انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:05am

پاسخ به موضوع  [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ... 15  بعدی
 آموزشگاه علائم شناسی انجمن فلزجو 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

okasava68 نوشته است:
دوست من شما اگر جایی که واقعا بار داره رو دیده باشید اونقدر علائم واضح هستند که نیازی به اینکه ادم قوه تخیل خودشو بکار بندازه نیست.
بنده هم قصد ندارم ادامه بدم واگر نه عکس هایی میذاشتم تا کاملا درک کنید قبر و دفینه و...چطور علائمی دارند.اینگونه تفسیر علائم رو بنده گفتم اگر درست بود میشد در هر قدم یه نشانه پیدا کرد.
در اخر هم حرفم رو زدم شما لطف کن اون دوستمون که اون عکس ها رو گذاشتند راهنمایی کن و واسش تفسیر کن همین عکس ها رو و مارو هم در جریان تفسیر قرار بده.
اگر اینجا باری بود و اینها هم نشونه اون بار بودند بنده همون جا از شما معذرت میخوام و شما رو استاد خطاب میکنم اما اگر چیزی پیدا نشد باید بیاید و معذرت بخواید از بچه ها بخاطر اطلاعات غلط.
حالا قبوله؟

شما زیاد دلتو خوش نکن که بار موش به همین راحتیها دربیاد یار موش در یک تپه بزرگ با توپولوپی و درب ورودی خاص خودشه هزینه داره و زمانبر ما فقط حکم راهنما هستیم دیگه دراوردنش با طرفیه که علائم رو میذاره اینو ذکر کنم که علامت موش همیشه نشان دفینه نیست علامت مسائل دیگرب هم هست که نگیم خیلی بهتره
شما هم بگرد همون علائم واضحتون رو پیدا کنید انشاالله که موفق هم بشید ما خوشحال میشیم :-BD

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:57pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
هدف از ایجاد انجمن استفاده از نظرات، تجربیات، و راهنمایی و... همه ی دوستان عزیزه شاید یه دوستی که تازه عضو شده باشه تجربه رو کسب کرده باشه و وقتی که اونو بیان کنه اون کسی که بقولا حرفه ایه توش بمونه!!
هدف به اشتراک نظر عقیده جنجال راه بنداهاس و هرچند هم اشتباه یا مبتدی باشه قابل احترامه، هرکسی هر قدری علم داره به خوش بستگی داره و برای ما قابل اهمیته و این نیست که به خوایم اونو به رخ کسی بکشیم و مسخرش کنیم و حس رقابت جویی داشته باشیم، خط و نشون بکشیم و یا اگه نظر کسی اشتباه بود معذرت خواهی بکنه هرکسی به اندازه توانش راهنمایی میکنه و هدف احداث این انجمن همینه که مشکلات و خطا ها گرفته بشه نه...، تو محیط انجمن هیچ کسی به گردن کس دیگه منتی نداره، من اگه مطلب رو میزارم در عوض مطلب دیگه رو یاد میگیرم و این نیست که کسی بگه تو این کار به نقطه آخر علم رسیده چون تو این رشته بعضی موقعه ها میبینی یه چیزی در میاد که خط بطلانی میکشه رو تمام مطالب قبلی...
از تمام دوستان خواهش میکنم که طبق هر شرایطی این صمیمیت و دوستی جمع رو حفظ کنن و نزارن رو به موضوع بی ارزش دلخوری پیش بیاد که باعث ضربه به بقییه دوستان بشه...
از آقا پارسی عزیز هم تقاضا دارم که لطف کنن که این مطلب رو که تو قسمت امضا درج کردن رو بردارن تا همه بتونن از نظارات هم استفاده کنن نه پیام خصوصی...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 13 تیر1392 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
بیخیال بچه ها .تمومش کنید :-BD

پنج شنبه 13 تیر1392 - 11:03pm

خوب خوشحالم که اقای پارسی خودشون تلویحا اشتباهشون رو قبول کردند.
منتظر ادامه اموزشها هستیم
یا علی

جمعه 14 تیر1392 - 6:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

okasava68 نوشته است:
خوب خوشحالم که اقای پارسی خودشون تلویحا اشتباهشون رو قبول کردند.
منتظر ادامه اموزشها هستیم
یا علی

خیلی بهت خوش گذشته رفیق یا خیال کردی یا خواب دیدی که انشاالله خیر باشه شما بهتره مسائل رو یاد بگیرید و بعد نطق ایراد کنید شما امتحان خودت رو قبلا پس دادی داداش \M/
قدرو فهم هرکس به اندازه ی ظرفیت وجودی اوست و بیشتر از ان از او انتظار نیست

جمعه 14 تیر1392 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستان نوشته است:
هدف از ایجاد انجمن استفاده از نظرات، تجربیات، و راهنمایی و... همه ی دوستان عزیزه شاید یه دوستی که تازه عضو شده باشه تجربه رو کسب کرده باشه و وقتی که اونو بیان کنه اون کسی که بقولا حرفه ایه توش بمونه!!
هدف به اشتراک نظر عقیده جنجال راه بنداهاس و هرچند هم اشتباه یا مبتدی باشه قابل احترامه، هرکسی هر قدری علم داره به خوش بستگی داره و برای ما قابل اهمیته و این نیست که به خوایم اونو به رخ کسی بکشیم و مسخرش کنیم و حس رقابت جویی داشته باشیم، خط و نشون بکشیم و یا اگه نظر کسی اشتباه بود معذرت خواهی بکنه هرکسی به اندازه توانش راهنمایی میکنه و هدف احداث این انجمن همینه که مشکلات و خطا ها گرفته بشه نه...، تو محیط انجمن هیچ کسی به گردن کس دیگه منتی نداره، من اگه مطلب رو میزارم در عوض مطلب دیگه رو یاد میگیرم و این نیست که کسی بگه تو این کار به نقطه آخر علم رسیده چون تو این رشته بعضی موقعه ها میبینی یه چیزی در میاد که خط بطلانی میکشه رو تمام مطالب قبلی...
از تمام دوستان خواهش میکنم که طبق هر شرایطی این صمیمیت و دوستی جمع رو حفظ کنن و نزارن رو به موضوع بی ارزش دلخوری پیش بیاد که باعث ضربه به بقییه دوستان بشه...
از آقا پارسی عزیز هم تقاضا دارم که لطف کنن که این مطلب رو که تو قسمت امضا درج کردن رو بردارن تا همه بتونن از نظارات هم استفاده کنن نه پیام خصوصی...

اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست ره‌روی باید، جهانْ سوزی، نه خامی بی‌غمی!
آدمی در عالم خاکی نمی‌آید به دست عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

جمعه 14 تیر1392 - 1:58pm
مدیر کل
مدیر کل

parsi نوشته است:
دستان نوشته است:

پارسی جان شما تاج سرمایی بنده ارادت خاصی به شما دارم اگر برای شما امکان داره این امضا رو که بصورت پیام خصوصی دوستان بیان بگن و شما پاسخ بدین حالت خوشی نداره و بعضی ها فکر بد میکنن بذار همه متوجه بشن شما چقدر واردین :YMPEACE: .
و خواهش دیگری که از شما دارم هیچوقت حرف استاد دستان رو پایین نذارین و به همدیگر احترام بذارین میدونم که شما خیلی بامعرفت هستین و بامرام و دوست دارم همه شما درکنار هم همدیگر رو کمک کنین و به نتیجه مطلوب برسین .
به اقا حمید هم میگم رتبه شما رو به استادیار تبدیل کنه فعلا که مسافرت تشریف دارند اومدند اعلام میکنم
اصلا این تاپیک اموزش مربوط به اقای پارسی باشه بعنوان استادیار و اقای اکاساوا هم اگر اثار شناسی وارد هستند اعلام کنند تا ایشون رو هم استادیار اعلام کنیم و ایشون هم یه تاپیک باز کنند مثل اقای پارسی و اموزش بدند جداگانه هر کاربری دوست داره میتونه عکسهای خودشو بذاره تو تاپیک دلخواه خودش و پاسخ بگیره یا برای هر دو تاپیک بذاره و استاد اریا و استاد دستان هم سرکشی کنن و تایید کنند اینطوری دلخوری پیش نمیاد دیگه و هیچکدوم ازشماها تو کار دیگری دخالت نکنه

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 14 تیر1392 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
parsi نوشته است:
دستان نوشته است:

پارسی جان شما تاج سرمایی بنده ارادت خاصی به شما دارم اگر برای شما امکان داره این امضا رو که بصورت پیام خصوصی دوستان بیان بگن و شما پاسخ بدین حالت خوشی نداره و بعضی ها فکر بد میکنن بذار همه متوجه بشن شما چقدر واردین :YMPEACE: .
و خواهش دیگری که از شما دارم هیچوقت حرف استاد دستان رو پایین نذارین و به همدیگر احترام بذارین میدونم که شما خیلی بامعرفت هستین و بامرام و دوست دارم همه شما درکنار هم همدیگر رو کمک کنین و به نتیجه مطلوب برسین .
به اقا حمید هم میگم رتبه شما رو به استادیار تبدیل کنه فعلا که مسافرت تشریف دارند اومدند اعلام میکنم
اصلا این تاپیک اموزش مربوط به اقای پارسی باشه بعنوان استادیار و اقای اکاساوا هم اگر اثار شناسی وارد هستند اعلام کنند تا ایشون رو هم استادیار اعلام کنیم و ایشون هم یه تاپیک باز کنند مثل اقای پارسی و اموزش بدند جداگانه هر کاربری دوست داره میتونه عکسهای خودشو بذاره تو تاپیک دلخواه خودش و پاسخ بگیره یا برای هر دو تاپیک بذاره و استاد اریا و استاد دستان هم سرکشی کنن و تایید کنند اینطوری دلخوری پیش نمیاد دیگه و هیچکدوم ازشماها تو کار دیگری دخالت نکنه

ای به روی چشم اقا مجتبی شما و اقا دستان جون بخواید بنده دریغ نمیکنم و از لطف شما هم سپاسگذارم اطاعت امر میشه داداش

جمعه 14 تیر1392 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام پارسی جان
مرسی داداش ک حرف بچه هارو رد نکردید.
بابت بحث هایی ک ب وجود اومد من ب شخصه از شما معذرت میخوام .و درست نبود تو این قسمت همچین مسله های پیش بیاد. ک دیگران سواستفاده کنن .
هرکسی راجب هر علامت و نشه نه نظری داره .ایشاا. از این ب. بعد همچین بحث های پیش نیاد و بیشتر ب هم احترام بزاریم
پارسی جان ما همه قبولت داریم و امتحان های خودتو پس دادی ک صد در صد استاد یاری برازنده شماست .

داداش ما چاکرتیم و خیلی دوست داریم .

راستی داداش دیگه از اینسوال و پرسشها نزارین ک دوستان بخوان نظر بدن ک بعد ب نظرهای بعضی ها بی احترامی بشه .بزارید همون روال قبل پیش بره ک. اگه دوستی عکسی گذاشت یا سوالی پرسید هرکسی ک توانای جواب دادنشو داشت جواب بده دیگه اینجوری سوءتفاهم پیش نمیاد .
مرسی استاد

جمعه 14 تیر1392 - 7:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

احسان نوشته است:
سلام پارسی جان
مرسی داداش ک حرف بچه هارو رد نکردید.
بابت بحث هایی ک ب وجود اومد من ب شخصه از شما معذرت میخوام .و درست نبود تو این قسمت همچین مسله های پیش بیاد. ک دیگران سواستفاده کنن .
هرکسی راجب هر علامت و نشه نه نظری داره .ایشاا. از این ب. بعد همچین بحث های پیش نیاد و بیشتر ب هم احترام بزاریم
پارسی جان ما همه قبولت داریم و امتحان های خودتو پس دادی ک صد در صد استاد یاری برازنده شماست .

داداش ما چاکرتیم و خیلی دوست داریم .

راستی داداش دیگه از اینسوال و پرسشها نزارین ک دوستان بخوان نظر بدن ک بعد ب نظرهای بعضی ها بی احترامی بشه .بزارید همون روال قبل پیش بره ک. اگه دوستی عکسی گذاشت یا سوالی پرسید هرکسی ک توانای جواب دادنشو داشت جواب بده دیگه اینجوری سوءتفاهم پیش نمیاد .
مرسی استاد

شما و همه بچه ها سروریدو اگر لایق باشیم برادر کوچکتر همه شما هستم نه استاد .ما هنوز اندر خم یک کوچه ی معرفت و عشق و شور و حال مات و مبهوت موندیم
فدای شما :-*

جمعه 14 تیر1392 - 7:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ... 15  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure