قبل از اینکه جواب آزمایشا برسه ، بنده پیشاپیش جواب میدم
بنده بصورت عملی خیلی با این نیروها کلنجار رفتم و همه جوره آزمایش کردم . وقتی عرض کردم که اول باید رفتار نیروها را بشناسیم برای اینه که میدونم آخرش چی میشه
الان با اینکه نظرات متفاوتی گذاشته شده و هر کسی فکر میکنه که فقط نظر خودش درسته ، خدمتتون عرض میکنم که قضیه بصورتی هست که تقریبا همه درست میگن و رفتار سیستم با حرف همه تون جور درمیاد
یعنی :
- امواج رادیوئی در عملکرد سیستم تاثیر داره .
- امواج فرستنده یا تقویت کننده ی موبایل هم تاثیر داره
- امواج فرستنده های تلویزیونی آنالوگ هم تاثیر دارن
- و بدون این امواج ها هم بازم مدار میتونه کار بکنه و تاثیرشون به این معنی نیست که اساس سنس کردن از وجود اونا باشه
- رعایت جهت شمال و جنوب در عملکرد سیستم تاثیر داره
- و بدون رعایت این جهات ، سیستم در جهات دیگر نیز کار میکنه
- و صددرصد نیروی زمین نیز تاثیر دارد
حالا با این اوصاف ، کی درست میگه و ؟ این شاید خنده دار باشه ، اما همه درست میگن و عواملی که دوستان اشاره کردند همه میتونن تاثیر داشته باشند و بیشترشونم اگر نباشند بازم سنس دارید ، اما
- برای بعضی عوامل اگر باشند سنس قویتر است و اگر نباشند ضعیفتر است ، یعنی بازم سنس هست
- بعضی عوامل هم هستند که اگر نباشند سنس ندارید و متاسفانه نبودنش رو نمیشه براحتی آزمایش کرد . مانند نیروی زمین
پس اگر جوا آزمایشات دوستان هم برسه ، بازم کسی نمیتونه بطور قطعی ثابت بکنه که فقط بخاطر نظر او هست که سنس داریم ، بلکه فقط ثابت میشه که نظرش تاثیر داشته یا نداشته . چون بودن یا نبودن عوامل و تاثیراتشون، فقط سنس را قویتر یا ضعیفتر میکند و سنس را قطع نمیکند که بتوانید به نتیجه ی قطعی برسید
مثلا در جهت شمال و جنوب سنس قویتر خواهد بود ، اما اینطور نیست که در جهات دیگر سنس نداشته باشید و فقط مغناطیس حساب باشه
و امواج رادیوئی و تلویزیونی هم تاثیر دارند ، اما اینطور نیست که اگر نباشند سنس نداشته باشید و فقط امواج رادیوئی حساب باشه
اینطوری هیچی بطور یقین ثابت نمیشه و فقط شک و شبهه زیادتر میشه
و نهایتا به این نتیجه میرسید که از روی این اثرات ، فقط تاثیرات رو میبینید و اصل قضیه حل نمیشه
باید اول ، اساس نیروها و چگونگی اثر فلزات قدیمی را بهتر بشناسید و چهارچوب های ذهنی را کنار بزارید، این مورد آنقدر پیچیده است که بوسیله ی تاثیرات نمیتوانید براحتی پی به ماهیت موضوع ببرید
منتظر جواب آزمایشات دوستان هستیم