انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 4:26pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون دوستان پس باید برای اتصال لوپ(رابط ) به دستگاه همون کابل کرمان یا RG 58 بگیرم..RG59 دارم نمیدونم خوبه یا نه و بعد یه سوال دیگه چند متر باید باشه؟؟

دوشنبه 29 دی1393 - 6:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من طول کابل رابط رو دقيقا 1.30سانت تا 1.40سانت در نظر بگيبر بهترين اندازه هست

دوشنبه 29 دی1393 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza.1286 نوشته است:
من برا لوپ 110*110 یا همون قطر 140 از ده دور سیم 1 استفاده کردم که ظرفیتش 490 در اومد

مقاومتش چند اهم شده؟

دوشنبه 29 دی1393 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید خان خسته نباشی
یه لوپ ساختم با قطر 140 مقاومت 0.8 اهم و ظرفیت 490 میکرو
با 1.5 متر کابل رابط 2*0.3 شیلد دار (proel)
حالا مقاومت لوپ با کابل رابط در اومده 2.23 اهم که کابل رو جدا هم اندازه گرفتم (دو رشته سری شده) 1.5 اهم نشون میداد. البته این مقدار برا کابل مشابه ولی ارزونتر و خشکتر تقریبا دو برابر بود!
حالا سوالم از حضرت عالی اینه که این مقاومت اضافه رو عملکرد مدار تاثیر داره و ایا لازمه با یه کابل با سطح مقطع بیشتر تعویض بشه؟
ببخشید بنده رو که زیاد سوال میپرسم! حیف اگه از حداکثر ظرفیت این شاهکار استفاده نشه!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

دوشنبه 29 دی1393 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با اجازه ي حميدخان
دوست عزيز reza.1286 فكر نميكنم با اين كابل بتونين جواب خوبي بگيرين چون مقاومت سيم نبايد بيشتر از دو دهم يا سه دهم باشه

دوشنبه 29 دی1393 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

babaee197 نوشته است:
archilO نوشته است:
babaee197 عزيز سلام
من فكر ميكنم ميشه ولي بايد ببيني چند رشته داره كه اونا رو بايد به دو قسمت تقسيم كني و به هم ببندي كه در مجموع دو رشته با يه شيلد برات باقي بمونه بعد استفاده كني چون اونجوري امپر بالاتري رو از مدار به لوپ ميده
موفق باشي

ممنون آقای archilO
این عکس کابله یه روکش کلی داره بعد داخلش چهار رشته دیگه با روکش آلومینیومی داره و چهار رشته سیم بدون روکش و یه منفی که روی کل کابل شبیه روکش شده

بابایی عزیز این کابل ممکنه جواب بده ولی قطعا خوب جواب نمیده و توصیه میکنم حالا که داری زحمت میکشی از سیم استریو خوب یا از سیم انتن تلوزیون با شیلد و مغزی الومنیوم استفاده کنی که اینا قطعا جواب خوبی میده
موفق باشی

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 29 دی1393 - 8:24pm
مدیر کل
مدیر کل

رضا جان اصولا ایده آل کار اینه که کابل اتصال لوپ مقاومتی قابل ملاحظه در برابر مقاومت خود لوپ نداشته باشه! وگرنه قسمتی از توان الکتریکی که برای لوپ ارسال میشه عملا داخل کابل تلف میشه و این مساله منجر به کاهش قدرت امواج لوپ خواهد شد. هرچند میشه با بالاتر بردن پهنای پالس در این طرح این مساله رو جبران کرد ولی باز هم صد در صد نیست. لذا اگر میخواین بهترین نتیجه رو بگیرین باید حتما از کابلی استفاده کنین که در عین داشتن شرایط مناسب از حیث شیلد خوب و ظرفیت خازنی کم ؛ مقاومتی در حد چند دهم اهم بیشتر نداشته باشه. اصولا اگر کابل دارای سیم خوب و نسبتا ضخیمی باشه نباید در طول 1-2 متر مقاومتش حتی به 0.2 اهم هم برسه! در نظر داشته باشین در لحظات پالس ما تا حد 4 آمپر و در حداکثر پهنای پالس تا 6 آمپر جریان داخل لوپ داریم که همه این جریان از کابل رابط باید عبور کنه و در عین حال حدود 500 ولت ولتاژ هم داریم! پس هر کابل ضعیف و نازکی مناسب اتصال لوپ این مدار نیست. هر دو فاکتور ولتاژ و جریان در این طرح عملا از اکثر مدارات دیگه ای که تا بحال ساخته باشین بالاتر هست! بنابراین حتی ممکنه کابلی که در مدار فلزیاب دیگه درست جواب داده اینجا اون کارایی رو نداشته باشه. بعنوان مثال در چنس ما 2-3 امپر جریان و حدود 200 ولت ولتاژ داشتیم که اینجا هر دو فاکتور حدود 2 برابر بیشتر هستن! پس به دوستان توصیه میکنم این نکات رو در نظر بگیرن و ترجیحا چند کابل رو امتحان کنن تا نتیجه بهتری بدست بیاد.

دوشنبه 29 دی1393 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babaee197 جان ، استفاده از کابل مانیتور فکر خوبی هست . ما اصولا برای مدار مهندس باید تلاش کنیم تا به بهبود کارایش کمک کنیم . حالا که شما زحمتشو کشیدی کابلو لخت کردی خودت زحمت تستشم بکش ، من از طرف مهندس این پروژه ی تست رو به شما واگذار میکنم . شما باید یک کابل RG داشته باشی و به همان مقدار کابل مانیتور ، و در شرایط یکسان و با فلزات یکسان تست کنید و نتیجه ی استفاده از هردو را اعلام فرمایید و خودتان بعنوان یک شاهد عینی نیتجه رو ارزیابی کنید .
خوب در ابتدا شما لطف کنید و اون استوانه فریت رو از کابل جدا کنید . و چهار رشته داخلی رو 2 به 2 باهم موازی کنید . و برای لوپ استفاده کنید با این کار مقاومت سیم کاهش پیدا میکنه . سپس شیلد رو هم جداگانه به شیلد مدار وصل کنید و این شیلد در سمت لوپ فعلا آزاد باشه .
اما یک نکته ی فنی بسیار مهم و ساده در زمینه کابلها وجود دارد که لازم دونستم خدمت کاربران عرض کنم .
تا حالا دقت کردید چرا کابلهای چند زوج مخابراتی و دیتا پیچش خوردند ؟ این پیچش دو رشته به دور هم ، در کلیه ی کابلهای کم زوج و پرزوج وجود دارد . این پیچش برای کاهش خاصیت خازنی و حذف تداخل سیگنال یک خط ، روی خطهای دیگر هست و یک اصل مهم در فیزیک مغناطیس هست . پس شما باید به جهت پیچش دقت کنید و هر زوج پیچ داده شده را بعنوان یک خط برای لوپ استفاده فرمایید .
امیدوارم کابل شما بهم تابیده شده باشد . با توضیحی که مهندس فرمودند ما باید در انتخاب کابل دقت کنیم تا کابل مناسب رو پیدا کنیم . احساس میکنم کابل با سطح مقطع یکو نیم میلیمتر حداقل باید باشه.
منتظر تست شما ~O)

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در دوشنبه 29 دی1393 - 9:34pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 29 دی1393 - 9:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان بهترین کابل بزای اتصال لوپ از نوع تک مغزی البته همون rg58 هست
من گرفتم روش نوشته BELDEN RG58 A/U HIGH QUALITY MIL-C-17 USA STANDARD COAXIAL CABLE 50-OHM-217M
مس خالص قلع اندود هست
بعبارتی هر متر 0.2 اهم مقاومت داره
متری 1300 تومن
نوع معمولیشم گرفتم که روکش قلع نداره و روش نوشته RG58 50 0HM
متری 1100
هردوشو استفاده کردم جفتشم خوب بود
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 29 دی1393 - 9:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان...

بلاخره امروز قطعات من هم از ایران میکرو رسید...

فقط در مورد LF357 باید بگم که احتیاطا دو عدد سفارش داده بودم و جالبه
که دو نوع مختلف برام فرستادن :-w

عکس این دو آی سی رو میزارم دوستان عزیز بنظر شما کدام یک اصل هستند ؟
و آیا دوستانی که از ایران میکرو این آی سی ها رو گرفتن تا حالا مورد تقلبی داشته ؟!

ممنون...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 29 دی1393 - 9:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof , fish و 160 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure