متاسفانه من دیشب یادم رفت شما رو تحریم کنم!
اون تفکیکی که شما توی آنالوگها دیدی چیز دیگست و ربطی به اینجا هم نداره. من عرض کردم فرمول حذف آهن این دستگاه چی هست و نمودارش و مقاله علمی متناظر که مینلب هم منتشر کرده گذاشتم. دیگه عوض اطلاعات گرفتن با این دغل بازیها بهتره تاپیک رو مطالعه کنی! تا همینجاش هم اطلاعات خوبی بدست اوردی!
در خصوص اینکه فقط طلا بزنه اولا هیچ پالسی بصورت واقعی چنین کاری نمیکنه همونطور که لورنز و مینلب چنین چیزی ندارن! GPX مینلب یا حتی GPZ مثلا بهترین طلایاب دنیا هستن ولی بطور مشخص طلا رو تفکیک نمیکنن و این یک واقعیته. گرت هم که شما داری میگی اصلا پالسی نیست! کما اینکه بعضی از مسائلی که در چند پست قبلی هم پروندی مربوط به پالسی نبود و به VLF ها ربط داشت الانم داری با چنین دستگاهی مقایسه میکنی! بله وی ال افها کلا از نظر تفکیک بهتر هستن ولی باز اینطور نیست که بطور قطع طلا رو تفکیک کنن. کلا شما یه چیزی از اینور اونور شنیدی ولی دیگه دنبال واقعیتش نرفتی ببینی تا چه حد درسته و آیا اصلا میشه روش حساب کرد یا نه؟!
عدد تفکیک هم اگر من دراوردی باشه دوستانی که لورنز دارن میتونن مقایسه کنن ببینن چه ارتباطی بین جدول تفکیک این طرح با لورنز وجود داره!