12341234 نوشته است:
سلام دادش کدوم دشمن کی بدش میاد با 500 تومن صاحب یه دستگاه خوب بشه من خودم چنس رو ساختم نتیجه نگرفتم حالا فلز جو رو هم ساختم نتیجه نگرفتم هیچ طلبکار هم نیستم کسی منو اجبار نکرده بود از این به بعد هم فقط میرم دستگاه اماده میخرم مهندس هم زحمت کشیده وحالا به دلایلی جواب نداده من از همین جا به ایشون خسته نباشید میگم فقط یاد بگیریم که اگر کسی از ما انتقاد کرد در برابرش جبهه نگیریم واگر ما ایراد داریم رفع کنیم به جای این کارا بیایید ساخت یه لوپ درست وحسابی رو بذاریم تو دستور کار هر کس که میبینی یه مدل لوپ از خودش ابداع کرده وهیچ کدوم مثل هم نیست در نتیجه دستگاه هر جا یه سازی میزنه همه هم دستگاه رو مقصر میدونن در پناه حق یاعلی
دوست عزیز من تازه این دستگاه رو ساختم لطف می کنید بگید چرا جواب نداده ؟
تجربیات شما و دیگر دوستان با تجربه بخصوص اونهایی که منتقد هستند خیلی مفیده چون همیشه لابلای حرفها ، تجربیات راهگشایی ارائه میشه .
من که تا حالا هر تستی که با دستگاههای مشابه انجام می دادم رو بااین دستگاه انجام دادم و نتایج مطمئن تری گرفتم .
نظرات دوستان رو که مطالعه می کردم گاها به نتایج بسیار بهتری هم دست پیدا کردن که البته فکر می کنم اختلاف نتیجه من بخاطر محیط نامناسبیه که دارم توش تست می کنم و احتمالا" بعلت بالانس نامناسب اتفاق می افته اما با این حال یک سکه 500 تومنی رو در ارتفاع حدود 40 سانتی میزنه (قطر لوپ 33 سانته که چون کار اولم بود ابعادش زیاد دقیق نشده
، دیلی 24 )
درمورد لوپ هم با تست هایی که کردم این لوپ عنکبوتی از همه بهتر جواب میده (البته لوپ های دیگه رو هم همینجوری آماتوری ساختم
)