انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 10 آبان1403 - 11:41pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته اقا هادی نظرتون در مورد سنس فضولات حیوانی برای من هم پیش اومده والبته فضولات انسانی هم ای سنس را دارند که به شوخی میشه گفت این دستگاه یا طلا میزنه یا ..... :)) :)) :))

دوشنبه 23 اسفند1395 - 10:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
به این لینک یه نگاه بندازید دوستان . شاید برای اثبات نظریه ها بدرد بخوره
http://accuratelocators.com/metal-detec ... -page.html

دوشنبه 23 اسفند1395 - 11:23am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
قبل از اینکه جواب آزمایشا برسه ، بنده پیشاپیش جواب میدم :D
بنده بصورت عملی خیلی با این نیروها کلنجار رفتم و همه جوره آزمایش کردم . وقتی عرض کردم که اول باید رفتار نیروها را بشناسیم برای اینه که میدونم آخرش چی میشه
الان با اینکه نظرات متفاوتی گذاشته شده و هر کسی فکر میکنه که فقط نظر خودش درسته ، خدمتتون عرض میکنم که قضیه بصورتی هست که تقریبا همه درست میگن و رفتار سیستم با حرف همه تون جور درمیاد YMWHISTLE یعنی :
- امواج رادیوئی در عملکرد سیستم تاثیر داره .
- امواج فرستنده یا تقویت کننده ی موبایل هم تاثیر داره
- امواج فرستنده های تلویزیونی آنالوگ هم تاثیر دارن
- و بدون این امواج ها هم بازم مدار میتونه کار بکنه و تاثیرشون به این معنی نیست که اساس سنس کردن از وجود اونا باشه
- رعایت جهت شمال و جنوب در عملکرد سیستم تاثیر داره
- و بدون رعایت این جهات ، سیستم در جهات دیگر نیز کار میکنه
- و صددرصد نیروی زمین نیز تاثیر دارد

حالا با این اوصاف ، کی درست میگه و ؟ این شاید خنده دار باشه ، اما همه درست میگن و عواملی که دوستان اشاره کردند همه میتونن تاثیر داشته باشند و بیشترشونم اگر نباشند بازم سنس دارید ، اما
- برای بعضی عوامل اگر باشند سنس قویتر است و اگر نباشند ضعیفتر است ، یعنی بازم سنس هست
- بعضی عوامل هم هستند که اگر نباشند سنس ندارید و متاسفانه نبودنش رو نمیشه براحتی آزمایش کرد . مانند نیروی زمین
پس اگر جوا آزمایشات دوستان هم برسه ، بازم کسی نمیتونه بطور قطعی ثابت بکنه که فقط بخاطر نظر او هست که سنس داریم ، بلکه فقط ثابت میشه که نظرش تاثیر داشته یا نداشته . چون بودن یا نبودن عوامل و تاثیراتشون، فقط سنس را قویتر یا ضعیفتر میکند و سنس را قطع نمیکند که بتوانید به نتیجه ی قطعی برسید
مثلا در جهت شمال و جنوب سنس قویتر خواهد بود ، اما اینطور نیست که در جهات دیگر سنس نداشته باشید و فقط مغناطیس حساب باشه
و امواج رادیوئی و تلویزیونی هم تاثیر دارند ، اما اینطور نیست که اگر نباشند سنس نداشته باشید و فقط امواج رادیوئی حساب باشه
اینطوری هیچی بطور یقین ثابت نمیشه و فقط شک و شبهه زیادتر میشه
و نهایتا به این نتیجه میرسید که از روی این اثرات ، فقط تاثیرات رو میبینید و اصل قضیه حل نمیشه
باید اول ، اساس نیروها و چگونگی اثر فلزات قدیمی را بهتر بشناسید و چهارچوب های ذهنی را کنار بزارید، این مورد آنقدر پیچیده است که بوسیله ی تاثیرات نمیتوانید براحتی پی به ماهیت موضوع ببرید
منتظر جواب آزمایشات دوستان هستیم :-J

لا اله الا هو

دوشنبه 23 اسفند1395 - 11:26am
استاد
استاد
آواتار کاربر

farokh نوشته است:
سلام
به این لینک یه نگاه بندازید دوستان . شاید برای اثبات نظریه ها بدرد بخوره
http://accuratelocators.com/metal-detec ... -page.html

خیلی ممنون
این گونه تصاویر حالت تبلیغی دارند و جوابیست برای سوالات ذهنی که در ذهن خریدار پیش میاد . مثلا ابتدائی ترین سوالی که برای یک خریدار ردیاب پیش میاد اینه که اگر ردیاب گیرنده است ، پس باید فرستنده ای هم وجود داشته باشد و اگر شرکت سازنده ، چنین تصویری ارائه ندهد و فرستنده و گیرنده را مشخص نکنه ، کسی ازش خرید نمیکنه
پیوست:
فرستنده رادیوئی.png

این تصویر نیز مانند نظراتی هست که دوستان ارائه دادند و بنده در پست بالا توضیح دادم و چیزی رو ثابت نمیکنه . بماند که سیستمش کار میکنه یا نه
البته در بعضی مدلها ، وقتی تاثیری بهشون ثابت شده ، اومدن بقیه ی عوامل و تاثیرات رو گذاشتن کنار و فقط بر اساس آن تاثیر ، سیستم رو طراحی کردن و سیستم کار میکنه . اما چه کاری ؟ فقط بشرطی کار میکنه که آن تاثیر ( آن عامل فرستنده ) وجود داشته باشه
مثلا برای این سیستمی که دوست عزیزمون لینکشو گذاشتن ، بنظر یک سیستم والف برگرفته از مدار " گولد گان" معروف هست که فقط طبق تاثیر امواج رادیوئی کار میکنه . و هسته ی سنسورش معمولا از ذغال فریت است و آنتنش سیمپیچ روی فریت
اما کارکردش محدود است و از اصل موضوع استفاده نکرده
احتیاج به فیلترهای مختلف داره که بقیه ی امواج رادیوئی و غیره را فیلتر کند که در این عصر ارتباطات کاری تقریبا غیر ممکن است
جاهایی که امواج ندارند ، سیستم هیچ فایده ای نداره
امواج رادیوئی نفوذ زیادی در زمین ندارند و سیستم بنوعی سطحی زن هست
تفکیک که ندارند و تفاوتی مابین فلزات باارزش و بیارزش نیست
حتی به انواع هدفهای غیر فلزی و معدنی میتوانند واکنش داشته باشند
و دهها عیب و نقص دیگه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

لا اله الا هو

دوشنبه 23 اسفند1395 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد سنه دژ
نظریات و صحبت هاتون در این زمینه متین وبسیار اموزنده است متاسفانه ماهیت هاله یا فنومنون ایجاد شده توسط فلز مدفون ماهیت ناشناخته ای حداقل برای ما دارد,وما در این زمینه با یک معادله چند مجهولی مواجه ایم ابراز نظریات دلیل بر درستی اون نظریه نداره ما تلاشمان را در این زمینه در قالب نظریه بیان میکنیم شاید از اساس اشتباه باشد مشکلی نیست کلیه تلاشمان در این مورد حل مسله و اشکار سازی مجهولات در ای زمینه است

این هاله که امکان دارد ماهیت یونی یا امواج الکترومغناطیس .یا هر چیز دیگری داشته باشد طبق نظریات به علت میدان مغناطیسی زمین یا هر علمل دیکری در جهت شمال هدف قویتر میباشد پس با این لحاظ ردیاب فرانکو باید در جهت شمال به جنوب سنس قویتری داشته باشد
به نظر من انچه سبب سنس هدف توسط فرانکو یا ردیاب میشود در واقع تغییرات حاصله از تاثیر فنومنون بر امواج ارسالی است این را حتی در pdکه جنافعالی بهینه نموده اید نیز میشه مشاهده کرد

دوشنبه 23 اسفند1395 - 12:08pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام
خوب چاره ای نیست و باید طبق هرگونه آزمایشات و عوامل تاثیر گذار ، شناخت بیشتری بدست بیاریم
انکارهای بنده و مخالفتها ، فقط یک نوع هشدار است و میخوام که دوستان با دیدن هرگونه تاثیری ، فورا در ذهن خود ، چهارچوبی برای آن تاثیر حک نکنند و موضوع را فقط در همان حد " تاثیر " به ذهن بسپارند . چون قبلا چوب این گونه اشتباهات را خورده ایم و تاثیراتی را بعنوان " اصل " در ذهن خود حک کرده ایم که واقعا این حک شده ها ، مانع از رسیدن به واقعیت میشوند و ما را سالها از اصل موضوع دور میکنند
@};-
اینجا دوستان فقط با مدار فرانکو درگیر هستند و تست میگیرند ، اما بنده با مدارات مشابهی از نزدیک دست و پنجه نرم کردم و از نتایج و تاثیرات عوامل مختلف، آگاهی دارم
در رابطه با نظر شما در مورد چگونگی سنس کردن مدار فرانکو ، عرض شود که این مدار فرستنده ی داخلی دارد و موجی به بیرون نمیفرستد و فقط مقایسه میشه . پس فقط امواج ارسالی از بیرون را میتواند بگیرد
اما در PD هم فرستنده داریم و هم گیرنده . و همچنین گیرنده ی جداگانه داریم که بدون فرستنده هم کار میکند . یعنی در چندین حالت با هم ترکیب شدن که بعضی ترکیبها در داخل مدار است و بعضی ها توسط کلیدها ، برای اپراتور ، قابل انتخاب هستند . این یعنی بحالتهای مختلفی و از بعدهای مختلفی میتوان هدف را سنجید و ماهیتش را آشکار کرد

لا اله الا هو

دوشنبه 23 اسفند1395 - 12:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد سنه دژ عزیز

خدمتتون عرض کردم فقط یه حدس ونظریه است ما تا ابد شاگرد شما واستاد حمید هستیم و خوشحال میشیم در این زمینه از نظرات شما ودیگر اساتید بهره مند بشیم

دوشنبه 23 اسفند1395 - 12:47pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خواهش میکنم
بنده هم شاگرد هستم و اتفاقا همین جا اعلام میکنم که زیاد الکترونیک بلد نیستم :ymhug:
فقط مونتاژ میکنم و مقایسه میکنم و تغیرات میدم .
و بیشتر نتایج بنده از آزمایشات عملی در محیط واقعی بوده

لا اله الا هو

دوشنبه 23 اسفند1395 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در pdموج غالب وقوی در بازه فرکانسی کیلو هرتز در محیط در واقع موجی است که توسط فرستنده pdتولید ومنتشر میشه و قسمت گیرنده فریتی ان موج تغییر یافته توسط فنومنون را دریافت وتغییرات سبب سنس میشه

دوشنبه 23 اسفند1395 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همونطور که دوست گرامی فرمودن بدون شناخت این اثرات (اثر هاله) نمیشه دستگاهی برای شکار اون ساخت مگر با آزمون و خطا و ساخت انواع و اقسام دستگاههای مختلف تا اینکه بطور شانسی به یک دستگاه واقعن کارا رسید..!
تمام دستگاههایی که تا الان ساخته شدن به همین صورت بودن و با حدس و گمان به پیش رفتن!!
متاسفانه پیشروی در جهت علمی و درست این مسیر کار بسیار دشوار و پر هزینه ای خواهد بود اما در صورت موفقیت.. :D

دوشنبه 23 اسفند1395 - 1:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure