انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:42pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با اجازه مهندس حمید
من فقط یه چیزی میگم و مهم نیست به کسی بر میخوره یا نمیخوره
آقای احسان و پارسی بحثشون شده و به من ربطی نداره اما بهم ربط داره که کی خوب میگه و کی بد
احسان خیلی جاها کمک میکنه و خیلی جاها رو که بلد نیست حرفی نمیزنه که کسی اشتباهی نره حفاری و همین میگه که ایشون یه چیزی حالیش میشه
پارسی هم خیلی کمک میکنه و نزدیک 100 درصدی کمک میکنه
اما بدیش اینه فقط دوست داره بنویسه و بگه من اینم و خیلی ها رو سرکار بزاره
شکل سریندی پیتی که کشید واقعن توهین به شعور مردم بود
البته مردم عقل داشته باشن میبینن چی به چیه
پارسی از حرفام ناراحت نشو
جائی که چیزی نمیدونه یا حتی شک میکنی بگو نمیدونم
اینجوری بیشتر بهت میگن استاد تا اینکه یکی بره مترازها زمین بکنه و دست خالی که برمیگرده چند تا بد و بیراه هم بگه
این کار یه کاریه که باید با عقل و تجربه باهاش پیش بری.قدرت تخیل کاری رو پیش نمیبره
قصد بدی ندارم فقط به عنوان یه کسی که 4تا تجربه داره خواستم شما و احسان رو راهنمائی کنم
شما 2 نفر بحثتون شده
پس خودتون یا دعوا کنید یا آشتی
نزارید دیگران هندونه زیر بغلتون بزارن و آتیش خاموش شده رو شعله ور کنن
پارسی اوائل که اومدی گفتی کسی میاد یه کتابی ترجمه میکنه فکر میکنه همه کاره است اون موقع گفتم حتمن 4تا تجربه داری
ولی الان راهنمائی هائی که میکنی همشون حرفای سایت ها و مطالب کتاب ها ... رو منعکس میکنن
با این کتاب ها و سایت ها کسی گنج پیدا نمیکنه
در هر صورت من نباید میومدم وسط ولی فقط از روی اینکه خواستم کمکی کنم این پست رو زدم و اگه ببینی من 1 ماه بیشتره که هیچ پستی نزدم
شما هم از صحبتاتون فهمیدم که آدم منطقی و فهمیده ای هستین
و قبلنا میفهمیدی اشتباه کردی عذرخواهی میکردی
رک و راست بهت بگم
چند بار راهنمائی کردی و بهت گفتن استاد و الان متاسفانه غرور تو رو گرفته

شنبه 28 تیر1392 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
از دیدن این پستها ناراحت شدم :( حیفه بخدا تو این محیط با این صمیمیت، کسی بیاد این پست ها رو ببینه چی فک میکنه
یه نکته ای عرض میکنم امیدوارم ختم انحراف بشه و به بحث اصلی ادامه بدیم
تو این دنیا هیچ کسی نمیتونه بگه من استادم تو یه کاری(چون اگه علمش زیاد بشه تازه میفهمه که اول راهه)
حالا کسانی ماهر در کاری ممکنه اطلاعات بیشتری داشته باشن نسبت به هم که اینم ممکنه یکی یه نکته ای روبلد باشه و دیگری نکته ای دیگر
مجموعا وقتی کسی نظری میده به معنای این نیست که حتما درست است و دیگران حق نظر دادن ندارن، از شکلش مشخصه، نظره دیگه
اینجا اگه کسی نظری میده هدفش کمک هستش، چیزی که نمیگره بابتش، ضمنا منتی هم واسه درخواست کننده نیست چون کار در راه خداست، پس دلیلی نداره کسی دیگه بیاد نظر دهنده رو زیر سوال ببره و یا بهش توهین کنه
میگن تدریس بهترین آموزشه، خیلی وقتا اساتید از سوالات دیگران آموزش می بینن(اونایی که تدریس کردن تجربشو دارن حتما)
لطفا جای ایراد گرفتن از همدیگه به بحث اصلی ادامه بدین و هر جا هم دیدن کسی نظری خلاف نظر شما داده، فقط نظر و دیدگاه خودتونو پست کنید و به راهنمایی های دیگران انتقاد نکنید، درخواست کننده خودش تشخیص میده کدوم یکی درسته
موفق باشید

شنبه 28 تیر1392 - 2:12am

سلام بچه ها از اینکه می بینم جو بهم ریخته متاسفم بچه ها دو تا پزشک متخصص درباره یک مریضی که معاینه می کنند دو نظر متفاوت می دهند مریضی که جلو رویشان هست چه برسد به دو نفر که به قول خودتان استادید درباره چیزی نظر میدید که از جلو نگاه نکرید فقط از روی یک عکس حالا اگه قصد و قوم و دوره ای که اون شکل رو می تراشیدن بزارید پیش هم می بینید که نظر درباره یه اثر چقدرسخته ؟شاید نظر متفاوت دو نفر از روی تجربه درباره یک شکل درست باشدبه خاطر این تفاوت ها باشد پس به عقیده هم احترام بگزاریم حتی اگر به نظرمون اشتباه برسه
من هم تو این سایت عکس گذاشتم با اونکه مطلب در ست بوده اما نظرهای مختلفی براش گفتند من هم به تمام نظرها احترام گذاشتم
در ضمن به خودتون اجازه بی احترامی به هیچ قومی رو ندید ما همه ایرانی هستیم

شنبه 29 تیر1392 - 3:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
خدمت دوستان عزيز عرض كنم هر كسي نظري ميده دليل به يافتن 100% هدف نيست چون كسي نميتونه ادعايي در اين زمينه داشته باشه كه دقيقا جاي هدف كجاست جز در موارد نادر حالا دوستاني كه دارن زحمت ميكشند و راهنمايي ميكنند ميخوان با ديد باز تر جلو بريم و حتما ابزار الكترونيكي خوب لازم هست

شنبه 29 تیر1392 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
خبره نوشته است:
احسان نوشته است:
سلام مهران جان .
داداش سنگ مورد نظر نشان دهنده ی دفینه در عمق کم میباشد و برای پیدا کردن قبر باید از داخل سنگ دوربینی. نگاه کنی و باید در فاصله 60الی80متری چند سنگ یا ی صخره باشه ک محل قبر درزیر یا پای آن قرار دارد .و باید توجه کنی ک صورتتو ب سنگ نچسبانی و از سمتی ک سنگ سوراخ شده نگاه کنی .
موفق باشی

سلام اگه واقعا فکر کردی این سنگ دوربینه سخت در اشتباهی این کار با تقلب از این سایت و اون سایت حل نمیشه دو طرف سوراخ نگاه کنی هوا رو میبینی دفینه تو هواست؟ :)) برو کارو بسپر به اهلش پسر
دلیل دیگه ای هم برای رد پاسخت هست ولی نمیخواد بدونی

خدا وکیلی دکتر رهبر و پروفسور یوسفی و ... این قدر ادعای بعضی ها رو نداره که با خوندن یک کتاب شرکت نوکتا و ترجمه ی یک کلاه بردار میخوان کاوشهای فیلم مومیای و در بیارن .شرم و حیا هم خوب چیزی.چرا اینقدر تو سر و کله هم میپرین و به هم توهین میکنین؟اینجا فضای مجازی و هر کس میتونه با زبون بازی و دروغ یه چیزی بگه و عقده هاش رو خالی کنه.هر کسی که خیلی ادعاش میشه به من پیام خصوصی بده که باش قرار بزارم و ته و تو همدیگه رو در بیاریم و بیاریم تو انجمن بگیم که دیگه اینقدر با منم منم انجا تو سر هم نزنیم.آقا احسان خواهش میکنم سعه صدر نشون بده برادرم.جناب خبره من خیلی دوست دارم بدونم شما چند سالتونه و چقدر در این کار موفق بودی و چقدر از این راه درآمد داشتی و موجودی داری؟برادر من تو این فضا دروغ گفتن و فحش دادن و ادعا مثل ...وز در بازار مسگرهاست.پس بیاین شرافت خودمون و حفظ کنیم و محیط رو آلوده نکنیم.من از همه عذر میخوام

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

شنبه 29 تیر1392 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
خبره نوشته است:
احسان نوشته است:
سلام مهران جان .
داداش سنگ مورد نظر نشان دهنده ی دفینه در عمق کم میباشد و برای پیدا کردن قبر باید از داخل سنگ دوربینی. نگاه کنی و باید در فاصله 60الی80متری چند سنگ یا ی صخره باشه ک محل قبر درزیر یا پای آن قرار دارد .و باید توجه کنی ک صورتتو ب سنگ نچسبانی و از سمتی ک سنگ سوراخ شده نگاه کنی .
موفق باشی

سلام اگه واقعا فکر کردی این سنگ دوربینه سخت در اشتباهی این کار با تقلب از این سایت و اون سایت حل نمیشه دو طرف سوراخ نگاه کنی هوا رو میبینی دفینه تو هواست؟ :)) برو کارو بسپر به اهلش پسر
دلیل دیگه ای هم برای رد پاسخت هست ولی نمیخواد بدونی

راستی دلیل دیگه ی جناب خبره متحرک بودن سنگ سوراخ شدست.چون سنگ دوربین نباید تکون بخوره.از نظر کارشناسی حرف خبره درست

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

شنبه 29 تیر1392 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
اين سنگ سوراخ يا سنگ دوربين چه هياهويي به پا كرد بگردم باز ازاين نمونه سنگ پيدا كنم :D خدمت دوستان عرض كنم وقتي از تو سوراخ سنگ نگاه ميكنم تا 70الي 80 متري روي زمين نشون ميده كه سنگ چين ملايمي ديده ميشه درضمن سعي كنيم به نظرات هم احترام بگذاريم
با درود و سپاس

شنبه 29 تیر1392 - 4:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان ما از هر قوم و ملیتی هم باشیم اخرش ایرانی هستیم باید اینجا بگم که کار کورش کبیر ایول داشت که بر نصف جهان با انواع مختلف زبان و قو میت و ملیت تونسته بود یدستشون کنه وکشور بزرگی مثل ایران بوجود بیاره وحکومت بکنه ولی بعدش متاسفانه همین اختلاف هایه قومیتی باعثه پاشیده شدن ابر قدرت جهان به این شکل شد من یه ایرانیم که هم ترکم هم لرم هم بلوچم هم فارسم و......هستم پس خواهشا از این بحث ها نکنید که بزرگی و منزلت فقط ماله کسی هست که دانشش از همه بیشتر باشه.دوستان من جا هایی را حدود یک سال بلدم و تاحالا هم نشون چند نفر دادم اما پاسخ درستی نگرفتم و رو حرفشون هم حساب باز نکردم اما بهشون توهینم نکردم چون من رفتم سراغ اون شخص نه اینکه اون اومده باشه سراغه من پس هر کسی ناراحته خواهشا سراغه این سایت نیاد چون براشون کارته دعوت فرستاده نشده در ضمن خدا به ادم عقل داده اگه قرار باشه که هر کی نظری در مورد نشانه ای داد چه غلط باشه چه درست دست به کلنگ بشیم که نمیشه اول بایدجواب را با نشانه و دستگاه های الکترو نیکی بررسی کنیم بعدش دست به کار بشیم. وسلام.
حالا برا اینکه از این جو بیایم بیرون نظرتون را در مورد عکس هایه زیر بگید هر نظری هم داشته باشد من با کمال میل قبول خواهم کرد باتشکر.

این چیزی که زیر میبینید که اخرش نفهمیدم کاسه سنگه یا جو غان کنار خروجی یه قنات واقع شده ایا بنظرتون نشانه قبره دارای باره البته باید بگم که هیچ نشانه دیگری اطرافش پیدا نشده البته قدیمی ها میگن که این کاسش سالم بوده اما بر اثر یه علت نامعلوم یه طرفش شکسته نظرتون در موردش چیه؟

پیوست:
کاسه.jpg
پیوست:
عکس.jpg

واین عکسه زیر که فکر کنم یه اسبه تو شیبه یه کوه پیداش کردیم که البته بدلیل اینکه یه چوپون که کله سگ هاش اندازه کیس کامپیوتر میشدن داشت نزدیک میشد وقت نشد عکس هایه مختلف از زاویه ها مختلف بگیرم حالا اگر نیلز بع عکس هایه جدید هست بگید تا برم عکس هایه جدید بگیرم. با تشکرر

[attachment=0]اسب.jpg[/attachment

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط behnam karami در شنبه 29 تیر1392 - 7:34pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 29 تیر1392 - 7:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

oshin نوشته است:
با اجازه مهندس حمید
من فقط یه چیزی میگم و مهم نیست به کسی بر میخوره یا نمیخوره
آقای احسان و پارسی بحثشون شده و به من ربطی نداره اما بهم ربط داره که کی خوب میگه و کی بد
احسان خیلی جاها کمک میکنه و خیلی جاها رو که بلد نیست حرفی نمیزنه که کسی اشتباهی نره حفاری و همین میگه که ایشون یه چیزی حالیش میشه
پارسی هم خیلی کمک میکنه و نزدیک 100 درصدی کمک میکنه
اما بدیش اینه فقط دوست داره بنویسه و بگه من اینم و خیلی ها رو سرکار بزاره
شکل سریندی پیتی که کشید واقعن توهین به شعور مردم بود
البته مردم عقل داشته باشن میبینن چی به چیه
پارسی از حرفام ناراحت نشو
جائی که چیزی نمیدونه یا حتی شک میکنی بگو نمیدونم
اینجوری بیشتر بهت میگن استاد تا اینکه یکی بره مترازها زمین بکنه و دست خالی که برمیگرده چند تا بد و بیراه هم بگه
این کار یه کاریه که باید با عقل و تجربه باهاش پیش بری.قدرت تخیل کاری رو پیش نمیبره
قصد بدی ندارم فقط به عنوان یه کسی که 4تا تجربه داره خواستم شما و احسان رو راهنمائی کنم
شما 2 نفر بحثتون شده
پس خودتون یا دعوا کنید یا آشتی
نزارید دیگران هندونه زیر بغلتون بزارن و آتیش خاموش شده رو شعله ور کنن
پارسی اوائل که اومدی گفتی کسی میاد یه کتابی ترجمه میکنه فکر میکنه همه کاره است اون موقع گفتم حتمن 4تا تجربه داری
ولی الان راهنمائی هائی که میکنی همشون حرفای سایت ها و مطالب کتاب ها ... رو منعکس میکنن
با این کتاب ها و سایت ها کسی گنج پیدا نمیکنه
در هر صورت من نباید میومدم وسط ولی فقط از روی اینکه خواستم کمکی کنم این پست رو زدم و اگه ببینی من 1 ماه بیشتره که هیچ پستی نزدم
شما هم از صحبتاتون فهمیدم که آدم منطقی و فهمیده ای هستین
و قبلنا میفهمیدی اشتباه کردی عذرخواهی میکردی
رک و راست بهت بگم
چند بار راهنمائی کردی و بهت گفتن استاد و الان متاسفانه غرور تو رو گرفته

سلام اولا ممنون که دعوت به ارامش میکنید
شخص بنده یا هر کس دیگه هیچ ادعایی نداره که بگه اقا برو بکن همونجاست بعضی جاها رو میشه گفت صددرصد اونجاست ولی اگر بعضی از جاها رو علامت میزنیم میدونیم که اقا محدوده ی کار اینه شما دستگاه هم بزن که نقطه دقیق رو معلوم کنی البته گفتم این استثنا هست
من هیچوقت مثل بعضیا هیچوقت غرور نداشتم با هر کس هم خصوصی صحبت کردم همه میدونند برخوردم چه جوره هیچ ادعایی بر استادی هم ندارم ولی میگم میتونم اقا هر کس میتونه بیاد جلو هیچ ادعا و غروری هم ندارم
شما من چند جا اشتباهی بهت دادم که رفتی کندی یکیش رو بگو مرد نیستی اگه نگی [-X
ما از این به بعد منتظر تجربیات شما هستیم شما جایی اذعان کردی من دستگاه ندارم ولی اگر جایی علامت باشه با اون علامت بار میکشی بیرون بسم الله قایم شدی یا میترسی مثل بعضیا که قاچاقی میان تو سایت و میرن که یه وقت شناسایی نشن :-o
بنده کاری نمیکنم به اونها که دوست داشته باشند میگم کجاست چون میدونم شما هم میدونی بیا احسان و دیگران هم فرقی ندارندمن اصلا در مورد ردیاب چیزی نمیدونم چون کار نکردم نمیدونم عارمم نیست احتیاجی بهش هم ندارم من اون کسایی رو که باید کمک داده باشم دادم هیچ کس هم ناراضی نبوده با همه هم رفیقیم نه استاد شاگرد شاید باد استادی و این چیزا شما رو بگیره ولی من خودم رو خاک پای بچه ها میدونم و بس و با این چیزا مغرور نمیشم در مورد این پستی که برای بنده زدن بنده از ابتدا از اقا مجتبی خواهش کردم من نمیخوام و مخالف بودم ولی گویی ایشون با مشورت اقا حمید این کارو کردن میتونید سوال کنید دنیای پست خودش چی هست که پستهاش چی باشه نه داداش ما نون سادگی خوردیم و انسان دوستی در ضمن ادم زنده هم وکیل وصی نمیخواد میتونه بیاد بگه اقا تو گفتی اینجور ولی نشد
بنده نه با کسی بث دارم نه حوصله بحث و صحبتهای خاله زنکی رو دارم برای وقت خودم ارزش قائل هستم با هر هیچ کس هیچ رخدادی در من بوجود نمیاد من قصدم قرب الی الله هست و جز خدا چیزی نمیبینم
شما هم لطفا همون برنامه سریندی پیتیت رو ببین و عقل و شعورت رو صرف همون کن کسایی که میفهمند میفهمند اوشییین خان :-o

شنبه 29 تیر1392 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقایون اینو بدونید همتون تو این کشمکش ها مقصرید پس کسی اینوسط کاملا بیتقصیر نیست اگر برگردیم به صفحه ای که بحث از اونجا شروع شد میبینید که منبع بحث از کجا سر چشمه میگیره
پس لطفا دیگه بس کنید
منبعد هم همه میتونن بیان و هر نظری بدن و این بکسی مربوط نیست که کی چرا نظر میده فقط اگر مطمعن شدین اشتباه میگه خیلی رک بگید اشتباهه و قبول ندارید و متلک پرانی هم نکنید لطفا و اما فقط به نظرات کسی توهینی انجام نشه چون باز نتیجش جاده خاکی و ترمز بریدس

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

شنبه 29 تیر1392 - 7:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure