oshin نوشته است:
با اجازه مهندس حمید
من فقط یه چیزی میگم و مهم نیست به کسی بر میخوره یا نمیخوره
آقای احسان و پارسی بحثشون شده و به من ربطی نداره اما بهم ربط داره که کی خوب میگه و کی بد
احسان خیلی جاها کمک میکنه و خیلی جاها رو که بلد نیست حرفی نمیزنه که کسی اشتباهی نره حفاری و همین میگه که ایشون یه چیزی حالیش میشه
پارسی هم خیلی کمک میکنه و نزدیک 100 درصدی کمک میکنه
اما بدیش اینه فقط دوست داره بنویسه و بگه من اینم و خیلی ها رو سرکار بزاره
شکل سریندی پیتی که کشید واقعن توهین به شعور مردم بود
البته مردم عقل داشته باشن میبینن چی به چیه
پارسی از حرفام ناراحت نشو
جائی که چیزی نمیدونه یا حتی شک میکنی بگو نمیدونم
اینجوری بیشتر بهت میگن استاد تا اینکه یکی بره مترازها زمین بکنه و دست خالی که برمیگرده چند تا بد و بیراه هم بگه
این کار یه کاریه که باید با عقل و تجربه باهاش پیش بری.قدرت تخیل کاری رو پیش نمیبره
قصد بدی ندارم فقط به عنوان یه کسی که 4تا تجربه داره خواستم شما و احسان رو راهنمائی کنم
شما 2 نفر بحثتون شده
پس خودتون یا دعوا کنید یا آشتی
نزارید دیگران هندونه زیر بغلتون بزارن و آتیش خاموش شده رو شعله ور کنن
پارسی اوائل که اومدی گفتی کسی میاد یه کتابی ترجمه میکنه فکر میکنه همه کاره است اون موقع گفتم حتمن 4تا تجربه داری
ولی الان راهنمائی هائی که میکنی همشون حرفای سایت ها و مطالب کتاب ها ... رو منعکس میکنن
با این کتاب ها و سایت ها کسی گنج پیدا نمیکنه
در هر صورت من نباید میومدم وسط ولی فقط از روی اینکه خواستم کمکی کنم این پست رو زدم و اگه ببینی من 1 ماه بیشتره که هیچ پستی نزدم
شما هم از صحبتاتون فهمیدم که آدم منطقی و فهمیده ای هستین
و قبلنا میفهمیدی اشتباه کردی عذرخواهی میکردی
رک و راست بهت بگم
چند بار راهنمائی کردی و بهت گفتن استاد و الان متاسفانه غرور تو رو گرفته
سلام اولا ممنون که دعوت به ارامش میکنید
شخص بنده یا هر کس دیگه هیچ ادعایی نداره که بگه اقا برو بکن همونجاست بعضی جاها رو میشه گفت صددرصد اونجاست ولی اگر بعضی از جاها رو علامت میزنیم میدونیم که اقا محدوده ی کار اینه شما دستگاه هم بزن که نقطه دقیق رو معلوم کنی البته گفتم این استثنا هست
من هیچوقت مثل بعضیا هیچوقت غرور نداشتم با هر کس هم خصوصی صحبت کردم همه میدونند برخوردم چه جوره هیچ ادعایی بر استادی هم ندارم ولی میگم میتونم اقا هر کس میتونه بیاد جلو هیچ ادعا و غروری هم ندارم
شما من چند جا اشتباهی بهت دادم که رفتی کندی یکیش رو بگو مرد نیستی اگه نگی
ما از این به بعد منتظر تجربیات شما هستیم شما جایی اذعان کردی من دستگاه ندارم ولی اگر جایی علامت باشه با اون علامت بار میکشی بیرون بسم الله قایم شدی یا میترسی مثل بعضیا که قاچاقی میان تو سایت و میرن که یه وقت شناسایی نشن
بنده کاری نمیکنم به اونها که دوست داشته باشند میگم کجاست چون میدونم شما هم میدونی بیا احسان و دیگران هم فرقی ندارندمن اصلا در مورد ردیاب چیزی نمیدونم چون کار نکردم نمیدونم عارمم نیست احتیاجی بهش هم ندارم من اون کسایی رو که باید کمک داده باشم دادم هیچ کس هم ناراضی نبوده با همه هم رفیقیم نه استاد شاگرد شاید باد استادی و این چیزا شما رو بگیره ولی من خودم رو خاک پای بچه ها میدونم و بس و با این چیزا مغرور نمیشم در مورد این پستی که برای بنده زدن بنده از ابتدا از اقا مجتبی خواهش کردم من نمیخوام و مخالف بودم ولی گویی ایشون با مشورت اقا حمید این کارو کردن میتونید سوال کنید دنیای پست خودش چی هست که پستهاش چی باشه نه داداش ما نون سادگی خوردیم و انسان دوستی در ضمن ادم زنده هم وکیل وصی نمیخواد میتونه بیاد بگه اقا تو گفتی اینجور ولی نشد
بنده نه با کسی بث دارم نه حوصله بحث و صحبتهای خاله زنکی رو دارم برای وقت خودم ارزش قائل هستم با هر هیچ کس هیچ رخدادی در من بوجود نمیاد من قصدم قرب الی الله هست و جز خدا چیزی نمیبینم
شما هم لطفا همون برنامه سریندی پیتیت رو ببین و عقل و شعورت رو صرف همون کن کسایی که میفهمند میفهمند اوشییین خان