انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:50am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1203 , 1204 , 1205 , 1206 , 1207 , 1208 , 1209 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید من ورزن قبلی سینی استیل وقوطی شیر خشک رو خیلی راحت حذف میکردم وبردش هم خیلی زیاد بود ولی با این ورزننه سینی استیل و قوطی شیر و غیر فلز میشناسه وحذفش نمیکنه

جمعه 16 مرداد1394 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

dafous m.f.d نوشته است:
سلام دوستان این تفکیکی که روی مدار هست خیلی ساده هست وقابل پیاده سازی روی تمامی فلز یابهای آنالوگ تک سمپل هست کافیست لبه پایین رونده موج اسیلاتور رو بیابی و فاصله زمان شروع انتیگرالگیری رو ازش کمتر یا بیشتر کنی اگه این فاصله از حد خاصی بیشتر باشه مدار میره سمت حذف آهن اگه از حد خاصی کمتر باشه مدار میره روی al metal
مهندس حمید اگه راست میگی کاری کن که مثل فلزیاب گرت فقط طلا رو بزنه و حتی آهن پوسیده رو هم حذف کنه وجای طلا نگیره
همین تفکیک حذف آهن رو ما در انجمنمون روی فلزیاب سند بانکس با یک ولوم 100کیلو پیاده کریم که خیلی عالی هم جواب میده :D
ضمنا اون عدد id اینها هم من در آوردی هست و از روی این فاصله نوشته شده :)) =))
واما انتیگرالگیری گسسته از طریق میکرو کنترلر همیشه ایراداتی داره و دقتش پایینه ولی انتیگرالگیری که با آپ امپ ایجاد میشه پیوسته هست

متاسفانه من دیشب یادم رفت شما رو تحریم کنم! :D
اون تفکیکی که شما توی آنالوگها دیدی چیز دیگست و ربطی به اینجا هم نداره. من عرض کردم فرمول حذف آهن این دستگاه چی هست و نمودارش و مقاله علمی متناظر که مینلب هم منتشر کرده گذاشتم. دیگه عوض اطلاعات گرفتن با این دغل بازیها بهتره تاپیک رو مطالعه کنی! تا همینجاش هم اطلاعات خوبی بدست اوردی! ;)
در خصوص اینکه فقط طلا بزنه اولا هیچ پالسی بصورت واقعی چنین کاری نمیکنه همونطور که لورنز و مینلب چنین چیزی ندارن! GPX مینلب یا حتی GPZ مثلا بهترین طلایاب دنیا هستن ولی بطور مشخص طلا رو تفکیک نمیکنن و این یک واقعیته. گرت هم که شما داری میگی اصلا پالسی نیست! کما اینکه بعضی از مسائلی که در چند پست قبلی هم پروندی مربوط به پالسی نبود و به VLF ها ربط داشت الانم داری با چنین دستگاهی مقایسه میکنی! بله وی ال افها کلا از نظر تفکیک بهتر هستن ولی باز اینطور نیست که بطور قطع طلا رو تفکیک کنن. کلا شما یه چیزی از اینور اونور شنیدی ولی دیگه دنبال واقعیتش نرفتی ببینی تا چه حد درسته و آیا اصلا میشه روش حساب کرد یا نه؟!
عدد تفکیک هم اگر من دراوردی باشه دوستانی که لورنز دارن میتونن مقایسه کنن ببینن چه ارتباطی بین جدول تفکیک این طرح با لورنز وجود داره!

جمعه 16 مرداد1394 - 3:49pm
مدیر کل
مدیر کل

134740 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان یه سوال داشتم من یه پروگرامر stk500گرفتم توی صفحه بارگذاری فایل هگز دوتا مسیر هست که یکیش نوشته flash و یکیش eeprom الان باید فایل هگز رو توی کدوم مسیر بارگذاری کنم خواهشا یکی جوابمو بده خیلی الافم کرده

به فلزجو خوش اومدین.
طبیعتا قسمت Flash مربوط به فایل هگز هست. با قسمت دیگه کاری ندارین.

جمعه 16 مرداد1394 - 3:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام .نبودن خازن 12 تانتانيوم ميتونه منجر به هنگ كردن و رفت يرگشت مكرر زود زود و بدون دستور به منو و بالانس باشه؟

عدم وجود خازن 12 باعث میشه دستگاه عملکرد فلزیابی درستی نداشته باشه. اما مشکل رفتن مکرر به منو احتمالا از دکمه های دستگاه شماست.

نخير مهندس من كاملا از دگمه ها مطمءن هستم و حتي دگمه هارو هنگامي كه جدا ميكنم هم با همون رفت و برگشت وجود داره و حتي مجال بالانس كردن رو هم نميده.امكان داره كه از تنظيم فيوز بيت ها و يا خود ميكرو باشه؟ ويه سوال ديگه كه ممكن هست عدم وجود خازن 12 كويل ايرور نشون بده؟

جمعه 16 مرداد1394 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنده هم تست کردم. ثبات دستگاه خیلی خوب شده ولی مشکل کابل و کانکتور هنوز هست. در مورد حذف آهن من که توتستهام به مشکل بر نخوردم. در نسخه قبلی حذف آهنم از 15 شروع میشد و گاهی وقتا فلزات دیگرو هم حذف میکرد. ولی در این نسخه از 23 شروع میشه که من رو 24 قرار دادم خیلی سریع آهنو حذف میکنه و ضمنا تا 28 هم هیچ فلزیو غیر آهن حذف نمیکنه. استیل و مسو از 29 شروع به حذف میکنه.

برای لوپ 45 با حساسیت 18 سینی استیل 45 سانتی 195سنس شد و رو حساسیت 19 همین سینی 220 سنس شد و در حساسیت 20 کاملا در 245 سنس شد. مهندس واقعا گل کاشتی @};-

جمعه 16 مرداد1394 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پس اقا حمید یه زحمت دیگه بکشین از تمام دوستان بخاهین که این تستی که ما انجام دادین رو انجام بدن شاید ایراد از مدار منون باشه

جمعه 16 مرداد1394 - 3:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس من گزارش اينارو ميبينم ديوانه ميشم.من فردا پس فردا ميخوام برم يه كاوش واقعي خواهشا راهنماييم كنين تا دستگاه رو راه بندازم

جمعه 16 مرداد1394 - 3:57pm
مدیر کل
مدیر کل

HOSSEIN447 نوشته است:
اقا حمید من ورزن قبلی سینی استیل وقوطی شیر خشک رو خیلی راحت حذف میکردم وبردش هم خیلی زیاد بود ولی با این ورزننه سینی استیل و قوطی شیر و غیر فلز میشناسه وحذفش نمیکنه

من روی این نسخه بیش از اونکه فکرش رو بکنین تست گرفتم! درسته ممکنه ایرادات جزئی هم داشته باشه ولی این چیزی که شما میگی برای من وجود نداشته! علاوه بر این درجه حذف آهن هم هیچ تغییری نکرده و روی همون مقیاس قبلی هست. در واقع فقط نمایش تغییر کرده! از نظر برد هم دقیق اندازه گیری کردم تفاوتی نبوده. من واقعا تعجب میکنم چرا در اکثر نسخه ها چیزی رو که اصلا من بهش دست نزدم بعضی دوستان میگن تغییر کرده؟! #-o
حالا مساله ای نیست. اگر واقعا فکر میکنین مشکل وجود داره با توجه به اهمیت موضوع باید حتما زحمت بکشین تفاوت بین دو نسخه رو تحت شرایط مساوی با فیلم برای من بفرستین. تا حداقل توی فیلم نبینم نمیتونم نظر دیگه ای بدم. کلا اگر دوستان از همه مسائلشون تا الان فیلم گرفته بودن خیلی جلوتر بودیم!

جمعه 16 مرداد1394 - 3:58pm
مدیر کل
مدیر کل

ayhan نوشته است:
نخير مهندس من كاملا از دگمه ها مطمءن هستم و حتي دگمه هارو هنگامي كه جدا ميكنم هم با همون رفت و برگشت وجود داره و حتي مجال بالانس كردن رو هم نميده.امكان داره كه از تنظيم فيوز بيت ها و يا خود ميكرو باشه؟ ويه سوال ديگه كه ممكن هست عدم وجود خازن 12 كويل ايرور نشون بده؟

مورد شما بعیده از فیوز بیتها باشه. ولی ممکنه از خود میکرو یا حتی اتصالی در پایه ها و سوکت میکرو باشه! با ذره بین اون قسمت کانکتور کلیدها رو بررسی کنین.
خازن 12 اگر نباشه سیستم امواج فلزیاب بهم میریزه! بله به خطای لوپ هم منجر خواهد شد.

جمعه 16 مرداد1394 - 4:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مهندس ارادت دارم قدر 1000 دفينه

جمعه 16 مرداد1394 - 4:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1203 , 1204 , 1205 , 1206 , 1207 , 1208 , 1209 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , sharifimine , talar و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure