alireza mo نوشته است:
استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مشکلی دارم که شاید بعضی از دوستان هم داشته باشن استاد وقتی که در حال کاوش هستم عددی که مربوط به نمایش فرکانس فلز میباشد تقریبا برای تمام فلزات وحفره یکسان میباشد یعنی مثلا عددی که برای مس اهن حفره وسفال زغال میباشد همگی از ۵۵شروع میشود وتا ۶۶ نمایش داده میشود ودر حالت تفکیک هم برای المینیوم اصلا کارایی ندارد ایا مشکل از دستگاه من هست یا دوستان دیگر هم همین مشکل رو دارن اگر تنها من این مشکل رو دارم لطفا بگید از کدوم قسمت میتونه باشه ضمنا برای المینیوم عددی رو از ۱۶تا۲۲نشون میده ولی طلا رو متاسفانه دقیق نیست بعضی وقتا ۳۴وبعضی وقتا ۴۳ نشون داده میشه و خواهشی که از دوستان دارم اینکه لطفا کسانی که تست کرده اند بگن اعدادی رو که مربوط به سنس طلای قدیمی یا مفرغ وجود داره حالا این مدار بایاری استاد ساخته شده ودوستان هم دارن استفاده میکنن لطفا دانسته هاتون رو با دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا شاید ما هم بتونیم دستگاهی بهتر از لورنز ودستگاهای دیگه داشته باشیم واین موضوع ممکن نخواهد شد مگر با همکاری هم ودانشی که استاد بزرگوار دارن که تا اینجا واقعا لطف زیادی نسبت به همه دوستان و این بنده حقیر داشته اند وبه نوبه خودم از ایشون کمال تشکر وامتنان رو دارم دوستان اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارید تا همه بهره ببرند تنها مصرف کننده نباشید ببخشید که بیشتر حرف زدم پیشاپیش از پاسخگویی شما استاد گرامی ودوستان کمام تشکررو دارم استادپاینده باشید
سلام .
قبلا چند نکته در مورد عدد تفکیک گفتم که با یکسری تجربه های جدید مجددا بازگو میکنم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره چون توی کاووش واقعی خیلی بکارتون میاد .
همیشه برای بدست اوردن صحیح عدد تفکیک وقتی میتر عددی حدود 19 تا 22 رو نشون میده ( یعنی استانه ای که دستگاه میتونه نوع جنس و سنس کنه ) عدد تفکیک رو بخونین چون در 90 درصد موارد این عدد با نزدیک شدن فلز به دیسک تغییر خواهد کرد . عدد طلا برای من بین 19 تا 21 برای تست بیرون از خاک هست و برای الومنیوم هم همین عدد هست . اما در خاک همون طلا با عدد تفکیک 25 نشون داده میشه و الومینیونم قدیمی که زیر خاک مونده بود برای من عدد تفکیک 29 داشت پس همیشه بیاد داشته باشین که عدد تفکیک زیر خاک با بیرون از خاک تفاوت داره و با تجربه توان تشخیص دارین اونم نه صد در صد . برای فلز مثل اهن عدد تفکیک 60 میباشد ولی در زیر خاک اگر فلز اهن قدیمی باشد به 40 هم میرسه که متاسفانه برای مفرق هم همین حدود عدد 38 تا 44 نشون داده میشه و مابقی فلزات هم به همین شکل که گفتم .
تست بعدی مخلوط بودن چند فلز در کنار هم هست که اکثرا فلز اهن بر دیگر فلزات قالب هست یعنی عدد تفکیک اهن نشان داده میشود مگر بالا بودن سطح فلز دوم که در انصورت عدد تفکیک مابین اعداد تفکیک دو فلز میباشد .
پس اگر در جایی مقداری طلا با فلز اهن یا مفرق در کنار هم بود عدد تفکیک اهن و یا مفرق نشان داده میشود و نتیجه عدم حفاری از دست رفتن طلا میشه
نتیجه اپراتور با تجربه ، با توجه به عمق ،میزان طول سنس فلز در سطح و اعداد تفکیک و تشخیص نوع خاک و تغییرات خاک در موقع حفاری میتونه موفق بشه .
بقیه دوستان هم باید هر جا سنس داشتن که عدد تفکیک اونها زیر 50 و بالای 68 بود بنظر من باید حفاری کنن تا تجربشون بالا بره چون ممکنه یچیزی اون پایین باشه .
اینم از تجربه من . امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره . موفق باشید