم نوعی از استیل که آلیاژ آهن نیست و توسط آهنربا جذب نمیشه بهتر هست. چون استیل انواع مختلفی داره که یکی از انواع رایج اون از آلیاژ آهن هست و اصولا در هیچ یک از این دستگاهها وجود آهن بعنوان یک فلز مغناطیسی نکته مثبتی محسوب نمیشه.

مهندس ممنون از توضیحات جامع ودقیق تون

1مطلب هم عنوان کنم محض اطلاع عموم اعضا واساتید
فکرکنم همه دوستانی که اینجا تشریف میارن باشند حداقل نفراتی که رشته شون الکترونیک نباشه احتمالا خیلی ها مثل من علاقه مند به این مبحث باشندکه رشته شون هم نیست
حقیقتش بخواین مدرک تحصیلی من زیر دیپلمه
1مقدار بصورت تجربی وچندجلسه تعمیرات موبایل ونقشه خوانی رفتم مابقی اطلاعاتم درحد مطالعه 1سری مقاله و همین انجمن ها واینترنت هست
تقاضا میکنم اگه سئوالات خیلی ابتدایی روبرو میشین بزارید رو حساب اینکه شاید مثل من کم تجربه است
ومثل مهندس بزرگواری بفرمایید جامع وکامل راهنمایی بفرمایید
بازم ممنون از محضر استاد ارجمند عزیز نابغه مون حمید جان

درخواست راهنمایی پروگرام این مدار دارم

پیامبراکرم(ص)

جمعه 9 بهمن1394 - 8:37pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1پیشنهاد
درصورت امکان راهنمای تصویری مراحل پروگرام در مدارهای دیجیتال در اولین پست بهمراه تمام فایلهاواطلاعات ساخت هر مدار قرار داده بشه

با تشکر :شکارچی

هرچند اینجا جاش نیست (عذرخواهی میکنم)
اخرین ورژن هگز(3.23)FPI امروز زدم قسمت About باور کنید 100بار زدم نگاه کردم

بینهایت زیباست
DDDDESIGNNNNED IIINNNNN IIIIIRRRRRAAAAAAAAANNNNNN

پیامبراکرم(ص)

جمعه 9 بهمن1394 - 9:00pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

شکارچی نوشته است:
1پیشنهاد
درصورت امکان راهنمای تصویری مراحل پروگرام در مدارهای دیجیتال در اولین پست بهمراه تمام فایلهاواطلاعات ساخت هر مدار قرار داده بشه

با تشکر :شکارچی

هرچند اینجا جاش نیست (عذرخواهی میکنم)
اخرین ورژن هگز(3.23)FPI امروز زدم قسمت About باور کنید 100بار زدم نگاه کردم

بینهایت زیباست
DDDDESIGNNNNED IIINNNNN IIIIIRRRRRAAAAAAAAANNNNNN

دوست عزیز .پروگرام ب روشی ک تو فایل راهنما صفحه اول هست انجام میشه.آیسی را عوض کنید و دوباره پروگرام کنید.

اخرین ورژن هگز(3.23)FPI امروز زدم قسمت About باور کنید 100بار زدم نگاه کردم. این چی هست؟میشه توضیح بدید؟

جمعه 9 بهمن1394 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
شکارچی نوشته است:
بنده هم مشگل پروگرام را دارم اگه ممکنه یکی از دوستان که پروگرامرداره با عکس مراحل رو توضیح بده

بنده مشگلم 2تاست
بطور کاملا اتفاقی موقع پروگرام یکی از دوستان هم بودکه برای پروگرام تشریف اورده بودند/
که هیچکدوم نشد IC من رو مدار دوستمون 1ردیف مربع توپر نشون میداد یعنی هردو همونجوربود

سرعت یا . . .
لطفا یکی راهنمایی کنه موقع پروگرام چه جوری باید تنظیم بشه چ0 گزینه هایی انتخاب میشه؟

لطفا کمک

سلام دوست عزیز در صفحه 408 همین تایپیک یک پروگرامر بسیار ارزان قیمت قرار دادم چیزی زیر 10000 تومان ساخته می شود و پائین صفحه هم آدرس یوتیوپ گذاشتم که فیلم ساخت و حتی آموزش پروگرام کردن آیسی را هم توضیح می دهد

جمعه 9 بهمن1394 - 10:31pm

شکارچی نوشته است:

بنده مشگلم 2تاست

سرعت یا . . .

لطفا کمک

پتانسيومتررابچرخانيدال سي دي مربع مي ايد

شنبه 9 بهمن1394 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

orginal نوشته است:
شکارچی نوشته است:

بنده مشگلم 2تاست

سرعت یا . . .

لطفا کمک

سلام دوست عزیز در صفحه 408 همین تایپیک یک پروگرامر بسیار ارزان قیمت قرار دادم چیزی زیر 10000 تومان ساخته می شود و پائین صفحه هم آدرس یوتیوپ گذاشتم که فیلم ساخت و حتی آموزش پروگرام کردن آیسی را هم توضیح می دهد

ممنون جناب اورجینال

پیامبراکرم(ص)

شنبه 10 بهمن1394 - 11:15am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

باعرض سلام خدمت اساتید محترم بخصوص مهندس حمید
بنده هم مثل بعضی از دوستان عزیز باتوجه به ساخت مدار متاسفانه نتوانستم آن را راه اندازی کنم
که البته بعد از مطالعه کلیه تاپیک بازهم نتونستم مشکل روبفهمم
1-باتوجه به استفاده از فایل ساخت ابتدای تاپیک بعد از ساخت با مشکل مربع نشون دادن ال سی دی در یک سطر با 16کارکتر مواجه شدم
که دوستان درتاپیک گفتن بدون جازدن آیسی ها باید در دوسط 16کارکتر مربع داشته باشیم
2- باتوجه به وجود چن فایل هگز من متوجه نشدم که کدام یک را باید در پروگرام کردن آی سی استفاده کنم
از دوستان واساتید خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید .بازهم متشکرم

شنبه 10 بهمن1394 - 11:22am

سلام دوست عزیز در صفحه 408 همین تایپیک یک پروگرامر بسیار ارزان قیمت قرار دادم چیزی زیر 10000 تومان ساخته می شود و پائین صفحه هم آدرس یوتیوپ گذاشتم که فیلم ساخت و حتی آموزش پروگرام کردن آیسی را هم توضیح می دهد[/quote]
بادرودآقاي ارجينال توضيح كامل راجعب بروگرامرميدهيد؟ازچه كابلي استفاده ميشودسوئيچ چه كاري انجام ميدهدوهمينطورجامپرباتشكر

شنبه 10 بهمن1394 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
EMKHI نوشته است:

بادرودآقاي ارجينال توضيح كامل راجعب بروگرامرميدهيد؟ازچه كابلي استفاده ميشودسوئيچ چه كاري انجام ميدهدوهمينطورجامپرباتشكر[/quote]
سلام دوست عزیز طیق این عکس مشخص است هر شماره آیسی در کجای سوکت باید باشد و وضعیت کلیدها به چه شکلی می باشد
نرم افزارش هم خودش اتومات آیسی را می شناسد
اینم نرافزارش
البته کابلش 9 رشته است و به وسیله rs232 یا فیش 9 پین به پشت کامپیوتر و تن مادر برد متصل می شود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 10 بهمن1394 - 10:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali Ebrahimi , morteza1357 , novensat و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure