انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 1:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 , 1178 , 1179 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جامپرت درسته اگه میکروی دیگه داری تست کن اگه نه صبر کن مهندس حمید بررسی کنند

جمعه 9 مرداد1394 - 12:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان atmega 328 تقلبی هم وجود داره؟ آخه نوشته روش برای من اصلا خونده نمیشه! ولی یه سرچ تو نت زدم شماره پشت ای سی و شماره های روش واضح بود! شماره پشت آی سی من هم متفاوت هست !
میتونه مشکل از این باشه؟؟ L-) @-)

جمعه 9 مرداد1394 - 1:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

alireza mo نوشته است:
استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مشکلی دارم که شاید بعضی از دوستان هم داشته باشن استاد وقتی که در حال کاوش هستم عددی که مربوط به نمایش فرکانس فلز میباشد تقریبا برای تمام فلزات وحفره یکسان میباشد یعنی مثلا عددی که برای مس اهن حفره وسفال زغال میباشد همگی از ۵۵شروع میشود وتا ۶۶ نمایش داده میشود ودر حالت تفکیک هم برای المینیوم اصلا کارایی ندارد ایا مشکل از دستگاه من هست یا دوستان دیگر هم همین مشکل رو دارن اگر تنها من این مشکل رو دارم لطفا بگید از کدوم قسمت میتونه باشه ضمنا برای المینیوم عددی رو از ۱۶تا۲۲نشون میده ولی طلا رو متاسفانه دقیق نیست بعضی وقتا ۳۴وبعضی وقتا ۴۳ نشون داده میشه و خواهشی که از دوستان دارم اینکه لطفا کسانی که تست کرده اند بگن اعدادی رو که مربوط به سنس طلای قدیمی یا مفرغ وجود داره حالا این مدار بایاری استاد ساخته شده ودوستان هم دارن استفاده میکنن لطفا دانسته هاتون رو با دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا شاید ما هم بتونیم دستگاهی بهتر از لورنز ودستگاهای دیگه داشته باشیم واین موضوع ممکن نخواهد شد مگر با همکاری هم ودانشی که استاد بزرگوار دارن که تا اینجا واقعا لطف زیادی نسبت به همه دوستان و این بنده حقیر داشته اند وبه نوبه خودم از ایشون کمال تشکر وامتنان رو دارم دوستان اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارید تا همه بهره ببرند تنها مصرف کننده نباشید ببخشید که بیشتر حرف زدم پیشاپیش از پاسخگویی شما استاد گرامی ودوستان کمام تشکررو دارم استادپاینده باشید

سلام .
قبلا چند نکته در مورد عدد تفکیک گفتم که با یکسری تجربه های جدید مجددا بازگو میکنم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره چون توی کاووش واقعی خیلی بکارتون میاد .
همیشه برای بدست اوردن صحیح عدد تفکیک وقتی میتر عددی حدود 19 تا 22 رو نشون میده ( یعنی استانه ای که دستگاه میتونه نوع جنس و سنس کنه ) عدد تفکیک رو بخونین چون در 90 درصد موارد این عدد با نزدیک شدن فلز به دیسک تغییر خواهد کرد . عدد طلا برای من بین 19 تا 21 برای تست بیرون از خاک هست و برای الومنیوم هم همین عدد هست . اما در خاک همون طلا با عدد تفکیک 25 نشون داده میشه و الومینیونم قدیمی که زیر خاک مونده بود برای من عدد تفکیک 29 داشت پس همیشه بیاد داشته باشین که عدد تفکیک زیر خاک با بیرون از خاک تفاوت داره و با تجربه توان تشخیص دارین اونم نه صد در صد . برای فلز مثل اهن عدد تفکیک 60 میباشد ولی در زیر خاک اگر فلز اهن قدیمی باشد به 40 هم میرسه که متاسفانه برای مفرق هم همین حدود عدد 38 تا 44 نشون داده میشه و مابقی فلزات هم به همین شکل که گفتم .
تست بعدی مخلوط بودن چند فلز در کنار هم هست که اکثرا فلز اهن بر دیگر فلزات قالب هست یعنی عدد تفکیک اهن نشان داده میشود مگر بالا بودن سطح فلز دوم که در انصورت عدد تفکیک مابین اعداد تفکیک دو فلز میباشد .
پس اگر در جایی مقداری طلا با فلز اهن یا مفرق در کنار هم بود عدد تفکیک اهن و یا مفرق نشان داده میشود و نتیجه عدم حفاری از دست رفتن طلا میشه ~X(

نتیجه اپراتور با تجربه ، با توجه به عمق ،میزان طول سنس فلز در سطح و اعداد تفکیک و تشخیص نوع خاک و تغییرات خاک در موقع حفاری میتونه موفق بشه .

بقیه دوستان هم باید هر جا سنس داشتن که عدد تفکیک اونها زیر 50 و بالای 68 بود بنظر من باید حفاری کنن تا تجربشون بالا بره چون ممکنه یچیزی اون پایین باشه .
اینم از تجربه من . امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره . موفق باشید :YMPEACE:

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

جمعه 9 مرداد1394 - 1:31pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza mo نوشته است:
استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مشکلی دارم که شاید بعضی از دوستان هم داشته باشن استاد وقتی که در حال کاوش هستم عددی که مربوط به نمایش فرکانس فلز میباشد تقریبا برای تمام فلزات وحفره یکسان میباشد یعنی مثلا عددی که برای مس اهن حفره وسفال زغال میباشد همگی از ۵۵شروع میشود وتا ۶۶ نمایش داده میشود ودر حالت تفکیک هم برای المینیوم اصلا کارایی ندارد ایا مشکل از دستگاه من هست یا دوستان دیگر هم همین مشکل رو دارن اگر تنها من این مشکل رو دارم لطفا بگید از کدوم قسمت میتونه باشه ضمنا برای المینیوم عددی رو از ۱۶تا۲۲نشون میده ولی طلا رو متاسفانه دقیق نیست بعضی وقتا ۳۴وبعضی وقتا ۴۳ نشون داده میشه و خواهشی که از دوستان دارم اینکه لطفا کسانی که تست کرده اند بگن اعدادی رو که مربوط به سنس طلای قدیمی یا مفرغ وجود داره حالا این مدار بایاری استاد ساخته شده ودوستان هم دارن استفاده میکنن لطفا دانسته هاتون رو با دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا شاید ما هم بتونیم دستگاهی بهتر از لورنز ودستگاهای دیگه داشته باشیم واین موضوع ممکن نخواهد شد مگر با همکاری هم ودانشی که استاد بزرگوار دارن که تا اینجا واقعا لطف زیادی نسبت به همه دوستان و این بنده حقیر داشته اند وبه نوبه خودم از ایشون کمال تشکر وامتنان رو دارم دوستان اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارید تا همه بهره ببرند تنها مصرف کننده نباشید ببخشید که بیشتر حرف زدم پیشاپیش از پاسخگویی شما استاد گرامی ودوستان کمام تشکررو دارم استادپاینده باشید

ممنون خسته نباشین.
اولا عددی که شما میفرمایید عدد تفکیک هست. در ثانی بارها بطور مشخص اشاره کردیم این عدد صرفا به جنس فلز بستگی نداره و اتفاقا بیشتر به اندازه فلز بستگی داره! برای درک بهتر این مساله میتونین به توضیحات قسمت Target Classifiction در دفترچه فلزیاب لورنز مراجعه کنین تا بهتر متوجه بشین. اعدادی هم که ما اینجا داریم با چند شماره تفاوت معادل همون جدول هستن.
حالا اگر برای همه اهداف صرفا رنج خاصی از عدد نشان داده میشه اشکال از مدار شماست. اما اگر رنج اعداد کم و همینطور زیاد رو دارین و برای فلز آهنی بزرگ عدد دور و بر 50 یا 60 نشان داده میشه درسته و باید به همین شکل باشه.

جمعه 9 مرداد1394 - 3:22pm
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
سلام به هم
اول از هم از مهندس عزیز یه تشکر جان نا میکنم جون مدار بدون مشک روشن شد :x ممنون واقعا
مهندس جان برای لوپ 40 من این مشخصات که شما گفتید رو با نرم افزاری که شما معرفی کردین رووقتی میزنم البته سیم افشان وقطر سیم رو 2.2وفاصله دور ها رو 2 میزم میشه 539.8 ؟
من برای لوپ 30 تازه 5 سانت جا گذاشتم که شده که 18 دور بیشتر جا نشد :-?
اینم عکسش مشکل از سیم من نیست سیم من 1*0.7 هست
http://s3.picofile.com/file/8203339176/DSC_0002.jpg

خواهش میکنم.
برای لوپهای کوچک سیم افشانی که شما استفاده کردین چندان مناسب نیست و محاسبش هم فرق میکنه! پیشنهاد بنده سیم 0.8 لاکی بود. وگرنه نمونه 30 سانتی با سیم روکشدار نظیر این رو بنده هم ساخته بودم و زیاد جالب جواب نداد. بیشتر علتش هم تفاوت زیاد قطر داخلی و خارجی لوپ کوچک با این نوع سیم هست. سیمی هم که در تصویر شما دیده میشه بیشتر بدرد لوپهای بزرگتر از 45 سانت میخوره.

جمعه 9 مرداد1394 - 3:26pm
مدیر کل
مدیر کل

ruler نوشته است:
با یلام و صبح بخیر خدمت همه @};- ~O) @};-
بعد از کلی سر و کله زدن و با توجه به راهنمایی های مهندس حمید و سایر دوستان عزیز تونستم به این مرحله برسم. :D
دوستان به احتمال زیاد مشکل از پروگرم کردن بنده یا خود پروگرمر هست.البته بنده پروگرم رو کاملا درست انجام دادم ولی درست نشد.
به نظر شما مشکل از کریستال پروگرمر هست؟
چی کار کنم دوستان.تمام ولتاژ ها و اتصالات هم درست هستن.ممنون. :x

خسته نباشین.
پروگرامر شما مشکلی نداره و نباید بهش دست بزنین! چون اگر پروگرام نمیشد که نوشته ای ظاهر نمیشد! این نوشته در شرایطی نشان داده میشه که محدودیت 300 مرتبه تمام شده باشه یا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو به هم ریخته باشه. لذا شما باید میکرو رو دوباره با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین. اگر جواب نداد در نرم افزار پروگرام یک بار هم از گزینه Erase EEPROM استفاده کنین تا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو پاک بشه.

جمعه 9 مرداد1394 - 3:30pm
مدیر کل
مدیر کل

kelid نوشته است:

سلام .
قبلا چند نکته در مورد عدد تفکیک گفتم که با یکسری تجربه های جدید مجددا بازگو میکنم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره چون توی کاووش واقعی خیلی بکارتون میاد .
همیشه برای بدست اوردن صحیح عدد تفکیک وقتی میتر عددی حدود 19 تا 22 رو نشون میده ( یعنی استانه ای که دستگاه میتونه نوع جنس و سنس کنه ) عدد تفکیک رو بخونین چون در 90 درصد موارد این عدد با نزدیک شدن فلز به دیسک تغییر خواهد کرد . عدد طلا برای من بین 19 تا 21 برای تست بیرون از خاک هست و برای الومنیوم هم همین عدد هست . اما در خاک همون طلا با عدد تفکیک 25 نشون داده میشه و الومینیونم قدیمی که زیر خاک مونده بود برای من عدد تفکیک 29 داشت پس همیشه بیاد داشته باشین که عدد تفکیک زیر خاک با بیرون از خاک تفاوت داره و با تجربه توان تشخیص دارین اونم نه صد در صد . برای فلز مثل اهن عدد تفکیک 60 میباشد ولی در زیر خاک اگر فلز اهن قدیمی باشد به 40 هم میرسه که متاسفانه برای مفرق هم همین حدود عدد 38 تا 44 نشون داده میشه و مابقی فلزات هم به همین شکل که گفتم .
تست بعدی مخلوط بودن چند فلز در کنار هم هست که اکثرا فلز اهن بر دیگر فلزات قالب هست یعنی عدد تفکیک اهن نشان داده میشود مگر بالا بودن سطح فلز دوم که در انصورت عدد تفکیک مابین اعداد تفکیک دو فلز میباشد .
پس اگر در جایی مقداری طلا با فلز اهن یا مفرق در کنار هم بود عدد تفکیک اهن و یا مفرق نشان داده میشود و نتیجه عدم حفاری از دست رفتن طلا میشه ~X(

نتیجه اپراتور با تجربه ، با توجه به عمق ،میزان طول سنس فلز در سطح و اعداد تفکیک و تشخیص نوع خاک و تغییرات خاک در موقع حفاری میتونه موفق بشه .

بقیه دوستان هم باید هر جا سنس داشتن که عدد تفکیک اونها زیر 50 و بالای 68 بود بنظر من باید حفاری کنن تا تجربشون بالا بره چون ممکنه یچیزی اون پایین باشه .
اینم از تجربه من . امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره . موفق باشید :YMPEACE:

خیلی ممنون از شما زحمت کشیدین.
چند نکته در نوشته شما بود که بنظر من صحیح نیست! یکی اینکه اطلاعات تفکیک اعم از عدد تفکیک یا حذف آهن اتفاقا وقتی اعتبار بسیار بیشتری داره که میتر سنس رقم بیشتری رو نشان داده باشه و در واقع فلز نزدیکتر باشه! وگرنه در شرایطی که میتر سنس عدد حدود 20 داره و اطلاعات تفکیک بسیار ضعیف و در حد اولیه هست نمیشه بهش اعتماد زیادی کرد.
در خصوص جنس فلز هم اشاره کردم عدد تفکیک الزاما نشانه این نیست و بیشتر ابعاد هدف رو مشخص میکنه! برای آهن هم اگر بزرگ باشه در رنج 50 الی 60 و اگر خیلی کوچک باشه میتونه تا 30 هم پایین بیاد. در عوض بنده ندیدم برای آهن عدد تفکیک زیر 30 یا بالای 70 داشته باشیم. برای فلزات بسیار کوچک یا نازک عدد تفکیک معمولا زیر 20 هست. برای فلزات بسیار بزرگ طلا و مس و برنز هم عدد معمولا باید بالای 70 باشه. در همین حد عدد تفکیک بسیار کمک کنندست. ولی بیش از این ازش توقع نداشته باشین!
در خصوص تشخیص آهن هم سیستم حذف آهن باید بیشتر ملاک شما باشه نه عدد تفکیک. چون محاسبات اون قسمت بمراتب برای تشخیص آهن دقیق تر و کامل تر هست.

در اینجا من دفترچه فارسی لورنز X3 رو برای دوستان میذارم تا برخی مسائل رو داخل اون هم ببینن. بطور مشخص در خصوص عدد تفکیک میتونین به بخش Target Classification مراجعه کنین و جدول مربوطه رو ببینین. اعداد تفکیک در سیستم ما نسبت به اونجا حدود 10 شماره اختلاف داره ولی رنجهای بالا و پایین دقیقا همون مفهوم رو دارن. نظیر همین جدول و توضیحات در دفترچه لورنز X5 هم وجود داره که فرقی نمیکنه ولی دفترچه فارسیشو بنده نداشتم که برای دوستان قرار بدم.
پیوست:
Deepmax x3 - Farsi Manual.pdf

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 9 مرداد1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
مهندس جان با این نرم افزار محاسبه لوپ چقدر تفاوت هست بین لوپ تخت وعنکبوتی یعنی به اعداد بدست آمده چیزی اضافه یا کم کنیم لطفا از بچه نیز تقا ضا دارم تجربه هاشون بگن ممنون

جمعه 9 مرداد1394 - 4:02pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
من الا یه لوپ پیچیدم که دو طرف 36 دور وقتی با این نرم افزار محاسبه میکنم اشتباه! چون من بصورت عنکبوتی پیچیدم ولی وقتی بصورت تخت 18 رو در نظر میگیرم عمق شیارها یعنی قطر داخلی وخارجی درست میشه مهندس نمیشه برای این دستگاه لوپ تخت ساخت بنظر محاسبه لوپ تخت راخت تر است
http://www.deepfriedneon.com/tesla_f_calcspiral.html

جمعه 9 مرداد1394 - 4:10pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
با یلام و صبح بخیر خدمت همه @};- ~O) @};-
بعد از کلی سر و کله زدن و با توجه به راهنمایی های مهندس حمید و سایر دوستان عزیز تونستم به این مرحله برسم. :D
دوستان به احتمال زیاد مشکل از پروگرم کردن بنده یا خود پروگرمر هست.البته بنده پروگرم رو کاملا درست انجام دادم ولی درست نشد.
به نظر شما مشکل از کریستال پروگرمر هست؟
چی کار کنم دوستان.تمام ولتاژ ها و اتصالات هم درست هستن.ممنون. :x

خسته نباشین.
پروگرامر شما مشکلی نداره و نباید بهش دست بزنین! چون اگر پروگرام نمیشد که نوشته ای ظاهر نمیشد! این نوشته در شرایطی نشان داده میشه که محدودیت 300 مرتبه تمام شده باشه یا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو به هم ریخته باشه. لذا شما باید میکرو رو دوباره با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین. اگر جواب نداد در نرم افزار پروگرام یک بار هم از گزینه Erase EEPROM استفاده کنین تا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو پاک بشه.

سلامت باشی مهندس.ممنونم ازت. @};-
ولی با عرض معذرت گزینه Erase EEPROM رو تو برنامه پیدا نکردم! منظور همون کزینه چیپ ایریز هست؟ دوستان اگه تجربه دارن کمک کنن.ممنون

جمعه 9 مرداد1394 - 6:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 , 1178 , 1179 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure