parsi نوشته است:
سلام از دوستان عزیز خواهشمندم نظر کارشناسی خودشون رو در مورد این عکسها عنوان کنند شما باید در مورد این سازه و علامت جوغن مانند توضیح بدید که ایا نشانه بار و پلم هستند یا خیر
با تشکر
با سلام خدمت دوست عزیزم استاد پارسی و همچنین تمامی دوستان عزیزم در انجمن فلزجو
نخست باید عرض کنم که بنده این مطلب را در صحت کامل عقل و با اراده ی خویش مینویسم و هیجکس بنده را تهدید ننموده و با ارعاب بنده را وادار به نوشتن این نظر کارشناسانه و راهبرانه و راهگشایانه و فوق بشری و ادیبانه و خلاصه کلماتی از ان دسته قلمبه سامبه ها ..... ننموده است
و همچنین به عرض میرسانم هرگونه لبخند و قهقهه و بوزخند و لپخند و لچخند و بصورت کلی هرگونه حرکت لب و لوچه به منزله مسرت و شادی و یا تمسخر تلقی شده و با حرکاتی مانند یته پرنده و فیلیپینی و جفت پا در حلق پاسخ داده میشود.
و اما بعد
باید به عرض برسانم این تصویر یک خوک است که در جوانی با یک موتورسیکلت هوندا شاخ به شاخ شده است و از آن رو که تمام شاخها و لب و دندان این خوک به شدت آسیب دیده دکتر ارنست مجبور به جراحی پلاستیک وی شده که این خردگیها و سوراخ سمبه های ناشی در تصویر به این علته
دقت کن کاملا مشخصه
و اما دفینه
اگر دقت کنید این دفینه بصورت سربار بوده است که در زیر بار مخفی شده و همچنین بار آن زیاد نبوده زیرا باربر گرسنه بوده و در طول راه از آن اطعام کرده است
کاملا مشخصه من نمیدونم استاد پارسی چرا شما دقت نمیکنید و این مسائل پیش پا افتاده را بیان نمیکنید که بنده سه ساعت بتایپم توضیح بدم
در پایان تشکر میکنم و امیدوارم دوستان کاملا متوجه توضیحات بنده شده باشند و الان براحتی بتوانند دفینه را بیابند
سپاس