سلام بر همه .
دوستان، مهندس حمید عزیز، خواهشاً کمک و راهنمایی بفرمایید؛
بنده یه لوپ 1 متری با یکی از بهترین سیمهای مسی افشان موجود در بازار ساختم. ساخت تایوانه و شاید بشه گفت که با لیتز زیاد فرقی نداره چون نمره 1 متشکل ازحدود 40 تا سیم نازکه(خودم شمردشون) و ظاهراً هم جنسش خیلی خوبه.میگم خوبه چون میزان مقاومت و اندوکتانسش با توجه به متراژ سیم به کار رفته با فرمول محاسباتی منطبق میشه. با 11 دور سیم به مقاومت1اهم وضریب القایی390 میکروهانری رسیدم. در منزل که یه دور تابوندمش و یه امتحانی از سایز نیم متریش کردم خیلی قوی بود و خوب سنس میکرد.
2شب پیش رفتم جایی برای کاوش به رفتارای عجیب دستگاه با این لوپ برخوردم. اول اینکه دستگاه با اون فوق العاده با ثبات بود به طوریکه راحت با سنس آخر(20) و با سرعت جستجوی بالا کار میکرد. ولی قدرتش کم بود طوریکه با همین درجه سنس، فرکانس 201، پهنای پالس 200 و دیلی دستی 20(دیلی خود لوپ 14 بود) یه سربیلو نهایتش از 190 سانت میزد. و بعدش اینکه به محض اینکه پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد. ولی با کویل 23 سانتی راحت همه جور پهنارو میگرفت و قدرتش هم عالی بود. هرچی هم محل کارو عوض میکردم فرقی نمیکرد.
برگشتم خونه برای اولین بار در منزل لوپ ا متریو روی فریم لوله ها بستمو چکش کردم.(خوب در میدونش قطعاً آهن آلاتی هم قرار گرفتن) دیدم اینجا راحت پهنای پالس تا ماکزیمم هم میگیره.
اگر چه تا حدودی بیثبات بود. دیگه حسابی گیج شدم که ایراد کار کجاست؟
راستی ماسفتم هم همون IXTH13N110 و اپ امپم LF157 جنس خوب بوده.
هر نوع کمکی موجب امتنان بنده ست.