خوب بعضی از سوالات شاید بنظر شما ساده باشه
چگونگی دفینه و اثرش بر محیط اطراف ، سوال ساده ای نیست و سالهاست که میلیونها نفر علاقمند به کاوش ، دنبال جوابش هستند
اونوقت شما مثلا انتظار دارید که به بحث و بررسی این اثر گوش ندید و بنده هم در یک جمله ی کوتاه این سوال رو بتونم جواب بدم به شما ؟ مثلا بدون بحث ، بگم برید مثلا فلان خازن را در مدار فرانکو عوض کنید و نتیجه حاصل میشه
بنده که ادعای استادی ندارم و شاگرد خوبی هم نبودم و هنوز خیلی چیزها را یاد نگرفته ام . و برام فرقی نمیکنه که توی دنیای مجازی بهم بگن استاد یا شاگرد
شما که میفرمائید: { شما که این قدر باهوشی چرا مسعله ای رو مطرح میکنید و جواب یا بهتر بگم نظریه شخصی خودتدن رو هم نمیگید که کمک بشه به ادامه تاپیک }
پس بفرمائید که چه کسی بود که از اول بحث تو صفحه ی 207 ، نظر شخصی خودشو خدمت دوستان عرض کرد و سعی کرد که تایپیک و روند بهبودی مدار فرانکو ، بسمت درستش حرکت بکنه . آیا این کمک به ادامه ی تایپیک نبود ؟
و در صفحه 209 ، آیا دیدگاه و تجربیات خودم رو در مورد چگونگی جوابگوئی مدار در شرایط مختلف بیان نکردم ؟ و عرض نکردم که چه عواملی در سنس تاثیر دارند و چه عواملی تاثیر ندارند ؟ حتی اینقدر مطمئن بودم که قبل از اینکه هزاران نفر برن تست های مختلف بگیرن ، بصورت پیشاپیش ، نتایج تستاشونو بهشون اعلام کردم . آیا این چیز کمی هست ؟ دیگر چه انتظاری دارید ؟ خدا میدونه که چند سال دیگه باید طول بکشه تا دوستان برن و تست بگیرن و نتیجه رو بدست بیارن و بیان اعلام بکنن
بنده ، درسته که مستقیما راز چگونگی اثرات دفینه رو نگفتم ، اما قصدم نگفتن نبود ، بلکه قصد داشتم در موردش بحث بشه و روال خودشو طی بکنه ، و دوستان خودشون بصورت درکی به موضوع پی ببرند و همه چیز براشون روشن بشه .
و مطمئنا اگر روال را برهم نمیزدید ، بحث ادامه پیدا میکرد و روز به روز به دانش همه افزوده میشد تا جایی که بزودی همه بخوبی از اساس کار آگاه می شدند . اونوقت دیگه می دونستید که دفینه احتیاج به چه مداری داره و چه تغیراتی باید صورت بگیره . و بعد از اون دیگه ساخت مدار با وجود اساتید الکترونیک ، کار سختی نبود . ( معما که حل شود ، مسئله آسان بود )
میان و لابلای این نگفتن ها هم ، نکته هایی را گفته ام که خیلی ها باید برن سالها تحقیق و آزمایش بکنن تا شاید بهش برسن . پس اینطور نبوده که چیزی نگفته باشم و چیزایی هم که گفتم ، تصور و خیال نبوده ، بلکه برای تک تکشون زحمت کشیدم و وقت و هزینه گذاشتم و بارها آزمایش کردم
خوب روال آموزش بنده اینطوری بود و ظاهرا باب دل علاقه مندان نبود و بعضیها میخواستن فقط ماهی بگیرن و کاری به توربافی نداشتن
بنده نیز از آدمای بلانسبت ، تنبل و مفت خور و حاضر خور و هلو بپر تو گلو ، اصلا خوشم نمیاد و نمیتونم حاصل سالها تلاش و تجربه رو در یک جمله خلاصه کنم و بگم برید فلان قطعه رو عوض کنید یا فلان تغیر رو بدید . اصلا موضوع چیزی نیست که مستقیم بشه گفت و شاید مستقیم با تغیر قطعات درست نشه
خوبه ، شما هم برید بسازید و نتیجه رو اعلام کنید و فیلم هم بزارید وامیدوارم که موفق هم باشید و به روش خودتون برای بقیه ی علاقمندان توضیح بدید . راه باز است و جاده دراز
با آرزوی موفقیت برای همگی