parsi نوشته است:
دستان نوشته است:
هدف از ایجاد انجمن استفاده از نظرات، تجربیات، و راهنمایی و... همه ی دوستان عزیزه شاید یه دوستی که تازه عضو شده باشه تجربه رو کسب کرده باشه و وقتی که اونو بیان کنه اون کسی که بقولا حرفه ایه توش بمونه!!
هدف به اشتراک نظر عقیده جنجال راه بنداهاس و هرچند هم اشتباه یا مبتدی باشه قابل احترامه، هرکسی هر قدری علم داره به خوش بستگی داره و برای ما قابل اهمیته و این نیست که به خوایم اونو به رخ کسی بکشیم و مسخرش کنیم و حس رقابت جویی داشته باشیم، خط و نشون بکشیم و یا اگه نظر کسی اشتباه بود معذرت خواهی بکنه هرکسی به اندازه توانش راهنمایی میکنه و هدف احداث این انجمن همینه که مشکلات و خطا ها گرفته بشه نه...، تو محیط انجمن هیچ کسی به گردن کس دیگه منتی نداره، من اگه مطلب رو میزارم در عوض مطلب دیگه رو یاد میگیرم و این نیست که کسی بگه تو این کار به نقطه آخر علم رسیده چون تو این رشته بعضی موقعه ها میبینی یه چیزی در میاد که خط بطلانی میکشه رو تمام مطالب قبلی...
از تمام دوستان خواهش میکنم که طبق هر شرایطی این صمیمیت و دوستی جمع رو حفظ کنن و نزارن رو به موضوع بی ارزش دلخوری پیش بیاد که باعث ضربه به بقییه دوستان بشه...
از آقا پارسی عزیز هم تقاضا دارم که لطف کنن که این مطلب رو که تو قسمت امضا درج کردن رو بردارن تا همه بتونن از نظارات هم استفاده کنن نه پیام خصوصی...
اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست رهروی باید، جهانْ سوزی، نه خامی بیغمی!
آدمی در عالم خاکی نمیآید به دست عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمیپارسی جان شما تاج سرمایی بنده ارادت خاصی به شما دارم اگر برای شما امکان داره این امضا رو که بصورت پیام خصوصی دوستان بیان بگن و شما پاسخ بدین حالت خوشی نداره و بعضی ها فکر بد میکنن بذار همه متوجه بشن شما چقدر واردین
.
و خواهش دیگری که از شما دارم هیچوقت حرف استاد دستان رو پایین نذارین و به همدیگر احترام بذارین میدونم که شما خیلی بامعرفت هستین و بامرام و دوست دارم همه شما درکنار هم همدیگر رو کمک کنین و به نتیجه مطلوب برسین .
به اقا حمید هم میگم رتبه شما رو به استادیار تبدیل کنه فعلا که مسافرت تشریف دارند اومدند اعلام میکنم
اصلا این تاپیک اموزش مربوط به اقای پارسی باشه بعنوان استادیار و اقای اکاساوا هم اگر اثار شناسی وارد هستند اعلام کنند تا ایشون رو هم استادیار اعلام کنیم و ایشون هم یه تاپیک باز کنند مثل اقای پارسی و اموزش بدند جداگانه هر کاربری دوست داره میتونه عکسهای خودشو بذاره تو تاپیک دلخواه خودش و پاسخ بگیره یا برای هر دو تاپیک بذاره و استاد اریا و استاد دستان هم سرکشی کنن و تایید کنند اینطوری دلخوری پیش نمیاد دیگه و هیچکدوم ازشماها تو کار دیگری دخالت نکنه