حمید نوشته است:
شکارچی نوشته است:
پراب برنجی بهتره یا استیل؟
واقعا تعجب میکنم که دوستان بعد این همه مدت چطور روی این نکته ساده شک و تردید دارن؟! به قطع یقین بهترین جنس برای پرابهای این سیستم خاص استیل هست! این مساله بیش از اونکه به محکمی استیل ربط داشته باشه به مقاومتش در برابر فرایند اکسیداسیون ارتباط داره. بحث رسانایی خود پراب هم اصلا از درجه اهمیت خاصی برخوردار نیست چون عملا هر نوع فلزی هم که باشه مقاومتش از هزارم اهم کمتر خواهد بود و عملا تاثیری روی مقاومت سنجی خاک نداره. اما برعکس تماس مناسب با ذرات خاک اهمیت بسیار زیادی داره که در مورد پراب برنج یا مس بدلیل اکسید شدن سریع این فلزات عملا میزان تماس الکتریکی پرابها با خاک کاهش پیدا میکنه و حتی در حین یک اسکن هم ممکنه بتدریج پراب کثیف بشه که سبب افت دقت تصویر نهایی میشه. در عین اینکه پراب استیل مطمئنا بهتر هست و میزان ضخامتش هم 6 میل توصیه شده ؛ بنده حدس میزنم نوعی از استیل که آلیاژ آهن نیست و توسط آهنربا جذب نمیشه بهتر هست. چون استیل انواع مختلفی داره که یکی از انواع رایج اون از آلیاژ آهن هست و اصولا در هیچ یک از این دستگاهها وجود آهن بعنوان یک فلز مغناطیسی نکته مثبتی محسوب نمیشه.
مهندس ممنون از توضیحات جامع ودقیق تون
1مطلب هم عنوان کنم محض اطلاع عموم اعضا واساتید
فکرکنم همه دوستانی که اینجا تشریف میارن باشند حداقل نفراتی که رشته شون الکترونیک نباشه احتمالا خیلی ها مثل من علاقه مند به این مبحث باشندکه رشته شون هم نیست
حقیقتش بخواین مدرک تحصیلی من زیر دیپلمه
1مقدار بصورت تجربی وچندجلسه تعمیرات موبایل ونقشه خوانی رفتم مابقی اطلاعاتم درحد مطالعه 1سری مقاله و همین انجمن ها واینترنت هست
تقاضا میکنم اگه سئوالات خیلی ابتدایی روبرو میشین بزارید رو حساب اینکه شاید مثل من کم تجربه است
ومثل مهندس بزرگواری بفرمایید جامع وکامل راهنمایی بفرمایید
بازم ممنون از محضر استاد ارجمند عزیز نابغه مون حمید جان
درخواست راهنمایی پروگرام این مدار دارم