انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 2:29pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1159 , 1160 , 1161 , 1162 , 1163 , 1164 , 1165 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
خسته نباشی دوست عزیز.
نه برای مدار مشکلی پیش نمیاد. ولی از نظر جعبه کردن و جمع و جور بودن دستگاه نهایی پیشنهاد میکنم حاشیه اضافی زیادی در نظر نگیرین چون واقعا ضرورتی نداره و فقط فضای داخل جعبه رو اشغال میکنه. فیبر مدار رو با دو عدد پیچ و مهره مینیاتوری هم میتونین محکم کنین.

ممنون فقط اگه زمین مدار به بدنه وصل بشه مشکلی که پیش نمیاد؟

یکشنبه 4 مرداد1394 - 3:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان مقدار اعداد سه گانه ارتباط مستقیم با خازن 5 پیکو و تانتالیوم 2.2 میکرو داره در مورد این دوخازن 5 پیکو رو smd بزنید و بجای تانتالیوم 2.2 میکرو از خازن الکترولیت با مقدار دقیق 2.2 میکرو استفاده کنید و نتایج رو روی اعداد سه گانه مشاهده کنید حتما دقت کنید مقدار این دو خازن حتما باید دقیق باشه

یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
خسته نباشین.
بنظر میرسه اتصالی شما بین لوپ و خروجی بلندگو بوده! بهمین دلیل مقاومت 16 که مربوط به صداست سوخته. ولی متاسفانه این نوع اتصالی میتونه منجر به سوختن چند قطعه دیگه و کار نکردن کل مدار بشه!

ممنون استاد عزیز موارد زیررو با راهنمایی دوست عزیز اقا yahooo که واقعا ممنونم ازشون عوض کردم سیستم روشن شد:
یعنی دومقاومت سوخته شده و مقاومت کناریش/bs170/bc337.
پیوست:
a.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام بر همگي من تازه باطري 2.8آمپر خريدم.وقتي ميخواستم وصلش كنم اشتباهي مثيت رو به منفي و منفي رو به مثبت زدم.و در قسمت 7805 و 2200uf-25v جرقه ايجاد شد .من 2200ميكرو فاراد رو عوض كردم اما باز هم كار نكرد.مشكل از كجا ميتونه باشه.باطريهم12ولت هست.خواهشا راهنماييم كنين ^:)^

دوست عزیز همونطور که در توضیحات هم عرض کردم دیود 3 وظیفه محافظت در برابر اتصال معکوس باطری رو بر عهده داره و شما هر جور هم باطری رو برعکس بزنین و حتی اگر 100 آمپر هم باشه کوچکترین ایرادی بوجود نمیاد! چون این دیود بصورت سری در مدار قرار گرفته. لذا مشکل شما از جای دیگست و حتما اشتباه دیگری مرتکب شدین.
خازن 2200 هم ممکنه ولتاژش بصورت واقعی 25 نبوده باشه یا تقلبی بوده و یا باطری از 25 ولت بیشتر بوده که بهرحال با تعویض به یک خازن سالم مشکل حل میشه.
در ضمن مدار با باطری 12 ولت اصلا کار نمیکنه! خواهشا به توضیحات خیلی بیشتر دقت کنین. این نکات ساده ترین مسائلی هستن که به وضوح در فایل توضیحات ذکر شدن.

مهندس ممنون از راهنماييتون.من بعدا اصلاح كردم كه 18 ولت(12و6 سري كردم)استفاده كردم

یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام بر همگي من تازه باطري 2.8آمپر خريدم.وقتي ميخواستم وصلش كنم اشتباهي مثيت رو به منفي و منفي رو به مثبت زدم.و در قسمت 7805 و 2200uf-25v جرقه ايجاد شد .من 2200ميكرو فاراد رو عوض كردم اما باز هم كار نكرد.مشكل از كجا ميتونه باشه.باطريهم12ولت هست.خواهشا راهنماييم كنين ^:)^

دوست عزیز همونطور که در توضیحات هم عرض کردم دیود 3 وظیفه محافظت در برابر اتصال معکوس باطری رو بر عهده داره و شما هر جور هم باطری رو برعکس بزنین و حتی اگر 100 آمپر هم باشه کوچکترین ایرادی بوجود نمیاد! چون این دیود بصورت سری در مدار قرار گرفته. لذا مشکل شما از جای دیگست و حتما اشتباه دیگری مرتکب شدین.
خازن 2200 هم ممکنه ولتاژش بصورت واقعی 25 نبوده باشه یا تقلبی بوده و یا باطری از 25 ولت بیشتر بوده که بهرحال با تعویض به یک خازن سالم مشکل حل میشه.
در ضمن مدار با باطری 12 ولت اصلا کار نمیکنه! خواهشا به توضیحات خیلی بیشتر دقت کنین. این نکات ساده ترین مسائلی هستن که به وضوح در فایل توضیحات ذکر شدن.

ممنون از اطلاعاتتون.من براي اتصال باطري بايد از ACاستفاده ميكردم؟؟

یکشنبه 4 مرداد1394 - 4:44pm
مدیر کل
مدیر کل

freepax نوشته است:

چون قاعدتا جعبه رو باید غیر فلزی انتخاب کرده باشین طبیعتا اتصال زمین به بدنه مفهومی نداره چون بدنه غیر رساناست و لذا تفاوتی در کار مدار ایجاد نمیکنه. ولی اگر جعبه رو فلزی بگیرین باز هم ایرادی نداره و معمولا بهتر همینه که بدنه فلزی به زمین مدار متصل باشه. بشرطی که از جای دیگر مدار به بدنه اتصال وجود نداشته باشه! با این حال استفاده از جعبه فلزی رو توصیه نمیکنم.

یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:25pm
مدیر کل
مدیر کل

سهند نوشته است:
سلام دوستان مقدار اعداد سه گانه ارتباط مستقیم با خازن 5 پیکو و تانتالیوم 2.2 میکرو داره در مورد این دوخازن 5 پیکو رو smd بزنید و بجای تانتالیوم 2.2 میکرو از خازن الکترولیت با مقدار دقیق 2.2 میکرو استفاده کنید و نتایج رو روی اعداد سه گانه مشاهده کنید حتما دقت کنید مقدار این دو خازن حتما باید دقیق باشه

خازن 5 پیکو بهتره همون عدسی باشه. خازن اس ام دی روی این ظرفیتهای بسیار کم بدلیل نداشتن پایه در کار تفاوت ایجاد میکنه و از محاسبات دقیق اولیه خارج میشه.
خازن 2.2 میکرو هم اصلا توصیه نمیکنم از نوع الکترولیت بذارین چون کیفیتش بسیار پایین تر از تانتالیوم هست! ولی اگر 2.2 میکرو ام کا تی یا پلیستر کوچک گیر اوردین قطعا میتونه از تانتالیوم هم بهتر باشه.

یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام مهندس جان یه سوال فنی ازتون داشتم میخواستم ببینم میشه بجای مقاومت شماره 9 که مقاومت کوپلاژ 357 هست از پتانسیومتر استفاده بشه تا ای سی های تقلبی که تقویتشون پایینتره رو کارکردشون رو به حد مطلوبتری رسوند

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
حمید نوشته است:
سهند نوشته است:

خازن 5 پیکو بهتره همون عدسی باشه. خازن اس ام دی روی این ظرفیتهای بسیار کم بدلیل نداشتن پایه در کار تفاوت ایجاد میکنه و از محاسبات دقیق اولیه خارج میشه.
خازن 2.2 میکرو هم اصلا توصیه نمیکنم از نوع الکترولیت بذارین چون کیفیتش بسیار پایین تر از تانتالیوم هست! ولی اگر 2.2 میکرو ام کا تی یا پلیستر کوچک گیر اوردین قطعا میتونه از تانتالیوم هم بهتر باشه.

سلام آقا حمید
میگم این فوت های کوزه گری رو همه رو باهم بگو تا کارکرد مدار بهتر بشه :D

یکشنبه 4 مرداد1394 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

freepax نوشته است:
حمید نوشته است:
خسته نباشی دوست عزیز.
نه برای مدار مشکلی پیش نمیاد. ولی از نظر جعبه کردن و جمع و جور بودن دستگاه نهایی پیشنهاد میکنم حاشیه اضافی زیادی در نظر نگیرین چون واقعا ضرورتی نداره و فقط فضای داخل جعبه رو اشغال میکنه. فیبر مدار رو با دو عدد پیچ و مهره مینیاتوری هم میتونین محکم کنین.

جعبه ی پلاستیکی که قطعا مشکلی نداره ولی اگه منظورتون جعبه ی فلزی هست باید دقت کنید فقط منفی مدار با جعبه اتصال داشته باشه...

یکشنبه 4 مرداد1394 - 6:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1159 , 1160 , 1161 , 1162 , 1163 , 1164 , 1165 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Google , underground و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure