انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 3:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
من اکثر تاپیکارو مطالعه میکنم و توی الکترونیک اصلا حرفی ندارم و مونتاژ کارم!!!توی اکثر تاپیکها متوجه شدم اول تاپیک همه حیجان زده(به دلایل مختلف)شروع میکنن ولی یه مدت که میگذره بادشون خالی میشه و در واقع کار گروهی خاصیتش این هست که مثل الک عمل میکنه و اونایی تو این نوع کارا موفق میشن که تا آخر پای هدفشون وامیسن!!
یه سری افراد هم مثه پیام بازرگانی هستن ایراد بیخود میگیرن..به خیال خودشون میخوان کارو مختل کنن..و... و اتفاقا وجود اینها برای کار لازمه!!!چرا؟؟؟عرض میکنم:
تو اکثر تاپیکایی که **موفقیتی** هست اینا مثه قارچ رشد میکنن و پارازیت میدن و این خودش مزیت این افراد واسه بقیه هستش که دیگران رو متوجه موفقیت میکنن ندونسته دارن به پروژه خدمت میکنن بنده خداها!!!منکه هرکدوم از پستاشونو میخونم قه قه میخندم چون میدونم یه جاییشون نقره داغ شده و تلافیه اون همه کلاهی که سر مردم گذاشتن داره درمیاد و جنسای بنجلشون باد کرده رو دستشون!!!
دوستان بیاید یه حرکت نمادین بکنیم:هرکدومشون از این پستای احمقانه زد براش اینو بزاریم:
:)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =))

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 4 تیر1394 - 3:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

12341234 نوشته است:
سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم به جای این کارا بیایید ساخت یه لوپ درست وحسابی رو بذاریم تو دستور کار هر کس که میبینی یه مدل لوپ از خودش ابداع کرده وهیچ کدوم مثل هم نیست در نتیجه دستگاه هر جا یه سازی میزنه همه هم دستگاه رو مقصر میدونن در پناه حق یاعلی

دوست عزیز چطور میشه که برای بعضی جواب میده ولی برای عده ای خاص جواب نمیده.اگه دستگاه یه بار جواب بده یعنی جواب داده این دیگه چرخونک نیست که یه بار بگیم شانسی جواب داده و دیگه جواب نمیده این دستگاه جواب داده حالا اگه برای شما جواب نداده قطعا اشکال از ساخت شما بوده نه اینکه اصل مدار اشکال داشته باشه مگر اینکه شما بخواین 5 متر زیر زمین با یه لوپ ساده براتون جنس بکشه بیرون که همه میدونیم این شدنی نیست. شما چه تستی میخوای من برات بگیرم و بذارم تا از کارکرد دستگاه مطمئن بشی؟

پنج شنبه 4 تیر1394 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsenlrl نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

دوست عزیز نکات خوبی گفتی.میشه در مورد اون اختلاف میتر توضیح بدی. یعنی باید چه جوری باشه؟

خب محسن جان این که خیلی سادست جایی رو که دستگاه سنس کرده نشون میکنی و رقم سنس رو به خاطر میسپاری میری چند متر اونطرف تر لوپ رو روی زمین میذاری و بالانس میکنی(با گراند خاموش) اروم لوپ رو از رو زمین برمیداری بدون اینکه به تنظیمات دست بزنی میبری روی نقطه ی مورد نظر به همون شکل روی زمین میذاری اگه عدد سنس بیشتر یا مساوی عدد سنس قبلی بود میشه گفت یه چیزی اون زیر هست البته بر عکسش رو هم میتونی انجام بدی یعنی روی نقطه ی سنس شده لوپ رو زمین بذاری و بعد بالانس روی یه نقطه ی بدون فلز زمین بذاری اگه عدد میتر حدودای 10 یا بیشتر بود میشه گفت فلز رو سنس کرده البته اینا تجربه ی شخصی بنده هست شاید برای همه اینطور نباشد

پنج شنبه 4 تیر1394 - 3:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajad1372 نوشته است:
دوستان اینجارو.... :)) :)) :))

این ایسی نهایت 3000 تومان بیشتر نیست . :-?

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 4:53pm

12341234 نوشته است:
سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم به جای این کارا بیایید ساخت یه لوپ درست وحسابی رو بذاریم تو دستور کار هر کس که میبینی یه مدل لوپ از خودش ابداع کرده وهیچ کدوم مثل هم نیست در نتیجه دستگاه هر جا یه سازی میزنه همه هم دستگاه رو مقصر میدونن در پناه حق یاعلی

دوست عزیز من تازه این دستگاه رو ساختم لطف می کنید بگید چرا جواب نداده ؟
تجربیات شما و دیگر دوستان با تجربه بخصوص اونهایی که منتقد هستند خیلی مفیده چون همیشه لابلای حرفها ، تجربیات راهگشایی ارائه میشه .
من که تا حالا هر تستی که با دستگاههای مشابه انجام می دادم رو بااین دستگاه انجام دادم و نتایج مطمئن تری گرفتم .
نظرات دوستان رو که مطالعه می کردم گاها به نتایج بسیار بهتری هم دست پیدا کردن که البته فکر می کنم اختلاف نتیجه من بخاطر محیط نامناسبیه که دارم توش تست می کنم و احتمالا" بعلت بالانس نامناسب اتفاق می افته اما با این حال یک سکه 500 تومنی رو در ارتفاع حدود 40 سانتی میزنه (قطر لوپ 33 سانته که چون کار اولم بود ابعادش زیاد دقیق نشده :D ، دیلی 24 )
درمورد لوپ هم با تست هایی که کردم این لوپ عنکبوتی از همه بهتر جواب میده (البته لوپ های دیگه رو هم همینجوری آماتوری ساختم :D )

پنج شنبه 4 تیر1394 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajad1372 نوشته است:
دوستان اینجارو.... :)) :)) :))

ممنون از شما.
دوستان مسئول فروشگاه چهره خسته نباشن! :D همین مونده بود آیسی LF357 مخصوص فلزجو هم به بازار بیاد! از چند وقت دیگه هم لابد شرکت نشنال آرم فلزجو رو میزنه روی این آیسی!!! =))

یارو می خواد با ارم فلز جو به مردم بندازه ! شما با این قیمت دارید مردم را می نمایید جناب مسئول فروشگاه چهره!!!! :D

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
12341234 نوشته است:

دوست عزیز چطور میشه که برای بعضی جواب میده ولی برای عده ای خاص جواب نمیده.اگه دستگاه یه بار جواب بده یعنی جواب داده این دیگه چرخونک نیست که یه بار بگیم شانسی جواب داده و دیگه جواب نمیده این دستگاه جواب داده حالا اگه برای شما جواب نداده قطعا اشکال از ساخت شما بوده نه اینکه اصل مدار اشکال داشته باشه مگر اینکه شما بخواین 5 متر زیر زمین با یه لوپ ساده براتون جنس بکشه بیرون که همه میدونیم این شدنی نیست. شما چه تستی میخوای من برات بگیرم و بذارم تا از کارکرد دستگاه مطمئن بشی؟

عزیز من همه تستهای هوایی رو خودم انجام دادم وقتی میرم کاوش بعد از بالانس شروع میکنه ریزه خونی کردن پشت سر هم باید بالانس بشه بعد به جایی میرسه که دیگه بالانس هم نمیشه ویکسره بوق میزنه کل این مسائل یه ربع طول میکشه نه چیزی داغ میکنه نه بو میده البته جعبه دستگاه من فلزی هستش که فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه نمیدونم نسبت به الکترونیک نا اشنا هم نیستم البته دیجیتال کم کار کردم

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:05pm

دوستان یک تجربه :

زیاد نمیشه به این سوکت آی سی های نظامی اعتماد کرد البته شاید مال من مرغوب نیست ولی موردی که باهاش داشتم این بود که بعد چند بار که آی سی های مختلف LF357 رو تست می کردم خطای لوپ ظاهر شد وقتی خوب بررسی کردم دیدم اتصال پایه های آی سی در سوکت به درستی برقرار نیست و وقتی وضعیت پایه ها رو اصلاح کردم مشکل برطرف شد .
اینو گفتم شاید بعضی مواقع که برای دوستان مشکل پیش میاد ی نگاهی هم به این سوکت ها بندازن

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:15pm

12341234 نوشته است:
mhak نوشته است:
12341234 نوشته است:

عزیز من همه تستهای هوایی رو خودم انجام دادم وقتی میرم کاوش بعد از بالانس شروع میکنه ریزه خونی کردن پشت سر هم باید بالانس بشه بعد به جایی میرسه که دیگه بالانس هم نمیشه ویکسره بوق میزنه کل این مسائل یه ربع طول میکشه نه چیزی داغ میکنه نه بو میده البته جعبه دستگاه من فلزی هستش که فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه نمیدونم نسبت به الکترونیک نا اشنا هم نیستم البته دیجیتال کم کار کردم

ممنونم دوست من که پاسخ دادین
این مسئله ای که گفتین در همه رنج های سنسیویتی اتفاق می افته ؟‌ یعنی با کم کردن اون باز هم بوق نویز دارین ؟
میشه لطف کنین بگین از چه لوپی استفاده می کنین و اینکه لوپ رو شیلد هم کردین یانه ؟
در این حالت کم و زیاد کردن فرکانس تاثیری نداره ؟
اونجایی که تست کردین مطمئن بودین که هیچ فلزی زیر پاتون نیست ؟

اگه زیاد سوال می پرسم منو ببخشین هر جواب شما کمک بزرگیه برام ... بازهم ممنونم

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:
من از سر زمین میام خیلی ناراحتم و اتفاقای عجیبی افتاد که روم نمیشه بگم .دستگاه کم آورد نمیدونم چرا چند مورد هست که حمید خان باید زحمت اصلاحشو بکشن. بالانس روی زمینی که احتمال داره جنس زیر همون باشه درحالی که حتی بشکه 220لیتری هم باشه بعد بالانس نشون نمیده که امروز واسم اتفاق افتاد.تغیر اعداد ومیتر منفی و بی ثباتیه ناگهانی دستگاه و قطع خود به خودش تغییر ناگهانی دستگاه هنگام خاموش روشن در حالی که لوپ و شرایط فیزیک در همون حالت هست دستگاه مجذ که روشن میشه اعداد متفاوت میشه برد کاهش پیدا میکنه .تو خونه مسگلی نداره ولی بیرون دستگاه چیز دیگه ای رو نشون میده .مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید .یه سینی 30 تو عمق 70 گذاشته بودن که دستگاه تست کنن از شانس من رو همون سینی دستگاه بالانس شد و هچ نشون نداد بعد یه پیاله مسی رو همونجا رو دستگاه گرفتم که تا 130 زد اوناهم با تمسخر زیر لوپ کندن سینی رو درآوردن بعد خندیدن گفتن اینو دور سرت بچرخون بنداز بره خلاصه با کلی عرق و خجالت برگشتیم یکی هم که اونجا دسنگاه لرنز داشت پوست خندزد گفت اسباب بازیتو ببر بزارش تو ویترین موزه :(( :-Q

داداش به اونا می گفتید مشکل از خود من هستش .نه دستگاه!!!! تو هنوز اپراتوری رو بلد نیستی .بر فرض مثال شما روی همون سینی بالانس کردید. بعد از بالانس روی سینی اگه جات رو تغییر بدید .میتر به سمت منفی میره اگه حرفه ای باشید می فهید که جایی رو بالانس کردید .فلز بوده ! که البته می دونم اینا رو از تو خونه داری تعریف میکنید جایی هم نرفتید :D ;)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1064 , 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure