انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:50pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بسیاری از دوستان تصور میکنند شاید منظور جناب سنه دژ دلسرد کردن یا به بیراهه کشیدن یا حتی بدتر بلکه گمراه کردن کاوشگران علاقمند به این مدار باشه...
نمیدونم و اهمیتی هم نمیدم..
شما هم میتونید به ایشون اعتماد نکنید اما مطمئنن خوندن نظراتشون لااقل ضرری نخواهد داشت!!
اما ترجیح میدم که ایشون و انواع طرز فکرهای متنوع در این انجمن حضور داشته باشن زیرا پیشرفت و بخصوص عیب یابی بدون حضور افکار متناقض و متنوع که زوایای گوناگون یک موضوع رو پوشش بدهند حاصل نخواهد شد..
با وجود اختلاف عقیده های فراوان به علم ایشون احترام میذارم زیرا به علم من کمک خواهد کرد

با سپاس @};-

جمعه 26 اسفند1395 - 3:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز و استاد گرامی جناب سنه دژ من هم از شما ممنونم بخاطر زحمات فراوانی که تو این انجمن میکشید و بدون هیچ چشم داشتی تجربیات کاریتون رو در اختیار دیگران میزارید
ولی اینجا یه مربوط به مدار فرانکو هست و طبیعتا صحبت های که میشه باید در جهت پیشرفت و به نتیجه رسوندن این مدار باشه نه این که مداری به این خوبی رو که هنوز خیلی جای کار و پیشرفت داره رو بخوایم مقایسه کنیم با مدار خودتون یا pD و صحبت از چیزایی کنید که گویا دقیقا برای خودتونم روشن نیست چیه و چطوری باعث واکنش مدار فرانکو یا هر مدار دیگه ای میشه
حالا یا شما چیزی رو میدونید و نمیخواید بگید
یا در حد طرح چند سواله حرفاتون که مطمعنا اگه بی ربط باشه هیچ کمکی نمیکنه و کار اتمام این مدارو به حاشیه میبره
دوست من حالا من یه سوال از شما دارم بنظرتون اشکال مدار فرانکو از چیه و راحل حلش چی میتونه باشه؟
فکر کنم این طوری خیلی تو مسیر درست تری پیش میریم و زودتر به نتیجه میرسیم.

جمعه 27 اسفند1395 - 4:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.دوستان این تایپیک رو به حاشیه نبرین لطفا.اقای سنه دژ فروشنده نیست من خوب ایشونو میشناسم .تجربه ایشون از امثال من خیلی بیشتره این بهم ثابت شده رو فرانکو کار کنین که جای کار داره و امیدی بهش هست بهتره از افرادی مثل ایشون خرده نگریم .لطفا .خواهش میکنم کسی بعداز پست من سوال یا بحث غیر از بحث فرانکو نکنه .تلاش کنین که جوینده یا بنده هست .و موفقیت نزدیک هست.سنه دژ عزیز هر جا هستی سلامت باشی . @};-

جمعه 27 اسفند1395 - 6:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.ممنون جناب سنه دژ.از توجهتون و زحمتهایی که میکشید...
دوستان یه کمکی به ما بکنند مدار ما هم مثل شما بزنه بقیشو نخاستیم

جمعه 27 اسفند1395 - 11:05am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
ali.m نوشته است:
دوست عزیز و استاد گرامی جناب سنه دژ من هم از شما ممنونم بخاطر زحمات فراوانی که تو این انجمن میکشید و بدون هیچ چشم داشتی تجربیات کاریتون رو در اختیار دیگران میزارید
ولی اینجا یه مربوط به مدار فرانکو هست و طبیعتا صحبت های که میشه باید در جهت پیشرفت و به نتیجه رسوندن این مدار باشه نه این که مداری به این خوبی رو که هنوز خیلی جای کار و پیشرفت داره رو بخوایم مقایسه کنیم با مدار خودتون یا pD و صحبت از چیزایی کنید که گویا دقیقا برای خودتونم روشن نیست چیه و چطوری باعث واکنش مدار فرانکو یا هر مدار دیگه ای میشه
حالا یا شما چیزی رو میدونید و نمیخواید بگید
یا در حد طرح چند سواله حرفاتون که مطمعنا اگه بی ربط باشه هیچ کمکی نمیکنه و کار اتمام این مدارو به حاشیه میبره
دوست من حالا من یه سوال از شما دارم بنظرتون اشکال مدار فرانکو از چیه و راحل حلش چی میتونه باشه؟
فکر کنم این طوری خیلی تو مسیر درست تری پیش میریم و زودتر به نتیجه میرسیم.

خوب شما چرا فکر می کنید که صحبت کردن در مورد فلز قدیمی و اثراتش بر محیط اطراف ، ربطی به مدار فرانکو نداره ! ؟ مگر صحبتهای بنده ، چیزی خارج از این بحث بود که دوستان اینگونه اعتراض کردند ؟ و مگر مدار فرانکو باید چیزی بغیر از دفینه رو سنس بکنه که صحبت در موردش ، کاری بی ربط باشه ؟
و اینکه پی دی را با مدار فرانکو مقایسه کنیم یا شباهت هاشونو بهم ربط بدیم ، کجاش اشکال دارد ؟ هردو یک چیز را میخواهند سنس کنند و همانطور که همه میبینیم ، مدار فرانکو یه مشکلاتی در این مورد داره و چه اشکالی داشت که از چگونگی سنس پی دی هم برای تکمیل کردن مدار فرانکو استفاده می کردیم ؟ مثلا در تایپیک ساخت فلزیاب پالسی ، در مورد چندین مدل شرکتی هم صحبت شده و با همدیگه مقایسه شدن و از نقاط قوتشان برای همدیگر استفاده شده و نقاط ضعفها برطرف شده و در آخر ، اساس کلی مدارها مانند هم است و فقط در نکات کوچکی از هم متفاوت هستند . حالا خوبه بیایم وسط تایپیک فلزجو از جی پی ایکس حرفی نزنیم و مهندس هم توانائی هایی را که در جی پی هست برامون در فلزجو پیاده نکنه ؟
و اون چیزی که شما فکر می کنید که : بنده نیز دقیقا نمی دونم چیه و چطوری باعث سنس میشه ، بنده خیلی وقته فهمیدم که چیه ، و اگر بهش نمی رسیدم ، نه مدار پی دی و نه مدار پی دی کی رو نمیتونستم به نتیجه برسونم . مانند هزاران نفر ایرانی و خارجی که هنوز نتونستن راش بندازن و مطمئنا دانش الکترونیکشون از بنده خیلی بالاتر است و قطعات الکترونیکیشون از قطعات بنده باکیفیت تر هست
همین نشون میده که برای حل مسئله ، فقط داشتن دانش الکترونیک و تغیر قطعات ، مهم نیست ، بلکه فهمیدن و درک دفینه مهمتر است و اگر بدون دانستن چگونگی اثر دفینه ، موفق به ساخت مداری برای سنسش بشوید ، مطمئنا بصورت شانسی خواهد بود و برای همه جواب و نتیجه ی یکسانی نخواهد داد و جواب ها بسیار متغیر و متفاوت با هم ، خواهد بود . همانطور که برای این مدار رخ داده و می بینید

حالا هم که دوستان فکر می کنند صحبت کردن در مورد اثر دفینه بی ربط و به حاشیه رفتن است ، پس فقط به دانش الکترونیک بپردازید و هی قطعه عوض کنید و هی تغیر بدید ، ببینیم کار به کجا میرسه
شما که عقیده دارید بنده برای خودم هم روشن نیست که چی رو سنس میکنم و چطوری سنس میکنم ، پس لطفا سوالتون در مورد مدار فرانکو رو از کسی بپرسید که فکر می کنید بلد باشه و به نتیجه رسیده باشه :ymhug:
مطمئنا اون چند نفری هم که با مدار فرانکو موفق به سنس شده اند بازم نمیتونن سوال شما رو جواب بدن و حتی نمیتونن تغیرات یا قطعات یا هر چیز ظاهری را که در مدار باعث سنس شده ، به شما انتقال بدن و باعث بشن که مدار بقیه هم همچین نتیجه ای بده
پس مشکل فقط از قطعات و تغیرات نیست وگرنه شماره ی دقیق قطعات مورد استفاده ی اونا هم بخوبی مشخصه و حتی بتای ترانزیستور هم گفتن . خوب چرا مدار دیگری را با همان قطعات و همان مشخصات می سازید ، اما جواب ها یکسان نیستند ؟ این برای دانش الکترونیک چه مفهومی داره ؟
مشکل بیشتر علاقمندان این است که نمیخوان توربافی یاد بگیرن ، میخوان فقط ماهی بگیرن . یعنی فقط دنبال قطعات و تغیرات هستند و اصل موضوع را فراموش کرده اند . بنده هم که میخواستم به اصل موضوع و بررسی چگونگی اثر دفینه بپردازم ، به بحث الکی و به بیراهه کشیدن تایپیک ، متهم شدم :-\
حالا هم دیگه برام مهم نیست ، شما فقط به عوض کردن قطعات و تغیرات مدار بپردازید بلکه به نتیجه ای برسید ، بنده هم به کارام میرسم و برای شما آرزوی موفقیت دارم @};-

لا اله الا هو

جمعه 27 اسفند1395 - 11:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان جناب سنه دژ کارش درسته چرا بهش موضع میگیرید واقعا از این دوستان کم پیدا میشه که وقت بزاره واسه مدارایی که خودش جلوتر از همس..یکم بجای متهم کردن استفاده کنیم...این فرانکو یا به منطقه رادیویی ربط داره یا ربط نداره دیگ ک بعضی جاها جواب میده بعضی جاها نه.بر ما هم ک اصلا ب دست واکنش نداره کسی هم کمک نمیکنه

جمعه 27 اسفند1395 - 11:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.من یه پیشنهاد دارم دوستان اونم اینکه درسته مهندس حمید مدیر انجمن هست ولی ایشون هم همیشه و هر لحظه که نمیتونه به همه تایپیک ها سر بزنه .بنظرم در هر تایپیکی به انتخاب افراد همون تایپیک یه نفر بعنوان مدیر تایپیک انتخاب بشه تا تایپیک به حاشیه نره و سروسامان داشته باشه تا با افرادی که قصد به حاشیه بردن بحث رو دارن برخورد بشه.

جمعه 27 اسفند1395 - 12:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

:-\ جناب سنه دژ من از قصد نیت شما اگاه نیستم که چه دلیلی داره یه سوال ساده رو من چند بار سوال کنم و شما هر بار غیر مستقیم بگید میدونم ولی نمیخوام بگم
چیزی که مشخصه تو این انجمن چیزی به اسم منم منم نباید وجود داشته باشه خب عزیز دلم شما که این قدر باهوشی چرا مسعله ای رو مطرح میکنید و جواب یا بهتر بگم نظریه شخصی خودتدن رو هم نمیگید که کمک بشه به ادامه تاپیک
همه جور استاد دیده بودیمو داشتم الا استادی که به شاگردش بگه من میدونم ولی نمیگم خب اگه قصدتون نگفته چرا میگید؟
مطمعنا من و بقیه دوستان جوابشون رو از شما گرفتن
حرفم نمیاد واقعا چی باید بگم
استاد به زودی مدار فرانکو رو میسازم و فیلم رو هم اینجا قرار میدم بعد در مورد میدان یونی یا اثر دفینه ای که بحثش بود صحبت میکنیم امیدوارم در حد یک نظریه یا پدیده دارینگ نباشه و پایه اساس علمی داشته باشه
با تشکر از شما و بقیه دوستان .ک

جمعه 27 اسفند1395 - 12:14pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خوب بعضی از سوالات شاید بنظر شما ساده باشه
چگونگی دفینه و اثرش بر محیط اطراف ، سوال ساده ای نیست و سالهاست که میلیونها نفر علاقمند به کاوش ، دنبال جوابش هستند
اونوقت شما مثلا انتظار دارید که به بحث و بررسی این اثر گوش ندید و بنده هم در یک جمله ی کوتاه این سوال رو بتونم جواب بدم به شما ؟ مثلا بدون بحث ، بگم برید مثلا فلان خازن را در مدار فرانکو عوض کنید و نتیجه حاصل میشه
بنده که ادعای استادی ندارم و شاگرد خوبی هم نبودم و هنوز خیلی چیزها را یاد نگرفته ام . و برام فرقی نمیکنه که توی دنیای مجازی بهم بگن استاد یا شاگرد
شما که میفرمائید: { شما که این قدر باهوشی چرا مسعله ای رو مطرح میکنید و جواب یا بهتر بگم نظریه شخصی خودتدن رو هم نمیگید که کمک بشه به ادامه تاپیک }
پس بفرمائید که چه کسی بود که از اول بحث تو صفحه ی 207 ، نظر شخصی خودشو خدمت دوستان عرض کرد و سعی کرد که تایپیک و روند بهبودی مدار فرانکو ، بسمت درستش حرکت بکنه . آیا این کمک به ادامه ی تایپیک نبود ؟
و در صفحه 209 ، آیا دیدگاه و تجربیات خودم رو در مورد چگونگی جوابگوئی مدار در شرایط مختلف بیان نکردم ؟ و عرض نکردم که چه عواملی در سنس تاثیر دارند و چه عواملی تاثیر ندارند ؟ حتی اینقدر مطمئن بودم که قبل از اینکه هزاران نفر برن تست های مختلف بگیرن ، بصورت پیشاپیش ، نتایج تستاشونو بهشون اعلام کردم . آیا این چیز کمی هست ؟ دیگر چه انتظاری دارید ؟ خدا میدونه که چند سال دیگه باید طول بکشه تا دوستان برن و تست بگیرن و نتیجه رو بدست بیارن و بیان اعلام بکنن

بنده ، درسته که مستقیما راز چگونگی اثرات دفینه رو نگفتم ، اما قصدم نگفتن نبود ، بلکه قصد داشتم در موردش بحث بشه و روال خودشو طی بکنه ، و دوستان خودشون بصورت درکی به موضوع پی ببرند و همه چیز براشون روشن بشه .
و مطمئنا اگر روال را برهم نمیزدید ، بحث ادامه پیدا میکرد و روز به روز به دانش همه افزوده میشد تا جایی که بزودی همه بخوبی از اساس کار آگاه می شدند . اونوقت دیگه می دونستید که دفینه احتیاج به چه مداری داره و چه تغیراتی باید صورت بگیره . و بعد از اون دیگه ساخت مدار با وجود اساتید الکترونیک ، کار سختی نبود . ( معما که حل شود ، مسئله آسان بود )
میان و لابلای این نگفتن ها هم ، نکته هایی را گفته ام که خیلی ها باید برن سالها تحقیق و آزمایش بکنن تا شاید بهش برسن . پس اینطور نبوده که چیزی نگفته باشم و چیزایی هم که گفتم ، تصور و خیال نبوده ، بلکه برای تک تکشون زحمت کشیدم و وقت و هزینه گذاشتم و بارها آزمایش کردم
خوب روال آموزش بنده اینطوری بود و ظاهرا باب دل علاقه مندان نبود و بعضیها میخواستن فقط ماهی بگیرن و کاری به توربافی نداشتن
بنده نیز از آدمای بلانسبت ، تنبل و مفت خور و حاضر خور و هلو بپر تو گلو ، اصلا خوشم نمیاد و نمیتونم حاصل سالها تلاش و تجربه رو در یک جمله خلاصه کنم و بگم برید فلان قطعه رو عوض کنید یا فلان تغیر رو بدید . اصلا موضوع چیزی نیست که مستقیم بشه گفت و شاید مستقیم با تغیر قطعات درست نشه

خوبه ، شما هم برید بسازید و نتیجه رو اعلام کنید و فیلم هم بزارید وامیدوارم که موفق هم باشید و به روش خودتون برای بقیه ی علاقمندان توضیح بدید . راه باز است و جاده دراز
با آرزوی موفقیت برای همگی @};-

لا اله الا هو

جمعه 27 اسفند1395 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان عزیز

دوستان ما باید قدر اساتید بزرگی مثل اقای سنه دژ را بدونیم اقای ارتا شما با سه سال عضویت در این سایت وفعالیت بسیار کم حدود 40 پست نباید چنین طلبکارانه و نا اگاهانه صحبت کنید لطفا دوستان احترام دیگران را رعایت کنند

جمعه 27 اسفند1395 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 61 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure