نویسنده |
پیغام |
freepax
|
حمید نوشته است: خسته نباشی دوست عزیز. نه برای مدار مشکلی پیش نمیاد. ولی از نظر جعبه کردن و جمع و جور بودن دستگاه نهایی پیشنهاد میکنم حاشیه اضافی زیادی در نظر نگیرین چون واقعا ضرورتی نداره و فقط فضای داخل جعبه رو اشغال میکنه. فیبر مدار رو با دو عدد پیچ و مهره مینیاتوری هم میتونین محکم کنین. ممنون فقط اگه زمین مدار به بدنه وصل بشه مشکلی که پیش نمیاد؟
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 3:37pm |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
سلام دوستان مقدار اعداد سه گانه ارتباط مستقیم با خازن 5 پیکو و تانتالیوم 2.2 میکرو داره در مورد این دوخازن 5 پیکو رو smd بزنید و بجای تانتالیوم 2.2 میکرو از خازن الکترولیت با مقدار دقیق 2.2 میکرو استفاده کنید و نتایج رو روی اعداد سه گانه مشاهده کنید حتما دقت کنید مقدار این دو خازن حتما باید دقیق باشه
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:36pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: خسته نباشین. بنظر میرسه اتصالی شما بین لوپ و خروجی بلندگو بوده! بهمین دلیل مقاومت 16 که مربوط به صداست سوخته. ولی متاسفانه این نوع اتصالی میتونه منجر به سوختن چند قطعه دیگه و کار نکردن کل مدار بشه!
ممنون استاد عزیز موارد زیررو با راهنمایی دوست عزیز اقا yahooo که واقعا ممنونم ازشون عوض کردم سیستم روشن شد: یعنی دومقاومت سوخته شده و مقاومت کناریش/bs170/bc337.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:41pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام بر همگي من تازه باطري 2.8آمپر خريدم.وقتي ميخواستم وصلش كنم اشتباهي مثيت رو به منفي و منفي رو به مثبت زدم.و در قسمت 7805 و 2200uf-25v جرقه ايجاد شد .من 2200ميكرو فاراد رو عوض كردم اما باز هم كار نكرد.مشكل از كجا ميتونه باشه.باطريهم12ولت هست.خواهشا راهنماييم كنين دوست عزیز همونطور که در توضیحات هم عرض کردم دیود 3 وظیفه محافظت در برابر اتصال معکوس باطری رو بر عهده داره و شما هر جور هم باطری رو برعکس بزنین و حتی اگر 100 آمپر هم باشه کوچکترین ایرادی بوجود نمیاد! چون این دیود بصورت سری در مدار قرار گرفته. لذا مشکل شما از جای دیگست و حتما اشتباه دیگری مرتکب شدین. خازن 2200 هم ممکنه ولتاژش بصورت واقعی 25 نبوده باشه یا تقلبی بوده و یا باطری از 25 ولت بیشتر بوده که بهرحال با تعویض به یک خازن سالم مشکل حل میشه. در ضمن مدار با باطری 12 ولت اصلا کار نمیکنه! خواهشا به توضیحات خیلی بیشتر دقت کنین. این نکات ساده ترین مسائلی هستن که به وضوح در فایل توضیحات ذکر شدن. مهندس ممنون از راهنماييتون.من بعدا اصلاح كردم كه 18 ولت(12و6 سري كردم)استفاده كردم
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:42pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام بر همگي من تازه باطري 2.8آمپر خريدم.وقتي ميخواستم وصلش كنم اشتباهي مثيت رو به منفي و منفي رو به مثبت زدم.و در قسمت 7805 و 2200uf-25v جرقه ايجاد شد .من 2200ميكرو فاراد رو عوض كردم اما باز هم كار نكرد.مشكل از كجا ميتونه باشه.باطريهم12ولت هست.خواهشا راهنماييم كنين دوست عزیز همونطور که در توضیحات هم عرض کردم دیود 3 وظیفه محافظت در برابر اتصال معکوس باطری رو بر عهده داره و شما هر جور هم باطری رو برعکس بزنین و حتی اگر 100 آمپر هم باشه کوچکترین ایرادی بوجود نمیاد! چون این دیود بصورت سری در مدار قرار گرفته. لذا مشکل شما از جای دیگست و حتما اشتباه دیگری مرتکب شدین. خازن 2200 هم ممکنه ولتاژش بصورت واقعی 25 نبوده باشه یا تقلبی بوده و یا باطری از 25 ولت بیشتر بوده که بهرحال با تعویض به یک خازن سالم مشکل حل میشه. در ضمن مدار با باطری 12 ولت اصلا کار نمیکنه! خواهشا به توضیحات خیلی بیشتر دقت کنین. این نکات ساده ترین مسائلی هستن که به وضوح در فایل توضیحات ذکر شدن. ممنون از اطلاعاتتون.من براي اتصال باطري بايد از ACاستفاده ميكردم؟؟
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
freepax نوشته است: ممنون فقط اگه زمین مدار به بدنه وصل بشه مشکلی که پیش نمیاد؟ چون قاعدتا جعبه رو باید غیر فلزی انتخاب کرده باشین طبیعتا اتصال زمین به بدنه مفهومی نداره چون بدنه غیر رساناست و لذا تفاوتی در کار مدار ایجاد نمیکنه. ولی اگر جعبه رو فلزی بگیرین باز هم ایرادی نداره و معمولا بهتر همینه که بدنه فلزی به زمین مدار متصل باشه. بشرطی که از جای دیگر مدار به بدنه اتصال وجود نداشته باشه! با این حال استفاده از جعبه فلزی رو توصیه نمیکنم.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:25pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سهند نوشته است: سلام دوستان مقدار اعداد سه گانه ارتباط مستقیم با خازن 5 پیکو و تانتالیوم 2.2 میکرو داره در مورد این دوخازن 5 پیکو رو smd بزنید و بجای تانتالیوم 2.2 میکرو از خازن الکترولیت با مقدار دقیق 2.2 میکرو استفاده کنید و نتایج رو روی اعداد سه گانه مشاهده کنید حتما دقت کنید مقدار این دو خازن حتما باید دقیق باشه خازن 5 پیکو بهتره همون عدسی باشه. خازن اس ام دی روی این ظرفیتهای بسیار کم بدلیل نداشتن پایه در کار تفاوت ایجاد میکنه و از محاسبات دقیق اولیه خارج میشه. خازن 2.2 میکرو هم اصلا توصیه نمیکنم از نوع الکترولیت بذارین چون کیفیتش بسیار پایین تر از تانتالیوم هست! ولی اگر 2.2 میکرو ام کا تی یا پلیستر کوچک گیر اوردین قطعا میتونه از تانتالیوم هم بهتر باشه.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:30pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
باسلام مهندس جان یه سوال فنی ازتون داشتم میخواستم ببینم میشه بجای مقاومت شماره 9 که مقاومت کوپلاژ 357 هست از پتانسیومتر استفاده بشه تا ای سی های تقلبی که تقویتشون پایینتره رو کارکردشون رو به حد مطلوبتری رسوند
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:39pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
حمید نوشته است: سهند نوشته است: سلام دوستان مقدار اعداد سه گانه ارتباط مستقیم با خازن 5 پیکو و تانتالیوم 2.2 میکرو داره در مورد این دوخازن 5 پیکو رو smd بزنید و بجای تانتالیوم 2.2 میکرو از خازن الکترولیت با مقدار دقیق 2.2 میکرو استفاده کنید و نتایج رو روی اعداد سه گانه مشاهده کنید حتما دقت کنید مقدار این دو خازن حتما باید دقیق باشه خازن 5 پیکو بهتره همون عدسی باشه. خازن اس ام دی روی این ظرفیتهای بسیار کم بدلیل نداشتن پایه در کار تفاوت ایجاد میکنه و از محاسبات دقیق اولیه خارج میشه. خازن 2.2 میکرو هم اصلا توصیه نمیکنم از نوع الکترولیت بذارین چون کیفیتش بسیار پایین تر از تانتالیوم هست! ولی اگر 2.2 میکرو ام کا تی یا پلیستر کوچک گیر اوردین قطعا میتونه از تانتالیوم هم بهتر باشه. سلام آقا حمید میگم این فوت های کوزه گری رو همه رو باهم بگو تا کارکرد مدار بهتر بشه
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:51pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
freepax نوشته است: حمید نوشته است: خسته نباشی دوست عزیز. نه برای مدار مشکلی پیش نمیاد. ولی از نظر جعبه کردن و جمع و جور بودن دستگاه نهایی پیشنهاد میکنم حاشیه اضافی زیادی در نظر نگیرین چون واقعا ضرورتی نداره و فقط فضای داخل جعبه رو اشغال میکنه. فیبر مدار رو با دو عدد پیچ و مهره مینیاتوری هم میتونین محکم کنین. ممنون فقط اگه زمین مدار به بدنه وصل بشه مشکلی که پیش نمیاد؟ جعبه ی پلاستیکی که قطعا مشکلی نداره ولی اگه منظورتون جعبه ی فلزی هست باید دقت کنید فقط منفی مدار با جعبه اتصال داشته باشه...
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 6:06pm |
|
|
|