انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 11:12pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 , 1260 , 1261 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bantama نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام بر دوستان عزيز .من ميخوام تاييد تون رو براي سايت iran-micro.com بدونم.قابل اطمينان هست يانه.چون من يه 100 هزارتومان بايد واريز كنم به حسابش تا اجناس و تحويل بده.خواهشا جواب بدين

سلام من بیشتر مواقع از ایران میکرو خرید می کنم پشتیبانی شون خوبه و مطمعنه

درسته دوست عزیز با اینکه دیر میفرستند ولی جنس قطعاتش نسبت به سایتهای دیگه بهتره !

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 26 مرداد1394 - 2:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mirza نوشته است:
signal نوشته است:
دوست عزیز من قبلا استفاده کردم بدرد نمیخوره هم با تکون خوردن کابل ، هم با لمس کردن بدنه فلزی اون ثبات دستگاه و بالانس به هم میریزه .

سیگنال عزیز ممنون که پاسخ دادید :-o

دوست من اگه جنس خوبش رو در دسترس دارین نصب کنید شاید برای شما جواب مناسبی بده . بنده رو که خیلی اذیت کرد که مجبور شدم کانکتور rs232 رایانه استفاده کنم .

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 27 مرداد1394 - 7:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
سلام بر همه .
دوستان، مهندس حمید عزیز، خواهشاً کمک و راهنمایی بفرمایید؛

بنده یه لوپ 1 متری با یکی از بهترین سیمهای مسی افشان موجود در بازار ساختم. ساخت تایوانه و شاید بشه گفت که با لیتز زیاد فرقی نداره چون نمره 1 متشکل ازحدود 40 تا سیم نازکه(خودم شمردشون) و ظاهراً هم جنسش خیلی خوبه.میگم خوبه چون میزان مقاومت و اندوکتانسش با توجه به متراژ سیم به کار رفته با فرمول محاسباتی منطبق میشه. با 11 دور سیم به مقاومت1اهم وضریب القایی390 میکروهانری رسیدم. در منزل که یه دور تابوندمش و یه امتحانی از سایز نیم متریش کردم خیلی قوی بود و خوب سنس میکرد.

2شب پیش رفتم جایی برای کاوش به رفتارای عجیب دستگاه با این لوپ برخوردم. اول اینکه دستگاه با اون فوق العاده با ثبات بود به طوریکه راحت با سنس آخر(20) و با سرعت جستجوی بالا کار میکرد. ولی قدرتش کم بود طوریکه با همین درجه سنس، فرکانس 201، پهنای پالس 200 و دیلی دستی 20(دیلی خود لوپ 14 بود) یه سربیلو نهایتش از 190 سانت میزد. و بعدش اینکه به محض اینکه پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد. ولی با کویل 23 سانتی راحت همه جور پهنارو میگرفت و قدرتش هم عالی بود. هرچی هم محل کارو عوض میکردم فرقی نمیکرد.

برگشتم خونه برای اولین بار در منزل لوپ ا متریو روی فریم لوله ها بستمو چکش کردم.(خوب در میدونش قطعاً آهن آلاتی هم قرار گرفتن) دیدم اینجا راحت پهنای پالس تا ماکزیمم هم میگیره. :-o اگر چه تا حدودی بیثبات بود. دیگه حسابی گیج شدم که ایراد کار کجاست؟
راستی ماسفتم هم همون IXTH13N110 و اپ امپم LF157 جنس خوب بوده.
هر نوع کمکی موجب امتنان بنده ست.

سلام محمود عزیز ؛خسته نباشید : در مورد پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد . این موضوع به ماسفت مورد استفاده ربط پیدا میکنه . در مورد اینکه سر بیل را نهایتا 1.90 میزد حرف شما مورد تایید است منم لوپ یک متری شبه لیتزی درست کردم بردی که مشاهده کردم درخور و شایسته لوپ 1 متری نبود، به همین علت فعلا از همان لوپ 60 سانتی استفاده میکنم .در مورد اینکه توی خانه با پهنای پالس بالا مشکل کویل ارور نداشتی؛ اگر سر زمین وسط های کار این مشکل بوجود امده که ناشی از گرم کردن ماسفت بوده و توی خانه هم چند ساعت باهاش کار کنی و از ماسفت کار بکشی احتمالا اینجا هم کویل ارور بده .اگر توی خانه ازش کار کشیدی چنین مشکلی نداشتی حتما اتصالات لوپ را یک بررسی بکن .با تشکر
راستی این ماسفت IXTH13N110 تفکیکش هم کار میکنه یا خیر ؟

یاهوجان ممنون از بابت توجه و راهنماییت. :ymhug:
البته سر زمین حدود 10 دقیقه بود که روشنش کرده بودم. شایدم نکتش همینه نمیدونم. ولی با لوپ 23 سانتی که قبلاً در منزل کنترل میکردم یه مدت طولانی مخصوصاً با پهنای پالس بالا روشنش میذاشتم اگرچه ماسفت خیلی داغ میشد ولی آخ نمیگفت. نمیدونم این 1 متریه چرا ازین اداها درمیاره. اتصالاتش هم عالی و درجه 1 هستن و با وسواس درستش کردم. ماسفتش هم پر توانه وجریان تحملیش 19 آمپره. ساخت فیلیپین. البته همونطوریکه میدونی بنده اصلاً به تفکیک نه معتقدم و نه حتّی اگر فوق العاده هم کار بکنه پایبندشم. دستگاهی بتونه قوی فلزیابی کنه کافیه وخیلی هنره.
با لوپ 1 متری که هیچنوع تفکیکی کار نمیکنه همه اعداد کنترلی دستگاه هم کاملاً متفاوت میشن. ولی با لوپ 23 سانت از 12 کاملاً همه سایز آهنو حذف میکنه و ضمناً به طور جالبی فقط طلارو میزنه Non-Ferro و بقیه فلزاتو از دم Ferro محسوب میکنه.
حال بنا به فرض این ایراد از ماسفتم باشه کسی میتونه بگه کدوم ماسفت برای لوپای بزرگ بهترینه؟ که با پهنای پالسای بالا و طولانی مدت بتونه کار کنه؟
مهندس حمید شما راهنمایی یا نکته خاصی به نظرتون نمیرسه؟ :(

سه شنبه 27 مرداد1394 - 8:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت مهندس حمید عزیز.مهندس جان خواهشا در این مورد هم منو راهنمایی کنید شاید روش تست من اشتباه باشه.من وقتی میخوام مسفت جدیدی رو تست کنم به این روش عمل میکنم.همانطور که خودتون بهتر میدونین عدد شماره 8 گذینه تون سه حالت داره ضعیف متوسط و بم.من در این حالت وقتی سکه 500 تومنی رو به مرکز لوپ نزدیک میکنم فاصله ای که تا مرکز لوپ مونده و صدای بلندگو به حالت بم میرسه رو اندازه گیری میکنم و در شماره های مختلف پهنای پالس از 100 تا 500 مورد مقایسه قرار میدم که تا اینجای کار همون 20n60c از همشون برذش بیشتر بوده که برای لوپ 50 سانتی که من دارم تو پهنای پالس بالای 200 افزایش برد قابل ملاحظه ای نسبت به 840 و حتی نسبت به k50t60 داشته در حالی که بقیه مسفتها در پهنای پالسهای بالای 200 نتیجشون برعکسه بجای اینکه برد نهایی بیشتر بشه کمتر میشه که تا الان طبق تستهای من فقط 20n60c از این قاعده مستثنا بود

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

سه شنبه 27 مرداد1394 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
سلام بر دوستان عزيز .من ميخوام تاييد تون رو براي سايت iran-micro.com بدونم.قابل اطمينان هست يانه.چون من يه 100 هزارتومان بايد واريز كنم به حسابش تا اجناس و تحويل بده.خواهشا جواب بدين

درود دوست عزیز منم تقریبا از همه این فروشگاه ها خرید داشتم,
ایران میکرو ماسفت و آی سی ۳۵۷ رو نوع تقلبی داره همچنین حد اقل دو هفته برای رسیدن سفارشت در نظر داشته باش البته اگه پیگیری مداوم کنی شاید زودتر برسه
به نظرم نیکو شاپ از همه بهتره ولی خازنهای عدسی ایران میکرو کیفیت بهتری داره
با این حال اینو هم بگم هیچ فروشگاه اینترنی ماسفت ۸۴۰ اصلی رو نداره و ۳۵۷ اصلی رو هم فقط چهره داره
موفق باشد

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید عزیز.مهندس جان خواهشا در این مورد هم منو راهنمایی کنید شاید روش تست من اشتباه باشه.من وقتی میخوام مسفت جدیدی رو تست کنم به این روش عمل میکنم.همانطور که خودتون بهتر میدونین عدد شماره 8 گذینه تون سه حالت داره ضعیف متوسط و بم.من در این حالت وقتی سکه 500 تومنی رو به مرکز لوپ نزدیک میکنم فاصله ای که تا مرکز لوپ مونده و صدای بلندگو به حالت بم میرسه رو اندازه گیری میکنم و در شماره های مختلف پهنای پالس از 100 تا 500 مورد مقایسه قرار میدم که تا اینجای کار همون 20n60c از همشون برذش بیشتر بوده که برای لوپ 50 سانتی که من دارم تو پهنای پالس بالای 200 افزایش برد قابل ملاحظه ای نسبت به 840 و حتی نسبت به k50t60 داشته در حالی که بقیه مسفتها در پهنای پالسهای بالای 200 نتیجشون برعکسه بجای اینکه برد نهایی بیشتر بشه کمتر میشه که تا الان طبق تستهای من فقط 20n60c از این قاعده مستثنا بود

یعنی شما تمام تستها و کاراتونو فقط با لوپ 50 انجام میدی و تمام این تجارب و.... بر مبنای این لوپه؟؟؟!!!! هیچ گزارشی بر پایه لوپ 1متری نداری؟

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام : محمود جان فکر کنم با این شرایط که توضیح داده اید مشکل همان گرم شدن بیش از حد ماسفت باشه
اینجور که مشخصه بهترین ماسفت تا الان برای لوپ های بزرگ همان 11nk100 باشه زیاد هم گرم نمیشه ،تفکیکش هم کار میکنه. ولی این دوستمان میگه 20n60c هم خوب بوده ،من که 20n60c3 این مدلی هم تست کردم ولی کویل ارور داد . حالا نمیدانم مال ایشان شاید TO-247 بوده ! ولی تصویری که صفحات قبل برای معرفی 20n60c گذاشته بودند TO-220 بود !
میشه یک تصویری از ماسفت 20n60c3 بگذارید .با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط yahooo در سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:59am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
1426539 نوشته است:

یعنی شما تمام تستها و کاراتونو فقط با لوپ 50 انجام میدی و تمام این تجارب و.... بر مبنای این لوپه؟؟؟!!!! هیچ گزارشی بر پایه لوپ 1متری نداری؟

نه دوست عزیز هنوز لوپ یک متریم تموم نشده چون دارم براش سیم لیتز درست میکنم هنوز یه مقدار کار داره انشالله تموم که شد یه روش خیلی خوب و راحت برای ساخت سیم لیتز بهتون میگم کیفیتش خیلی خوبه برای یکی از دوستان به همین روش ساختیم که جواب خوبی داد.برای لوپ یک متری هم نباید فرقی با لوپ 50 در عمل باشه فقط اون بردش بیشتره

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
با سلام : محمود جان فکر کنم با این شرایط که توضیح داده اید مشکل همان گرم شدن بیش از حد ماسفت باشه
اینجور که مشخصه بهترین ماسفت تا الان برای لوپ های بزرگ همان 11nk100 باشه زیاد هم گرم نمیشه . ولی این دوستمان میگه 20n60c هم خوب بوده ،من که 20n60c3 این مدلی هم تست کردم ولی کویل ارور داد . حالا نمیدانم مال ایشان شاید TO-247 بوده . میشه یک تصویری از ماسفت 20n60c3 بگذارید .با تشکر

بفرما دوست عزیز اینم مسفتی که من استفاده میکنم بله با مسفتی که شما استفاده کردین فرق داره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز : قالب مال شما هم همین TO-220 هست ولی مارکش مال یک شرکت دیگه است !
با توجه به نوع استفاده برای لوپ های بزرگ اگر قالب TO-247 همین ماسفت 20n60c را استفاده کنید بهتره و نیازی به هیت سینک هم نداره . قالب TO-247 هم داره خودم توی مغازه دیدم .

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 , 1260 , 1261 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , sohrab40 و 429 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure