انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:58pm

پاسخ به موضوع  [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 15  بعدی
 آموزشگاه علائم شناسی انجمن فلزجو 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دو تا عکس اول سنگهای اهکی هستن با حفره های انحلالی به همراه رسوبات کنگلومرایی که به نظر من طبیعی هستن . ولی

حفره عکس سوم به نظر میاد غیر طبیعی باشه

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

پنج شنبه 18 مهر1392 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
با سلام به همه اساتید عزیز.
به نظر من هم که طبیعی هست. فرسایش خیلی شدید بوده. :-?
اون جوغن هم که شبیه همون هواکش هست یه جورایی :-B

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 18 مهر1392 - 11:42pm
استاد نقطه زنی
استاد نقطه زنی
آواتار کاربر

محل اقامت: مازندران
دوستان قبل از اینکه به سنگی به عنوان نشانه نگاه کنید این رو در نظر بگیرید همانطور که خالق طبیعت کس بزرگی است پس طبیعت هم میتونه مخلوقگر بزرگی باشه سعس کنید با فکر ببینین نه دلتون یا چشمتون :)
موفق باشید .

دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.

جمعه 19 مهر1392 - 12:43pm
YIM WWW

سلام . این میتونه یه اثر دستی باشه و اشاره به تپه ای در روبروی خودش داره که در فاصله نسبتا زیادی از اون قرار داره و نشان دفینه ای بزرگه

شنبه 20 مهر1392 - 4:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
با سلام
هر 3 تا عکس بنظر کار دسته.
عکس اول و دوم فکر کنم یک مکان از دو زاویه باشه. البته فرقی نمیکنه اگر 2 جای مجزا باشه هر دو کار شده با سنگ و ساروج و گچ و چاروک بنظر میرسه.
عکس سوم هم که از نظر من اظهر من الشمسه ولی میزارم دوستان دیگه نظر بدن. ;)

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

شنبه 20 مهر1392 - 5:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
parsi عزیز به نظر بنده طبیعی می باشد.{مواد مذاب زیر زمینی}وسوراخهای روی سنگ براثر باد وعوامل طبیعی به وجود آمده.

شنبه 20 مهر1392 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام منتظر نظر باقی دوستان هم هستیم :ymhug:

یکشنبه 20 مهر1392 - 3:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parsi نوشته است:
سلام از دوستان عزیز خواهشمندم نظر کارشناسی خودشون رو در مورد این عکسها عنوان کنند شما باید در مورد این سازه و علامت جوغن مانند توضیح بدید که ایا نشانه بار و پلم هستند یا خیر
با تشکر

با سلام خدمت دوست عزیزم استاد پارسی و همچنین تمامی دوستان عزیزم در انجمن فلزجو :x
نخست باید عرض کنم که بنده این مطلب را در صحت کامل عقل و با اراده ی خویش مینویسم و هیجکس بنده را تهدید ننموده و با ارعاب بنده را وادار به نوشتن این نظر کارشناسانه و راهبرانه و راهگشایانه و فوق بشری و ادیبانه و خلاصه کلماتی از ان دسته قلمبه سامبه ها ..... ننموده است :D
و همچنین به عرض میرسانم هرگونه لبخند و قهقهه و بوزخند و لپخند و لچخند و بصورت کلی هرگونه حرکت لب و لوچه به منزله مسرت و شادی و یا تمسخر تلقی شده و با حرکاتی مانند یته پرنده و فیلیپینی و جفت پا در حلق پاسخ داده میشود.
و اما بعد
باید به عرض برسانم این تصویر یک خوک است که در جوانی با یک موتورسیکلت هوندا شاخ به شاخ شده است و از آن رو که تمام شاخها و لب و دندان این خوک به شدت آسیب دیده دکتر ارنست مجبور به جراحی پلاستیک وی شده که این خردگیها و سوراخ سمبه های ناشی در تصویر به این علته :) دقت کن کاملا مشخصه
و اما دفینه
اگر دقت کنید این دفینه بصورت سربار بوده است که در زیر بار مخفی شده و همچنین بار آن زیاد نبوده زیرا باربر گرسنه بوده و در طول راه از آن اطعام کرده است :x
کاملا مشخصه من نمیدونم استاد پارسی چرا شما دقت نمیکنید و این مسائل پیش پا افتاده را بیان نمیکنید که بنده سه ساعت بتایپم توضیح بدم
در پایان تشکر میکنم و امیدوارم دوستان کاملا متوجه توضیحات بنده شده باشند و الان براحتی بتوانند دفینه را بیابند
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 21 مهر1392 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به همه ..به نظر من هم عکس سوم طبیعی نیست ...یا حداقل به کار دست خیلی شبیه ..باید از نزدیک دید و نظر داد..

دوشنبه 22 مهر1392 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب پارسی دیگه فکر کنم هر کسی نظری داشته گفته ادامه بدبم بهتر نیست؟

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

یکشنبه 4 آبان1392 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 15  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 41 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure